Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν το πρόσεξα ποτέ το inbound bug γιατί δεν πήγα σε training mode.

Με το patch δεν ξέρω αν διορθώθηκε.

Πάντως το παιχνίδι έχει γίνει πολύ καλύτερο στο gameplay και σταμάτησε το lag στο menu.

Eπίσης λύνει προβλήματα crashing που είχα παλαιότερα καθώς επίσης και το πρόβλημα με τους AMD επεξεργαστές.

Δημοσ.
Μια ερωτηση,ποια ειναι η επιλογη απο το μενου,ωστε μετα απο καθε καλαθι,να κανει επαναφορα κανονικα απο τη base line?Δηλαδη βαζω καλαθι ή ο αντιπαλος και παιρνω την μπαλα χωρις επαναφορα...

Πας στο path

C:\Documents and Settings\UserName\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves

και σβήνεις το αρχείο settings.

Kαι για να μην σου ξανασυμβεί διάβασε τα παρακάτω:

Αν πας αλλάξεις κάτι στα settings και πας και κάνεις training δημιουργείται αυτό το πρόβλημα.Οπότε όταν κάνετε τις οποιεσδήποτε αλλαγές στα settings πάντε στο Quickgame έτσι ώστε να σας κάνει auto save settings βγείτε καλύτερα από το παιχνίδι(εγώ αυτό κάνω αν πειραξω κάτι στα settings και μετά θέλω να πάω να κάνω training).Αφού βγείτε και ξαναμπείτε στο game μπορείτε να πάτε στο training και στα καπάκια να παίξετε αγώνα χωρίς να δημιουργηθεί το πρόβλημα με το inbound.

2K9 FORUM

To avoid the inbound glitch from happening in the short-term (this will be addressed by the patch), do not go to Tutorial team select after you have changed a setting inside Main Menu -> Options (Gameplay, Coaching, Presentation, Regional Settings, NBA Rules, etc.). You can change any setting you want, so long as you do not jump to Tutorial mode right away afterwards.

What happens is that the Tutorial Team Select screen has a different inbounding logic, which then gets saved into the Settings file when you jump into it after modifying an option. Please spread the word.

**EDIT** Blacktop mode will also cause the issue. So, if you want to change any options, just donʼt immediately go to Blacktop or Tutorial through 2KNav. You can still play these modes, but donʼt 2KNav to them from any options screen.

Δημοσ.
Το official patch για ολα τα ανηψακια: http://nba-2k.com

Να κάνω μια ερώτηση?

Κατεβάζουμε μόνο το cracked exe που είναι γύρο στα 47Mb ή κατεβάζουμε ΟΛΑ τα αρχεία που αναφέρει ο τυπάκος (μαζί φυσικά και το cracked exe)???

Έχω μπερδευτεί... :cry:

Δημοσ.

Ολα τα κατεβαζεις.Το rar θα το κανεις extract στον φακελο του παιχνιδιου.το official roster στο documents & settins\application data\2k\nba2k9.Οταν ξεκινησεις το παιχνιδι κανε reset roster απο τα options και εισαι κομπλε.

Δημοσ.
Ολα τα κατεβαζεις.Το rar θα το κανεις extract στον φακελο του παιχνιδιου.το official roster στο documents & settins\application data\2k\nba2k9.Οταν ξεκινησεις το παιχνιδι κανε reset roster απο τα options και εισαι κομπλε.

Ok, θα το δοκιμάσω.

Thanks in advance!

Αυτό το Rayfle τι είναι πάλι??? Όταν πατάω στο link με πιγαίνει σε μία σελίδα με κινέζικα(!) και φυσικά δεν καταλαβαίνω τίποτα... Χρειάζεται?

Έχω βάλει να κατεβαίνει το torrent που είναι 1.41Gb έχω κατεβάσει τα rosters και το cracked exe (47Mb).

Χρειάζομαι κάτι άλλο?

Δημοσ.

παίδες,

πώς στο καλό κανω ινσταλ το απντέιτ σε ορίτζιναλ εγκατάσταση;

ανοίγω το στεαμ, μ βγαζει πως το παιχνίδι δεν ειναι ινσταλντ, κ οταν παταω ινσταλ θελει 9.5ΓΒ χώρο.

σορρυ πρεπει να ειναι ευκολο αλλα δε μπορω να βγαλω ακρη

Δημοσ.

Αν το έχεις αυθεντικό απλά το αφήνεις να κάνει update μόνο του αλλά παίρνει ώρα.Προσωπικά με το που πήγα να log steam μου έβγαλε μήνυμα για update και έκανε 1-1.30 ώρα.Απλά άστο να το τρέξει μόνο του.

Δημοσ.
Αυτό το Rayfle τι είναι πάλι??? Όταν πατάω στο link με πιγαίνει σε μία σελίδα με κινέζικα(!) και φυσικά δεν καταλαβαίνω τίποτα... Χρειάζεται?

Έχω βάλει να κατεβαίνει το torrent που είναι 1.41Gb έχω κατεβάσει τα rosters και το cracked exe (47Mb).

Χρειάζομαι κάτι άλλο?

Τελικά τα κατέβασα και τα έκανα όλα μαζί copy - paste (Patch 1.41 Gb, Cracked exe 47 Mb και Rosters) σύμφωνα με τις οδηγίες. Δεν ξέρω αν μου λείπει κάτι... Αυτό το Rayfle δεν το κατάβασα καν (ούτε ξέρω πως, ούτε ξέρω τι είναι). Παρατήρησα ότι όντως το menu σταμάτησε να κολλάει αλλά δεν έχω βρεί καμιά άλλη διαφορά. Ξέρει κανένας να μας πει τι έχει αυτό το patch (αλλαγές, βελτιώσεις, προσθήκες κ.λ.π)?

Δημοσ.
Αν το έχεις αυθεντικό απλά το αφήνεις να κάνει update μόνο του αλλά παίρνει ώρα.Προσωπικά με το που πήγα να log steam μου έβγαλε μήνυμα για update και έκανε 1-1.30 ώρα.Απλά άστο να το τρέξει μόνο του.

σε ευχαριστώ για την απάντησή σου

ναι αλλά 9GB?? πολλά δεν είναι; κ τα κάνει install κάπου στο c: που δεν μπορώ να αλλάξω και δεν θέλω να γίνει εκεί.

Δημοσ.

Παίδες ξέρει κανείς άν το παιχνίδι μπορεί να παίξει απευθείας απο το pc χωρίς να χρειάζετε steam?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...