Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
//Χειριστήριο, λέγεται... Τηλε-χειριστήριο είναι αυτό που αλλάζεις τα κανάλια...

Και όμως κάνεις λάθος. Χειριστήρια, λέγονται πχ τα κουμπιά που έχει επάνω η οθόνη. Οτιδήποτε μπορεί να ελέγξει μια συσκευή από μακριά λέγεται τηλε-χειριστήριο.

Το τηλε γενικά εκφράζει το μακριά. Γι αυτό έχουμε και τηλεσκόπιο, τηλεθεατής,τηλεόραση.

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και όμως κάνεις λάθος. Χειριστήρια, λέγονται πχ τα κουμπιά που έχει επάνω η οθόνη. Οτιδήποτε μπορεί να ελέγξει μια συσκευή από μακριά λέγεται τηλε-χειριστήριο.

Το τηλε γενικά εκφράζει το μακριά. Γι αυτό έχουμε και τηλεσκόπιο, τηλεθεατής,τηλεόραση.

Τυπικά, δεν έχεις άδικο, αλλά με αυτή τη λογική θα ονομαζόταν στα Αγγλικά "remote controller" (όπως άλλωστε και το "τηλε-χειριστήριο" της TV) και όχι σκέτο "controller", όπως ονομάζεται τώρα...;)

Ναι μεν, το πρόθεμα "τηλέ-" σημαίνει "από μακριά", δεν σημαίνει όμως πως χρησιμοποιείται παντού... Σε κάποιες λέξεις, καλώς ή κακώς, έχει επικρατήσει να μην χρησιμοποιείται, όπως στο παραπάνω...

//Sorry για το off-topic...:o

Δημοσ.
Μακάρι να βγει για PC

Ας σταυρώσουμε όλοι τα δάχτυλά μας και ας ελπίσουμε όλοι να πραγματοποιηθεί η ευχή σου...:P

450election_cantwell_fingers.jpg

//Πριν καμιά βδομάδα, σκόραρα το πιο κουφό

που έχω δει... Μπορεί να έχει ξανασυμβεί σε άλλους, εγώ πάντως πρώτη φορά το είδα... (Αν και τυπικά, δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού θεωρείται άουτ αν χτυπήσει στο 24άρι...)

Δημοσ.
Ας σταυρώσουμε όλοι τα δάχτυλά μας και ας ελπίσουμε όλοι να πραγματοποιηθεί η ευχή σου...:P

450election_cantwell_fingers.jpg

//Πριν καμιά βδομάδα, σκόραρα το πιο κουφό

που έχω δει... Μπορεί να έχει ξανασυμβεί σε άλλους, εγώ πάντως πρώτη φορά το είδα... (Αν και τυπικά, δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού θεωρείται άουτ αν χτυπήσει στο 24άρι...)

Ακριβώς ίδιο καλάθι εβαλα με τον Aalston

Δημοσ.
Παίδες ξέρει κανείς πως γίνεται να μην υπάρχει διαφορά στην απόδοση των παιχτών όταν παίζεις εντός και όταν παίζεις εκτός.Δηλαδη είτε παίζεις εντος είτε εκτός να είναι το ίδιο.Θέλω να το μάθω γιατί στο διπλό παίζει πολύ ρόλο και υπάρχει μεγάλη διαφορά στο αν παίζεις εντός ή εκτός.Ευχαριστώ!!!!

Τελικά αυτό που επηρέαζε το παιχνίδι όταν παίζαμε διπλό ήταν το οτι τα sliders που ειχα για το cpu αυτομάτως ήταν και τα sliders για την away team στο διπλό.

Δημοσ.
ας μου πει καποιος, πως κανω τριπλες streetball style σε παιχνιδια που παιζω απο το blacktop mode.?!thanx

Αν και δεν έχω ασχολήθει με το Blacktop,μια φορά στα γρήγορα που το έβαλα έκαν κανα δυο τριπλες streetball style με τα κλασσικά κουμπιά spin,post up,crossover.

Δημοσ.

Σήμερα όταν πήγα να παίξω το παιχνίδι μου έβγαλε το steam ότι πρέπει να γίνει update το παιχνίδι για να παίξει και κάνει δεν ξέρω και εγώ πόση ώρα.Συνέβη και σε άλλους αυτό?

Δημοσ.

Επιτέλους βγήκε το patch μόνο για όσους το έχουν αυθεντικό με steam. Βελτιώνεται αρκετά στο gameplay. Προσθέτει ρεαλισμό.

Δεν ξέρω τι κάνανε αλλά φαίνεται πιο φυσικό. Ανανεώνει τα roster. Προσθέτει κινήσεις dunk σε παίκτες.

Τo πρόβλημα με το αργό menu εξαφανίστηκε. Πάει σφαίρα. Αυτά τα ολίγα πρόλαβα να δώ.

Για τους άλλους ελπίζω να φροντίσει ο θείος.

Δημοσ.

Δεν είδα καμία αλλαγή στα ροστερ:(

πχ την ανταλλαγή Billups-Iverson δεν την έχει.

Όσο για τα γραφικά ένα μικρό bug ήταω ότι χάλασε τα παπούτσια σε μερικούς παίκτες ,πχ στους Lakers .Νομίζς ότι στο pc updates δεν θα γίνονται.

Δημοσ.

Ποιά είναι ακριβώς η βελτίωση του ρεαλισμού? Δεν πιστεύω να κάνει το ίδιο που έκανε το patch στις κονσόλες, που ουσιαστικά κατάργησε το post play (δεν μπορείς να ζμπρώξεις με τίποτα).

Δημοσ.

Αυτό καταλαβαίνω εγώ από το λίγο που έπαιξα με το patch και πολλοί άλλοι users από forum της

2k sports.

Σου παραθέτω κάποιο χαρακτηριστικό απόσπασμα από θετικές εντυπώσεις από κάποιον στο 2Κ forum.

So far much better cpu, less cheating, cpu seems to take smarter shots too, much better animation smoothness and button responsiveness.

2> Games are much closer now, so no more either winning by 20 points or loosing by 20 points at random.

2> No more menu lag

3>CPU subs more so bench points are even now

4> Much more realistic and sim-like basketball experience because of these fixes, means less frustration, hatred and more love for 2kSports.

Είναι φρέσκο ακόμα.

Θα πέσει πολύ κάψιμο μέχρι να βγάλω τελικά συμπέρασμα. Πρέπει να παίξεις nzeppos για να το καταλάβεις. Δεν κάνει πολλά κουλά που είχε το παλιό.

Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Πχ τρίποντα συνεχόμενα λες και ο άλλος παίζει μόνος του διαγωνισμό τριπόντων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...