Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω μέρες να ασχοληθώ, λόγω άλλων... υποχρεώσεων (μας έφαγαν οι γυναίκες), οπότε δεν το έψαξα παραπάνω. Τα τελευταία που είχα δοκιμάσει ήταν αυτά τα future420, τα οποια ήταν ίσως τα πιο playable που έχω δοκιμάσει (κυρίως επειδή έχουν το clutch στο off αλλά και σχετικά χαμηλά values για την ευστοχία του CPU). Ίσως όμως το παιχνίδι ήταν λίγο πιο εύκολο από όσο πρέπει, συνεπώς θέλω να συνεχίσω το ψάξιμο.

Δοκίμασες τα Aaron's Sliders με το clutch στο off ????

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας παιδια.εχω κατεβασει τρεις φορες το nba 2k9 και εχω το ιδιο προβλημα.οι 3 εκδοσεις ειναι απο διαφορετικα εγκυρα site.εχω τις ακολουθες ερωτισεις να κανω:

1.εχω κανει κανονικα install και δεν μπορω να κανω save ουτε στο profil ουτε στις ρυθμισεις ουτε πουθενα.προβλημα με την μνημη δεν υπαρχει γτ εχω 3GB RAM

2.ενω το παιχνιδι παιζει κανονικα.μπορω να παιξω μονο μια περιοδο.οταν τελειωνει η περιοδος δειχνει σινεχεια τους παιχτες και τον προπονιτη να μιλανε ενω η μουσικη παιζει κανονικα.Δηλ δεν εχει κολλισει απλως δεν μπορω να παω σε αλλη περιοδο

3.οταν μετα πας στο μενου απο το ματς και παταω για να ωγς κολλαει και μπορς να το κλεισω μονο απο το task manager.

panw katw ta idia provlimata eida kai sta post 226,228.enw me post 371 akrivws to idio.pera apo enimerwsi ton drivers tis kartas grafikwn alli lisi iparxei?

na rwtisw kai merika alla pragmata.

1.se ellinika windows 32 bit vista to paizei kaneis to paixnidi?

2.epeidi to exw psaxei se polla forums to provlima exw diavasei se ena xeno forum oti ta arxeia save anagnwrizontai apo ta windows mono an einai se agglikous xzaraktires.isxuei kt tetoio???

3.exei vgei kanena patch pou na linei kanena apo auta ta provlimata?

to sistima mou einai Intel core duo sta 2.00 ghz.3GB ram,windows home vista 32-bit.Nvidia geforce 9600M gt

Plz Help,help,help

Kala X-mas!!!

Δημοσ.

Εγώ το αγόρασα γνήσιο και δέν έχω κανένα πρόβλημα πάντος...

Ίσως να φταίει που το κατέβασες...μήν τα εμπιστεύεσαι και πολύ αυτά...

• Moderators
Δημοσ.

1.se ellinika windows 32 bit vista to paizei kaneis to paixnidi?

2.epeidi to exw psaxei se polla forums to provlima exw diavasei se ena xeno forum oti ta arxeia save anagnwrizontai apo ta windows mono an einai se agglikous xzaraktires.isxuei kt tetoio?

1. Ναι, παίζει ένας φίλος μου.

2. Ναι, ο ίδιος φίλος είχε πρόβλημα γιατί το windows account όνομα του ήταν στα Ελληνικά. Φτιάξε άλλο account στα αγγλικά και δουλεύει κανονικά το save.

Δημοσ.

Ο Erwdios στη σελιδα 25 αναφερει κατι για alley-oop και νομιζω οτι δεν του εχετε απαντησει.Μια ερωτηση δικη μου τωρα:Εγω εχω ενα τηλεχειριστηριο logitech στο PC μου.Πως κανουν alley-oop με το τηλεχειριστηριο(Φανταζομαι οτι θα γινεται οπως στα τηλεχειριστηρια που εχουν οι κονσολες);

Ευχαριστω(αν γινεται απαντηση το συντομοτερο δυνατο)

Δημοσ.
Ο Erwdios στη σελιδα 25 αναφερει κατι για alley-oop και νομιζω οτι δεν του εχετε απαντησει.Μια ερωτηση δικη μου τωρα:Εγω εχω ενα τηλεχειριστηριο logitech στο PC μου.Πως κανουν alley-oop με το τηλεχειριστηριο(Φανταζομαι οτι θα γινεται οπως στα τηλεχειριστηρια που εχουν οι κονσολες);

Ευχαριστω(αν γινεται απαντηση το συντομοτερο δυνατο)

Κρατάς πατημένο το κουμπί με το οποίο παίζεις πλάτη και πατάς την πάσα...

Δεν είναι όμως NBA Live, οπότε μην περιμένεις να πιάνει ό,τι και να γίνει... Πρέπει να υπάρχει ανοιχτό οπτικό πεδίο κι ο άλλος παίκτης να είναι στο σωστό σημείο, αλλά να έχει και καλό άλμα/dunk κ.λπ...

//Χειριστήριο, λέγεται... Τηλε-χειριστήριο είναι αυτό που αλλάζεις τα κανάλια...

Δημοσ.
1. Ναι, παίζει ένας φίλος μου.

2. Ναι, ο ίδιος φίλος είχε πρόβλημα γιατί το windows account όνομα του ήταν στα Ελληνικά. Φτιάξε άλλο account στα αγγλικά και δουλεύει κανονικά το save.

Pws mporw na kanw allo account sta agglika gia ta windows pou mou les?Thx gia tin voitheia

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα, δε μπορω να διαβαζω τοσες σελίδες...

1) Υπαρχει προβλημα με τα intentional foul. Δε τα δινουν...Κρεμιεμαι πανω στον παιχτη αλλα δε δινει foul.

2) Δεν το έχω αγορασμένο το παιχνίδι και το τρεχω χωρίς να έχω κάνει install. Που είναι αποθηκευμένα τα settings, τα rosters κλπ;

Δημοσ.
Παιδια δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα, δε μπορω να διαβαζω τοσες σελίδες...

1) Υπαρχει προβλημα με τα intentional foul. Δε τα δινουν...Κρεμιεμαι πανω στον παιχτη αλλα δε δινει foul.

2) Δεν το έχω αγορασμένο το παιχνίδι και το τρεχω χωρίς να έχω κάνει install. Που είναι αποθηκευμένα τα settings, τα rosters κλπ;

1) στα settings λέει κάπου international foul... βάλτο στο ON (Βάλε και Sliders)

2)Προτείνω να το αγοράσεις(δέν είναι ακριβό)γιατί αξίζει να βρίσκεται στη συλλογή σου, documents and settings -->user -->aplication data -->2k9

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...