Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, καλό το παιχνίδι, αλλά δεν είναι για πολύ.

Το έλιωσα περίπου 3 βδομάδες, αλλά φτάνει. Έχει πάρα πολλά προβλήματα για να το πάρω στα σοβαρά.

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οποιοδήποτε παιχνίδι άν το λιώσεις 3 βδομάδες θα το βαρεθείς...εγώ έχω ξεκινήσει season και παίζω 2 ματσάκια τη βδομάδα....

Και δέν το βαριέμαι.το γουστάρω!

Δημοσ.
Οποιοδήποτε παιχνίδι άν το λιώσεις 3 βδομάδες θα το βαρεθείς...

Αμέσως μου έρχονται στο μυαλό:

Football Manager

PES6

Και τώρα που το σκέφτομαι, παίζω Warcraft III (μαζί με το expansion) περισσότερο καιρό και δεν το έχω βαρεθεί ακόμα.

Μια πίστα μου έχει μείνει πάντως από τις campaigns. Η τελευταία του Frozen Throne, ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑ!

Δημοσ.

Ε, τι να σημαίνουν? Αν είναι μπλε πάει να πει ότι ο παίχτης έχει κάνει κάποιες αποτυχημένες ενέργειες και είναι "κρύος" ενώ αν είναι κόκκινο πάει να πει ότι είναι on-fire (που λέγαμε και στο NBA Jam).

Δημοσ.
Και το πόσο γεμάτη είναι συμβολίζει πόσο πατάει καλά στα πόδια του μάλλον...

Αυτό όντως φαίνεται να ισχύει.

Το τι ακριβώς έπαιζε με τα χρώματα δεν ήξερα,μιας και είναι αρκετά(μπλε,γαλάζιο,πράσινο,κιτρινο,πορτοκαλί και κόκκινο)

Δημοσ.

Ε?... Το NBA Live ποτέ δεν ήταν καλύτερο του NBA 2k. Η διαφορά πάντα ήταν τεράστια. Πώς γίνεται τότε αυτό που λες?

Όσο για τα περί "βελτίωσης" του 2k9, επιφυλάσσομαι να πω τι πιστεύω (ή μάλλον τα έχω ήδη πει αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).

Για τα PC καλό είναι.

Δημοσ.

Και μένα μου φάνηκε περίεργο. Πότε το Νbalive ήταν καλύτερο και μου ξέφυγε?

Ναι το Νbalive 95 ήταν το καλύτερο Live όταν όμως δεν υπήρχε το ΝBA 2Κ!!!

Δημοσ.

Έχω μέρες να ασχοληθώ, λόγω άλλων... υποχρεώσεων (μας έφαγαν οι γυναίκες), οπότε δεν το έψαξα παραπάνω. Τα τελευταία που είχα δοκιμάσει ήταν αυτά τα future420, τα οποια ήταν ίσως τα πιο playable που έχω δοκιμάσει (κυρίως επειδή έχουν το clutch στο off αλλά και σχετικά χαμηλά values για την ευστοχία του CPU). Ίσως όμως το παιχνίδι ήταν λίγο πιο εύκολο από όσο πρέπει, συνεπώς θέλω να συνεχίσω το ψάξιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...