polonos1313 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει διαφορά την οποία όμως την καταλαβένεις όταν αλλάξεις τα sliders...βάλε τους makiaSliders.Υπάρχει το θέμα της ψυχολογίας και του κλίματος τις ομάδας...Πολλές φορές επιρεάζονται αρνιτικά όταν κάποις παίχτις καλός τραυματιστεί ή όταν φάς τρίποντο σε κρίσιμο σημείο του αγώνα και ανεβαίνει όταν κάνεις κάποιο κάρφωμα θεαματικό ή όταν παίξεις με κάποιον απο τους STAR players σου (p.x.kobe bryant για τους Lakers) και πάρει λίγο την ομάδα πάνω του..... Πάντος υπάρχει και φαίνετε αρκετά! Εγώ που παίρνω πάντα την αγαπιμένη μου ομάδα Phoenix Suns μου έχει ΄τυχει και εντός έδρας ο Nash δέν μπορεί να σταυρώσει 3ποντο!!! Αλλα πάντα θα υπάρχει ο Studemire και ο Shaq για να παίξω ρακέτα! Δέν έχω καταλάβει πώς λειτουργεί το εικονίδιο με τις γραμμούλες στα πόδια των παιχτών καθώς επίσης και το κυκλάκι που δείχνει ένα αστέρι ή ένα λουκέτο ή ένα φτερο στα πόδια μερικών παιχτών.... Όποιος ξέρει ας βοηθήσει please!! Στα sliders ποια είναι η επιλογή για την ψυχολογία της ομάδας έτσι ώστε να είναι ίση και από τις 2 πλευρές??? Μιλάω πάντα για το διπλό.Αν π.χ πάιξουμε SUNS vs ROCKETS και βάλουμε να πάιξουμε στο γήπεδο των LAKERS (δηλαδή ουδέτερη έδρα)λέτε να αλλάξει κάτι??? Ή μήπως όταν παίζουμε διπλό θα πρέπει να βάζω το clutch στο τέρμα???
Daemonos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Θα σε γελάσω αλλα εμένα μου αρέσει να είναι έτσι. Νομίζω σε ουδέτερο γήπεδο δέν μπορείς να παίξεις.
polonos1313 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Θα σε γελάσω αλλα εμένα μου αρέσει να είναι έτσι.Νομίζω σε ουδέτερο γήπεδο δέν μπορείς να παίξεις. Να παίξεις σε ουδέτερο γήπεδο γίνεται..... Εμένα μου αρέσει να υπάρχει διαφορετική ψυχολογία ανάλογα με την έδρα αλλά μόνο όταν παίζεις με το cpu.Στο διπλό με τους κολλητούς δεν λέει....
Chaos3X Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δέν έχω καταλάβει πώς λειτουργεί το εικονίδιο με τις γραμμούλες στα πόδια των παιχτών καθώς επίσης και το κυκλάκι που δείχνει ένα αστέρι ή ένα λουκέτο ή ένα φτερο στα πόδια μερικών παιχτών....Όποιος ξέρει ας βοηθήσει please!! Το εικονίδιο με της γραμμούλες βγαίνει όταν έχεις πατημένο το backdawn και στην ουσία "κλειδώνει" ο αμυντικός τον αντίπαλό του και προσαρμόζει την στάση του σώματος του. Δηλαδή τον οδηγεί σε κάποια συγκεκριμένη μεριά (συνύθως να επιλέγεις στο αδύναμό του χέρι και ποτέ μην τον αφήνεις να μπαίνει στο κέντρο και να έχει πρόσωπο στο καλάθι). Επίσης μπορείς να του αφήσεις χώρο ή να έρθεις πιο κοντά του, ανάλογα με την περίσταση. Τα παραπάνω γίνονται αν έχεις πατημένο το backdowν, όπως προείπα και κουνας τον δεξί αναλογικό μοχλό προς την κατεύθυνση που θες. Δοκίμασέ το λίγο και θα καταλάβεις τι εννοώ. Τώρα για το αστέρι που λες, απλά σου δείχνει ποιός είναι ο καλύτερος σου παίχτης που βρίσκεται την συγκεκριμένη στιγμή στην πεντάδα. Τα άλλα εικονίδια σου δείχνουν σε τι είναι καλοί κάποιοι παίχτες. π.χ: το λουκέτο είναι καλός αμυντικός, τα φταιρά είναι ότι πηδάει απ'το σπίτι του και καρφώνει, το 3 εννωεί καλός σουτέρ απ'τα 7.25 κ.λ.π. Ελπίζω να σε κάλυψα...
Daemonos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 και οι γραμμές όταν είσαι στην επίθεση? που μία γεμίζουν και μία αδειάζουν?
Chaos3X Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 και οι γραμμές όταν είσαι στην επίθεση? που μία γεμίζουν και μία αδειάζουν? Αυτό είναι η ενέργεια του παίκτη που όσο καλά τα πάει ο ίδιος και η ομάδα του γεμίζει και τον κάνει on fire! Δεν είμαι και πολύ σίγουρος γι'αυτό αλλά μέχρι τώρα αυτό έχω καταλάβει...
poihths Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια πως μπορω να κανω follow καρφωμα?
polonos1313 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό είναι η ενέργεια του παίκτη που όσο καλά τα πάει ο ίδιος και η ομάδα του γεμίζει και τον κάνει on fire! Δεν είμαι και πολύ σίγουρος γι'αυτό αλλά μέχρι τώρα αυτό έχω καταλάβει... Εγώ νομίζω πως είναι το πόσο γερά πατάει εκείνη την ώρα ο παίχτης.πχ ο Vince Carter μολις πλησιάσει την ρακέτα οι μπάρες γεμίζουν και αν πατίσεις το shoot την ώρα που θα γεμίσουν full ή αρκετα (αν όχι full ) πατάει για κάρφωμα αρκετα δυνατα έτσι ωστε είναι σχεδόν αδύνατο να κοπεί. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι όταν αλλάζουν τα χρώματα από τις μπάρες(κοκκινο,μπλε,κιτρινο και πορτοκαλι)
nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μάιστα. Είδαμε και τα MakiaSliders. ΠΟΛΥ χειρότερα από του Aaron. Κλασικό τεστ: Ντάλας-Μαϊάμι, 10λεπτα, MakiaSliders & Settings, All Star (αντί για Hall of Fame). Δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, με το σκορ στο 28-48 και να ανοίγει διαρκώς, το παράτησα. Παρατηρήσεις (όπου MS=MakiaSliders): Γιατί τα MS έχουν το clutch στο off? Μήπως γιατί αν ενεργοποιηθεί έστω και στο ελάχιστο (πχ. 50/15 υπέρ του χρήστη) το ΑΙ κάνει πάρτι και δεν μπορείς να του ξεφύγεις με τίποτα? Γιατί το close shot success του user είναι στο 36 μόνο? Για να κάνει lay up ο Howard εντελώς μόνος του και η μπάλα ίσα ίσα να βρίσκει στεφάνη? Για να μην μπαίνει με τίποτα καλάθι υπό πίεση από τα 2 μέτρα? Γιατί το defensive awareness είναι στο 100? Για να μαρκάρει ο Beasley τον Nowitzki λες και είναι ο... Σιγάλας και σε κάθε ριβέρς ή προσποίηση που πάω να κάνω να μου κλέβει την μπάλα? Εννοείται πως οι δικοί μου εξακολουθούν να παίζουν άμυνα με τα μάτια, όσο και να πειραχτούν οι ρυθμίσεις. Ωστόσο με τα MS γίνονται πάρα πολλά double team από τη μεριά μου, τα οποια δεν έχω καλέσει εγώ και πολλές φορές είναι άχρηστα, με αποτέλεσμα να διαλύουν κάθε αμυντική προσπάθεια (οι Heat είχαν 5/6 τρίποντα όσο έπαιξα, αφού έβγαζαν διαρκώς ελεύθερα σουτ). Το ΑΙ πώς γίνεται με close shot success στο 25 να βάζει drive και κοντινά σουτ με μεγαλύτερη άνεση από μένα και εννοείται πάντα υπό πίεση? Ακόμα και με χειρότερους παίχτες? Τα vertical και quickness γιατί είναι τόσο χαμηλά? Οι τραυματισμοί γιατί είναι off? Έχω κι άλλα πολλά να πω, όμως το πρόβλημα δεν είναι τα MakiaSliders. Μπράβο στο παλικάρι που κάθησε και τα έφτιαξε. Και εγώ να δεχτώ ότι είμαι άσχετος από μπάσκετ, ότι δεν βλέπω/παίζω εδώ και 25 χρόνια, ούτε ότι αυτό είναι το έβδομο NBA 2k μου. Ας υποθέσουμε ότι τα MS είναι τα καλύτερα sliders που κυκλοφορούν (σάμπως και του Aaron είναι καλά?). Πώς τότε γίνεται να χρειάζονται τέτοιου είδους sliders, πώς γίνεται να είναι απαραίτητες τόσο ριζικές αλλαγές στο φετινό μπασκετάκι της 2k sports, το οποιο υποτίθεται ότι σπέρνει, μαμάει κλπ? Μην ξεχνάμε και εκείνα τα επικά 4/32 τρίποντα του τριαριού του ΑΙ, έτσι? Μάλλον είναι το μπασκετάκι που είναι gtp και δεν σώνεται με τίποτα, ούτε καν με το πρόσφατο patch της 2k (για τις κονσόλες). Το οποιο patch κατέστρεψε το post play βέβαια, αλλά αυτό δεν το λέμε... Πλέον δεν μπορείς να σπρώξεις, δεν πα' να 'σαι ο Σακίλ και να παίζεις πλάτη με τον Kidd να σε μαρκάρει. (όλα αυτά αποκλειστικά για το single player κομμάτι, γιατί στο online ή εναντίον ανθρώπου το παιχνίδι είναι αρκετά καλύτερο)
Chaos3X Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Συμφωνώ κι εγώ πως οι MS sliders δεν μου άρεσαν ούτε εμένα. Γενικά τα στατιστικά του αγώνα είναι λές και παίζει Α2 και όχι αγώνα ΝΒΑ(!) Το πρόβλημα με το καλάθι από κάτω που το χάνει είτε είναι με ΠΟΛΥ χαλαρή πίεση είτε είναι εντελώς μόνος του το έχω κι εγώ αλλά και με Aaron's και με MS sliders. Επίσης με τα foul έχει παραγίνει το κακό... Μένω λοιπόν σε Aaron's και προσπαθώ να διορθώσω τα παραπάνω και φυσικά να γίνω καλύτερος παίκτης γιατί η μέχρι στιγμής μετάβαση μου απ'το (μπλιάξ!) NBA dead, όπου έπαιζα απ'το 98', έχει γίνει πολύ άτσαλα...
nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Οι ρυθμίσεις για τα φάουλ που έχουν τα MakiaSliders νομίζω ότι είναι αρκετά λογικές, γύρω στο 60. Δεν σφυρίζεται εύκολα φάουλ, ούτε με το σώμα σε drive, ούτε και πάνω στο σουτ. Αντίθετα ο Aaron τα έχει τσιτάρει και χρειάζονται οπωσδήποτε μείωση. Διαφορετικά οι 30-35 βολές σε 10λεπτα είναι συνηθισμένη υπόθεση (το "φυσιολογικό" στα 12λεπτα παιχνίδια του ΝΒΑ είναι γύρω στις 17 με 25 βολές το πολύ). Τώρα το θέμα είναι να κρατήσουμε τα καλύτερα σημεία των 2 sliders και να τα... ανακατέψουμε. Προσωπικά θεωρώ απίστευτη πατέντα να έχουμε κλειστό το clutch. Ακόμα και να διορθώνεται το παιχνίδι μ' αυτή την επιλογή, σημαίνει ότι το default gameplay (με το clutch στο 50/50) έχει σοβαρότατα προβλήματα. Σημαίνει ότι όσοι ισχυριζόμαστε ότι το ΑΙ "κλέβει" ελεεινά, έχουμε δίκιο. Το πρόβλημα είναι ότι στο τέλος θα καταλήξει ο καθένας από μας να έχει διαφορετικές ρυθμίσεις. Δεν είναι άσχημο ότι το παιχνίδι είναι τόσο παραμετροποιήσιμο (πάντα ήταν), αλλά ότι κάθε χρόνο έχουμε την ίδια δουλειά. Η 2k sports φαίνεται να αδυνατεί να βρει από μόνη της τις σωστές ισορροπίες, ειδικά για το ΑΙ.
Daemonos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ λέω να πάρουμε και τα δύο Sliders και να τα ανακατέψουμε να βγάλουμε τα δικά μας και να τα διορθόσουμε!
nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Θα δοκιμάσω τα sliders του Benicio, από εδώ: http://osatwork.com/forums/showthread.php?t=271655&page=55 Στο εν λόγω forum, το συγκεκριμένο thread είναι μακράν το πρώτο σε views και replies, οπότε προσδοκώ για κάτι καλό. Οι παρακάτω ρυθμίσεις είναι προ-patch, αλλά αφού το patch δεν έχει βγει ακόμα σε PC δεν νομίζω να σας ενοχλεί. SETTINGS Superstar Level 12 min quarters Clutch Factor: ON Game Speed: 49 FOULS Charging: 60 blocking: 60 reaching: 60 shooting: 60 loose ball: 100 OFFENSE Close: 40 mid: 47 3pt: 47 (For USER vs. USER games I put this on 48) layup: 40 dunk: 49 dunk in traffic: 0 screen: 50 DEFENSE Steal Success: 50 Help Defense: 50 ATTRIBUTES Stealing: 50 Blocking: 50 Ball Handling: 40 Dunking: 36 Offensive Awareness: 50 Defensive Awareness: 50 Offensive Rebounding: 50 Defensive Rebounding: 50 Clutch Factor: 10 Speed: 30 (Very important to prevent defensive rotation to be too fast) Strength: 50 Stamina: 45 Durability: 50 Vertical: 0 (Prevents the fake blocking of perimeter shots) Quickness: 50 Hustle: 40 Hands: 40 On Ball Defense: 40 Injury: 50 TENDENCIES. cpu only. [user at default unless specified] close: 0 mid: 100 3pt: 40 attack basket: 35 finish strong: 45 look for post: 35 triple threat: 80 fadeaways: 50 hookshoots: 40 putbacks: 40 .user 40 flashy passes: 0. user 0. commit fouls: 65. user 75 passing lanes: 65. user 50 on ball steals: 60 contest shots: 0 sizeup: 50 Αρκετά δημοφιλή είναι και τα future420 sliders, τα οποια αναφέρονται εδώ: http://osatwork.com/forums/showthread.php?t=273719 Τέλος πολλά υποσχόμενα είναι και τα HOF tjnigs: http://osatwork.com/forums/showthread.php?t=274732
Chaos3X Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Θα δοκιμάσω τα sliders του Benicio, από εδώ: http://osatwork.com/forums/showthread.php?t=271655&page=55 Στο εν λόγω forum, το συγκεκριμένο thread είναι μακράν το πρώτο σε views και replies, οπότε προσδοκώ για κάτι καλό. Οι παρακάτω ρυθμίσεις είναι προ-patch, αλλά αφού το patch δεν έχει βγει ακόμα σε PC δεν νομίζω να σας ενοχλεί. Αρκετά δημοφιλή είναι και τα future_420 sliders, τα οποια αναφέρονται εδώ: http://osatwork.com/forums/showthread.php?t=273719 Τέλος πολλά υποσχόμενα είναι και τα HOF tjnigs: http://osatwork.com/forums/showthread.php?t=274732 Master beta tester nzeppos dokimase ta esy pou tin paleueis kai perissotero kai ta antilamvanesai kalytera ta pragmata, giati egw toulaxiston den exw tosi ypomoni, kai pes mas tin etimigwria sou...
nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Έπαιξα ένα αγώνα με τα future420. Ντάλας-Μαϊάμι, 10λεπτα, All Star. Ο κανονικός αγώνας 90-90, νίκησα στην παράτα 105-97. Με την εξαίρεση της τελευταίας περιόδου (32-31) σε όλες τις άλλες βάζαμε γύρω στους 15-25 πόντους. Το ημίχρονο έληξε 45-34, κάποια στιγμή προηγήθηκα 55-40 και μου το γύρισε στο 59-60 (χωρίς ωστόσο να κάνει εξωπραγματικές ενέργειες, μάλλον εγώ έκανα χαζομάρες). Συνολικά μου άρεσαν αλλά και πάλι κάτι έφταιγε. Σαν πολύ εύκολο να ήταν. Το ΑΙ είχε τραγικά ποσοστά στα πρώτα 30' (πχ. τελείωσε με 2/19 τρίποντα), δεν έβαζε με τίποτα σουτ υπό πίεση, έκανε αρκετά φάουλ (έριξα 36 βολές και αυτοί γύρω στις 15) και γενικά φαινόταν ότι δεν τράβαγαν με τίποτα οι τύποι. Από την άλλη ο Nowitzki έκανε απίστευτο πάρτι με 45π. (17/30 σουτ) οπότε δεν μπορώ ακόμα να βγάλω συμπέρασμα, ήταν πολύ ιδιαίτερες οι συνθήκες. Γενικά να πω μόνο ότι δεν ξετρελάθηκα, ώρες ώρες το παιχνίδι θύμιζε αγώνα Α2. Θα παίξω καναδυο παιχνίδια ακόμα και μετά θα δοκιμάσω του Benicio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.