Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσχετο αλλά έχοντας παίξει το game και στα 3 next generation format Pc, Χβοχ 360 και Ps3 οφείλω να ομολογήσω ότι στο Pc με Full τα γραφικά το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο από τις κονσόλες χωρίς να έχω δοκιμάσει πάνω από 1680x1050 λόγω 22άρας.

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν πας αλλάξεις κάτι στα settings και πας και κάνεις training δημιουργείται αυτό το πρόβλημα.Οπότε όταν κάνετε τις οποιεσδήποτε αλλαγές στα settings πάντε στο Quickgame έτσι ώστε να σας κάνει auto save settings βγείτε καλύτερα από το παιχνίδι(εγώ αυτό κάνω αν πειραξω κάτι στα settings και μετά θέλω να πάω να κάνω training).Αφού βγείτε και ξαναμπείτε στο game μπορείτε να πάτε στο training και στα καπάκια να παίξετε αγώνα χωρίς να δημιουργηθεί το πρόβλημα με το inbound.

Παιδιά ειλικρινά, τα διαβάζετε τα πιο πάνω μηνύματα ή τσάμπα δίνουν κάποιοι απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα που αναφέρονται???:fear:

To thread εχει αισίως 46 σελίδες. Εκτός απο το γεγονός οτι δεν ήξερα καν οτι λέγετε inbound bug δεν ξέρω επίσης αν εχει αναφερθεί η λύση του στην 1η, στην 25η ή στην 38η σελίδα μιας και δεν έχω ξαναμπεί στο thread.

Δημοσ.
Ε, τι είναι το inbound bug?

(j/k)

Έλα ρε συ nzeppos, τι ερωτήσεις είναι αυτές...:rolleyes:

Είναι ένα σκαθάρι (=bug) που κόβει βόλτες μέσα στις γραμμές του γηπέδου (=inbound):

InboundBug.jpg

//Εντάξει παιδιά, νομίζω πως τώρα το κάψαμε εντελώς...:o:rolleyes::P

To thread εχει αισίως 46 σελίδες. Εκτός απο το γεγονός οτι δεν ήξερα καν οτι λέγετε inbound bug δεν ξέρω επίσης αν εχει αναφερθεί η λύση του στην 1η, στην 25η ή στην 38η σελίδα μιας και δεν έχω ξαναμπεί στο thread.

Έχεις ένα δίκιο, την πλήρωσες εσύ χωρίς να φταις (τουλάχιστον, όχι περισσότερο) από άλλους...:o

Απλώς έλα στη θέση όσων παρακολουθούν το thread και σκέψου πως σχεδόν σε κάθε 1-2 σελίδες, πετάγεται ένας καινούριος στο topic με την ίδια απορία και όλο και κάποιος αναγκάζεται να την απαντήσει... Μιλάμε για σίγουρα διψήφιο αριθμό φορών που έχει συμβεί αυτό... Από εκεί και πέρα, έτυχε να την πληρώσεις εσύ... Sorry...

//Και πίστεψέ με, έχει αναφερθεί με τον κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, όχι μόνο ως "inbound bug"...

Δημοσ.

Μετά απο κάθε καλάθι η μπάλα δεν παει στον διαιτητή για να την δωσει στον παίχτη για την αρχική πάσα αλλά μένει κάτω οπου πέσει. Μάλιστα γίνεται να την πάρει κατευθείαν ο αντίπαλος και να κανει σουτ κανονικά!!

Πως λεγεται αυτο το bug??

Δημοσ.

γνωρίζει κανεις γιατί το exe μου βγάζει αυτό το μήνυμα?The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect.Pls, see the application event log for more detail. "

Δημοσ.

Παιδία!!! Βοήθεια! Κάθε φορά που μπαίνει καλάθι ο χρόνος συνεχίζει να κυλάει κανονικά παρόλο που το παιχνίδι εχει σταματήσει για να δώσει ο παίχτης την πάσα!!! Εχει κανεις ιδέα τι σόι bug είναι αυτο και πως μπορώ να το ξεφορτωθώ? Εχω κάνει 50 restart το παιχνίδι, μεχρι και τα saves εσβησα και έκανα νέο profile αλλά συνεχίζει να υπάρχει!!! Βοηθεια please αν ξερει κάποιος!!! :cry::cry::cry:

Επίσης μπορει να μου δοσει κάποιος ενα link να βρω σωστά rosters?:rolleyes:

Δημοσ.

Φίλε μου δεν είναι bug αυτό με τον χρόνο. Έτσι είναι και στην πραγματικότητα. Για ρόστερς τσέκαρε 2-3 ποστ παραπάνω. Κατέβασα και εγώ τα ροστερ που πρότεινε ο φίλος και είναι σούπερ

Δημοσ.
MakiaRoster v.2.8 & MakiaSliders v.1.0 & MakiaSettings v.1.0

h**p://2ksports.com/forums/showthread.php?t=193975

Πολύ καλά φίλε μου!! τα δοκίμασα και είναι καλύτερα απο του Aaron!

Βέβαια με κάποιες δικές μου ρυθμίσεις...

Άλλαξα στπ player vs player το χρόνο των ημιχρόνων και απο τα coaching options να μήν φαίνεται η στρατιγική στο παρκέ!

Τα καλύτερα μέχρι στιγμής!

+10 απο εμένα!

Δημοσ.

Θα είχε κάποιος την ευγενή καλοσύνη να γράψει τις τιμές των MakiaSliders, για να τα δοκιμάσω κι εγώ? Το αρχείο .sld προφανώς δεν μπορεί να συνεργαστεί με το 360 :-)

Δημοσ.

Παίδες ξέρει κανείς πως γίνεται να μην υπάρχει διαφορά στην απόδοση των παιχτών όταν παίζεις εντός και όταν παίζεις εκτός.Δηλαδη είτε παίζεις εντος είτε εκτός να είναι το ίδιο.Θέλω να το μάθω γιατί στο διπλό παίζει πολύ ρόλο και υπάρχει μεγάλη διαφορά στο αν παίζεις εντός ή εκτός.Ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.

Υπάρχει διαφορά την οποία όμως την καταλαβένεις όταν αλλάξεις τα sliders...βάλε τους makiaSliders.

Υπάρχει το θέμα της ψυχολογίας και του κλίματος τις ομάδας...Πολλές φορές επιρεάζονται αρνιτικά όταν κάποις παίχτις καλός τραυματιστεί ή όταν φάς τρίποντο σε κρίσιμο σημείο του αγώνα και ανεβαίνει όταν κάνεις κάποιο κάρφωμα θεαματικό ή όταν παίξεις με κάποιον απο τους STAR players σου (p.x.kobe bryant για τους Lakers) και πάρει λίγο την ομάδα πάνω του.....

Πάντος υπάρχει και φαίνετε αρκετά!

Εγώ που παίρνω πάντα την αγαπιμένη μου ομάδα Phoenix Suns μου έχει ΄τυχει και εντός έδρας ο Nash δέν μπορεί να σταυρώσει 3ποντο!!!

Αλλα πάντα θα υπάρχει ο Studemire και ο Shaq για να παίξω ρακέτα!

Δέν έχω καταλάβει πώς λειτουργεί το εικονίδιο με τις γραμμούλες στα πόδια των παιχτών καθώς επίσης και το κυκλάκι που δείχνει ένα αστέρι ή ένα λουκέτο ή ένα φτερο στα πόδια μερικών παιχτών....

Όποιος ξέρει ας βοηθήσει please!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...