Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για ένα καθαρό κούτελο ζούμε σε αυτή την κοινωνία... Ή τον τηρούμε το λόγο μας ή όχι...:P

(ok, την τιμή μου την αποκατέστησα, μένει να βρω και κάποιον τρόπο να αποδείξω ότι διατηρώ μια επαρκή γνώση της βιομηχανίας μετά από αυτό το στραπάτσο της λανθασμένης πρόβλεψης...:rolleyes::o)

Άλλωστε τι νόημα έχει ν' αγοράζεις περιοδικο PC Master ως χρήστης Mac;

Ε ναι, έχεις ένα δίκιο σ'αυτό...

(αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, θυμάμαι πως τα πρώτα τεύχη και του PC master, άλλα κι άλλων περιοδικών για PCs, τα είχα αγοράσει πολλά χρόνια πριν τον πρώτο μου υπολογιστή...)

Δημοσ.
Κολλαει σε κανεναν απο εσας το σουτ?

Οταν παιζω με πληκτρολογιο ολα οκ,ομως με τον μοχλο καθε φορα που παιρνει την μπαλα ενας παιχτης κανει απο μονο του σουτ!:mad:

Ο μοχλος παιζει σε ολα τα υπολοιπα games κανονικα.

Κανενας καμια ιδεα πως θα διορθωσω το προβλημα?Πολυ καλο παιχνιδι αλλα δεν μπορω να το χαρω....:mad:

Δημοσ.
Κανενας καμια ιδεα πως θα διορθωσω το προβλημα?Πολυ καλο παιχνιδι αλλα δεν μπορω να το χαρω....:mad:

Μια λίγο τραβηγμένη υπόθεση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Στα περισσότερα χειριστήρια, ο δεξιός μοχλός είναι το Shot Stick... Μήπως λοιπόν έχουν μπλεχτεί οι λειτουργίες ή το configuration του χειριστηρίου και ο μοχλός της κίνησης λειτουργεί (και;) ως Shot Stick???:rolleyes:

Δημοσ.
Μια λίγο τραβηγμένη υπόθεση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Στα περισσότερα χειριστήρια, ο δεξιός μοχλός είναι το Shot Stick... Μήπως λοιπόν έχουν μπλεχτεί οι λειτουργίες ή το configuration του χειριστηρίου και ο μοχλός της κίνησης λειτουργεί (και;) ως Shot Stick???:rolleyes:

Σ'ευχαριστω!!τελικα ηταν τοσο απλο!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί στις προηγούμενες 45 σελίδες, αλλά εχω το εξής παράξενο bug: Μετά απο κάθε καλάθι η μπάλα δεν παει στον διαιτητή για να την δωσει στον παίχτη για την αρχική πάσα αλλά μένει κάτω οπου πέσει. Μάλιστα γίνεται να την πάρει κατευθείαν ο αντίπαλος και να κανει σουτ κανονικά:-(

Εχει τύχει αυτο σε κανεναν αλλο;

Δημοσ.

Πολύ γνωστό bug, έχει και λύση η οποια έχει αναφερθεί. Αν βγει ποτέ και κανονική λύση (βλ. patch) από το καφενείο της 2k sports, να μου τρυπήσετε τη μύτη.

-----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 01 : 14 : 49-----

Άιντε, φέρτε βελόνες και άλλα piercing items.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2438551&postcount=262

Είναι βέβαια για κονσόλες, δεν ξέρω αν βγήκε και για PC. Θα κοιτάξω να το βρω πουθενά να το κατεβάσω (αφού το 360 έχει φάει ban από το Live) και θα προσπαθήσω να ξαναπαίξω εναντίον του ΑΙ, να δω αν βελτιώθηκε τίποτα (χλωμό).

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί στις προηγούμενες 45 σελίδες, αλλά εχω το εξής παράξενο bug: Μετά απο κάθε καλάθι η μπάλα δεν παει στον διαιτητή για να την δωσει στον παίχτη για την αρχική πάσα αλλά μένει κάτω οπου πέσει. Μάλιστα γίνεται να την πάρει κατευθείαν ο αντίπαλος και να κανει σουτ κανονικά:-(

ναι, και σε εμένα, και είνια ο βασικός λόγος που το έχω παρατησει τελείως το παιχνίδι!

επίσης, σε φάουλ και καλάθι, μου δίνει πάλι 2 βολές!!

Δημοσ.

ναι, και σε εμένα, και είνια ο βασικός λόγος που το έχω παρατησει τελείως το παιχνίδι!

Αν πας αλλάξεις κάτι στα settings και πας και κάνεις training δημιουργείται αυτό το πρόβλημα.Οπότε όταν κάνετε τις οποιεσδήποτε αλλαγές στα settings πάντε στο Quickgame έτσι ώστε να σας κάνει auto save settings βγείτε καλύτερα από το παιχνίδι(εγώ αυτό κάνω αν πειραξω κάτι στα settings και μετά θέλω να πάω να κάνω training).Αφού βγείτε και ξαναμπείτε στο game μπορείτε να πάτε στο training και στα καπάκια να παίξετε αγώνα χωρίς να δημιουργηθεί το πρόβλημα με το inbound.

To avoid the inbound glitch from happening in the short-term (this will be addressed by the patch), do not go to Tutorial team select after you have changed a setting inside Main Menu -> Options (Gameplay, Coaching, Presentation, Regional Settings, NBA Rules, etc.). You can change any setting you want, so long as you do not jump to Tutorial mode right away afterwards.

What happens is that the Tutorial Team Select screen has a different inbounding logic, which then gets saved into the Settings file when you jump into it after modifying an option. Please spread the word.

**EDIT** Blacktop mode will also cause the issue. So, if you want to change any options, just donʼt immediately go to Blacktop or Tutorial through 2KNav. You can still play these modes, but donʼt 2KNav to them from any options screen.

Δημοσ.

Παιδιά ειλικρινά, τα διαβάζετε τα πιο πάνω μηνύματα ή τσάμπα δίνουν κάποιοι απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα που αναφέρονται???:fear:

Δημοσ.
Παιδιά ειλικρινά, τα διαβάζετε τα πιο πάνω μηνύματα ή τσάμπα δίνουν κάποιοι απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα που αναφέρονται???:fear:

Βαριούντε μάλλον να διαβάσουν ή να πάνε καμια 2 σελίδες πιο πίσω....:lol::lol::lol:

Αν δεν κάνω λάθος είναι η 5η φορά που γράφω για το πως και γιατί δημιουργείτε το inbound bug

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...