Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φίλε Olorin καιρό έχω να σε δώ.

Με το Euroligue Patch έχουμε κανένα φώς ή "no time, no honey"??? :lol:

Κοίτα, ακόμα τα πράγματα είναι λίγο φλου...

Υπάρχει απλώς ένα -πολύ δύσχρηστο, είναι αλήθεια- tool, το TexMod (για άλλο παιχνίδι είχε αναπτυχθεί, αλλά υποστηρίζει -κατά τύχη- και τα αρχεία του NBA 2K9),το οποίο μας επιτρέπει να αλλάζουμε μόνο τα textures στο παιχνίδι (όχι δηλαδή να φτιάχνουμε καινούρια), αλλά ουσιαστικά έτσι όπως είναι η χρήση του δεν μπορεί παρά να τα δοκιμάζει αυτός που τα φτιάχνει (πρέπει να ανοίγεις το παιχνίδι, μέσα από το TexMod, φορτώνοντας κάθε φορά το πακέτο που θες... κ.λπ.). Ακόμα πάντως δεν έχουμε καταφέρει να εισάγουμε ομάδες, παίκτες κ.λπ., ενώ είναι τόσα πολλά τα στοιχεία που πρέπει/μπορούν να αλλαχτούν για να μιλήσουμε για ολοκληρωμένο patch (Σχεδόν 10πλάσια ποσότητα αρχείων, γραφικών, πληροφοριών κ.λπ. από ό,τι στα patches του NBA Live!!!:fear:), συν φυσικά το γεγονός ότι δεν έχει ξαναγίνει patch για το ΝΒΑ 2Κ, οπότε έχουμε πολλάααα ακόμα να μάθουμε...

Κατά τ'άλλα, υποτίθεται πως όσοι αναπτύσσουν tools δουλεύουν πάνω σε εργαλεία ειδικά για το ΝΒΑ 2Κ9, αλλά δεν ξέρω πότε και αν θα ολοκληρωθούν...

//Προς το παρόν πάντως, πειραματιζόμαστε στην επεξεργασία των textures, όπως φαίνεται και στην εικόνα...;):P (το χέρι του Warrick μέσα στο στομάχι μου, προσφέρεται ως bonus σε όσους με αντιπαθούν...:devil:)

NBA2K9-PCMaster.jpg

Δημοσ.
Ε όμορφα αλλα δώσε και καμία πληροφορία...πός το βάζεις αυτό?

Σου είπα, είναι λίγο πολύπλοκη η διαδικασία ακόμα, οπότε όλοι περιμένουμε να αναπτυχθούν εξειδικευμένα εργαλεία...

Προς το παρόν, ακολουθούμε αυτή τη μέθοδο...

Δημοσ.

Παίδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το NBA 2K9.Ξαφνικά μόλις πατάω διπλό κλικ στο exe του game μου πετάει το εξής μήνυμα

"H:\games\NBA 2K9\nba2k9.exe

Η εφαρμογή δεν εκκινήθηκε επειδή η ρύθμιση παραμέτρων της είναι εσφαλμένη.Επανεγκατάσταση της εφαρμογής ίσως λύσει το πρόβλημα"

post-44411-129062977388_thumb.jpg

Έκανα επανεγκατάσταση αλλά τίποτα.Μέχρι και Format έκανα αλλά και πάλι τίποτα

Ξέρει κανείς τι φταίει??

(Μήπως πρέπει να βάλω το thread με το πρόβλημα μου στην κατηγορία windows??)

Οκ guys το βρήκα!!!!

Δημοσ.

Επειδή μ'αρέσει να τηρώ τις υποσχέσεις μου και να ξεχρεώνω τα στοιχήματά μου...

29-PCM.jpg

//Sorry για την ποιότητα, αλλά δεν έχω scanner και κατέφυγα στη λύση του κινητού...

Δημοσ.
Επειδή μ'αρέσει να τηρώ τις υποσχέσεις μου και να ξεχρεώνω τα στοιχήματά μου...

29-PCM.jpg

//Sorry για την ποιότητα, αλλά δεν έχω scanner και κατέφυγα στη λύση του κινητού...

Τι ακριβώς είναι αυτο στην photo γιατί δεν το έπιασα

Δημοσ.
Τι ακριβώς είναι αυτο στην photo γιατί δεν το έπιασα

Σε προηγούμενες σελίδες αυτού του thread, αμφισβητούσα (όπως κάθε λογικός άνθρωπος, δηλαδή...) το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει το ΝΒΑ 2Κ9 για PC και είχα βάλει στοίχημα πως αν τελικά συμβεί αυτό, τότε θα δηλώσω δημόσια πως είμαι άσχετος...

Ε, προφανώς συνέβη...:o

Δημοσ.
Σε προηγούμενες σελίδες αυτού του thread, αμφισβητούσα (όπως κάθε λογικός άνθρωπος, δηλαδή...) το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει το ΝΒΑ 2Κ9 για PC και είχα βάλει στοίχημα πως αν τελικά συμβεί αυτό, τότε θα δηλώσω δημόσια πως είμαι άσχετος...

Ε, προφανώς συνέβη...:o

:lol::lol::lol::lol:

A τώρα θυμήθηκα !!!!!!

-----Προστέθηκε 26/11/2008 στις 06 : 32 : 03-----

Φυσικά και το ξέρω ότι είχε αναφερθεί και στο Amazon (το οποίο προφανώς κανείς δεν αμφισβητεί πως είναι από τα πιο αξιόπιστα δικτυακά καταστήματα), όμως προσωπικά επιμένω πως απλώς λόγω αμέλειας (ή ίσως και αφέλειας) διαιωνίζεται ένα τυπογραφικό λάθος που είχε γίνει στο Gamespot και τίποτα παραπάνω...

//Από ό,τι δείχνει η επιστολή που σου έστειλαν, μάλλον δεν το πολυέψαξαν ιδιαίτερα το θέμα... Απλώς είδαν ότι στον κατάλογό τους υπάρχει και για PC (λόγω του λάθους που λέγαμε) και σου είπαν πως το διαθέτουν...

Έτσι και βγει ΝΒΑ2Κ9 για PC υπόσχομαι να βγω στην Ομόνοια και να φωνάζω πως είμαι άσχετος!!!:P

Το είπε και το έκανε !!!!!!!!!!

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol:

A τώρα θυμήθηκα !!!!!!

Το είπε και το έκανε !!!!!!!!!!

Ακριβώς...;)

//Πάντως, σε επόμενο μήνυμα, το διευκρινίζω πως επειδή και να το φώναζα στην Ομόνοια δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι κανείς από το forum, θα το έβαζα ως τίτλο στο review που θα έγραφα για το παιχνίδι στο PC master αν τελικά έβγαινε...:o

Δημοσ.

Γειά σου ρε Olorin! Μαγκιά σου!

Μετά από 10+ χρόνια πιστότατος αναγνώστης του περιοδικού (μόνο ένα τεύχος έχασα όλα αυτά τα χρόνια), το έχω σταματήσει τους τελευταίους μήνες, ελέω iMac. Άλλωστε τι νόημα έχει ν' αγοράζεις περιοδικο PC Master ως χρήστης Mac;

Μου έδωσες όμως ένα κίνητρο να ξαναπάρω ένα τεύχος, έτσι να θυμηθώ τα παλιά, να δω και τι κάνετε, να πιούμε ένα καφέ όπως άλλοτε βρε αδερφέ. :-)

Και φυσικά να κρατήσω το συλλεκτικό αυτό τεύχος.

Δημοσ.

Κολλαει σε κανεναν απο εσας το σουτ?

Οταν παιζω με πληκτρολογιο ολα οκ,ομως με τον μοχλο καθε φορα που παιρνει την μπαλα ενας παιχτης κανει απο μονο του σουτ!:mad:

Ο μοχλος παιζει σε ολα τα υπολοιπα games κανονικα.

Δημοσ.

Μιλάμε για το τεύχος Δεκεμβρίου;Γιατί αυτό του Νοεμβρίου δεν έχει review του 2k9.

edit: α οκ, μιλάμε όντως για το τεύχος δεκεμβρίου.Το είδα στο site του περιοδικού.

Δημοσ.

Σωστός ο Olorin...

Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν το περίμενα καιρό αυτό.

Είμαι κι εγώ ένας απ 'αυτούς που θα έπρεπε να έχουν βγει στην ομόνοια καιρό τώρα...

Ωραίος ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...