Olorin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος 2 συνεχόμενα φάουλ από 1 παίχτη στον ίδιο παίχτη μέσα σε 30 Secs είναι βολές Αυτό είναι αλήθεια δεν το γνωρίζω... Είναι πάντως κάπως διαφοροποιημένοι οι κανονισμοί σε σχέση με της FIBA... Νομίζω όμως πως στο τελευταίο 2λεπτο κάθε περιόδου, ακόμα κι αν δεν έχεις συμπληρώσει τα 4 ομαδικά, σου δίνεται το περιθώριο να κάνεις ένα μόνο φάουλ πριν πάει ο αντίπαλος στις βολές (π.χ. αν δεν έχεις κάνει φάουλ μέχρι το τελευταίο δίλεπτο, τότε το δεύτερο φάουλ είναι βολές ακόμα και αν δεν είναι στο σουτ). _________________________________________________________________ Επιμένω πάντως πως τα περισσότερα από τα παράπονα σχετικά με το gameplay που αναφέρθηκαν, διορθώνονται με το κατάλληλο πείραγμα των sliders. Και εννοώ να τους πειράξετε εσείς, όχι να κατεβάσετε έτοιμους (τουλάχιστον, ας τους χρησιμοποιήσετε ως βάση), γιατί φυσικά ο καθένας έχει άλλα γούστα και προτιμήσεις... Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και λεπτομέρειες του gameplay που με ενοχλούν. Όπως π.χ. το ότι όταν βρίσκεσαι εκτός οθόνης δεν φαίνεται ποιον παίκτη ελέγχεις και το ότι σχεδόν πάντα, στην επαναφορά του αντιπάλου, σου δίνει τον έλεγχο του Center...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και λεπτομέρειες του gameplay που με ενοχλούν. Όπως π.χ. το ότι όταν βρίσκεσαι εκτός οθόνης δεν φαίνεται ποιον παίκτη ελέγχεις και το ότι σχεδόν πάντα, στην επαναφορά του αντιπάλου, σου δίνει τον έλεγχο του Center... Oh yes. Πολύ σπαστικό.
nzeppos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Φαντάζεστε ενα ποδοσφεράκι 2Κ ???Με τα γραφικά και τα animations του NBA? ......Τρέμω μόνο που το σκεύτομαι!!! Όνειρο!!! Υπάρχει ήδη... Το λένε Fifa09 (όχι στα PC όμως). Έπαιξα άλλο ένα αγώνα χθες βράδυ. Μείωσα λίγο το stealing, τα shooting fouls και αύξησα λίγο το clutch μου (23/15). Ντάλας-Πόρτλαντ: 84-78, καλά πήγε. Προηγήθηκα ακόμα και 22 πόντους πριν το ημίχρονο, ισοφάρισαν (κλασικά!) 5' πριν το τέλος αλλά τελικά τον πήρα τον αγώνα. Εννοείται έγινε πάλι ο κλέψας του κλέψαντος (από την πλευρά του ΑΙ). Τι να τρελαίνεται ο Roy και να αρχίζει να κάνει σβούρες μέχρι να καταφέρει να σκοράρει με drive. Τι να κάνει παίχτης του ΑΙ βουτιά για να σώσει την μπάλα, να την αρπάζει, να του κάνω και double team και ξαφνικά εκεί που ήταν φαρδύς πλατύς, ξαπλωμένος στο παρκέ, να πετάγεται όρθιος (!!) και να δίνει πάσα σαν κύριος. Τι 3 συνεχόμενα τρίποντα υπό πίεση (έτσι ισοφάρισαν). Χάλι μαύρο. Θα παίξω λίγο ακόμα με τα sliders για να επανέλθουν αι ισορροπίαι. Επίσης, αδέρφια της 2k, μάθετε ότι ο Dirk μπορεί να βάλει καλάθι με 1-2 παίχτες να κρέμονται από τα χέρια του (γιατί εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να βάλω τέτοιο πράμα και έχω ρίξει καμια 20αριά τέτοια σουτ με το Νοβίτσκι).
Martin_05 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ξερει κανεις πως ζητας σκρην? Μεχρι τωρα φαινεται να ειναι random..ωραιο το παιχνιδακι αλλα χωρις Online δυσκολο να σε κρατησει για πολυ.
kostool13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Όχι πια δάκρυα... Όποιος δεν μπορεί να νικήσει την AI, ας κατεβάσει δυσκολία, ας προσαρμόσει τους slider έτσι όπως θέλει, η τελικά ας βρει κάποιον φίλο και ας παίξει διπλό για να απολαύσει και το 2Κ σε όλο του το μεγαλείο, χωρίς μάλιστα να τον "κλέβει" η άπονη ΑΙ. Επίσης δεν θα αντέξω... ε όχι και οι ξυλοπόδαρες μαριονέτες του fifa να είναι η αντιστοιχία των animation και των γραφικών του 2K9 σε ποδοσφαιράκι, ήλεος! (και εννοείται ότι αναφέρομαι στο fifa του XBOX, στο pc version απαξιώ εντελώς)
frou-frou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Όχι πια δάκρυα... Όποιος δεν μπορεί να νικήσει την AI, ας κατεβάσει δυσκολία, ας προσαρμόσει τους slider έτσι όπως θέλει, η τελικά ας βρει κάποιον φίλο και ας παίξει διπλό για να απολαύσει και το 2Κ σε όλο του το μεγαλείο, χωρίς μάλιστα να τον "κλέβει" η άπονη ΑΙ. Επίσης δεν θα αντέξω... ε όχι και οι ξυλοπόδαρες μαριονέτες του fifa να είναι η αντιστοιχία των animation και των γραφικών του 2K9 σε ποδοσφαιράκι, ήλεος! (και εννοείται ότι αναφέρομαι στο fifa του XBOX, στο pc version απαξιώ εντελώς) Συμφωνώ απόλυτα για το Fifa. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν το 2Κ soccer έτσι. Αρκετά υπερβολικος ο nzepos. Το φαντάζομαι κλάσεις ανώτερο και ρεαλιστικότερο σε όλα και να κάνει το Fifa και το Pro να δείχνουν παιχνιδάκια της πλάκας μπροστά του. Απλά το ΝΒΑ 2Κ είναι από άλλο πλανήτη πραγματικά. Δεν ξέρω αν έχει την διάθεση η 2Κ να φτιάξει κάπιο soccer game. Μετά το petition για το Νba 2k9 που το άκουσε και το χαρήκαμε και στο Pc ίσως ήρθε η ώρα και για άλλο petiton.:-D:-D:-D 2Κ bring us a soccer game plz!!!!!!!!
nzeppos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Εφτά χρόνια παίζω ΝΒΑ 2k, λες να μην ξέρω πώς να νικήσω το ΑΙ? Τόσα χρόνια σε Hall of Fame το έπαιζα. Μόνο πέρσι και φέτος έχω κατεβάσει το επίπεδο, γιατί έχει αποδειχθεί ότι σε All Star είναι πολύ πιο ισορροπημένο το παιχνίδι, δεν κλέβει τόσο πολύ το ΑΙ (συνεχίζει όμως να κλέβει). Όσο για το Fifa, ουδέν σχόλιον. Θα σε καταλάβαινα μόνο αν έλεγες ότι είσαι Pro-Evolution-Shit fan. Μια χαρά είναι το παιχνίδι και έχει να ασχοληθεί με 22 παίχτες, όχι με 10. Ούτως ή άλλως δεν νομίζω η 2k να βγάλει ποτέ ποδοσφαιράκι. Παραδοσιακά αυτοί βγάζουν μόνο ice hockey, baseball άντε και κανα διαφορετικό είδος για να σπάσει η μονοτονία (τένις, μποξ). Επίσης το ΝΒΑ 2k αναπτύσσεται εδώ και δέκα χρόνια (σχεδόν). Δεν θα είναι εύκολο να βγάλουν με τη μία ένα ποδόσφαιρο ανάλογου επιπέδου. Μην τρελαίνεστε με τα animations. Δεν είναι καν τέλεια. Συνεχίζουν να υπάρχουν προβλήματα του παρελθόντος με μειωμένη αδράνεια κατά τα κοψίματα, "σούρσιμο" στο παρκέ, σπασμωδικές κινήσεις (του ενός καρέ) και άλλα διάφορα. ΟΚ, είναι πολύ καλύτερα από αυτά του -ανύπαρκτου- NBA Live. Είναι επίσης καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά αλλά μέσες άκρες τα έχουμε ξαναδεί αυτά. Απλώς όχι σε PC...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 OK, ανέβασα επιτέλους επίπεδο δυσκολία. 1ος αγώνας, εκεί που χάνω παταγωδώς και σκέφτομαι να επανέλθω, στο τέλος διεκδικώ και τελικά χάνω 2 πόντους. 2ος αγώνας, πιο ισορροπημένος, έχασα στους 3 πόντους. 3ος αγώνας, έχασα στους 2 πόντους πάλι, απόλυτη ισορροπία. 4ος αγώνας, έχασα στους 6-7 (δε θυμάμαι ακριβώς), με ένα ξεσπασματάκι του αντιπάλου στο τέλος. Και ναι, επιτέλους, 5ος αγώνας, ΚΕΡΔΙΣΑ! Με πολύ καλή διαφορά, στο τέλος το μειώσανε στους 8. Αλλάξαμε επίπεδο λέμε! Πάντως ρε παιδιά, εξακολουθεί να ισχύει αυτό που λέγαμε. Καλό το double-team, βοήθησε, αλλά η CPU δεν παίζει καθόλου άμυνα. Αν προσηλωθείς στον παίχτη σου τρως καλάθι, δεν παίζει.
kosmas08 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ 10 ΛΕΠΤΟ ΠΩΣ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ? ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ PC -----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 07 : 31 : 07----- Α ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ?
kostool13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 κάρφωμα με τρέξιμο + σουτ, ή τρέξιμο + κίνηση του δεξιού αναλογικού μοχλού. Τώρα για την πρώτη ερώτηση, wat ???
kosmas08 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 κάρφωμα με τρέξιμο + σουτ, ή τρέξιμο + κίνηση του δεξιού αναλογικού μοχλού. Τώρα για την πρώτη ερώτηση, wat ??? ΡΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ XBOX 360 ?
polonos1313 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ΡΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ XBOX 360 ? Mάλλον κάποιο κόλλημα τρώει το Pc σου -----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 12 : 44 : 48----- Εφτά χρόνια παίζω ΝΒΑ 2k, λες να μην ξέρω πώς να νικήσω το ΑΙ? Τόσα χρόνια σε Hall of Fame το έπαιζα. Μόνο πέρσι και φέτος έχω κατεβάσει το επίπεδο, γιατί έχει αποδειχθεί ότι σε All Star είναι πολύ πιο ισορροπημένο το παιχνίδι, δεν κλέβει τόσο πολύ το ΑΙ (συνεχίζει όμως να κλέβει). Στο Hall Of Fame όντως είναι πολύ σπαστικό με τα κλεψίματα,ειδικα αν κάνεις προσποίηση για σουτ είναι 99% κλέψιμο
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Καλά, δεν εννοώ απαραίτητα "κλεψίματα της μπάλας". Λέω ότι κλέβει γενικά, "cheats" που λένε και στο χωριό μου. Μετά τη χθεσινή νίκη νομίζω ότι θα δοκιμάσω άλλο έναν αγώνα σήμερα (πάντα δεκάλεπτα).
Daemonos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Petition sτην 2Κ για ποδοσφαιράκι! Με την ίδια εξελιγμένη υπάρχουσα μηχανή του ΝΒΑ θα ήταν πολύ εύκολο για αυτούς να φτιάξουν ποδοσφεράκι! Φανταστείτε πώς θα είναι οι φίλαθλοι στις κερκίδες....
Olorin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Petition sτην 2Κ για ποδοσφαιράκι!Με την ίδια εξελιγμένη υπάρχουσα μηχανή του ΝΒΑ θα ήταν πολύ εύκολο για αυτούς να φτιάξουν ποδοσφεράκι! Φανταστείτε πώς θα είναι οι φίλαθλοι στις κερκίδες.... Η απάντηση συνοψίζεται σε αυτό που πολύ εύστοχα παρατήρησε ο nzeppos: Επίσης το ΝΒΑ 2k αναπτύσσεται εδώ και δέκα χρόνια (σχεδόν). Δεν θα είναι εύκολο να βγάλουν με τη μία ένα ποδόσφαιρο ανάλογου επιπέδου. Δυστυχώς, στη σημερινή εποχή, δεν είναι εύκολο να αναπτύξει μια ομάδα ένα παιχνίδι από το μηδέν σε σύντομο χρονικό διάστημα (=λιγότερο από 2-3 χρόνια), για αυτό και ουσιαστικά επιβιώνουν μόνο τα franchises 10+ ετών, στα οποία οι developers απλώς βελτιώνουν/αλλάζουν ορισμένες λεπτομέρειες από χρονιά σε χρονιά... Πέρα από αυτό όμως, πρώτα από όλα, δεν νομίζω πως η 2Κ Sports είναι εταιρεία που ενδιαφέρεται για ποδόσφαιρο (αμερικανοθρεμμένη, γαρ) και δεύτερον, ακόμα και αν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, υπήρχε ενδιαφέρον για το άθλημα, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως ενδεχόμενο football sim της εταιρείας θα "έπιανε" τόσο καλά όσο το ΝΒΑ 2Κ τα mechanics του ποδοσφαίρου... Για να το θέσω λοιπόν αλλιώς και σε σένα και στους υπόλοιπους φίλους που ονειρεύονται, σκέψου πως είναι το ίδιο λογικό με το να λες "Αχ, γιατί να μην φτιαχτεί κι ένα ποδοσφαιράκι σαν το Crysis!!!"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.