Stathiss19 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μάλλον δεν γνωρίζετε να μου απαντήσετε ετσι? Ξέρετε κανα φορουμ για το παιχνίδι που να μπορώ να απευθυνθώ τουλάχιστον εκεί?
frou-frou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ξαναέπαιξα μπάσκετ στο Pc 19 χρόνια μετά από το θρυλικό Lakers vs Celtics το 1989.:-D:-D:-D
myst77 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδιά... το game τρέχει κανονικά σε εμένα. το έδωσα σε φίλο και του βγάζει το μήνυμα : nba 2k9 failed to run because application configuration is incorrect reinstalling may fix the problem μπλα μπλα... του έδωσα νέους drivers για nvidia αλλά πάλι τα ίδια δεν το είδα εγώ από κοντά για να ψάξω μια λύση ξέρει κανείς άλλος τρόπο για να του πω και να λυθεί; έχει Core2Duo, 7900GS ευχαριστώ
polonos1313 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδιά...το game τρέχει κανονικά σε εμένα. το έδωσα σε φίλο και του βγάζει το μήνυμα : nba 2k9 failed to run because application configuration is incorrect reinstalling may fix the problem μπλα μπλα... του έδωσα νέους drivers για nvidia αλλά πάλι τα ίδια δεν το είδα εγώ από κοντά για να ψάξω μια λύση ξέρει κανείς άλλος τρόπο για να του πω και να λυθεί; έχει Core2Duo, 7900GS ευχαριστώ Δοκίμασε να κάνει reinstall όπως του λέει και το μήνυμα????
nzeppos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μάιστα, μια απ' τα ίδια. Μετά από τον τελευταίο αγώνα, πριν καμια βδομάδα, με τα αλήστου μνήμης 4/32 τρίποντα του -αντίπαλου- Evans, είπα να παίξω ξανά. Αυτή τη φορά πήρα εγώ την Ατλάντα, εναντίον του Μαϊάμι. Πάντα δεκάλεπτα με aaron2 sliders, ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν μπροστά 4-5 πόντους μέχρι το ημίχρονο. Και στην τρίτη περίοδο θεώρησε καλό να "ξυπνήσει" ο Wade, πέτυχε καμια 10αριά πόντους κάνοντας ό,τι γουστάρει, έβγαλε άλλες τόσες ασίστ, οι αντίπαλοι έκαναν πραγματικό πάρτι κάτω από το καλάθι (αφού οι δικοί μου αγνοούν την έννοια της άμυνας), τα δικά μου σουτ ξαφνικά σταμάτησαν να μπαίνουν, άρχισαν να χάνονται layup κλπ κλπ Κάποια στιγμή 5' πριν τέλος χάναμε 85-65 και το έβγαλα, δεν είχε νόημα. Το Μαϊάμι συνέχιζε να σκοράρει όποτε ήθελε. Και μην πει κανένας για ζώνη, όταν γυρνάω σε ζώνη το ΑΙ βαράει καμια δεκαριά συνεχόμενα τρίποντα. Ενίοτε και 4/32 (ο ένας παίχτης)... Το παρατάω, βαρέθηκα να ασχολούμαι, του χρόνου πάλι.
polonos1313 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Πριν λίγο ανακάλυψα οτι με τα κουμπιά Shot Stick Up,Shot Stick down,Shot Stick left και Shot Stick right σε συνδιασμό με το τρέξιμο(δηλ. για κάρφώματα)κάνουν και άλλα style καρφώματος πέρα από τα κλασικά που γίνονται με τρέξιμο και το shoot.Επίσης πατώντας το Shot Stick left και τρέχοντας πλάγια κάνει shoot of the dribble!!!!! Αυτά τα ολίγα........
frou-frou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μάιστα, μια απ' τα ίδια. Μετά από τον τελευταίο αγώνα, πριν καμια βδομάδα, με τα αλήστου μνήμης 4/32 τρίποντα του -αντίπαλου- Evans, είπα να παίξω ξανά. Αυτή τη φορά πήρα εγώ την Ατλάντα, εναντίον του Μαϊάμι. Πάντα δεκάλεπτα με aaron2 sliders, ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν μπροστά 4-5 πόντους μέχρι το ημίχρονο. Και στην τρίτη περίοδο θεώρησε καλό να "ξυπνήσει" ο Wade, πέτυχε καμια 10αριά πόντους κάνοντας ό,τι γουστάρει, έβγαλε άλλες τόσες ασίστ, οι αντίπαλοι έκαναν πραγματικό πάρτι κάτω από το καλάθι (αφού οι δικοί μου αγνοούν την έννοια της άμυνας), τα δικά μου σουτ ξαφνικά σταμάτησαν να μπαίνουν, άρχισαν να χάνονται layup κλπ κλπ Κάποια στιγμή 5' πριν τέλος χάναμε 85-65 και το έβγαλα, δεν είχε νόημα. Το Μαϊάμι συνέχιζε να σκοράρει όποτε ήθελε. Και μην πει κανένας για ζώνη, όταν γυρνάω σε ζώνη το ΑΙ βαράει καμια δεκαριά συνεχόμενα τρίποντα. Ενίοτε και 4/32 (ο ένας παίχτης)... Το παρατάω, βαρέθηκα να ασχολούμαι, του χρόνου πάλι. Καλημέρα. Καλη εβδομάδα. Kαι εμένα μου την σπάει ώρες ώρες αλλά τόσο περισσότερο με πορώνει για να το παίζω. Ο επιμένων νικά :-D
antreaslam Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 παίδες, ερώτηση: κατά πάσα πιθανότητα, έκανα μλκια, και χαλασα τα settings των κανόνων του παιχνιδιού! όταν μπαίνει καλάθι, η μπάλα δεν παίζεται κάτω από τη ρακετα, αλλά μένει διεκδικήσιμη(!!!!!!), ενώ στο καλαθι και φάουλ, δίνει 2 βολές αντί για μία... Ξέρει κανείς πως μπορώ να επαναφέρω τις βασικές ρυθμίσεις, από που???????????????
Daemonos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Aγόρασα το παιχνίδι γνήσιο! Απλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Φανταστικό μπασκετάκι και πατάει στην κυριολεξία το Nba live 09! Το μόνο που θα ήθελα ήταν να διορθοθούν μερικά bugs και να προσθέσουν περισσότερα animations! ελπίζω να βγεί patch! Τί ακριβός κάνουν τα sliders?δέν εχω καταλάβει. και αυτά τα Β1, Β2 κτλ με μπερδεύουν λιγο. Γενικά: * * * * * παιχνίδι 5 αστέρων απο εμένα! δέν μετάνιωσα τα λεφτά που έδωσα!!!
Thanofski Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδιά...το game τρέχει κανονικά σε εμένα. το έδωσα σε φίλο και του βγάζει το μήνυμα : nba 2k9 failed to run because application configuration is incorrect reinstalling may fix the problem μπλα μπλα... του έδωσα νέους drivers για nvidia αλλά πάλι τα ίδια δεν το είδα εγώ από κοντά για να ψάξω μια λύση ξέρει κανείς άλλος τρόπο για να του πω και να λυθεί; έχει Core2Duo, 7900GS ευχαριστώ Κανε απεγκατασταση το παιχνιδι και δοκιμασε να περασεις: Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package. Ξανα κανε install μετα και δοκιμασε
nzeppos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα. Καλη εβδομάδα. Kαι εμένα μου την σπάει ώρες ώρες αλλά τόσο περισσότερο με πορώνει για να το παίζω. Ο επιμένων νικά :-D Ε καλά, σωστό είναι αυτό. Κι εμένα με βλέπω σε λίγες μέρες να το βάζω πάλι. Απλώς πρέπει να είναι μακράν το πιο σπασαρχ... 2k ever.
polonos1313 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 παίδες, ερώτηση:κατά πάσα πιθανότητα, έκανα μλκια, και χαλασα τα settings των κανόνων του παιχνιδιού! όταν μπαίνει καλάθι, η μπάλα δεν παίζεται κάτω από τη ρακετα, αλλά μένει διεκδικήσιμη(!!!!!!), ενώ στο καλαθι και φάουλ, δίνει 2 βολές αντί για μία... Ξέρει κανείς πως μπορώ να επαναφέρω τις βασικές ρυθμίσεις, από που??????????????? Aν δεν κάνω λάθος πρέπει να σβήσεις τα saves σου.....και φτου πάλι από την αρχή. Δες το post 352 για να καταλάβεις γιατί συμβαίνει αυτό. Ρε παιδιά πόσες φορές θα το πούμε....Αν πας αλλάξεις κάτι στα settings και πας και κάνεις training δημιουργείται αυτό το πρόβλημα.Οπότε όταν κάνετε τις οποιεσδήποτε αλλαγές στα settings πάντε στο Quickgame έτσι ώστε να σας κάνει auto save settings βγείτε καλύτερα από το παιχνίδι(εγώ αυτό κάνω αν πειραξω κάτι στα settings και μετά θέλω να πάω να κάνω training).Αφού βγείτε και ξαναμπείτε στο game μπορείτε να πάτε στο training και στα καπάκια να παίξετε αγώνα χωρίς να δημιουργηθεί το πρόβλημα με το inbound. To avoid the inbound glitch from happening in the short-term (this will be addressed by the patch), do not go to Tutorial team select after you have changed a setting inside Main Menu -> Options (Gameplay, Coaching, Presentation, Regional Settings, NBA Rules, etc.). You can change any setting you want, so long as you do not jump to Tutorial mode right away afterwards. What happens is that the Tutorial Team Select screen has a different inbounding logic, which then gets saved into the Settings file when you jump into it after modifying an option. Please spread the word. **EDIT** Blacktop mode will also cause the issue. So, if you want to change any options, just donʼt immediately go to Blacktop or Tutorial through 2KNav. You can still play these modes, but donʼt 2KNav to them from any options screen. -----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 02 : 22 : 14----- Μάιστα, μια απ' τα ίδια. Μετά από τον τελευταίο αγώνα, πριν καμια βδομάδα, με τα αλήστου μνήμης 4/32 τρίποντα του -αντίπαλου- Evans, είπα να παίξω ξανά. Αυτή τη φορά πήρα εγώ την Ατλάντα, εναντίον του Μαϊάμι. Πάντα δεκάλεπτα με aaron2 sliders, ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν μπροστά 4-5 πόντους μέχρι το ημίχρονο. Και στην τρίτη περίοδο θεώρησε καλό να "ξυπνήσει" ο Wade, πέτυχε καμια 10αριά πόντους κάνοντας ό,τι γουστάρει, έβγαλε άλλες τόσες ασίστ, οι αντίπαλοι έκαναν πραγματικό πάρτι κάτω από το καλάθι (αφού οι δικοί μου αγνοούν την έννοια της άμυνας), τα δικά μου σουτ ξαφνικά σταμάτησαν να μπαίνουν, άρχισαν να χάνονται layup κλπ κλπ Κάποια στιγμή 5' πριν τέλος χάναμε 85-65 και το έβγαλα, δεν είχε νόημα. Το Μαϊάμι συνέχιζε να σκοράρει όποτε ήθελε. Και μην πει κανένας για ζώνη, όταν γυρνάω σε ζώνη το ΑΙ βαράει καμια δεκαριά συνεχόμενα τρίποντα. Ενίοτε και 4/32 (ο ένας παίχτης)... Το παρατάω, βαρέθηκα να ασχολούμαι, του χρόνου πάλι. Nzeppos το πρόβλημα οτι τα δικά σου σουτ ξαφνικά σταμάτησαν να μπαίνουν, άρχισαν να χάνονται layup κλπ κλπ οφείλεται στο οτι επειδή έχανες με αρκετούς πόντους έπεσε η ψυχολογία της ομάδας σου και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνονται αρκετά καλάθια. Αυτό μπορείς να το φτιάξεις ανεβάζοντας απο τα Aaron's Sliders το clutch του user από 15 στο 21(το έχω εγώ)επίσης άλλαξα τα Close Shot 44/42 , Mid 48/44 , 3pt 48/44 σε Close Shot 50/46 , Mid 50/45 , 3pt 48/43 και στο Hall Of Fame έχω κερδίσει αρκετές φορές αλλά παντα με 1-3 ποντους διαφορά αλλά έχω χάσει και αρκετές.... (My favourite teams Rockets,Raptors και Nets)
tstolt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Το παιχνιδι το παιξα αρκετά. Με τα αρχικά sliders είναι αρκετά σπαστικό. Στο allstar στην επίθεση με pick n roll ή post up σκοράρεις ψιλοεύκολα. Η άμυνα όμως είναι πολύ δύσκολη.Ειδικά αν ο κοντός πάει για διείσδυση. Με τα 1000 ζόρια παίρνεις μια διαφορά μέχρι το 3ο τέταρτο. Τότε παίρνει μπρος το cpu assistance που είχαν τα παλιά παιχνίδια μπάσκετ(nba jam!!!) ή αλλιώς clutch στο 2k9. Όχι μόνο ο αντίπαλος βάζει τα πάντα αλλά και οι παίκτες σου χάνουν lay-up κτλ κτλ.Με άλλα λόγια γίνεται ντέρμπι με το στανιό και κρίνεται στο ένα σουτ. Με τα Aaron's Base Sliders - Version 2.0 που προτείνει ο nzeppos πάμε στο άλλο άκρο. Έκανα κατα μ.ο. 35 steals σε κάθε παιχνίδι!!!Ειδικά αν προσπαθούσες για κλέψιμο πίσω από τον παίκτη την κατα 80% πετυχημένο ή σπάνια foul. Μάλιστα κατάφερα να κερδίσω στο superstar! Καμία καινουργια πρόταση για τα sliders υπάρχει? Αν βρεθούν τα κατάλληλα sliders το παιχνίδι πάει για καλύτερο sport pc game ever. P.S.: Και στα 2 πάντως τα σουτ με το που τελείωνει το τέταρτο μπαίνουν σχεδόν στάνταρ ακόμα κ με πίεση
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Εγώ ήθελα να πω ότι αυτό που μου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση μέχρι τώρα, είναι ότι δε συμβαίνει αυτό που λέει ο tstolt, τουλάχιστον όχι σε μένα. Μ' αρέσει που το παιχνίδι "επιτρέπει" τους ξεφτιλισμούς και δεν υπάρχει CPU assistance. Απλά αλλάζει το στυλ παιχνιδιού του υπολογιστή κάπου στην 3η περίοδο αν τον κερδίζεις με 10+ πόντους. Άμα σου κάτσει όμως (γιατί η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι και μπράβο), τότε μπορείς να κάνεις και τεράστιο σκορ. Μέχρι και 94-47 έκανα πριν λίγο και μάλιστα με τους αναπληρωματικούς στα δύο τελευταία τέταρτα, οι οποίοι παίζανε όπως δεν έχουν ξαναπαίξει, ακριβώς επειδή τους έβγαινε το παιχνίδι (μάλιστα αναπληρωματικός πήρε το MVP). Άμυνα πάντως δυσκολεύομαι κι εγώ πάρα πολύ να παίξω. Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω και γι' αυτό έχω κρατήσει το επίπεδο δυσκολίας στο Pro. Γίνονται τεράστια σκορ πάντως μ' αυτό τον τρόπο, γιατί στην επίθεση έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω, ενώ στην άμυνα καθόλου. Είμαι και ακόμα συνηθισμένος από το NBA Live (ουφ, τόσα χρόνια έχω που το παράτησα) όπου έπαιζα πατώντας συνέχεια κλέψιμο και άλμα για τάπα... Επίσης έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι μπαίνουν αρκετά συχνά τα σουτ στο τέλος. Αν κι η αλήθεια είναι ότι γενικώς τα πιο πολλά σουτ που κάνω ή μου κάνουν είναι μέσα, οπότε μάλλον δεν έχει να κάνει μ' αυτό.
kostool13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Άμυνα πάντως δυσκολεύομαι κι εγώ πάρα πολύ να παίξω. Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω και γι' αυτό έχω κρατήσει το επίπεδο δυσκολίας στο Pro. Γίνονται τεράστια σκορ πάντως μ' αυτό τον τρόπο, γιατί στην επίθεση έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω, ενώ στην άμυνα καθόλου. Είμαι και ακόμα συνηθισμένος από το NBA Live (ουφ, τόσα χρόνια έχω που το παράτησα) όπου έπαιζα πατώντας συνέχεια κλέψιμο και άλμα για τάπα... Πρέπει να συνηθίσεις ότι μπορείς να παίξεις αποτελεσματική άμυνα απλά κρατώντας τον δικό σου παίχτη πάνω στον αντίπαλο, χωρίς να πατάς συνεχώς steal και επίσης θαύματα κάνει το lock-on defense button και το double-team button όταν ο αντίπαλος κάνει διείσδυση (με το συμπάθειο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.