Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και θέλει καιρό να το συνηθήσεις..τα γραφικά του πραγματικά αψεγάδιαστα!

Εχω μια απορία για να το τρέξεις με full graphics .. full hd τι κάρτα θές; έχω μια 8800gts και ψιλοχολαίνει οταν του βάζω 8χa και level of detail 2..

μόνο και μόνο γι αυτο το παιχνίδι αξίζει να έχεις top κάρτα γραφικών..

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και θέλει καιρό να το συνηθήσεις..τα γραφικά του πραγματικά αψεγάδιαστα!

ΟΚ, είναι πολύ δύσκολο αλλά στα 11 παιχνίδια έχω κερδίσει μόλις το 1! Και παίζω εδώ και χρόνια το μπασκετάκι αυτό. Μιλάμε δε κρατιέμαι θα τα σπάσω όλα... :mad:

Δημοσ.

Εχω μια απορία για να το τρέξεις με full graphics .. full hd τι κάρτα θές; έχω μια 8800gts και ψιλοχολαίνει οταν του βάζω 8χa και level of detail 2..

μόνο και μόνο γι αυτο το παιχνίδι αξίζει να έχεις top κάρτα γραφικών..

γιαυτο το παιχνιδι έβαλα πολή καλη καρτα γραφικών!

Δημοσ.
γιαυτο το παιχνιδι έβαλα πολή καλη καρτα γραφικών!

ποια αν επιτρέπεται; εγώ σκέφτομαι την 4870 της ΑΤΙ για FULL HD γραφικά

Δημοσ.

καλημέρα σας

τι εννοούμε όταν λέμε πως έχουμε βάλει XBox360 controller στο pc για να παίξουμε το NBA2k9? πως το κάνουμε κ τί κερδίζουμε με αυτό;

Δημοσ.

Prof_Chaos με 4870 ή Gtx260 θα τρέχεις το game νερό με ότι ρυθμίσεις θέλεις αρκεί να έχεις C2D στα 3Ghz τουλάχιστον για να μην έχεις bottleneck.

Δημοσ.
Prof_Chaos με 4870 ή Gtx260 θα τρέχεις το game νερό με ότι ρυθμίσεις θέλεις αρκεί να έχεις C2D στα 3Ghz τουλάχιστον για να μην έχεις bottleneck.

για 4870 σκεφτόμουν για είμαι ειλικρινής..τώρα έχω 8800gts512.. θα δώ μεγάλη διαφορά ; Sorry για το oftopic αλλά ουσιαστικά την αναβάθμιση θα την κάνω για να χαίρομαι αυτα τα γραφικά..!

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.Το μεσημέρι μου ήρθε το παιχνίδι σπίτι..αυθεντικό. Το βάζω για εγκατάσταση και μου κάνει εγκατάσταση ενα πρόγραμμα που ονομάζεται steam. Πάω να ξεκινήσω το παιχνίδι απο εκεί και μου λέει not available try again later..ξέρει κανείς τπτ? και γιατι δν τρέχει όπως όλα τα παιχνίδια?ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα.Το μεσημέρι μου ήρθε το παιχνίδι σπίτι..αυθεντικό. Το βάζω για εγκατάσταση και μου κάνει εγκατάσταση ενα πρόγραμμα που ονομάζεται steam. Πάω να ξεκινήσω το παιχνίδι απο εκεί και μου λέει not available try again later..ξέρει κανείς τπτ? και γιατι δν τρέχει όπως όλα τα παιχνίδια?ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Θέλει αν δεν κάνω λάθος online ενεργοποίηση μέσω steam

Δημοσ.

Ρε παιδιά πείτε μου αν ξέρει κανείς γιατι κοντεύω να έρθω στα όρια τής παραφροσύνης. Πήρα το 2Κ9 για PC αυθεντικό εχθές και αφού η εγκατάσταση μαζί με το steam ολοκληρόθηκε κανονικά παω να το βάλω να παίξει και μου γράφει οτι για κάποιον λόγο το save δέν έγινε. Το προσπερνάω αυτό και παω να μπώ στην προπόνηση και μου κολλάει όλο το παιχνίδι. Περιμένω μισή ώρα περίπου μήπως αυτό ήταν κάτι της στιγμής αλλα τίποτα. Όταν ξανάνοιξα το παιχνίδι πάλι τό ίδιο πράγμα συμβαίνει. Τούς αγώνες τους παίζει κανονικά μόνο οταν τελειώνουν τα 10λεπτα δείχνει συνέχεια τους παίκτες να κάνουν προθέρμανση. Άν ξέρετε πως να το διορθώσω αυτό σας παρακαλώ γράψτε το. Το σύστημά μου ειναι Vista Home Premium το CPU είναι Intel Core 2 Quad Q6600, 2GB RAM και κάρτα γραφικών NVIDIA GEFORCE 8600GT

Δημοσ.

Παιδιά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..εκανα εγκατάσταση το παιχνίδι μέσω steam αλλα μου λέει οτι δν είναι διαθέσιμο..πώς θα το ανοίξω..κανείς που το έχει αυθεντικό????

Δημοσ.
Ρε παιδιά πείτε μου αν ξέρει κανείς γιατι κοντεύω να έρθω στα όρια τής παραφροσύνης. Πήρα το 2Κ9 για PC αυθεντικό εχθές και αφού η εγκατάσταση μαζί με το steam ολοκληρόθηκε κανονικά παω να το βάλω να παίξει και μου γράφει οτι για κάποιον λόγο το save δέν έγινε. Το προσπερνάω αυτό και παω να μπώ στην προπόνηση και μου κολλάει όλο το παιχνίδι. Περιμένω μισή ώρα περίπου μήπως αυτό ήταν κάτι της στιγμής αλλα τίποτα. Όταν ξανάνοιξα το παιχνίδι πάλι τό ίδιο πράγμα συμβαίνει. Τούς αγώνες τους παίζει κανονικά μόνο οταν τελειώνουν τα 10λεπτα δείχνει συνέχεια τους παίκτες να κάνουν προθέρμανση. Άν ξέρετε πως να το διορθώσω αυτό σας παρακαλώ γράψτε το. Το σύστημά μου ειναι Vista Home Premium το CPU είναι Intel Core 2 Quad Q6600, 2GB RAM και κάρτα γραφικών NVIDIA GEFORCE 8600GT

ψαξε μηπως δεν εχεις τους τελευταιους drivers στην καρτα γραφικων και απεγκατεστησε τους παλιους και περασε τους καινουριους, μπορει να ειναι αυτο.

το αλλο τωρα, Για να παρω το παιχνιδι original δε το βλεπω αφου δεν εχει online! αν του βαλουν ΟΝΛΙΝΕ τωρα στην συνεχεια ισως, αλιως παμε για την επομενη εκδοση αν σε αυτη μπειξουν το ονλινε ΟΜΩς.τωρα για να δω το παιχνιδι ΠΩς ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ αν και το εχω παιξει πριν 1χρονο σε ΧΒΟΧ μπορει να το βρω ..... δε λεμε πως.

Δημοσ.

Συνεχίζω δυστυχώς να έχω το ίδιο πρόβλημα..υπάρχει κάποιος που το έχει αυθεντικό, ή όλοι το έχετε σπασμένο? Στο steam μου γράφει 100% ready αλλά δεν ανοίγει το παιχνίδι..τι κάνω?πώς το παίξατε εσείς???

Δημοσ.

Δεν μπορώ με τίποτα ν' αντιληφθώ τον χειρισμό στα μενού του παιχνιδιού.

Είμαι στο Season, πώς του λέω να πάει στο επόμενο παιχνίδι ΜΟΥ; Γιατί μου δίνει την επιλογή να παίξω και τις άλλες ομάδες και όχι μόνο τη δικιά μου; Γιατί δε λειτουργούν τα βελάκια αριστερα / δεξια που έχει; Έχω πελαγώσει μ' αυτή την ιστορία.

Το παιχνίδι όμως, ομολογουμένως τα σπάει. Είδαμε κι εμείς το φως το αληθινό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...