frou-frou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Εν αναμονή του παιχνιδιού ακόμα γιατί στην Ελλάδα δεν έχει κυκλοφορήσει . Πολυ καθυστέρηση αδικαιολόγητη. Μου φαίνεται θα σκάσει μύτη όταν βγεί και το patch. Με ένα σμπάρο 2 τριγώνια χεχε!!!
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Από την άλλη βέβαια ξέχασα να σας πω ότι ώρες ώρες αυτό το παιχνίδι είναι ό,τι πρέπει για να γελάει ο κάθε πικραμένος μ' αυτά που γίνονται. Πάμε... Single player, Μάβερικς-Χοκς, δεκάλεπτα στο All Star με Aaron v2 sliders. Μυρίζομαι από την αρχή τη δουλειά, καθώς βρίσκομαι να χάνω 5-23 στα μισά της πρώτης περιόδου. Κάποια στιγμή είχε φτάσει 18-50. Στο ημίχρονο χάνω "μόλις" 33-64. Johnson και Horford νομίζουν ότι είναι ο Τζόρνταν και έχουν πετύχει κι οι δύο μαζί κάπου 28 πόντους σε 15 λεπτά. Συνεχίζουμε το δεύτερο ημίχρονο, το ίδιο βιολί και οι Χοκς παίζουν με τα δεύτερα (οι δύο προαναφερόμενοι δεν αγωνίστηκαν ούτε λεπτό στο δεύτερο), κάποια στιγμή βρίσκομαι να χάνω 60-93 αλλά με τα πολλά στο τέλος το μειώνω και λήγει 81-98. Σχόλια... Ο Ντιρκ δεν γίνεται να έχει 3/23 σουτ από μέση απόσταση. Ακόμα και με μικρή πίεση, ακόμα και με μεγάλη. Δεν γίνεται ρε παιδί μου, τέλος. Επίσης δεν γίνεται να χάνει 2 layup εντελώς αμαρκάριστος. Ο Πατσούλια δεν γίνεται να παίρνει 11 επιθετικά rebound, δεν γίνεται οι δικοί μου να αγνοούν την έννοια του μπλοκ άουτ και να σουλατσάρουν πέρα δώθε όσο η μπάλα είναι στον αέρα και είναι διεκδικήσιμη. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να κλέψουν μια μπάλα που περνάει δίπλα από δέκα χέρια και ο αντίπαλος να μην αφήνει να περάσει ούτε σκνίπα. Αδέρφια developers της 2k, έχετε δει ποτέ pick 'n' roll? Αν όχι, βάλτε να δείτε το Greece-USA 101-95. Θα εκπλαγείτε όταν πάρετε πρέφα ότι ο παίχτης που κάνει το σκριν, ρολάρει και κόβει αμέσως. Δεν κάθεται να περιμένει να βρωμήσουν τα ποδάρια των αμυντικών και μετά να συρθεί προς το καλάθι. Έχω πολλά ακόμα να σούρω αλλά το καλύτερο το άφησα τελευταίο. Είναι ο MVP του αγώνα, ο Evans των Hawks. Παραθέτω τη στατιστική του, χωρίς κανένα άλλο σχόλιο... M. Evans: 31', 19π, 6ρ, 5α, 2κλ, 5λ. Με 7/39 εντός παιδιάς, εκ των οποίων τα 4/32 τρίποντα...
LuNaTiC Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 εχει κανεις να μου δωσει sliders?θελω τα οσο πιο ρεαλιστικα γινεται
Sed22 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Τι εγινε τωρα?Παιζω αγωνα..και οταν βαζω καλαθι.. δν γινεται το Out..αλλα συνεχιζεται κανονικα το παιχνιδι κατευθειαν μετα το καλαθι μου!Τι εχω κανει λαθος?
frou-frou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Το mediamarkt το έφερε και δεν έχασα την ευκαιρία και το τσίμπησα. Καλός και ο θείος αλλά τέτοιες προσπάθειες τις επιβραβεύεις αν θέλουμε να δούμε και 2Κ10 me online sto Pc! Ωραίο όνειρο
polonos1313 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Τι εγινε τωρα?Παιζω αγωνα..και οταν βαζω καλαθι.. δν γινεται το Out..αλλα συνεχιζεται κανονικα το παιχνιδι κατευθειαν μετα το καλαθι μου!Τι εχω κανει λαθος? Ρε παιδιά πόσες φορές θα το πούμε.... Αν πας αλλάξεις κάτι στα settings και πας και κάνεις training δημιουργείται αυτό το πρόβλημα.Οπότε όταν κάνετε τις οποιεσδήποτε αλλαγές στα settings πάντε στο Quickgame έτσι ώστε να σας κάνει auto save settings βγείτε καλύτερα από το παιχνίδι(εγώ αυτό κάνω αν πειραξω κάτι στα settings και μετά θέλω να πάω να κάνω training).Αφού βγείτε και ξαναμπείτε στο game μπορείτε να πάτε στο training και στα καπάκια να παίξετε αγώνα χωρίς να δημιουργηθεί το πρόβλημα με το inbound.
Thanofski Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 εγκατεστησα και γω το παιχνιδι στο pc μετα απο φορματ...Το τρεχω και μου βγαζει nba 2k9 failed to run because application configuration is incorrect reinstalling may fix the problem μπλα μπλα μπλα...Driver ολα περασμενα.nvidia εχω τους 178.24 για την 8600 gts,μητρικης/ηχου κλπ ολα περασμενα...ξερει κανεις τι παιζει?
polonos1313 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 εγκατεστησα και γω το παιχνιδι στο pc μετα απο φορματ...Το τρεχω και μου βγαζει nba 2k9 failed to run because application configuration is incorrect reinstalling may fix the problem μπλα μπλα μπλα...Driver ολα περασμενα.nvidia εχω τους 178.24 για την 8600 gts,μητρικης/ηχου κλπ ολα περασμενα...ξερει κανεις τι παιζει? Κάνε uninstall και ξαναεγκατέστησέ το.
t0ny3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Τι μπορω να κανω γι την μαυρη οθονη??κατι ακουσα για patch.η καρτα γραφικων μου δεν υποστηριζει Shader Model 3.0.υπαρχει τροπος να το παιξω???
frou-frou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Οχι δυστυχώς. Μόνο με καινούργια κάρτα γραφικών.
t0ny3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 αληθεια??δηλαδη μονο με νεα καρτα γραφικων??δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος??
PanosViv Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Πολύ ωραίο αλλά και πολύ παλούκι φέτος. Τα νεύρα μου....
Sed22 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ποτε θα βγει κανενα pAtch..Αντε με αυτο το Inbound το βαριεμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.