Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 Ερωτησεις

η μια ειναι ...το παιχνιδι σε random στιγμες freezarei .... τι να φταει ? εχω δοκιμασει να αλλαξω αναλυσεις γραφικων κτλ χωρις καποιο αποτελεσμα...

η αλλη ερωτηση ειναι σχετικα με τα καρφωματα... ενω σε ολα τα αλλα modes παιζω κανονικα ...στα καρφωματα δε βρισκω με πιο κουμπι ξεκιναω να κανω την προσπαθεια για καρφωμα...

αυτα τα ολιγα...το παιχνιδι ειναι super

Dunk= Sprint+shoot

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι... με τα όλα του, πηγαίνετε στο C:\Documents and Settings\Username\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves (όπου username το όνομα χρήστη σας στα windows) και θα βρείτε ένα αρχείο Config.cfg. Το ανοίγετε με το notepad και αλλάζετε τα εξής:

VIDEOSETTING_SHADERDETAIL = 2 (από 1)

VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 3 (από 2)

STALL_CPU_ON_END_FRAME = 1 (από 0)

CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 (από -1, μόνο αν έχετε 2πύρηνο επεξεργαστή)

Τα γραφικά γίνονται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα... Αρκεί να το αντέχει λίγο και το PC σας. Εγώ με C2D@2,66GHz, 2GB RAM και 8800GT το τρέχω στα 1440x900 χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (ένα απειροελάχιστο slowdown όταν σε κάποιες στιγμές). Οπότε όσοι μπορείτε, αλλάξτε τα και θα πάθετε πλάκα!

Πολυ καλες ρυθμισεις και τα γραφικα γινονται απιστευτα αλλα εχω ενα προβλημα!ψιλοπαγωνει σε καποιες φασεις κυριως οταν περνας τη μεση του γηπεδου που γινεται πιο εντονο το παιχνιδι!μπορει να μου πει καποιος τις καταληλες ρυθμισεις στα γραφικα με το edit του librosteliou ωστε να πηγαινουν ολα καλα?:-)

Δημοσ.

Χμμ σε τί ανάλυση το τρέχεις και έχεις και το ΜSAA ενεργοποιημένο?

Είναι αρκετά απαιτητικό αλλά πραγματικά δεν υπάρχει αντίπαλος στο Pc. Είναι αιώνες πίσω όλα τα άλλα sport game στα γραφικά. Μόνο αν βγεί next gen Fifa θα μπορέσει να το ανταγωνιστεί. Για το nba live ούτε καν λόγος γιατί απλά δεν υπάρχει από την στιγμή που βγήκε το 2k9.

Αν πάς τον επεξεργαστή στα 3.6 που πηγαίνει πανεύκολα χωρίς πολλά πολλά ο δικός σου πιστεύω δεν θα έχεις το παραμικρό κόλλημα.

Και εγώ για να το χαρώ πλήρως έχω τον C2D 6600 από τα 2.4 στα 3.4 και την 8800gt από τα 600 στα 720 τoν πυρήνα και το game πάει σφαίρα.

Σε stock ρυθμίσεις απλά δεν μπορώ να το παίξω και να το χαρώ με όλα full. Είναι καιρός να πάω σε Quad και σε κάποια Gtx 270 ή τις νέες Nvidia που θα βγούνε σε λίγο καιρό.

Δημοσ.

Εγώ έχω CPU: C2D E6850, M/B: Asus P5W DH Deluxe, GPU: Radeon X1950 Pro 256Mb, RAM: 4 x 1Gb Kingston 667MHz, PSU: Chieftec 750 watt.

Το παίζω με όλα στο FULL και με τις ρυθμίσεις του liberostelios σε 1680x1050 και έχω μόνο ένα μικρό κώλυμα μόνο όταν δείχνει από μακριά το κοινό. Κανένα απολύτως πρόβλημα στο gameplay.

P.S: Δεν έχω πειράξει καθόλου το Hardware (overclocking e.t.c).

Δημοσ.

καλησπέρα και απο ενα new fish!Πως γίνεται να σώσω τα sliders(μπορω να τα φτιάξω εκ των προτέρων,και όχι μες στο παίχνιδι?) και να φορτώνονται αύτοματα?help!!!

p.s το παιχνιδι είναι απίστευτο απλά!

Δημοσ.

Οταν παταω το shoot για καρφωμα μου βγαζει τα dunk help options

Απλα με το pad δε μπορω να το κανω να δουλεψει..

Δημοσ.

Το δικο μου προβλημα ειναι οτι το βελακι του mouse ειναι ορατο την ωρα που παιζω και οταν παταω για σουτ κολαει και βγαινει ενα menu των windows που λεει επαναφορα κλεισιμο κ.τ.λ ειναι πολυ σπαστικο αυτο.... Επισης ειτε χρησιμοποιω την χαμηλοτερη αναλυση, ειτε 1680χ1050 (σε medium και full) το game συνεχεια εχει σπασιματακια. Το συστημα μου laptop με T7600 2gb ram 7950 GTXGO 512 DDR3. Θα εκτιμουσα πολυ μια απαντηση.

Καμια βοηθεια - ιδεα???

Δημοσ.
Οταν παταω το shoot για καρφωμα μου βγαζει τα dunk help options

Απλα με το pad δε μπορω να το κανω να δουλεψει..

Προσπαθησες να το φτιαξεις απο τo controller setup?μπορει να φταει αυτο!!

Δημοσ.
Προσπαθησες να το φτιαξεις απο τo controller setup?μπορει να φταει αυτο!!

Εγώ με τον αντάπτορα για χειριστήρια του PS2 παίζω και δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Δημοσ.
Τελικά κανένα patch βγήκε ή έστω έχει ανακοινωθεί?

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί απολύτως τίποτα... Οι devs τηρούν σιγή ιχθύος.

Δημοσ.

Η καθυστέρηση στα menu oφείλεται τελικά στο αν χρησιμοποιείτε usb Keyboard.

Αν χρησιμοποιείτε ps2 keyboard δεν έχετε καθόλου slow down στα menu. Εντελώς κουφό αλλά αληθινό.

Έχει ακόμα όμως πάρα πολλά bugs με το inbound κυριότερο. Πάντως αξίζει το παιχνίδι γιατί είναι κλάσσεις ανώτερο και από τα Νba 2k7 και 2k8 που έχω στο xbox 360.

Με διαφορά το καλύτερο 2Κ από άποψη gameplay και γραφικών.

Δημοσ.

Επίσης με διαφορά τα περισσότερα bugs από κάθε άλλη φορά! Για τα γραφικά δεν είμαι σίγουρος. Τα περσινά (του 360) δεν νομίζω να είναι πολύ χειρότερα από τα φετινά. Σε PC βέβαια είναι εντελώς άλλη φάση (άσχετο αν για να παίξει τσίτα χρειάζεσαι GPU που να κοστίζει όσο 2-3 XBOX).

Εκεί που θα συμφωνήσω είναι στο gameplay, είναι πραγματικό ό,τι ρεαλιστικότερο έχουμε δει ποτέ (χρειάζεται βέβαια και το παραδοσιακό σκάλισμα στα sliders).

Έριχνα τώρα μια ματιά στο επίσημο φόρουμ της 2k για να δω τι παίζει με patches κλπ και μου έκανε εντύπωση ότι στο pc τα bugs φαίνεται να είναι πολύ περισσότερα από του 360 (και δεν είναι όλα του στιλ "κρασάρει, δεν παίζει το joypad κλπ" αλλά υπάρχουν και πολλά που σχετίζονται είτε με τα μενού είτε με το gameplay, που στο 360 δεν έχουν παρατηρηθεί). Προχειροδουλειά μου μυρίζει η φάση και μάλλον έτσι είναι. Ακόμα και το ίδιο το φόρουμ είναι πολύ ανοργάνωτο, με τους PC users και τους κονσολάδες να γράφουν στις ίδιες κατηγορίες και threads και να μην μπορείς να βγάλεις άκρη με τίποτα.

Το 5vs5 online ακόμα τα ίδια χάλια έχει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...