indian Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δε νομίζω να βγεί για pc ,προς το παρόν η εταιρεία μιλά για playstation 2&3 και για xbox. Κρίμα για όλους εμάς που είμαστε φαν του basket...
polonos1313 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μακάρι να βγει για PC Το έπαιξα προχθες στο PS3 και έπαθα ζημιά!!!! Tι παιχνιδάρα είναι αυτή???? (Nba Live sucks)
indian Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Χμμμμ εδώ βλέπω ότι η τύχη μας αλλάζει: http://www.amazon.co.uk/2K-Sports-NBA-2K9-PC/dp/B001FSKNTO/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=videogames&qid=1221330641&sr=1-3 και το amazon.co.uk λέει ότι θα το πουλάει από 10οκτωβρίου. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και ένα σοβαρό παιχνίδι για τοθς pc users και φαν του μπασκετ....
tsakonas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Οντως....δε νομιζω να κανει λαθος ΚΑΙ το Αμαζον.
indian Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Και pre-order κάνεις κανονικά για το παιχνίδι το οποίο λέει οπότε ξέρω 'γω μάλλον θα βγεί. Το έβαλε πλέον και ο Παπασωτηρίου στα αναμενόμενα οπότε ψιλο-γίνεται official http://www.papasotiriou.gr/promo.ghardware.asp?pcid=8972&deid=-1&npage=2 αντε να γλιτώσουμε από την ΕΑ και να λιώσουμε στην παιχνιδάρα της 2Κ
christos_75 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 σιγουρα το παιχνιδι θα βγει και σε pc.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Και γιατί δεν το διαφημίζουν στο επίσημο site τους. Αν βγει, θα είναι πολύ σοβαρή μεταφορά απ' ότι φαίνεται.
frou-frou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ ομιχλώδες το τοπίο. Πουθενά δεν υπάρχει ούτε 1 φωτογραφία ή έστω 1 κείμενο ότι βγαίνει για Pc από την 2Κ. Μάλλον παίζουν με τα νεύρα μας. Το gamespot φαίνεται μπέρδεψε πολλούς και φέτος.
tsakonas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μαλλον θα ειναι κανα express port ,ελπιζω να μην ειναι κακιστο αν βγει.... παλι καλα που εχω κονσολα καβατζα
indian Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Όπως το έγραψα και πριν το είδα και amazon.co.uk - pre order και παπασωτηρίου ότι έρχεται 10/10 . Δεν είναι μόνο το gamespot όπως φαίνεται
Olorin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά αν ήμουν στη θέση σας δεν θα ενθουσιαζόμουν άδικα... Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, είναι πιο πιθανό να κάνουν και τα τρία sites λάθος, παρά να βγει για πρώτη φορά μια έκδοση ενός τέτοιου παιχνιδιού στο PC και να μην έχει ακουστεί ακόμα τίποτα...
Arioch79 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Τι να πω ρε παιδιά, δεν ξέρω. Πάντως τείνω να συμφωνήσω με τον Olorin. Πιο πιθανό είναι να έχει γίνει κάποιο "μαζικό" λάθος ή ακόμα και μία παγκόσμια συνωμοσία για να μας σπάσουνε τα νεύρα! Άλλωστε ξέρουμε όλοι πως το internet είναι πολύ καλός αγωγός της ραδιο-αρβύλας. Αφ' ενός βλέπουμε e-shops και game review sites να το αναφέρουν, αφ' ετέρου στο ΕΠΙΣΙΜΟ site και σε όλα τα trailers δεν υπάρχει πουθενά η ένδειξη PC-DVD ή Games for Windows ή οτιδήποτε τέλος πάντων. Όπως και να έχει, περιμένουμε με αγωνία οποιαδήποτε εξέλιξη. EDIT: Να σημειώσω ότι χθες είδα σε ένα box του gamespot στο PC section "NBA 2K9 Trailer". Βέβαια ήταν ένα από αυτά που κυκλοφορούν εδώ και καιρό. Στο τέλος του εμφανίζονταν τα λογότυπα του Playstation και του Xbox, αλλά όχι και η ένδειξη PC DVD.
frou-frou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι η επανάσταση στα sports games στα Pc. Bέβαια θέλω να δώ αν θα είναι όπως στο xbo360 που πραγματικά τα σπάει. Δεν με χαλάει να το έχω και στο Pc μου.
polonos1313 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Άντε να βγει για PC γιατί από τότε που το έπαιξα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω ps3
frou-frou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Eγώ το έχω κάνει αυτό εδώ και 1.5 χρόνο που αγόρασα το 360. Ότι και να λέμε αν δεν το δείς και το παίξεις από κοντα δεν μπορείς να καταλάβεις το μεγαλείο του. Είχα πρωτοδεί το NBA2K7 και είχα τσατιστεί τόσο πολύ που δεν βγαίνουν τέτοιες παιχνιδάρες στο Pc και έκανα την καλύτερη αγορά που πραγματικά αξίζει να το κάνετε αν δεν βγεί στο Pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.