Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια υπαρχει κανεις εδω μεσα που να ετρεξε το game σε Vista 64-bit Ultimate?

και αν ναι ποια εκδοση κατεβασατε? ενα link, url, κατι μπας και δοκιμασω την τυχη μου:fear:

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το παιχνίδι το τρέχω στα full και εντελώς απροβλημάτιστα σε Vista 64, διανομή σχετική με το Matrix. ;)

Erodios plz help. τι εννοεις σχετικη με το matrix? αν θεσ στειλε μου info με pm! plzzzzzzzzz:cry:

Δημοσ.

Εχω προβλημα.

Με συστημα core duo 3.1ghz,2 gb ram,geforce 8400 m gs μου κολαει το παιχνιδι ακομη και στα μινιμουν options,ενω αντιστοιχα το pes η το call of duty τα παει σφαιρα.

Δημοσ.
Η CPU κλέβει λίγο η μου φένεται...;

Η CPU παραδοσιακά κλέβει πολύ (όχι λίγο) και γι' αυτό τα default sliders χρειάζονται πάντα άλλαγμα. Στις αμέσως προηγούμενες σελίδες έχω αναφέρει την δική μου πρόταση, τα Aaron's OS Realism sliders v2. Με αλλαγμένα sliders το 2k9 γίνεται άλλο παιχνίδι, πρέπει να το δοκιμάσετε για να το πιστέψετε. Εφτά χρόνια παίζω ΝΒΑ 2k και ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τα default sliders.

Δημοσ.
Η CPU παραδοσιακά κλέβει πολύ (όχι λίγο) και γι' αυτό τα default sliders χρειάζονται πάντα άλλαγμα. Στις αμέσως προηγούμενες σελίδες έχω αναφέρει την δική μου πρόταση, τα Aaron's OS Realism sliders v2. Με αλλαγμένα sliders το 2k9 γίνεται άλλο παιχνίδι, πρέπει να το δοκιμάσετε για να το πιστέψετε. Εφτά χρόνια παίζω ΝΒΑ 2k και ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τα default sliders.

Υπάρχει μήπως πουθενά το αρχείο έτοιμο γιατί όσο κι αν έψαξα το βρήκα έτσι όπως το δίνεις εσύ. Εκτυπωτή δεν έχω οπότε δεν μπορώ να τα βάλω manual απ'τα settings. καμιά ιδέα πέραν του να τα γράψω σε χαρτί???:o

Δημοσ.

Τα sliders είναι "τραβηγμένα" από 360 (όπου κι εκεί δεν τα βάζεις με το χέρι, αλλά τα κατεβάζεις έτοιμα) οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.

Δημοσ.
Υπάρχει μήπως πουθενά το αρχείο έτοιμο γιατί όσο κι αν έψαξα το βρήκα έτσι όπως το δίνεις εσύ. Εκτυπωτή δεν έχω οπότε δεν μπορώ να τα βάλω manual απ'τα settings. καμιά ιδέα πέραν του να τα γράψω σε χαρτί???:o

Η λύση είναι μια. Ξεκινάς εναν αγώνα και από εκεί με ALT + TAB θα βγαίνεις σε Windows και θα ξαναμπένεις στο game να βάλεις τις ρυθμίσεις των Sliders. :-)

Ρε παιδία σκέφτομαι ομως πως κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι προγραμματιστές στην 2Κ για να έχουν τους sliders όπως είναι. Anyway θα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις απο το Aaron's OS Realism sliders v2.

Δημοσ.

Ρε παιδία σκέφτομαι ομως πως κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι προγραμματιστές στην 2Κ για να έχουν τους sliders όπως είναι. Anyway θα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις απο το Aaron's OS Realism sliders v2.

Το όπως είναι που λες δεν είναι τίποτα στην ουσία. Όλοι στο 50 είναι αν τους δεις στην αρχή. Το ίδιο ίσχυε και στο Nba Live όλα αυτά τα χρόνια. Πάντως εγώ μείωσα λίγο το reaching foul slider να κάνουμε και κανα κλέψιμο. ;)

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο Homesick, θεωρητικά έτσι θα έπρεπε να ήταν. Οι developers να έχουν φτιάξει εξαιρετικά sliders που να μην θέλουν πείραγμα, πόσο μάλλον ριζικές αλλαγές. Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Από τότε που βελτιώθηκε αισθητά το ΑΙ (ξεκίνησαν από το 2k7 αλλά η μεγάλη αλλαγή έγινε πέρσι) τα πράγματα έχουν αλλάξει και ώρες ώρες πραγματικά σου σπάει τα νεύρα, αφήστε δε που μόνο μπάσκετ δεν είναι αυτό το πράμα (συνεχείς laser πάσες, φάουλ σχεδόν σε κάθε διείσδυση, το ΑΙ να γυρνοβολάει μέσα στη ρακέτα μας κλπ.)

Όπως είπα και πιο πάνω έχω καταργήσει τα default sliders εδώ και χρόνια. Αρχικά παίζω μερικούς αγώνες για να δω πώς είναι το εκάστοτε 2k, εντοπίζω ό,τι είναι εξωπραγματικό και αρχίζω το ψάξιμο. Μόνος μου να κάτσω να φτιάξω sliders αποκλείεται και από την άλλη δεν υπάρχει κάποιος που να φτιάχνει κάθε χρόνο τις καλύτερες ρυθμίσεις. Κάθε φορά είναι και διαφορετικές.

Όπως και να 'χει δεν χάνουμε τίποτα να πειραματιστούμε. Προσωπικά είμαι στη φάση που θέλω να ξεπεράσω τα Aaron's sliders και να βρω ακόμα καλύτερα, αλλά μέχρι στιγμής μέτρια πράγματα...

Δημοσ.

nzeppos στη σελίδα 24 που μας δίνεις το Aaron's Base Sliders - Version 2.0 υπάρχουν δυο διαφορετικά setups των sliders. Ποιο από τα δύο να βάλω; To πάνω ή το κάτω;

Δημοσ.

Εμμμ... καλή ερώτηση! Να σου πω την αλήθεια τα sliders έχουν γίνει copy/paste από εδώ:

http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/272346-aarons-base-nba2k9-realism-sliders.html

Και αφού δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να τα βάλω με το χέρι (στο 360 τα κατεβάζεις αυτόματα) δεν είχα καν παρατηρήσει ότι υπάρχουν ίδια πράγματα πάνω και κάτω. Ντροπή μου! :o

Θεωρώ ότι τα σωστά είναι τα πάνω. Τα κάτω πρέπει να είναι από την πρώτη έκδοση του Aaron. Συνεπώς κρατάμε τα εξής...

Aaron's Base Sliders - Version 2.0

Ive been fooling around with my sliders and added a few changes from a few other slider sets. I think this is a pretty solid set. I think this set fixes the problems with the number of fouls called and steals in my other set let me know what you think. I uploaded them to 2k share under Aaron''s OS Realism Sliders 2.0

If it isnt listed it should be left at default

All Star - 10 min quarters

Game Speed- 52 (50 seems fast in the videos but it leads to slower animations. 53 isnt that much faster plus it improves the slow transition when changing direction.)

User/CPU

Close Shot 44/42

Mid 48/44

3pt 48/44

Layup 44/42

Dunk 48/48

Dunks In Traffic 0/0

Screen Success 60/60

Steal Success 65/65

Help D 80/80

Stealing 70/70

Blocking 15/ 15

Ball Handling 35/35

Dunk Ability 35/35

OA 35/35

DA 70/70

OR 35/35

DR 70/70

Clutch 15/15

Speed 46/45

Quickness 45/45

On Ball 70/60

Take Close Shots 10 (CPU Only)

Mid Range 70 (CPU Only)

Attack 45 (CPU Only)

Finish Strong 55/55

Look for Post 40 (CPU Only)

Hookshots 5/5

Putbacks 55/55

Flashy Passes 0/0

Commit Fouls 70/70

Passing Lanes 75/75

Contest 60/60

Size up 70/70

Fouls

Charge 95

Block 90

Reach 75

Shooting 75

Loose Ball 100 (αυτό το τελευταίο δεν το έγραφε, αλλά στην v.1 ήταν 100)

edit: Τα τσέκαρα στο 2k9 μου και επιβεβαιώνω ότι τα v2 sliders είναι αυτά εδώ. Τα "κάτω" που λέγαμε είναι της v1 έκδοσης.

Εάν δείτε στο forum που ανέφερα, οι περισσότερες κριτικές είναι ιδιαίτερα θετικές και... ενθουσιώδεις, ωστόσο υπάρχουν ακόμα προβλήματα. Κάποια σχετίζονται με τη συμπεριφορά του ΑΙ, ενώ άλλα με τον τρόπο παιχνιδιού του χρήστη. Πχ. πολύς κόσμος γκρινιάζει για τα πολλά reaching φάουλ που σφυρίζονται (ο Aaron το έχει στο 75). Αυτό είναι λογικό, όταν πολλοί προσπαθούν να κλέψουν την μπάλα ως εξής:

Στήνονται μπροστά από τον αντίπαλο παίχτη (που σκάει ή απλώς κρατάει την μπάλα) και πατάνε το κουμπί του κλεψίματος μέχρι τελικής πτώσεως...

Και μετά γκρινιάζουν ότι σφυρίζονται συνέχεια φάουλ. Έχετε δει πολλές φορές στο πραγματικό μπάσκετ να γίνονται τέτοια κλεψίματα? Το καταλαβαίνω να πατήσουμε 1-2 φορές το κλέψιμο όταν ο άλλος έχει ντρίπλα, αλλά να τον κυνηγάμε να του κλέψουμε με το στανιό, ούτε στο μονό της γειτονιάς δεν γίνονται αυτά. Γενικά πάντως σφυρίζονται αρκετά φάουλ στα drive, σε σημείο το παιχνίδι ώρες ώρες να γίνεται εκνευριστικό (ή ευρωπαϊκό!)

Αυτό είναι το καλό με τα slider. Οτιδήποτε δεν σας αρέσει, μπορείτε να το αλλάξετε!

Δημοσ.

Καινούριο φρούτο μου βγήκε τώρα. Πάνω που έπαιζα μερικά παιχνιδάκια, δοκιμάζοντας τα sliders του Aaron, βγήκε νέο bug. Αν γίνει ένα κάρφωμα και πάει να το δείξει σε replay (με το σουπεράκι της Sprite που δείχνει το όνομα του παίχτη) μένει ένα... κατάλοιπο σε όλο τον υπόλοιπο του αγώνα (ακόμα και στο rematch). Μία γκρι μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποια πρέπει να είναι κάποιο τα πρώτα καρέ του εν λόγω animated σουπερακίου. Χθες και σήμερα μου το έκανε σε αρκετούς αγώνες, αλλά δεν θυμάμαι να το έκανε πιο παλιά (δεν έχω πειράξει ρυθμίσεις replay, μόνο gameplay sliders).

Θα δοκιμάσω να κλείσω εντελώς τα replay, να δω αν θα μου το ξαναβγάλει. Όλα αυτά σε 360 βέβαια αλλά θεωρώ ότι και σε PC μέσες άκρες τα ίδια θα ισχύουν. Ούτως ή άλλως το αντίστοιχο thread του 360 είναι ψόφιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...