keyg Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Καλά όλα αυτά και μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά επιμένω ότι το πιο έγκυρο site είναι αυτό:http://www.2ksports.com/games/nba2k9/ στο οποίο δεν γίνεται κανένας λόγος για PC. Γράψε λάθος ,το Νba 2k9 θα βγει για pc.Ένας φίλος μου έχει ήδη αρχίσει να το κατεβάζει για pc -----Προστέθηκε 25/10/2008 στις 05 : 21 : 28-----
Erwdios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Γράψε λάθος ,το Νba 2k9 θα βγει για pc.Ένας φίλος μου έχει ήδη αρχίσει να το κατεβάζει για pc -----Προστέθηκε 25/10/2008 στις 05 : 21 : 28----- Πόσες σελίδες πίσω διάβασες, για να κάνεις reply αυτό το post? Το παιχνίδι κυκλοφορεί εδώ και μία εβδομάδα περίπου ανεπίσημα κι εδώ και 4 μέρες και επίσημα
ondine Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Απο κατι λιγα που εχω διαβασει στο νετ τα bugs "ενεργοποιουνται" απο διαφορα Modes του παιχνιδιου. Πχ tο bug με το rebound μετα απο training. Βεβαια με ενα delete των saves ολα λειτουργουν ρολοι οποτε ναι μεν ειναι playable αλλα ενα patch ειναι αναγκαιο.(Δεν μπορω να κανω προπονηση στα plays και ξενερωνω) Αυτό το πρόβλημα το αντιμετώπισα χτες και "διορθώνεται" εύκολα, όπως είπες. Νομίζω για να εμφανιστεί πρέπει να πας στο blacktop και στο tutorial και μέσα από εκεί να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις. http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=190935 Η 2k περιγράφει ακριβώς το πρόβλημα, οπότε μπορείς να το αποφύγεις. Πήγαινε κάνε την προπόνησή σου άφοβα
Chaos3X Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Αν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι... με τα όλα του, πηγαίνετε στο C:\Documents and Settings\Username\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves (όπου username το όνομα χρήστη σας στα windows) και θα βρείτε ένα αρχείο Config.cfg. Το ανοίγετε με το notepad και αλλάζετε τα εξής: VIDEOSETTING_SHADERDETAIL = 2 (από 1) VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 3 (από 2) STALL_CPU_ON_END_FRAME = 1 (από 0) CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 (από -1, μόνο αν έχετε 2πύρηνο επεξεργαστή) Τα γραφικά γίνονται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα... Αρκεί να το αντέχει λίγο και το PC σας. Εγώ με C2D@2,66GHz, 2GB RAM και 8800GT το τρέχω στα 1440x900 χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (ένα απειροελάχιστο slowdown όταν σε κάποιες στιγμές). Οπότε όσοι μπορείτε, αλλάξτε τα και θα πάθετε πλάκα! Φίλε liberostelios έβαλα τις ρυθμίσεις που προτείνεις αλλά εκτός από την αύξηση της συχνότητας του ''κουνήματος'' της φανέλας δεν είδα καμιά άλλη διαφορά. Να σημειώσω ότι παίζω σε 1680χ1050 και ΟΛΑ τα settings στο τέρμα εκτός του MSAA quality που μου το έχει απενεργοποιημένο και μάλλον δεν θα το υποστηρίζει η GPU (Radeon X1950 Pro 256Mb). Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι με τα SFX του game. Ένώ η μουσική και το κοινό ακούγονται κανονικά, τα sfx και ο commentary ίσα ίσα που ακούγονται (εννοείται ότι τα δύο τελευταία είναι στο full). Έχω μειώσει και τα άλλα αλλά τίποτα. Μέχρι και update τον driver της on board κάρτας ήχου έκανα... Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή και ευχαριστώ προκαταβολικά.
polonos1313 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μπορεί να μου πει κάποιος τι ακριβώς είναι το MSAA στα settings των γραφικών???
clairvoyant Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση.. έχω συνηθίσει να παίζω με το RB για την επιλογή του παίκτη που θα πάρει την πάσα μου. Στο 360 εμφανίζονται πάνω από τους παίκτες τα έγχρωμα σύμβολα των κουμπιών (π.χ. "Χ", "Υ", "Α", "Β") ενώ στο PC γίνεται ο χαμός από B1,B2,... και άντε να βγάλεις άκρη. Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό; (εννοείται και στο PC παίζω με τον xbox controller)
polonos1313 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 To avoid the inbound glitch from happening in the short-term (this will be addressed by the patch), do not go to Tutorial team select after you have changed a setting inside Main Menu -> Options (Gameplay, Coaching, Presentation, Regional Settings, NBA Rules, etc.). You can change any setting you want, so long as you do not jump to Tutorial mode right away afterwards. What happens is that the Tutorial Team Select screen has a different inbounding logic, which then gets saved into the Settings file when you jump into it after modifying an option. Please spread the word. **EDIT** Blacktop mode will also cause the issue. So, if you want to change any options, just donʼt immediately go to Blacktop or Tutorial through 2KNav. You can still play these modes, but donʼt 2KNav to them from any options screen.
ondine Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση.. έχω συνηθίσει να παίζω με το RB για την επιλογή του παίκτη που θα πάρει την πάσα μου. Στο 360 εμφανίζονται πάνω από τους παίκτες τα έγχρωμα σύμβολα των κουμπιών (π.χ. "Χ", "Υ", "Α", "Β") ενώ στο PC γίνεται ο χαμός από B1,B2,... και άντε να βγάλεις άκρη. Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό; (εννοείται και στο PC παίζω με τον xbox controller) Είναι όντως πολύ ενοχλητικό. http://www.nbavg.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=13 Αυτοί εδώ φαίνεται πως το έχουν φτιάξει, αλλά αυτός ο texmod με μπερδεύει. Αν εσύ καταλάβεις πως γίνεται, πες και σε 'μας
Chaos3X Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι με τα SFX του game. Ένώ η μουσική και το κοινό ακούγονται κανονικά, τα sfx και ο commentary ίσα ίσα που ακούγονται (εννοείται ότι τα δύο τελευταία είναι στο full). Έχω μειώσει και τα άλλα αλλά τίποτα. Μέχρι και update τον driver της on board κάρτας ήχου έκανα... Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή και ευχαριστώ προκαταβολικά.
kostasfalcon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δεν βρισκω τα saves του παιχνιδιου για να αφαιρεσω το bug με το παγωμα (θειος game) η διαδρομη που εχετε δωσει δεν υπαρχει στο pc μου. Edit: θα το αγορασω και εγω original ειναι κριμα να μην στηριξουμε την 2K που πρωτη φορα θυμηθηκε και τα pc.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον στην αρχη ειχα κατεβασει την 3DMGAME εκδοση του παιχνιδιου..ολα μια χαρα μεχρι την στιγμη του LOADING οπου και με πετουσε στο desktop καθε διαολεμενη φορα (δεν εχω amd intel quad εχω..) Λεω μαλλον η εκδοση φταει και ειπα να δοκιμασω και την πιο αξιόπιστη version της Reloaded.. ολα καλα, install ολα καλα...παω να τρεξω το nba2k9.exe και τσουπ! error! Υ.Γ Εχω κανει όλα τα update απο DX μεχρι οτι μπορει να βάλει ο νου σας! Εχω τα Vista x64 Intel Quad Q6600 2.4 MHZ 8GB DDR3 1033 Ati 3870X2
ondine Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δεν βρισκω τα saves του παιχνιδιου για να αφαιρεσω το bug με το παγωμα (θειος game) η διαδρομη που εχετε δωσει δεν υπαρχει στο pc μου.Edit: θα το αγορασω και εγω original ειναι κριμα να μην στηριξουμε την 2K που πρωτη φορα θυμηθηκε και τα pc. Κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο pc game των τελευταίων εβδομάδων (έχουν πέσει όλες οι κυκλοφορίες μαζί και κάποιοι τρώνε τα μούτρα τους)! Αν έχεις την έκδοση ρελοαδεδ, τα saves είναι στη διαδρομή που αναφέρθηκε, αλλά user δεν είσαι εσύ. Προφανώς η έκδοση δεν εγκαθίσταται κανονικά, κάτι σαν rip είναι.
Dennisbest Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δεν βρισκω τα saves του παιχνιδιου για να αφαιρεσω το bug με το παγωμα (θειος game) η διαδρομη που εχετε δωσει δεν υπαρχει στο pc μου.Edit: θα το αγορασω και εγω original ειναι κριμα να μην στηριξουμε την 2K που πρωτη φορα θυμηθηκε και τα pc. Βασικα ενεργοποιησε την επιλογη να βλεπεις κρυμμενα αρχεια και φακελους και λογικα θα βρεις την διαδρομη.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Βασικα ενεργοποιησε την επιλογη να βλεπεις κρυμμενα αρχεια και φακελους και λογικα θα βρεις την διαδρομη. Aπο οτι διαΒΑΣΑ οσων αφορα το installation η reloaded δεν ειχε αλλη επιλογη για να ξεκλιδωσει το steam παρα μονο να κανει δικο της setup/unrar. εσεις ρε παιδια που μπορεσατε να τρεξετε το game πια version εχετε? link σε pm αν ειναι ευκολο... Υ.Γ Η version μου ειναι corrupted? να την σβησω???? και να δοκιμασω αλλη? -----Προστέθηκε 26/10/2008 στις 02 : 03 : 45----- Aπο οτι διαΒΑΣΑ οσων αφορα το installation η reloaded δεν ειχε αλλη επιλογη για να ξεκλιδωσει το steam παρα μονο να κανει δικο της setup/unrar. εσεις ρε παιδια που μπορεσατε να τρεξετε το game πια version εχετε? link σε pm αν ειναι ευκολο... Υ.Γ Η version μου ειναι corrupted? να την σβησω???? και να δοκιμασω αλλη? Denis τελικα ο ondine εχει δικιο ενεργοποιησα κρυμενους φακελους και τιποτα.. δεν υπαρχει τιποτα.. Παιδια ενα αξιολογο download link με μια εκδοση που τρεχει 1000% σε pm και θα σας ειμαι υπόχρεος
Parapas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δεν βρισκω τα saves του παιχνιδιου για να αφαιρεσω το bug με το παγωμα (θειος game) η διαδρομη που εχετε δωσει δεν υπαρχει στο pc μου.Edit: θα το αγορασω και εγω original ειναι κριμα να μην στηριξουμε την 2K που πρωτη φορα θυμηθηκε και τα pc. Η διαδρομή για Vista που έχω εγώ (εφόσον ενεργοποιήσεις τα hidden folders) είναι: Documents->Appdata->Roaming->2k Sports->NBA 2K9->Saves
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.