Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι... με τα όλα του, πηγαίνετε στο C:\Documents and Settings\Username\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves (όπου username το όνομα χρήστη σας στα windows) και θα βρείτε ένα αρχείο Config.cfg. Το ανοίγετε με το notepad και αλλάζετε τα εξής:

VIDEOSETTING_SHADERDETAIL = 2 (από 1)

VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 3 (από 2)

STALL_CPU_ON_END_FRAME = 1 (από 0)

CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 (από -1, μόνο αν έχετε 2πύρηνο επεξεργαστή)

Τα γραφικά γίνονται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα... Αρκεί να το αντέχει λίγο και το PC σας. Εγώ με C2D@2,66GHz, 2GB RAM και 8800GT το τρέχω στα 1440x900 χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (ένα απειροελάχιστο slowdown όταν σε κάποιες στιγμές). Οπότε όσοι μπορείτε, αλλάξτε τα και θα πάθετε πλάκα!

Όντως αλλάζουν αρκετά τα γραφικά κυρίως στις φανέλες!

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Alley-oop ξέρει κανείς πώς γίνεται? Επίσης με ποιό κουμπί τρέχεις? Βγαίνω στον αιφνιδιασμό και πολλές φορές, είτε με προλαβαίνουν, είτε μου κάνουν φάουλ.

Επίσης, μόνος μου στον αιφνιδιασμό με τον Cobe, πάτησα το σουτ, με την σιγουριά ότι θα καρφώσει κι ο μάγκας έκατσε κι έκανε jam shoot :mad:

Υπάρχει άλλο κουμπί για τα καρφώματα?

Δημοσ.
Alley-oop ξέρει κανείς πώς γίνεται? Επίσης με ποιό κουμπί τρέχεις? Βγαίνω στον αιφνιδιασμό και πολλές φορές, είτε με προλαβαίνουν, είτε μου κάνουν φάουλ.

Επίσης, μόνος μου στον αιφνιδιασμό με τον Cobe, πάτησα το σουτ, με την σιγουριά ότι θα καρφώσει κι ο μάγκας έκατσε κι έκανε jam shoot :mad:

Υπάρχει άλλο κουμπί για τα καρφώματα?

Πάνε στο button configuration και ρύθμισέ το κουμπί που θέλεις για το τρέξιμο

Έχοντας παίξει με τον cobe στην προπόνηση, παρατήρησα οτι για να καρφώσει πρέπει να έρχεσαι οχι απλα με φόρα αλλά με turbo. Χώρις turbo είτε θα κάνει layup η jump shoot πράμα φυσιολογικό

μιας και αν δεν έχεις την μέγιστη φόρα, δύσκολα να καρφώσεις.(Υποθέτω οτι το ίδο θα ισχύει και για τους άλλους παίχτες)

Αν βάλεις το κουμπί του τρεξίματος, όποτε μπαίνεις ελεύθερος στην ρακέτα θα καρφώνεις :-)

Δημοσ.

Εχω μεινει αφωνος με το πληθος των κινησεων που μπορει να κανει καποιος σε αυτο το παιχνιδι.Πραγματικα θα ειναι αρκετα δυσκολο να τις αφομοιωσει ολες καποιος.Εχανε το PC τοσο καιρο που δεν ειχε αυτο το παιχνιδι.

Μια ερωτηση ομως.Γινεται σε online mode να ελεγχεις μονο εναν παιχτη και τους αλλους αλλοι συμπαιχτες σου (οχι να ελεγχονται απο cpu)??

Δημοσ.

Γίνεται, αλλά όχι σε PC (αφού εκεί δεν υπάρχει online mode)...

Στις κονσόλες όμως, τα προβλήματα στο 5vs5 παραμένουν τεράστια. Πρακτικά έχω προσπαθήσει να παίξω γύρω στους 15 αγώνες, αλλά ο μόνος που πήγε καλά ήταν... ο πρώτος. Από εκεί και πέρα το χάος. Ελπίζουμε σε patch και μεγάλη αναβάθμιση των 2k sports servers.

Δημοσ.

Φιλε Νοτη κι εσυ εδω? μας εκαψε η 2Κ για τα καλα....;)

Για θεαματικα καρφωματα καλο ειναι να μαθετε τον ελεγχο με τον δεξι αναλογικο. Δηλαδη αντι για το κουμπι του σουτ οταν πατε για καρφωμα δωστε διαφορες κατευθυνσεις με τον δεξι αναλογικο.

Δημοσ.

Σε ζηλεύουμε :-D Πλάκα πλάκα πάντως κι εγώ που παίζω κοντά 2 βδομάδες έχω δει λίγα bugs (πχ. αυτό με το rebound όταν μπαίνει καλάθι δεν το έχω δει ποτέ). Δεν λέμε δηλαδή ότι το παιχνίδι δεν είναι playable, μια χαρά παίζεται. Το θέμα είναι πότε θα δεήσει να βγάλει patch η 2k sports. Όσοι έχουν ασχοληθεί με τη σειρά και παλιότερα (προφανώς όχι στα PC) θα γνωρίζουν ότι η φετινή κατάσταση δεν είναι συνηθισμένη.

Κατά τ' άλλα το παιχνίδι προφανώς τα σπάει.

Δημοσ.

Απο κατι λιγα που εχω διαβασει στο νετ τα bugs "ενεργοποιουνται" απο διαφορα Modes του παιχνιδιου. Πχ tο bug με το rebound μετα απο training. Βεβαια με ενα delete των saves ολα λειτουργουν ρολοι οποτε ναι μεν ειναι playable αλλα ενα patch ειναι αναγκαιο.(Δεν μπορω να κανω προπονηση στα plays και ξενερωνω):P

Δημοσ.

Γράψτε λάθος , το Nba 2k9 θα βγει για pc.Ένας φίλος μου έχει ήδη αρχίσει νατο κατεβάζει για υπολογιστή.

Δημοσ.
Γράψτε λάθος , το Nba 2k9 θα βγει για pc.Ένας φίλος μου έχει ήδη αρχίσει νατο κατεβάζει για υπολογιστή.

Ο απο πάνω προσπαθεί να το κάνει uninstall και εσύ φέρνεις τα φρέσκα νέα οτι θα βγεί στο PC :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...