Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Δοκιμασα και εγώ το παιχνίδι πγια να δοκιμασω αν το αντεχει το pc μου. Έχω το εξής πρόβλημα. Δεν σώζει τις ρυθμίσεις μου.Ούτε καν στην αρχή το ονομα χρήστη.Βγάζει error... Επίσης αν κάνω quit από ένα ματς για να παίξω ας πούμε με άλλες ομάδες κολλάει τελείως το παιχνίδι και μετά το κλείνω...Έχει συναντήσει κανείς κανένα παρόμοιο πρόβλημα; Όλοι έλεγαν ότι η εκδοση λειτουργεί μια χαρά αλλά εμένα παρουσιάζει διάφορα προβληματα και δεν ξέρω τι φταίει. Ευχαριστώ εκ των προτερων...

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδιά δοκίμασα το game στο PC μου (Q6600 στα 3,6, 4GB, ATI 4870) σε 1680x1050, όλα full. Παίζει πολύ καλά και είναι εντυπωσιακά τα γραφικά του

Νομίζω πως στο PC είναι ελαφρώς καλύτερο στα πρόσωπα από ότι στο XBOX αλλά οι παίκτες όταν παίζεις (πλαϊνή κάμερα) μου φαίνονται καλύτεροι στο XBOX

θέλω γενικά σχόλια και συγκρίσεις από άλλους που το είδαν και στα δυο format

Δημοσ.
Καλησπέρα!Κατέβασα και εγώ το παιχνίδι( το torrent των RELOADED) που κυκλοφορεί για να δοκιμασω αν το αντεχει το pc μου. Έχω το εξής πρόβλημα. Δεν σώζει τις ρυθμίσεις μου.Ούτε καν στην αρχή το ονομα χρήστη.Βγάζει error... Επίσης αν κάνω quit από ένα ματς για να παίξω ας πούμε με άλλες ομάδες κολλάει τελείως το παιχνίδι και μετά το κλείνω...Έχει συναντήσει κανείς κανένα παρόμοιο πρόβλημα; Όλοι έλεγαν ότι η εκδοση των RELOADED λειτουργεί μια χαρά αλλά εμένα παρουσιάζει διάφορα προβληματα και δεν ξέρω τι φταίει. Ευχαριστώ εκ των προτερων...

Κάντο γρήγορα edit και βγάλε τις απαγορευμένες λέξεις (κατέβασα, reloaded) πρίν στο διαγράψουν ολόκληρο.

Δώσε specs του PC σου και κοίτα και τους drivers. Το release δεν έχει κανένα πρόβλημα. Παίζω season, άψογα.

Δημοσ.
Καλησπέρα!Κατέβασα και εγώ το παιχνίδι( το torrent των RELOADED) που κυκλοφορεί για να δοκιμασω αν το αντεχει το pc μου. Έχω το εξής πρόβλημα. Δεν σώζει τις ρυθμίσεις μου.Ούτε καν στην αρχή το ονομα χρήστη.Βγάζει error... Επίσης αν κάνω quit από ένα ματς για να παίξω ας πούμε με άλλες ομάδες κολλάει τελείως το παιχνίδι και μετά το κλείνω...Έχει συναντήσει κανείς κανένα παρόμοιο πρόβλημα; Όλοι έλεγαν ότι η εκδοση των RELOADED λειτουργεί μια χαρά αλλά εμένα παρουσιάζει διάφορα προβληματα και δεν ξέρω τι φταίει. Ευχαριστώ εκ των προτερων...

και εγω την ιδια εκδοση ψωνισα και δεν μπορω να κανω καν install!!!!!!!!!!

χρειαζεται καποιο κολπο????

helppppppppp

Δημοσ.
Παιδιά έχω το 2K8 για PS3. Aξίζει για αγορά το 2K9 ή δεν υπάρχουν και τίποτα ιδιαίτερες διαφορές;; Μη δίνουμε και τόσα λεφτά τσάμπα! Είναι πολύ τσιμπημένα τα παιχνίδια του PS3 και τουλάχιστον εγώ δεν αποφασίζω καθόλου εύκολα για αγορά. Το 50άρι είναι σχεδόν σίγουρο για καινούριο παιχνίδι και δε λέει. Μέχρι 30-35 το σκέφτεσαι, μετά όσο ανεβαίνει να λείπει..

Για αυτό και σας ρωτάω εδώ.

Ευχαριστώ.

Παρ' ότι όντως είμαστε offtopic, ας απαντήσω για να κλείσει αυτό το ερώτημα. Το φετινό 2k σαν gameplay είναι αρκετά καλύτερο και πιο ρεαλιστικό από το περσινό. Ειδικά τα νέα animations είναι όλα τα λεφτά. Όλο το καλοκαίρι έλιωνα το 2k8 και μόλις είδα το 2k9 μου βγήκαν τα μάτια έξω (επαναλαμβάνω, στα θέματα του gameplay και των animations). Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έχει αρκετά προβλήματα στο online, bugs, glitches και άλλα πολλά. Σε συμβουλεύω να ΜΗΝ το αγοράσεις, έως ότου βγει κάποιο patch (νομίζω κάτι έχει βγει για το PS3 αλλά δεν ξέρω αν διορθώνει τα σημαντικά προβλήματα ή είναι φούμαρα). Ρίξε μια ματιά στα επίσημα forum της 2k sports.

Offtopic τέλος.

(αυτό με τα bugs και τα patches ισχύει και για τα PC βέβαια).

Δημοσ.

Αν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι... με τα όλα του, πηγαίνετε στο C:\Documents and Settings\Username\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves (όπου username το όνομα χρήστη σας στα windows) και θα βρείτε ένα αρχείο Config.cfg. Το ανοίγετε με το notepad και αλλάζετε τα εξής:

VIDEOSETTING_SHADERDETAIL = 2 (από 1)

VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 3 (από 2)

STALL_CPU_ON_END_FRAME = 1 (από 0)

CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 (από -1, μόνο αν έχετε 2πύρηνο επεξεργαστή)

Τα γραφικά γίνονται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα... Αρκεί να το αντέχει λίγο και το PC σας. Εγώ με C2D@2,66GHz, 2GB RAM και 8800GT το τρέχω στα 1440x900 χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (ένα απειροελάχιστο slowdown όταν σε κάποιες στιγμές). Οπότε όσοι μπορείτε, αλλάξτε τα και θα πάθετε πλάκα!

Δημοσ.

Καλα παιδες το παιχνιδι ειναι κολασμενο!!! Απο τα καλυτερα sport games που εχω παιξει και το καλυτερο στο ειδος του με ανεση! Πολυ bug ομως ρε παιδι μου στην εκδοση για PC... Ειναι παντως πολυ δυσκολο η εμενα μου φενεται; Ειναι και το πρωτο NBA 2k που πεφτει στα χερια μου...

Εκπληκτικα τα γραφικα με τα settings που μας εδωσες liberostelios! Ειδικα με τα σορτσακια και τις φανελες που κουνιουνται! Μονο που γινεται αρκετα πιο βαρυ.Εχουμε ακριβως το ιδιο συστημα με μονη εξαιρεση την καρτα γραφικων (εχω την 8800 GTS 640MB) και απο 75 fps πηγα στα 45 - 50. Προσωπικα προτιμω να το παιζω στα 75 μιας και το game χρειαζεται ομαλο frame rate γιατι βασιζεται πολυ στην λεπτομερια. Thanks anyway φιλε!:-)

Δημοσ.

Το bug με τα rebound έχει πολύ πλάκα.

Ελπίζω όμως να βγεί το patch σύντομα γιατί με έχει σπάσει τα νεύρα.

Αυτό το bug είναι και στις κονσόλες ή μόνο στα Pc?

Δημοσ.

Παντού! Όλες οι εκδόσεις είναι τίγκα στο bug (γιατί δεν είναι μόνο αυτό με τα rebound).

-----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 12 : 43 : 19-----

Α, και κάτι άλλο. Δεν πιστεύω να παίζετε με τα default sliders? Αυτά παραδοσιακά ήταν και είναι εντελώς gtp, με το ΑΙ να κλέβει ελεεινά και να μην παίζεται ρεαλιστικό μπάσκετ. Αρχίστε το ψάξιμο για realistic sliders.

Η δική μου πρόταση είναι αυτή:

Aaron's Base Sliders - Version 2.0

Ive been fooling around with my sliders and added a few changes from a few other slider sets. I think this is a pretty solid set. I think this set fixes the problems with the number of fouls called and steals in my other set let me know what you think. I uploaded them to 2k share under Aaron''s OS Realism Sliders 2.0

If it isnt listed it should be left at default

All Star - 10 min quarters

Game Speed- 52 (50 seems fast in the videos but it leads to slower animations. 53 isnt that much faster plus it improves the slow transition when changing direction.)

User/CPU

Close Shot 44/42

Mid 48/44

3pt 48/44

Layup 44/42

Dunk 48/48

Dunks In Traffic 0/0

Screen Success 60/60

Steal Success 65/65

Help D 80/80

Stealing 70/70

Blocking 15/ 15

Ball Handling 35/35

Dunk Ability 35/35

OA 35/35

DA 70/70

OR 35/35

DR 70/70

Clutch 15/15

Speed 46/45

Quickness 45/45

On Ball 70/60

Take Close Shots 10 (CPU Only)

Mid Range 70 (CPU Only)

Attack 45 (CPU Only)

Finish Strong 55/55

Look for Post 40 (CPU Only)

Hookshots 5/5

Putbacks 55/55

Flashy Passes 0/0

Commit Fouls 70/70

Passing Lanes 75/75

Contest 60/60

Size up 70/70

Fouls

Charge 95

Block 90

Reach 75

Shooting 75

Loose Ball

Ive been playing the game nonstop since Friday and while the game is good at default a number of sliders have to be tweaked in order to make the game realistic. I listed them below as a start for most of you slider gurus.

The sliders are for both CPU and Human and the ones I dont list shuld be left at 50

All Star - 10 min quarters

Game Speed- 52 (50 seems fast in the videos but it leads to slower animations. 53 isnt that much faster plus it improves the slow transition when changing direction.)

Close Shot Success - 35

Layup Success-47

Dunks In Traffic - 5

Steal Success- 60

Help Defense Success -80

Stealing 60

Blocking 35

Dunking - 35

Ball handling - 40 (Causes more turnovers)

Speed 48

Offensive Awareness (Cpu only) - 25 (Cuts down on Assists)

Take Close Shots - 30

Take Mid range- 85

Take 3s - 45

Attack the basket- 30

Finish Strong 45

Use hookshots 10

Flashy Passes- 10

Passing Lanes- 80 (creates more turnovers)

Contest Shots- 75

Fouls

Charging 70

Block 60

Reach 80

Shooting 60

Loose Ball 100

Είναι η πλέον δημοφιλής έκδοσης βάσει downloads στο ΧΒΟΧ Live (διπλάσια downloads από τον επόμενο, που είναι τα BL Sim Sliders v2).

Δυστυχώς δεν κατάφερα ακόμα να εντοπίσω τα BL Sim Sliders σε text μορφή. Αν βρω κάτι θα επανέλθω.

Δημοσ.

Έχω 2 απορίες:

1) υποστηρίζει δόνηση; Έχω ένα της logitech. Μήπως θέλει χειριστήριο της Μ$ ή δεν έβαλαν καθόλου αυτή τη λειτουργία;

2) που στο καλό σώζει τα αρχεία μας; Αναγκάστηκα να το run as administrator (vista) για να σώσει. Αν βγει κάποιo roster patch που θα το βάλουμε;

Δημοσ.
2) που στο καλό σώζει τα αρχεία μας; Αναγκάστηκα να το run as administrator (vista) για να σώσει. Αν βγει κάποιo roster patch που θα το βάλουμε;

Για ΧΡ, στο φάκελο που αναφέρθηκε πιο πάνω:

C:\Documents and Settings\Username\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves

Για Vista, εδώ:

C:\Users\Username\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K9\Saves

Δημοσ.

Ρε παιδια για μας τους PC gamers υπαρχει κανενα guide η tutorial?? Καλο ειναι το παιχνιδακι αλλα εχει παρα πολλες κινησεις και περιπλοκες.Δοκιμασα το ingame training αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο...

Δημοσ.

παιδια sorry για το ασχετο της ερωτησης αλλα μηπως ξερει να μου πει καποιος πως μπορω να βαλω-τροποποιησω τα sliders-απο το menu απο που??ή που μπορω να τα βρω-αν υπαρχουν καπου για download και τι κανω μετα?? πρωτη φορα ασχολουμαι με το nba 2k9 και μπορω να πω οτι ειναι εκπληκτικο!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...