Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις επαιξα την εκδοση για το pc και αυτο που εχω να πω ειναι οτι απλα ειναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α.

1920X1200 8xMSAA all cranked up και τα γραφικα εχουν απογειωθει...

Ειναι ολοιδια η εκδοση με το 360 μονο που ειναι πολυ πιο διαυγη τα textures και το MSAA εχει κανει το θαυμα του..Απλα ειναι απολαυση να το παιζεις σε ενα καλο pc τρομερη εκδοση.. Εχει οτι λειπει δλδ σε ολες τις εκδοσεις για τις κονσολες σε ολα τα παιχνιδια.. Οτι αναλυση θες και φιλτρα που κανουν το παιχνιδι απλα απολαυση στον οπτικο τομεα..

Ειναι απιστευτη η δουλεια που εχουν κανει.. Αυριο παω να το παρω πρωτοτυπο γιατι οπως ειπα εγω τετοιες κινησεις τις τιμαω..

Ειδικα τωρα που ειδα οτι η 2Κ μας εδωσε μια φανταστικη εκδοση..

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οντως ειναι σοβαρο bug αυτο αλλα δεν νομιζω να μην φτιαχτει..

Εγω παντως δεν το χω παιξει μεχρι στιγμης τοσο πολυ για να το συναντησω..

Ρε βουρ αυριο αγορα.. Μπραβο ρε 2κ..B)

Δημοσ.

Γιατί κυκλοφόρησε πουθενά παιδιά?

Ήδη ανακυρήσεται το καλύτερο μπάσκετ που έχω παίξει στο Pc με χαοτική διαφορά από το δεύτερο.

Το μόνο που με νευρίασε είναι τα εκνευριστικά αργά menu. Πολύ σπάσιμο. Δεν παίζει ρόλο τι Pc έχεις.

Δημοσ.

Έτσι, τώρα θα δουν το φως το αληθινό όσοι pc users έπαιζαν τόσα χρόνια NBA Live και δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν τη σειρά της 2k sports. Τόσα χρόνια το περιμέναμε.

Δημοσ.

Σωστος.. Ενας απο τους κυριους λογους που πηρα 360 ειναι το nba2k και το GoW..

Για αυτο και εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι ειναι μεγαλη κινηση η εκδοση για το PC..

Αντε να βαλει μυαλο και η EA να δουμε του χρονου καμια next gen εκδοση του fifa και στο pc..

Yeah sure.. Dream on.. Στο 360 θα την βγαλεις ή στο ps3 :P

Δημοσ.

Το παίζω και ώρες ώρες δεν το πιστεύω ότι βγήκε για Pc. To παίζω βέβαια με το χειριστήριο του 360 γιατί δεν μπορώ με κουμπιά. Νομίζω ότι παίζω στην κονσόλα :). Μπράβο στην 2Κ.

Αξίζει να το αγοράσουμε και να την ευχαριστήσουμε για αυτή την κίνηση της.

Δημοσ.

Παιδιά τελικά το παιχνίδι κυκλοφόρησε για PC στα μαγαζιά????

Στο πλαίσιο δεν το έχουν,στο e-shop από 31/10/08 το αλλάξανε στισ 7/11/08 και επειδή το έχω παραγγείλει απο e-shop σκέφτομαι να το ακυρώσω.Δεν αντέχω να περιμένω άλλο...(μάλλον θα το πάρω από τον θείο)

Δημοσ.
Ρε παιδιά ξέρεις κανείς πως αλλάζουμε την αρχική πεντάδα??? Τόσο στραβός είμαι και δε το βρίσκω???

Πριν αρχίσει το παιχνίδι (πριν της ερωτήσεις) πάτα το Start και θα βάλεις αυτούς που θέλεις!!!

Δημοσ.
Πριν αρχίσει το παιχνίδι (πριν της ερωτήσεις) πάτα το Start και θα βάλεις αυτούς που θέλεις!!!

Σωστός! Thx! Η πλάκα είναι ότι μόλις postαρα το βρήκα μετά από λίγο μόνος μου :lol:

Δημοσ.

Λοιπον. Λυση για το inbound bug. Delete τα παντα. Exit, re-enter the game, μετα φτιαχνεις ξανα profile, controls και ολα τα σχετικα και ολα ειναι οκ. ΠΡΟΣΟΧΗ ομως. Μακρια απο το training. Αλλιως το bug κανει την εμφανιση του ξανα :P

Δημοσ.

Παιδιά έχω το 2K8 για PS3. Aξίζει για αγορά το 2K9 ή δεν υπάρχουν και τίποτα ιδιαίτερες διαφορές;; Μη δίνουμε και τόσα λεφτά τσάμπα! Είναι πολύ τσιμπημένα τα παιχνίδια του PS3 και τουλάχιστον εγώ δεν αποφασίζω καθόλου εύκολα για αγορά. Το 50άρι είναι σχεδόν σίγουρο για καινούριο παιχνίδι και δε λέει. Μέχρι 30-35 το σκέφτεσαι, μετά όσο ανεβαίνει να λείπει..

Για αυτό και σας ρωτάω εδώ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Φίλε μου, το thread στο οποίο γράφεις, είναι του NBA2K9 για PC. Καλά, δεν βλέπετε πρίν postάρετε? Θα μας τρελάνετε μερικοί?

Believe it or not NBA2K9 has been already released for PCs

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...