Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ας μας πει κάποιος που έπαιξε ΚΑΙ τις δύο εκδόσεις τι διαφορές βλέπει στα γραφικά... (και σε ποιά VGA)

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά... Τόσα χρόνια έπαιζα το nba live και νόμιζα ότι έπαιζα μπάσκετ... Σήμερα έβαλα το 2Κ9 και δεν πιστεύω στα μάτια μου... Τι να πρωτοπείς για αυτο το παιχνίδι? Τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γραφικά που νομίζεις ότι βλέπεις live παιχνίδι απο ΤV? Η για αυτό το απίθανο gameplay? Πραγματικά απίστευτο παιχνίδι και παρ'ολο που το έχω απο τον θείο, θα πάω να το αγοράσω.

Δημοσ.

Και ετσι πρεπει να κανουμε ολοι οσοι θελουμε να βλεπουμε τετοιες παιχνιδαρες στο pc..

Αν δεν αξιζει αυτο το παιχνιδι πρωτοτυπο, αν παιζεις sports τοτε πιο αξιζει; Τα λεφτα που εδινα καθε χρονο στην Κοναμι και στον ακατανομαστο; :P

ΟΛΟΙ πρεπει να το παρουμε πρωτοτυπο στο pc για να τιμησουμε την δυνατοτητα που μας εδωσε η 2K sports να το παιξουμε στην αγαπημενη μας πλατφορμα..

Να παρει και μια απαντηση ηχηρη η EASPORTS που μας παρεχει γελοιες υλοποιησεις σε κατι fifa09..

Αντε περιμενω πως και πως να γυρισω απο την δουλεια για να το παιξω στο pc..

Θα κατεβασω και το demo στο 360 να συγκρινω εκδοσεις.. Αν καποιος εχει παιξει και τις 2 εκδοσεις παντως ας γραψει την αποψη του μεχρι να δουμε ιδιοις ομμασι τι ισχυει τελικα..

Δημοσ.

Και εγώ που φεύγω δουλειά 1 με 9 τι να πώ?

Και θέλει 2 ώρες για να κατέβει ακόμα.

Ανυπομονώ πολύ και εγώ. Ας ποστάρει κάποιος εντυπώσεις σε δυνατό μηχανήμα.

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι. Ολα ωραια και καλα αλλα οταν μπαινει καποιο καλαθι τοτε αντι να γινεται επαναφορα της μπαλας απο εξω, η μπαλα συνεχιζει και παιζει κανονικα. Δηλ μπορει καποιος να παρει το ριμπαουντ και να βαλει και 2ο καλαθι... Υπαρχει καποια ρυθμιση που να το φτιαχνει αυτο??

Δημοσ.

Εχω καρτα γραφικών nVidia 6200!Υπαρχει περιπτωση να μου το παιζει το παιχνιδι η δεν θα μπαινει καν?Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει!Ευχαριστω!

Δημοσ.
Εχω καρτα γραφικών nVidia 6200!Υπαρχει περιπτωση να μου το παιζει το παιχνιδι η δεν θα μπαινει καν?Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει!Ευχαριστω!

Με το σύστημα της υπογραφής μου και με την 8800 GT, το menu του είναι τραγικά αργό, αλλά το παιχνίδι παίζει ικανοποιητικά, οπότε χλωμό σε κόβω...

Μη σε πάρω και στο λαιμό μου όμως

Δημοσ.
Ρε παιδια εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι. Ολα ωραια και καλα αλλα οταν μπαινει καποιο καλαθι τοτε αντι να γινεται επαναφορα της μπαλας απο εξω, η μπαλα συνεχιζει και παιζει κανονικα. Δηλ μπορει καποιος να παρει το ριμπαουντ και να βαλει και 2ο καλαθι... Υπαρχει καποια ρυθμιση που να το φτιαχνει αυτο??

Μόλις συνάντησες ένα από τα άφθονα bugs που έχει το παιχνίδι. Προσωπικά δεν το έχω δει σε όσους αγώνες έχω παίξει, αλλά το έχω ακούσει κι από άλλους (νομίζω το είχε αναφέρει κι ο privateer, στην έκδοση για 360).

Αυτό που έχω δει είναι παίχτη που πάει να κάνει επαναφορά μπάλας, αντί να δίνει πάσα να παίρνει την μπάλα από το διαιτητή και να μπαίνει με το πάσο του μέσα στο γήπεδο... Υπάρχουν κι άλλα bugs, με τα σοβαρότερα να σχετίζονται με το online και τους servers της 2k sports (φυσικά μιλάμε για κονσόλες).

Δημοσ.

παιδια και εγω εχω το ιδιο προβλημα με τον fysob και εχω ξενερωσει...

βαζεις καλαθι και μετα δεν γινεται επαναφορα!!! αν παρεις την μπαλα ξαναριχνεις!! εψαξα μηπως ειναι κατι απενεργοποιημενο στα rules αλλα τιποτα..

αν καποιος βρει τιποτα να μας το πει. παντως αν ειναι bug ειναι το χειροτερο που εχω συναστησει σε παιχνιδι!

Δημοσ.

Καλά, patch περιμένουμε κι εμείς που το παίζουμε εδώ και τόσο καιρό στις κονσόλες. Ακόμα τίποτα. Δεν είναι θέμα ρύθμισης, είναι καθαρό bug.

Στα προηγούμενα 2k (από το 2k3 που παίζω) δεν είχαμε τέτοια προβλήματα. Τούτω δω σαν να το έβγαλαν αρκετά βιαστικά. Κρίμα και να σκεφτείτε ότι έλεγα τα καλύτερα λόγια για την 2k sports πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, ότι είναι πολύ αξιόπιστοι κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...