nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Παίδες, νομίζω ότι η έκδοση του θείου που κυκλοφορεί δεν μπορεί να παίξει. Αν έχω καταλάβει καλά είναι μια Steam έκδοση, με κάτι SID, SIM αρχεία, δεν ξέρω κι εγώ πώς τα λένε. Και οι οδηγίες για να δουλέψει αυτό το πράμα είναι στα ρώσικα, από το site που ανέβασε πρώτο τα RS links. Μια ματιά που έριξα στο Pir@te B@y, ούτε κι εκεί νομίζω ότι κατάφερε κάποιος να το κάνει να δουλέψει. Έλεγαν όμως ότι έχουν έτοιμο cr@ck στα σκαριά και θα το ανεβάσουν σύντομα. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο το σπάσιμο, αλλά ολόκληρη η διαδικασία της εγκατάστασης με την αποσυμπίεση μέσω simpack και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Καλύτερα να περιμένετε μια proper έκδοση, εγώ δεν θα έμπλεκα μ' αυτό το πράμα (εδώ έχω παρατήσει ακόμα και την έκδοση του 360, μέχρι να δεήσουν να βγάλουν patch και να φτιάξουν τους online servers τους).
chill Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Online μπορεί να μην έχει η pc edition του τίτλου αλλά σάμπως οι κονσολοεκδόσεις που υποτίθεται πως υποστηρίζουν online νομίζετε ότι μπορούν να παίξουν? Να μην μιλήσω για τα low res textures στο court του γηπέδου.....Ειδικά τα σήματα που βρίσκονται στην πάνω μεριά θυμίζουν retro καταστάσεις πίχτρα στο pixel (Ο olorin θα χαρεί στάνταρ lol). Ελπίζω στο pc να μην υπάρχουν τέτοιες μαλακίες. Σαν μπασκετάκι το παιχνιδάκι είναι εκπληκτικό αλλά μια τα low res textures στο court, μια η χαρά του aliasing στο ps3, μια το προβληματικό online με έχουν χαλάσει απίστευτα. 48 ευρώ και μέχρι στιγμής τα κλαίω.......
Olorin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Να μην μιλήσω για τα low res textures στο court του γηπέδου.....Ειδικά τα σήματα που βρίσκονται στην πάνω μεριά θυμίζουν retro καταστάσεις πίχτρα στο pixel (Ο olorin θα χαρεί στάνταρ lol). Χαχαχα!!! Μπααα... Αν δεν έχει David Robinson και Hakeem Olajuwon σε δισδιάστατα πιξελιασμένα sprites δεν αξίζει... Πάντως έχω τρελαθεί με αυτό που μου έχει συμβεί με το ΝΒΑ 2Κ9... Μου έχουν δώσει το review code από το περιοδικό εδώ και μια βδομάδα και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω γιατί η 2K είχε ξεχάσει να στείλει κωδικούς ενεργοποίησης για το Steam στην ελληνική αντιπροσωπεία... Έχω το δισκάκι εδώ και μια βδομάδα και το κοιτάζω περιμένοντας να μου στείλουν τους κωδικούς... Λες και παίζουν με τα νεύρα μου... //Τουλάχιστον έχω το PES 2009 για review και ξεχνιέμαι...
polonos1313 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Άυριο βγαίνει το Game επιτέλους!!!! Στο e-shop γιατί γράφει 31/10/2008 ???/
darksoho33 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 αυτο και αν ειναι το καλυτερο νεο.... μα ολα τα λεφτα ειναι το online, αν δεν εχει τι να το κανουμε. ελπιζω να δημιουργηθουν και servers για τον θειο
Chaos3X Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα δεν υποτίθεται ότι βγαίνει??? Στο eshop γράφει 31/10................ Τελικά αυτό του θείου τι είναι???
mangeo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 του θείου τελικά το δώρο υπάρχει αλλα περιμένουμε την μπαταρία για να λειτουργήσει.... Υπομονή....
Olorin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν, έπαιξα τα πρώτα 1-2 παιχνιδάκια και έκανα και μια περιήγηση σε όλες σχεδόν τις επιλογές... Δεν θα πω πολλά, για να έχω κάτι να γράψω και στο review... (αν θέλει πάντως κάποιος κάτι συγκεκριμένο μπορεί να ρωτήσει...) Τα γραφικά/animations/λεπτομέρειες κ.λπ., μάλλον δεν φτάνουν τα επίπεδα του X360/PS3 (όχι τόσο στους παίκτες, αλλά κυρίως σε λεπτομέρειες όπως φίλαθλοι κ.λπ.), αλλά σίγουρα απέχουν πολύ από αυτά του PS2, κάτι που αποδεικνύει πως απλά έγινε (ελαφρώς) downgraded η X360 version (κάτι που είχε δηλωθεί κι επίσημα, εξάλλου) και όχι ported η PS2 version, όπως είχαμε φοβηθεί όταν είχε πρωτοανακοινωθεί (και ορισμένοι από εμάς δεν το πιστεύαμε...). Βέβαια, το έπαιξα στο laptop μου με μέτρια κάρτα γραφικών... (δυστυχώς το desktop είναι για... σέρβις!) //Πολύ εκνευριστικό το άτιμο το Steam...
Bigi444444 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Το review είπαμε με ποια δήλωση θα το ξεκινήσεις ε; Άντε θα ξαναπάρω pcm μετά από χρόνια!
Olorin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Το review είπαμε με ποια δήλωση θα το ξεκινήσεις ε; Άντε θα ξαναπάρω pcm μετά από χρόνια! Το είπαμε αυτό... Δεσμεύτηκα και θα το κάνω... //Αυτό που δεν μπορώ να υποσχεθώ παρόλο που μου ζητήθηκε εδώ, είναι το modding... Τουλάχιστον σίγουρα όχι για τα screenshots του review... Το παιχνίδι δεν έχει ξανα-edit-αριστεί και δεν ξέρω πότε (και αν) θα βγουν τα απαραίτητα tools για την επεξεργασία των γραφικών...
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μάιστα, αυτό είναι που λέγαμε εδώ και καιρό. Ότι δεν πρέπει να χαίρονται προκαταβολικά όσοι μιλάμε για NBA 2k9 modding στο PC, επειδή δεν είναι καν βέβαιο ότι θα βγουν tools γι' αυτό το πράμα. Ίσως βγουν γρήγορα, ίσως αργήσουν, ίσως και του χρόνου με το 2k10. Όπως και να 'χει, είναι μια κίνηση που την περιμέναμε χρόνια. Προσωπικά, γύρω στην πενταετία.
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Σωστά, NBA 2K9-RELOADED. Nα δω ποιός θα το αγοράσει, αφού δεν έχει online... Όχι ότι είδαμε προκοπή και στις κονσόλες, που εκεί έχει. Κουτσά στραβά παίζουμε κανα 1vs1 αλλά μέχρι εκεί.
frou-frou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Όποιος μπορεί να με κάνει invite σε κάπιο καλό site θα του είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!! -----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 12 : 16 : 27----- Erodios σβήσε τα mail σου για να μπορέσω να σε στείλω... Thanx!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.