Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nεότερα από το μέτωπο του καλύτερου μπάσκετ που έχει βγεί ποτέ σε Pc.

Ήδη κυκλοφορεί σε ξένες χώρες. Ευτυχώς είναι next gen γιατί ειναι 10Ggb. Δεν νομίζω να είναι ps2 port. Μπείτε και διαβάστε τα τελευταία νέα στο forum της 2κ Sports.

Δεν το βλέπω να το φέρνει πολύ γρήγορα ο θείος λόγω πολύ εξελιγμένου steem protection. Μακάρι να διαψευστώ.

Θα το έχω την πρώτη μέρα που θα έρθει Ελλάδα και θα σας ενημερώσω αν όντως το θαύμα βγεί αληθινό.

Ας ελπίσουμε να μην βγεί 25 όπως είπε κάποιος στο forum του 2Κ και να κυκλοφορήσει Τρίτη κανονικά και σε εμάς.

Αυτός που το έχει δεν μπορεί να μας βάλει screenshot από το game γιατι δεν έχει γίνει activated το steem ακόμα. :confused:

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως έχουν πλάκα τα σχόλια για το game στο επίσημο forum από κάποια άτομα που θα το έχουν στην κατοχή τους αύριο και δεν θα μπορούν να το παίξουν αν δεν ενεργοποιηθούν οι servers για το steem.

Πχ 1 χρήστης που θα το έχει αύριο τι γράφει

--------------------------------------------------------------------------------

yeah..amazon give me the information that they already shipped my nba 2k9!

that means..tomorrow i am a owner of the best basketball simulation of the world..i will give u an update about the features and some screenshots..in expect steam already activated the accounts!

και μετά από λίγο..

i will die, if steam not activate the servers tomorrow! a beautiful game and no chance to play it..what a dreadful thought!

Lol!!!!!!!!!

Δημοσ.
Πάντως έχουν πλάκα τα σχόλια για το game στο επίσημο forum από κάποια άτομα που θα το έχουν στην κατοχή τους αύριο και δεν θα μπορούν να το παίξουν αν δεν ενεργοποιηθούν οι servers για το steem.

Πχ 1 χρήστης που θα το έχει αύριο τι γράφει

--------------------------------------------------------------------------------

yeah..amazon give me the information that they already shipped my nba 2k9!

that means..tomorrow i am a owner of the best basketball simulation of the world..i will give u an update about the features and some screenshots..in expect steam already activated the accounts!

και μετά από λίγο..

i will die, if steam not activate the servers tomorrow! a beautiful game and no chance to play it..what a dreadful thought!

Lol!!!!!!!!!

Χαχα καλό και αυτό!!!

-----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 01 : 12 : 34-----

To game θα υποστηρίζει και directx 10 ???

Δημοσ.

Recommended System Requirements

-----------------------------------

CPU: 3 GHz Dual Core processor or equivalent

RAM: 2 GB

Disc Drive: 8x or faster DVD drive

Hard Drive: 10.5 GB or more free space

Video: Shader Model 3.0 support with 512 Ram (Nvidia® Geforce® 7900 GT or better)

Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card

Input: Dual-analog gamepad

Δηλαδή εγώ που έχω Dual Core στα 2.6 Ghz αντί για 3.0 ghz που ζητάει θα έχω πρόβλημα???

Δημοσ.
Recommended System Requirements

-----------------------------------

CPU: 3 GHz Dual Core processor or equivalent

RAM: 2 GB

Disc Drive: 8x or faster DVD drive

Hard Drive: 10.5 GB or more free space

Video: Shader Model 3.0 support with 512 Ram (Nvidia® Geforce® 7900 GT or better)

Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card

Input: Dual-analog gamepad

Δηλαδή εγώ που έχω Dual Core στα 2.6 Ghz αντί για 3.0 ghz που ζητάει θα έχω πρόβλημα???

Μπορεί και να μην παίζει καθόλου. :-D:-D:-D

Όχι βρε με την κάρτα γρφαικών που έχεις και τον καλούτσικο επεξεργαστή 1 χαρά θα παίζει.:lol:

Κάποιοι Θείοι το έχουν φέρει αλλά δεν έχουν το πολυπόθητο δωράκι......

Δημοσ.

Βρήκα κάτι RS links σε ένα τούρκικο κι ένα ρώσικο site (βασικά τα ίδια links είναι). Έχουν κατέβει ήδη τα μισά αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα δουλέψει αυτό το πράμα? Γιατί ούτε για cr@ck αναφέρουν τίποτα, αλλά και στο ρώσικο site έχει κάτι κουλές οδηγίες για αποσυμπίεση με simpack και κάτι άλλα περίεργα (τι είναι πάλι τούτο το simpack?)

Τελοσπάντων, θα έχω νεότερα πιο μετά, τώρα πρέπει να την κάνω. Αν όμως καταφέρει κάποιος να το κάνει να δουλέψει, ας ρίξει ένα κλέφτικο σφύριγμα.

Δημοσ.

Δεν έχει βγεί τπτ special ακόμα. Θα το είχαμε μάθει. Να είσαι σίγουρος για αυτό.

Απλά μόνο το torr@#%!%nt του game. Πάω για σερφάρισμα να δώ τι παίζει.

Με πείραξε λίγο ότι είναι λιγότερο γυαλιστερό και shining από ότι στις κονσόλες, αλλά πιο sharper όπως αναφέρει και κάποιος στο επίσημο forum του game.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...