frou-frou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Nεότερα από το μέτωπο του καλύτερου μπάσκετ που έχει βγεί ποτέ σε Pc. Ήδη κυκλοφορεί σε ξένες χώρες. Ευτυχώς είναι next gen γιατί ειναι 10Ggb. Δεν νομίζω να είναι ps2 port. Μπείτε και διαβάστε τα τελευταία νέα στο forum της 2κ Sports. Δεν το βλέπω να το φέρνει πολύ γρήγορα ο θείος λόγω πολύ εξελιγμένου steem protection. Μακάρι να διαψευστώ. Θα το έχω την πρώτη μέρα που θα έρθει Ελλάδα και θα σας ενημερώσω αν όντως το θαύμα βγεί αληθινό. Ας ελπίσουμε να μην βγεί 25 όπως είπε κάποιος στο forum του 2Κ και να κυκλοφορήσει Τρίτη κανονικά και σε εμάς. Αυτός που το έχει δεν μπορεί να μας βάλει screenshot από το game γιατι δεν έχει γίνει activated το steem ακόμα.
tsakonas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 10 γιγα???????? ffs nice! Ε δε παιζει να ειναι port....
polonos1313 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Το παιχνίδι θα είναι port από Χ360 και επίσης στο site της 2Κ γράφει οτι θα υποστηρίζει Full HD
frou-frou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Πάντως έχουν πλάκα τα σχόλια για το game στο επίσημο forum από κάποια άτομα που θα το έχουν στην κατοχή τους αύριο και δεν θα μπορούν να το παίξουν αν δεν ενεργοποιηθούν οι servers για το steem. Πχ 1 χρήστης που θα το έχει αύριο τι γράφει -------------------------------------------------------------------------------- yeah..amazon give me the information that they already shipped my nba 2k9! that means..tomorrow i am a owner of the best basketball simulation of the world..i will give u an update about the features and some screenshots..in expect steam already activated the accounts! και μετά από λίγο.. i will die, if steam not activate the servers tomorrow! a beautiful game and no chance to play it..what a dreadful thought! Lol!!!!!!!!!
polonos1313 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Πάντως έχουν πλάκα τα σχόλια για το game στο επίσημο forum από κάποια άτομα που θα το έχουν στην κατοχή τους αύριο και δεν θα μπορούν να το παίξουν αν δεν ενεργοποιηθούν οι servers για το steem. Πχ 1 χρήστης που θα το έχει αύριο τι γράφει -------------------------------------------------------------------------------- yeah..amazon give me the information that they already shipped my nba 2k9! that means..tomorrow i am a owner of the best basketball simulation of the world..i will give u an update about the features and some screenshots..in expect steam already activated the accounts! και μετά από λίγο.. i will die, if steam not activate the servers tomorrow! a beautiful game and no chance to play it..what a dreadful thought! Lol!!!!!!!!! Χαχα καλό και αυτό!!! -----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 01 : 12 : 34----- To game θα υποστηρίζει και directx 10 ???
polonos1313 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Recommended System Requirements ----------------------------------- CPU: 3 GHz Dual Core processor or equivalent RAM: 2 GB Disc Drive: 8x or faster DVD drive Hard Drive: 10.5 GB or more free space Video: Shader Model 3.0 support with 512 Ram (Nvidia® Geforce® 7900 GT or better) Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card Input: Dual-analog gamepad Δηλαδή εγώ που έχω Dual Core στα 2.6 Ghz αντί για 3.0 ghz που ζητάει θα έχω πρόβλημα???
frou-frou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Recommended System Requirements----------------------------------- CPU: 3 GHz Dual Core processor or equivalent RAM: 2 GB Disc Drive: 8x or faster DVD drive Hard Drive: 10.5 GB or more free space Video: Shader Model 3.0 support with 512 Ram (Nvidia® Geforce® 7900 GT or better) Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card Input: Dual-analog gamepad Δηλαδή εγώ που έχω Dual Core στα 2.6 Ghz αντί για 3.0 ghz που ζητάει θα έχω πρόβλημα??? Μπορεί και να μην παίζει καθόλου. :-D:-D Όχι βρε με την κάρτα γρφαικών που έχεις και τον καλούτσικο επεξεργαστή 1 χαρά θα παίζει. Κάποιοι Θείοι το έχουν φέρει αλλά δεν έχουν το πολυπόθητο δωράκι......
papeipa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Εχει κυκλοφορησει σε ολα τα δωρακια...οποιο καλοπαιδο θελει πμ για RS links
littlelouievegos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 ygpm (πρεπει να γραψω 10 χαρακτηρες..)
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Βρήκα κάτι RS links σε ένα τούρκικο κι ένα ρώσικο site (βασικά τα ίδια links είναι). Έχουν κατέβει ήδη τα μισά αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα δουλέψει αυτό το πράμα? Γιατί ούτε για cr@ck αναφέρουν τίποτα, αλλά και στο ρώσικο site έχει κάτι κουλές οδηγίες για αποσυμπίεση με simpack και κάτι άλλα περίεργα (τι είναι πάλι τούτο το simpack?) Τελοσπάντων, θα έχω νεότερα πιο μετά, τώρα πρέπει να την κάνω. Αν όμως καταφέρει κάποιος να το κάνει να δουλέψει, ας ρίξει ένα κλέφτικο σφύριγμα.
frou-frou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχει βγεί τπτ special ακόμα. Θα το είχαμε μάθει. Να είσαι σίγουρος για αυτό. Απλά μόνο το torr@#%!%nt του game. Πάω για σερφάρισμα να δώ τι παίζει. Με πείραξε λίγο ότι είναι λιγότερο γυαλιστερό και shining από ότι στις κονσόλες, αλλά πιο sharper όπως αναφέρει και κάποιος στο επίσημο forum του game.
papeipa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δυστηχως ειναι το παιχνιδι χωρις crack.....αναμενουμε λοιπον το crack
mangeo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 μπορει καποιος να μου στείλει λινκ σε PM? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.