Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω ξαναπαίξει το μπασκετάκι αυτό, γιατί δεν είχα ποτέ κονσόλα. έλπιζω να είναι τόσο καλό όσο λέτε γιατί με το nba live δεν έπαιζες μπάσκετ

κάθε χρόνο γίνονταν και χειρότερο!

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά το ότι δεν θα είναι on line ισχύει 100%???

Τι άλλο θα έχει "κοπεί" απ'τις εκδόσεις των next gen εκδόσεων για κονσόλες???

Και τι πράγμα κι αυτό με το live, γιατί δεν θα βγεί φέτος για PC? Ξέρω ότι τα προηγούμενα ήταν τα χειρότερα ever αλλά ακούω φίλους που έχουν κονσόλα και έχουν παίξει και live 09 & 2k9 και λένε ότι είναι πλήρως ανανεωμένο και σε μερικούς τομείς καλύτερο απ'το 2Κ9(!)

Αν δεν το δω με τα μάτια μου ΔΕΝ το πιστεύω...

Δημοσ.

Ένα καλό νέο !!!!

Το παιχνίδι θα έχει και Living Rosters απο ότι είδα.Δηλαδή, ότι μεταγραφές γίνονται στην πραγματικότητα,ότι τραυματισμοί προκύπτουν και αναλόγως με την επίδοση του κάθε παίχτη (αν αυτή ανεβεί ή κατεβεί) το παιχνίδι θα ενημερώνεται μέσω live update.Θα διαλέγεις εσύ μάλιστα ποιά από τα live update θέλεις και θα τα κατεβάζεις.

Το κακό τώρα ....

* Does not support any online functionality, including but not limited to online games, 2K Share, ReelMaker or Living Rosters

** NOTICE: Product offered subject to your acceptance of the 2K Games License (see http://www.take2games.com/eula and Steam Subscriber Agreement ("SSA"). You must activate this product via the Internet by registering for a Steam account and accepting the SSA. Please see http://www.steampowered.com/agreement to view the SSA prior to purchase. If you do not agree with the provisions of the 2K Games License or SSA, you should return this game unopened to your retailer in accordance with their return policy. Any online features require internet connection, may be retired on 30 days notice, and may not be available to all users.

Δημοσ.

Και τι πράγμα κι αυτό με το live, γιατί δεν θα βγεί φέτος για PC? Ξέρω ότι τα προηγούμενα ήταν τα χειρότερα ever αλλά ακούω φίλους που έχουν κονσόλα και έχουν παίξει και live 09 & 2k9 και λένε ότι είναι πλήρως ανανεωμένο και σε μερικούς τομείς καλύτερο απ'το 2Κ9(!)

Δεν υπάρχει σύγκριση, άσε τι λένε οι φίλοι. Κι εγώ είχα ακούσει καλά λόγια για το φετινό Live, μέχρι που έβαλα να παίξω το demo. Παραμένει χρόνια πίσω από το 2k σε επίπεδο gameplay και animations.

Δημοσ.

Σε ποιους τομείς είναι καλύτερο????

Το NBA Live είναι έτη φωτός πίσω και ποτέ δεν θα ξεπεράσει το NBA 2k (προσωπική μου άποψη)

Δημοσ.

Καλά, ποτέ μη λες ποτέ, έτσι έλεγαν κάποιοι και για το Pro σε σχέση με το Fifa. Καλό είναι να υπάρχουν και τα δύο για να γίνεται μπούγιο και να υπάρχει ανταγωνισμός.

Το ΝΒΑ Live πάντως θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ για να έχει χειρότερο online από του 2k9. Μιλάμε το παιχνίδι σου σπάει τα νεύρα, ειδικά στο 5vs5. Το μόνο καλό που έχει είναι το ανύπαρκτο lag στα 1vs1.

Δημοσ.

Τελικά στις άλλες εκδόσεις διορθώθηκε το frame rate problem που υπήρχε στην αρχική?

Κάτι τέτοιο έμαθα από 1 φιλαράκι.

Ισχύει όντως? Αν γνωρίζει κάπιος σίγουρα ας απαντήσει.

Δημοσ.
Τελικά στις άλλες εκδόσεις διορθώθηκε το frame rate problem που υπήρχε στην αρχική?

Κάτι τέτοιο έμαθα από 1 φιλαράκι.

Ισχύει όντως? Αν γνωρίζει κάπιος σίγουρα ας απαντήσει.

έπαιξα 2 αγώνες στην έκδοση NBA_2K9_PAL_XBOX360-REV0

μέσα στο παιχνίδι όλα καλά.

Ίσως σε κάποια μακρυνα πλάνα στην έναρξη του αγώνα να υπήρχε ένα τρέμουλο. μηδαμινό για μένα

στα replay ολα καλά!

Δημοσ.

1) στο gameplay κανένα πρόβλημα

2) μη γράφεις ονόματα :-)

3) στείλε το site που κατεβάζεις τα demo για τη κονσόλα

Δημοσ.
παιδιά ξέρει κανένας τις απαιτήσεις που θελει το παιχνιδι για το PC;

Minimum Requirements

Windows 2000 / XP / Vista

2.4GHz IntelPentium IV Single Core or equivalent (2.8Ghz for Vista)

512MB RAM (1GB for Vista)

10.5GB HDD Space

128MB ATi x1300, nVidia 6600 or equivalent DirectX 9.0c compatible Graphics Card with Shader Model 3.0 support

Sound Card (DirectX 9.0c compatible)

8x speed DVD-ROM Drive

Keyboard or compatible dual-analog gamepad

Internet connection required for activation

This information is based on specifications supplied by manufacturers and should be used for guidance only.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...