Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ, σαν να μας λένε οι ίδιοι "πρέπει να είσαι πολύ μ@λ@κ@ς για να το αγοράσεις". Εκτός κι αν είναι δύσκολο να σπάσει το σύστημα προστασίας με το steam.

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιάννη, η έκδοση που βγήκε για το 360 είναι η NTSC, οπότε ούτε εμείς το έχουμε ακόμα. Υπομονή.

Όσο για το online, τι να πω... το φύλαγαν για το τέλος το "καλό" νέο. Φαίνεται θα ήταν δουλειά της τελευταίας στιγμής και δεν πρόλαβαν να το φτιάξουν.

Δημοσ.
Χμμ, σαν να μας λένε οι ίδιοι "πρέπει να είσαι πολύ μ@λ@κ@ς για να το αγοράσεις". Εκτός κι αν είναι δύσκολο να σπάσει το σύστημα προστασίας με το steam.

Άσε ρε φιλαράκι γιατί τα έχω πάρει. Είχα κλείσει από τον Αύγουστο το 2k9 για ps3 στα 34.99 στο play. Το ακύρωσα σήμερα για να πάρω την έκδοση του pc. Μαθαίνω ότι δεν παίζει online στο pc και τρελένομαι μιας και πέρσι είχα περάσει άψογα με τις online αναμετρήσεις. Αναγκαστικά λοιπόν ξαναμπήκα στο play.com cancel την pc έκδοση και παραγγελία εκ νέου της ps3 έκδοσης. Αλλά guess what......τώρα το 2k9 έχει 48.99....14 ευρώ έτσι στον αέρα επειδή οι άνθρωποι είναι μ****ες. Τι να το κάνουμε το μπασκετάκι ρε παιδιά χωρίς online. Εκπληκτικό το offline δεν αντιλέγω αλλά sport game χωρίς online κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ λέει.

Δημοσ.
Άσε ρε φιλαράκι γιατί τα έχω πάρει. Είχα κλείσει από τον Αύγουστο το 2k9 για ps3 στα 34.99 στο play. Το ακύρωσα σήμερα για να πάρω την έκδοση του pc. Μαθαίνω ότι δεν παίζει online στο pc και τρελένομαι μιας και πέρσι είχα περάσει άψογα με τις online αναμετρήσεις. Αναγκαστικά λοιπόν ξαναμπήκα στο play.com cancel την pc έκδοση και παραγγελία εκ νέου της ps3 έκδοσης. Αλλά guess what......τώρα το 2k9 έχει 48.99....14 ευρώ έτσι στον αέρα επειδή οι άνθρωποι είναι μ****ες. Τι να το κάνουμε το μπασκετάκι ρε παιδιά χωρίς online. Εκπληκτικό το offline δεν αντιλέγω αλλά sport game χωρίς online κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ λέει.

Δεν νομίζω ότι πλήρωσες περισσότερα, απλά μάλλον όταν έκανες το πρώτο preorder το Play στα έδειχνε σε λίρες. Αν δεις και τώρα σε λίρες είναι 34.99. Αν πατήσεις πάνω δεξιά να αλλάξει το νόμισμα σε ευρώ, είναι 48.99. Παρηγοριά στον άρρωστο βέβαια, από τη μία οι εκδόσεις για κονσόλες δεν θα μοντάρονται, από την άλλη η έκδοση για pc δεν θα έχει online. Να λοιπόν πώς σκόπευε να χτυπήσει και τις δύο αγορές η 2Κ Sports! Εγώ τουλάχιστον, δεν θα τους κάνω τη χάρη.

Δημοσ.

Δεν είμαι άσχετος βρε arioch, το play.com είναι σαν το σπίτι μου όσον αφορά τις αγορές.

2k9ps3malakia.jpg

Δυστυχώς los poulos 14 ευρώ παραπάνω καλά να πάθω.

Δημοσ.

Αν το παιχνίδι υποστηρίζει LAN τότε ίσως να βγει κάποιο Mod, όπως είχε γίνει και στα πρώτα PES. Μην περιμένετε πάντως με patch να ενσωματωθεί το Online μέρος.

Δημοσ.
Δεν είμαι άσχετος βρε arioch, το play.com είναι σαν το σπίτι μου όσον αφορά τις αγορές.

My bad τότε, απλά ήταν αρκετά μεγάλη η σύμπτωση που η προηγούμενη τιμή σε ευρώ είναι ίδια με την τωρινή τιμή σε λίρες, γι' αυτό και το ανέφερα μπας και είχες μπερδευτεί για να μην σε πάρει από κάτω άδικα, άλλωστε το post μου δεν είχε ειρωνικό ύφος.

Πάντως όντως, μεγάλη πουστιά αυτή! Κι εγώ από εκεί αγοράζω, αλλά ξεκίνησα σχετικά πρόσφατα. Αν θέλω πολύ κάνα παιχνίδι θα το κάνω preorder 10 μήνες πριν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...