Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι βέβαιο ότι το παιχνίδι δεν θα βγει σε PC ούτε φέτος. Για τους μπασκετόφιλους δυστυχώς υπάρχουν μόνο οι κονσόλες, το NBA Live 09 είναι έτη φωτός πίσω.

edit: άκυρο, δεν ήξερα ότι ούτε το Live δεν θα βγει φέτος σε PC. Διορθώνω λέγοντας ότι γενικά για όσους θέλουν να παίζουν videogames υπάρχουν μόνο οι κονσόλες, το pc gaming έχει ψοφήσει εδώ και καιρό (απλώς δεν το ξέρει, γιατί βγαίνει αραιά και που κανα καλό παιχνίδι και νομίζει ότι υπάρχει ακόμα).

Δημοσ.

http://www.esrb.org/ratings/search.jsp

Αναφέρει το 2k9 και για pc

http://www.gamerankings.com/itemrankings/itemsearch.asp

Το ίδιο και εδώ.

Συνεπώς ίσως να μην πρόκειται για λάθος του gamespot. Έχω προπαραγγείλει την έκοδση για το ps3 από την πρώτη μέρα που έγινε διαθέσιμη στο play.com. Με καίει όμως άμεσα η εξακρίβωση της πληροφορίας για την έκδοση στο pc....Αν βγαίνει και στα λατρεμένα μας μηχανήματα (xD) εννοείται πως η αγορά από μέρους μου θα γίνει εκεί. Ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που με "ανάγκασαν" να αγοράσω κονσόλα. Αν έρθει στα pc αυτή η σειρά, ίσως μπορέσω να αποφύγω την επόμενη γενιά κονσολών.

Pc gaming, nzeppos, is dead? :o give me a break....

Δημοσ.

Ναι ρε, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει σε PC. Όλα ξεκίνησαν από το λάθος του Gamespot και έχουν μείνει κάποια site που το ανακυκλώνουν ακόμα. Το παιχνίδι θα βγει σε λιγότερο από 1 μήνα στις κονσόλες, δεν μπορεί να μην είχε ανακοινωθεί και για PC αν ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει και για εκεί.

Εκτός πια κι αν βγει σε PC την άνοιξη ξέρω 'γω, όπως είχε κάποτε η EA Sports με ένα NBA Live (άλλο κουλό αυτό).

Δημοσ.

Άντε, αν όντως βγει αρχές Οκτώβρη που λένε, τότε σε λίγες μέρες θα πρέπει να κυκλοφορήσει το demo. Τότε θα δούμε πόσο καλύτερο είναι από το 2k8 (το μόνο σίγουρο, καθώς η 2k sports βελτιώνει συνεχώς τους τίτλους της).

Δημοσ.

Μην δημιουργείτε ψεύτικες προσδοκίες παιδιά.

Δεν πρόκεται να βγεί. Όσοι θέλουν να παίξουν μπάσκετ ας πάρουν 1 ps3 ή 1 xbox 360.

To μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μετανιώσετε για αυτή την αγορά σας με τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...