polonos1313 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μόλις είδα οτί θα βγει επιτέλους το NBA 2K9 για PC http://www.gamespot.com/pc/sports/nba2k9/index.html Ελπίζω να μην είναι καποιο λάθος του Gamespot
christos_75 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι δεν ειναι λαθος...για πρωτη φορα Nba 2k σε pc.!!
tsakonas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω σε παλαιότερο θέμα ειπώθηκε πως είναι λάθος του gamespot
Arioch79 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=270558
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 πλάκα κάνετε παιδιά!!!! κι ενας λόγος που πήρα το ps3 ηταν αυτη η παιχνιδάρα..
Unsouled Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μόλις είδα οτί θα βγει επιτέλους το NBA 2K9 για PChttp://www.gamespot.com/pc/sports/nba2k9/index.html Ελπίζω να μην είναι καποιο λάθος του Gamespot Άντε να δούμε και τίποτα καινούργιο!
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω ότι είναι βέβαιο ότι το παιχνίδι δεν θα βγει σε PC ούτε φέτος. Για τους μπασκετόφιλους δυστυχώς υπάρχουν μόνο οι κονσόλες, το NBA Live 09 είναι έτη φωτός πίσω. edit: άκυρο, δεν ήξερα ότι ούτε το Live δεν θα βγει φέτος σε PC. Διορθώνω λέγοντας ότι γενικά για όσους θέλουν να παίζουν videogames υπάρχουν μόνο οι κονσόλες, το pc gaming έχει ψοφήσει εδώ και καιρό (απλώς δεν το ξέρει, γιατί βγαίνει αραιά και που κανα καλό παιχνίδι και νομίζει ότι υπάρχει ακόμα).
chill Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.esrb.org/ratings/search.jsp Αναφέρει το 2k9 και για pc http://www.gamerankings.com/itemrankings/itemsearch.asp Το ίδιο και εδώ. Συνεπώς ίσως να μην πρόκειται για λάθος του gamespot. Έχω προπαραγγείλει την έκοδση για το ps3 από την πρώτη μέρα που έγινε διαθέσιμη στο play.com. Με καίει όμως άμεσα η εξακρίβωση της πληροφορίας για την έκδοση στο pc....Αν βγαίνει και στα λατρεμένα μας μηχανήματα (xD) εννοείται πως η αγορά από μέρους μου θα γίνει εκεί. Ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που με "ανάγκασαν" να αγοράσω κονσόλα. Αν έρθει στα pc αυτή η σειρά, ίσως μπορέσω να αποφύγω την επόμενη γενιά κονσολών. Pc gaming, nzeppos, is dead? give me a break....
Arioch79 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά όλα αυτά και μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά επιμένω ότι το πιο έγκυρο site είναι αυτό: http://www.2ksports.com/games/nba2k9/ στο οποίο δεν γίνεται κανένας λόγος για PC.
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι ρε, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει σε PC. Όλα ξεκίνησαν από το λάθος του Gamespot και έχουν μείνει κάποια site που το ανακυκλώνουν ακόμα. Το παιχνίδι θα βγει σε λιγότερο από 1 μήνα στις κονσόλες, δεν μπορεί να μην είχε ανακοινωθεί και για PC αν ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει και για εκεί. Εκτός πια κι αν βγει σε PC την άνοιξη ξέρω 'γω, όπως είχε κάποτε η EA Sports με ένα NBA Live (άλλο κουλό αυτό).
kid4computer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Προσωπική άποψη ότι δεν θα βγει:mad: (Αν και θα το ήθελα πάρα πολύ)!!
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 καλύτερα το περιμένω στο PS3..πώς και πώς..
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Άντε, αν όντως βγει αρχές Οκτώβρη που λένε, τότε σε λίγες μέρες θα πρέπει να κυκλοφορήσει το demo. Τότε θα δούμε πόσο καλύτερο είναι από το 2k8 (το μόνο σίγουρο, καθώς η 2k sports βελτιώνει συνεχώς τους τίτλους της).
frou-frou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μην δημιουργείτε ψεύτικες προσδοκίες παιδιά. Δεν πρόκεται να βγεί. Όσοι θέλουν να παίξουν μπάσκετ ας πάρουν 1 ps3 ή 1 xbox 360. To μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μετανιώσετε για αυτή την αγορά σας με τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.