Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ακουστικα..

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο αγορασα τα sennheiser HD485 απο το megamarket. Δυστυχως το ενα ακουστικο δεν ακουγεται(καηκε ή κατι αλλο εχει παθει). Τωρα εγω τι πρεπει να κανω? Να εποκοινωνησω με megamarket?(εχουν 1 χρονο εγγυηση τα ακουστικα)

Δημοσ.

Φυσικά και θα επικοινωνήσεις, μπορεί να είναι κάτι ποιο απλό π.χ κομμένο καλώδιο, οταν τα αγόρασες έπαιζαν κανονικά?

Δημοσ.
Πριν λιγο καιρο αγορασα τα sennheiser HD485 απο το megamarket. Δυστυχως το ενα ακουστικο δεν ακουγεται(καηκε ή κατι αλλο εχει παθει). Τωρα εγω τι πρεπει να κανω? Να εποκοινωνησω με megamarket?(εχουν 1 χρονο εγγυηση τα ακουστικα)

Όπως σου είπαν και τα άλλα παιδιά αφού έχεις εγγύηση δεν έχεις να φοβάσαι τπτ...

Δημοσ.

Tους εστειλα μηνυμα και περιμενω να δω τι θα μου πουνε. Τα ακουστικα επαιζαν μια χαρα και ξαφνικα εκει που ακουγα μουσικη το δεξι ηχειο τα εφτυσε. Εκανε κατι περιεργους ηχους και μετα δεν ακουγοταν τιποτα

Υ.Γ Τελικα εχουν 2 χρονια εγγυηση τα ακουστικα. Το μονο που με εκνευριζει ειναι οτι θα περιμενω λογικα πολυ καιρο μεχρι να γινει ολη η διαδικασια(να τα παω,να τα επισκευασουν,να μου τα στειλουν. Χεσε μεσα δηλαδη)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον εχω νεα και δυστυχως εχω τοσα νευρα που θα προσπαθησω να ειμαι ηρεμος. Επικοινωνησα με το mediamarket και μου ειπαν οτι ο αντιπροσωπος της sennheiser στην Ελλαδα ειναι ο Νακας.

Εδωσα λοιπον τα ακουστικα στον πατερα μου θεωρωντας οτι ειναι μια απλη διαδικασια,αφου τα ακουστικα καλυπτονται με εγυυηση 2 ετων.

ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ. Καποιος υπευθυνος εκει του ειπε λοιπον οτι τα ακουστικα εχουν καει και οτι θελει 40 ευρο για να αλλαξει ενα εξαρτημα και να παιζουν. Μαλιστα του ειπε οτι μαλλον θα βαλαμε κανα ενισχυτη και θα καηκαν. Φυσικα ο πατερας μου τους ειπε οτι τα ακουστικα εχουν αγοραστει πριν ενα μηνα και επαιξαν μονο σε ενα απλο mini hifi.

Το θεμα ειναι το εξης. ΠΩΣ μπορω να δω τι ακριβως καλυπτει η εγγυηση? Οταν μου ηρθαν τα ακουστικα δεν υπαρχει βιβλιο εγγυησης η κατι αλλο για να δω. Θελω help. Αν οντως με καλυπτει η εγγυηση θα παω προσωπικα στον Νακα και θα του το κανω καλοκαιρινο.

Υ.Γ Μαλλον βρηκαν ''μποσικο'' τον πατερα μου και τον κοροιδευαν.

Δημοσ.

Μαζί με τα ακουστικά στο πακέτο δεν έιχε το χαρτί που έλεγε αναλυτικά για την εγγύηση; Εναλλακτικά μπες στο site τους ή παρε τηλέφωνο την εταιρία κατευθείαν.

Δημοσ.
Μαζί με τα ακουστικά στο πακέτο δεν έιχε το χαρτί που έλεγε αναλυτικά για την εγγύηση; Εναλλακτικά μπες στο site τους ή παρε τηλέφωνο την εταιρία κατευθείαν.

Oχι δεν ειχε χαρτι. Θα στειλω e-mail στην Sennheiser και θα δω τι θα μου πουνε.

Δημοσ.

Ο (μα)Νάκας πατάει πάνω σε αυτό:

faults resulting from improper use (e.g. operating errors, mechanical damage, incorrect operating voltage)

Proper use for the purposes of this warranty is defined as use of the product under the conditions stated in the instructions for use.

και μάλλον δύσκολα θα βρείς το δίκιο σου σύμφωνα με αυτά που είπαν στον πατέρα σου.

Δημοσ.
Ο (μα)Νάκας πατάει πάνω σε αυτό:

και μάλλον δύσκολα θα βρείς το δίκιο σου σύμφωνα με αυτά που είπαν στον πατέρα σου.

Kαι να πω ρε γαμωτο οτι εβαλα ενισχυτη. Ουτε τερμα δεν τα εβαλα στο hifi :cry:

Θα το παλεψω παντως. Θα παω αυριο εγω. Ε τοτε τι δινει 2 χρονια εγγυηση η sennheiser? Μηπως κοπει το πλαστικο στα 2 τυχαια? Δηλαδη να λεω παλι καλα που δεν πηρα ακουστικα 200 ευρο οπως ειχα σκοπο να κανω...

Παντως βλεπω οτι μεγαλες εταιριες οπως logitech κ.τ.λ σεβονται τον πελατη τους. Δεν εχω λογο να κατηγορησω την sennheiser ,αλλα ο Νακας ειναι μεγαλος νακας. Απ'οτι μου ειπε ο πατερας μου ο υπαλληλος ο πρωτος δεν ηταν σιγουρος τι καλυπτει η εγγυηση και πηγε και ρωτησε εναν αλλο. Κατι μου βρωμαει εδω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...