shadowmann Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ναι δεν ειπα ότι κάνουν διάκρισης...απλά ποιος ο λόγος που το γραφουν αυτό?όπως πήρε το μάτι μου τα δυο τις pc power & cooling στα 750w που το μαύρο είναι για sli ενώ το κόκκινο για crossfire αν και μέσα γραφή ότι υποστηρίζει και τα δυο (όπως πρέπει να είναι κιόλας..)αλλα στο ένα έχει το αυτοκόλλητο και καλά ότι είναι certified για crossfire και το άλλο για sli. btw τα pc power & cooling είναι αξιόπιστα psu? από θόρυβο και θερμοκρασίες αν έχει πάρει κανεις πως πάνε?γιατί βλέπω έχουν ένα 80mm fan(θα μου πεις δεν παίζει ρολο ποσο μεγάλο είναι..)αλλα ας ξέρω στα σίγουρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 είναι απίστευτα τροφοδοτικά, αλλά αν θες ήσυχα/αθόρυβα ξεχασέ τα..
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 το zalman το psu δοκιμασμένο? Είχα το 400W για πόσα χρόνια δεν ξέρω, σκυλί σκέτο, τώρα έχω το 600αρι με μία heatpipe, όπότε το 750W με τις δύο heatpipes δεν μπορεί να είναι χειρότερο. Άλλωστε έχεις και την ποιότητα κατασκευής της Zalman.
shadowmann Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 είναι απίστευτα τροφοδοτικά, αλλά αν θες ήσυχα/αθόρυβα ξεχασέ τα.. δηλαδή είναι ενοχλητικός ο θόρυβος? η υποφερτός? θα μου πεις είναι όλα σχετικά ανάλογα και με τον θόρυβο από το υπόλοιπο σύστημα αλλα στο περίπου.. από οθόνη έχω υπόψη μου την 2232bw και είδα και μια πιο καινούργια λογικά (2253BW) που είναι wide screen αξίζει?τις samsung πάλι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 καλα εγώ είμαι άνοιωθος στο θέμα του θορύβου αλλά από ότι ξέρω ακούγεται περισσότερο από άλλα... δεν ξέρω αν αξίζει αλλαγή οθόνης...
shadowmann Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 αλλαγή οθόνης?δεν εννοώ την δίκια μου αν κοιτάς την υπογραφή μου απλά λέω πια να πάρει.. σαν τι δίκια μου η έχουμε κάποια καλύτερη πρόταση έστω και 24άρα? άσε που έχω μπερδευτεί τελείως...μπορεί κάποιος να μου κάνει μια ολοκληρωμένη σύνθεση μέχρι τα 2600 euro με όλο το κουτί + οθόνη
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Πωπω κόλημα με αυτό το θέμα.ΓΙΑ RAM ΙΣΧΫΕΙ ΜΟΝΟ.Μια χαρά σου έχουνε σούπερ συστηματάκια.Βγάλε λίγο από δω λίγο απο κεί και πάρε μια 26άρα.Δική μου,πιο συντηριτική πρόταση. [/img]
shadowmann Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 thnx για την σύνθεση που μου έδωσες αλλα δεν θα ήταν καλύτερα να έβαζε και τον 8600? 3 parts σκέφτομαι ακόμα gpu,psu και οθόνη.
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Κλαιν μορε σιγά τα 3.33.1 κλόκι της πλάκας να κάνεις.
shadowmann Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 παιδιά ξέρουμε ποτε έρχεται αυτό το κουτάκι στην ελλάδα? http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=5363
mits@kos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Πόσο -μα πόσο- δεν αξίζει η DDR3... Τέσπα, δεν επεκτείνομαι γιατί δε θέλω να γίνει flame από το πουθενά... Edit: Το παραπάνω κουτάκι κερδίζει επάξια τη θέση του ασχημότερου CM case όλων των εποχών xD...
shadowmann Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 δεν είπε κανεις ότι αξίζουν η ddr3...απλά στην προκειμενη περίπτωση στην αρχική σύνθεση του άρεσε το mobo.. όσο για το κουτάκι γούστα είναι αυτά....
mits@kos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Σαφώς και είναι γούστα μαν.. Απλά είναι το πρώτο κουτί της CM που δε μου αρέσει..:Ρ Τώρα, άμα κόλλησε με το mobo, τότε τι να πω.. Πάσο. Αλλά δεν υπάρχει καμία λογική.. Μπορεί να πάει σε ένα ντούκι mobo X38 ή P45 ή κανένα 780-790ΣSLi.. Εγώ θα έλεγα Χ38 πάντως γιατί κλοκάρει καλύτερα... Και με καλή ψύξη στο κουτί θα είναι πολύ καλή αγορά...
shadowmann Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 κάτι άσχετο για να μπορώ να συνδέσω ένα xbox 360 στην οθόνη του pc πρέπει η οθόνη να έχει hdmi?μπορείτε να μου δείξετε μια οθόνη για παράδειγμα..? επίσης αν τελικά γίνετε να συνδέσω το xbox 360 σε κάποια οθόνη με τον ήχο τι γίνετε? μπορώ να συνδέσω και ξεχωριστά ηχεία η μονο αν έχει η οθόνη ενσωματωμένα τότε θα έχω και ήχο?
shadowmann Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 κανεις δεν ξέρει ρε παιδιά? τελικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους 8600?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.