Προς το περιεχόμενο

νέα σύνθεση pc

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω κάνει μια σύνθεση για ένα φιλαράκι αλλα θέλω και τι δικη σας γνώμη,σε οποιο part έχετε αντίθετη γνώμη προτείνεται μου κάποιο άλλο και γιατί να το προτιμήσω.

επίσης τα λεφτά δεν μας ενδιαφέρουν αλλα σαν όριο τα 2800 euro (ότι parts έχω μέσα στη σύνθεση που έχω έφτιαξα χρειάζομαι τίποτε άλλο!)

εδώ είναι και η σύνθεση που έκανα

untitled-4briauo0t.bmp

untitled1-4bricjisj.bmp

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατί να μη μιλήσεις?! ακριβώς αυτό θέλω να μου πείτε τις άποψης σας και τι θα αλλάζατε..

εγώ έφτιαξα σχετικά μια γρηγορη σύνθεση δεν έκατσα να το μελετήσω ακόμα για αυτό και έγραψα και εδώ να πάρο ιδέες και καλύτερες value/money λύσης!

τώρα για την οθόνη το πολύ κάτι σε 24άρα και αυτό με δυσκολία (εκτος αν είναι κάτι πολύ καλο :P)γιατί στο μέλλον έχει προγραμματιστεί για μεγαλύτερη και από 26άρα

βεβαια αυτή που θα αγοραστή τώρα θα χρησιμοποιηθεί ως δεύτερη η θα πάει στο άλλο pc οποτε το πολύ σε 24άρα θα είναι ok.

αν δεν σου κάνει όμως κόπο πες μου και μια 22άρα που θα μου πρότεινες

κύριος για gaming είναι το pc και για πολύ Ο/C (στο μέλλον θα μπει και μια υδρόψυξη)

Δημοσ.

και να περιμένουμε να βγούν η καινούργιες cpu και τα mobo δεν πρόκειται να τα πάρουμε ,τώρα η τιμές που θα πέσουν στα τωρινά πράγματα δεν του λέει κάτι...και ούτε θα περιμένει μέχρι του χρόνου για να πάρει pc :/ το θέλει τώρα

ωστόσο πείτε που δεν έχω σωστό στη σύνθεση η προτείνεται κάτι καλύτερο και γενικά μια δικη σας σύνθεση δεν θα μου ήταν άχρηστη αν βεβαια έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε

ευχάριστο εκ τον προτερων και περιμένω απάντησης! :)

Δημοσ.

Η μητρική τη μόνη διαφορά που έχει είναι η κάρτα ήχου την οποίο έτσι και αλλιώς θα αλλάξεις. Κόβοντας λίγο απο εδώ η απο εκεί βάζεις και μια δεύτερη 4870 και αργότερα για τηλεόραση να μη σου πω οτι θα είναι κ άχρηστη η δεύτερη. Αλλά για καινούργια games ίσως βοηθήσει τα σκάς που τα σκάς τώρα μη τα σκάσεις και αργότερα. Η κόψε την μία κάρτα γραφικών και το cooler και βάλε υδρόψυξη με τη μία.

Το μόνο που λείπει ειναι το OS και είσαι gg.

post-1948-129062972811_thumb.jpg

post-1948-129062972814_thumb.jpg

Δημοσ.

ευχάριστο για την απάντηση!

ενδοιασμούς έχω για την cpu 8600,την gpu,την οθόνη και το τροφοδοτικό στα αλλα έχω κατάληξη κατά 95%

η δυο 4870x2 μήπως είναι πλεονασμός? ειδικά για 22άρα η έστω 24άρα οθόνη?

επίσης ξέχασες να μου βάλεις τροφοδοτικό!

• Super Moderators
Δημοσ.

και η μια 4870Χ2 για 24αρα είναι πλεονασμός πόσο μάλλον για το 22αρι που έβαλες στην αρχική σύνθεση

Δημοσ.

Όντως ξέχασα το τροφοδοτικό αλλά 1000watt είναι too much. Με 750 κάνεις δουλειά ι κανα 800αρι.

Η 2η κάρτα είναι πλεονασμός αλλά μελοντικά είπες για μεγάλη οθόνη. Βασικά εγώ 1 θα έβαζα και υδρόψυξη κατευθείαν και θα είσαι και στα ίδια λεφτά ίσως και λιγότερα.

άμα τον θέλει για παιχνίδια ο 8600 είναι μονόδρομος. Αν το θέλει και για βαριές εφαρμογές τότε ας βάλει Quad.

Δημοσ.

για τον 8600 που είπες περισσότερο για games το θέλει αλλα καμια ταινιούλα σε Blueray αργότερα δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα

απλά ρωτάω αν είναι ok γιατί μόλις βγήκε και δεν έχω διάβαση πολλά,να είμαι σίγουρος μην γίνει καμια στραβή και ψάχνομαι...

τέλος έχετε να μου προτείνεται κάποια άλλη οθόνη σε 22άρα η 24άρα?

και κάτι ακόμα στην 4870x2 για να δουλέψουν και τα 2gb πρέπει να έχει 64bit λειτουργικό?

Δημοσ.

Μητρική: Asus Evolution ή Striker II Extreme

CPU: Q9450 (tray)

VGA: 4870 (όχι X2)

Και μία καλή ψύκτρα για την CPU. Στη θέση σου πάντως όπου "το χρηματικό δεν παίζει ρόλο" το μηχάνημα θα το έβαζα όπωσδηποτε υδρόψυξη (CPU + NB + VGA), που κοστίζει γύρω στα 300 ευρώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

θα του βγάλει την πίστη η Striker II Extreme...χίλιες φορές Evolution (ειδικά από την στιγμή που πάει για ΑΤΙ κάρτα)

Δημοσ.
θα του βγάλει την πίστη η Striker II Extreme...χίλιες φορές Evolution (ειδικά από την στιγμή που πάει για ΑΤΙ κάρτα)

:rolleyes::fear::X ας μι το σχολιασουμε το ποιος θα βγαλει την πιστη ποιου....

• Super Moderators
Δημοσ.

παρακαλώ σχολίασε :P

δεν εννοούσα ότι θα του βγάλει την πίστη η Striker λόγω της ΑΤΙ, ότι και κάρτα να έχει θα του βγάλει την πίστη στο o/c του cpu...

Δημοσ.

Πάντως φίλε μου, 2800 euro budget για PC????ας πάρει ο φίλος σου ένα home cinema και μια κονσόλα, περισσότερο θα χαρεί...βέβαια, αυτά δεν κλοκάρονται...XD

Να και μια εναλλακτική...μπορεί πράγματι για overclocking να μην είναι το top of the top, αλλά θα κάνει απίστευτο gaming ο άνθρωπος σε 1920x1200.

6-9-20088-05-52.jpg

Με τα 1000(!) euro που μένουν, ας πάρει τα εξής:

1> Blue ray htpc για το σαλόνι με 520 euro.

Κουτί: Lian Li PC-V350B Black

Τροφοδοτικό: SEASONIC S12II-380 ENERGY+ 80 PLUS 380W

Motherboard: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H

CPU: AMD ATHLON 64 X2 4450E 2.3GHZ DUAL CORE BOX

RAM: CORSAIR XMS2 DHX DDR2 2GB (2X1GB) PC2-6400 (800MHZ) CL4 DUAL CHANNEL KIT

Hard Disk: WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA

DVD: Bluray Hybr BDC-202BK (Sata, Bulk)

Keyboard/mouse: MS DSP WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3000

Ψύξη.

Μπροστά: 2xARCTIC COOLING FAN 120MM 12025L ρυθμισμένους με αντίσταση στα 7v/620rpm.

Πίσω: ARCTIC COOLING FAN 80MM L ρυθμισμένος με αντίσταση στα 9v/1240rpm.

και,

2> PS3 80GB & Motorstorm & Uncharted & Ασύρματο Χειριστήριο 460 euro

Και έτσι βγαίνει με - 2820 euro, 2 υπολογιστές και μια κονσόλα.

Δεν τα γράφω ειρωνικά τα παραπάνω, πιστεύω ακράδαντα πως θα κάνει καλύτερα την δουλειά του έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...