Προς το περιεχόμενο

Νοιωθετε ασφαλεις ?

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμη τα σχολια των ειδικων για τον νεο browser της google [και ελεγα πως ειναι τοσο καλος],και τις διαπιστωσεις ετων..και απο αλλα....πολλα σας γραφω :

Ειμαι περικυκλωμενος, στο PC, provider-λειτουργικο-προγραμματα ,στο τηλεφωνοοι εταιρειες,κινητου, σταθερου,στο GPS,στο γραφειο, οι ρουφιανοι,στη γειτονια,επισης οι ρουφιανοι και οι κουτσομπολες,αυτες τουλαχιστον εχουν χιουμορ,στα κατ/τα οταν ψωνιζω με πιστωτικες,στις τραπεζες και μεγαλες εταιρειες,οι καμερες, οχι στους δρομους δεν εχουμε ακομα επιπεδου Αγγλιας.

Γιαυτα ολα ,δεν εχω antivirus στο PC, και ολα τα συναφη,στο τηλεφωνο βριζω,βριζω πολυ,στο γραφειο χαμογελαω και τους δινω αφορμες διευκολυνοντας τους,και γενικα ακολουθω τακτικες που διευκολυνουν την προσβαση στην οντοτητα μου και στις ενεργειες μου,λεγοντας παντα την αληθεια.

Εσεις πως αισθενεσθε ?

Δημοσ.

εγω παντως αισθανομαι μια χαρα

ουτε μπηκα ποτε στη διαδικασια να τα σκεφτω ολα αυτα αλλα ουτε και μου δημιουργησαν ποτε ανασφαλειες κτλ

Δημοσ.
go to work, send your kids to school, follow fashion,

act normal, walk on the pavements, watch T.V.

save for your old age, obey the law,

Repeat after me: I am free

Απο πού είναι αυτό;

Δημοσ.
Απο πού είναι αυτό;

Ισως,χωρις να ειμαι σιγουρος,ειναι απο το trainspoting....

edit:Αν οχι ισως ειναι απο το fight club....

Xm...μπερδευτηκα...

Δημοσ.

no Trainspotting :P

this is Trainspotting

Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed- interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage. Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing sprit- crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that?

Δημοσ.

...Ειμαι περικυκλωμενος, στο PC, provider-λειτουργικο-προγραμματα ,στο τηλεφωνοοι εταιρειες,κινητου, σταθερου,στο GPS,στο γραφειο, οι ρουφιανοι,στη γειτονια,επισης οι ρουφιανοι και οι κουτσομπολες,αυτες τουλαχιστον εχουν χιουμορ,στα κατ/τα οταν ψωνιζω με πιστωτικες,στις τραπεζες και μεγαλες εταιρειες,οι καμερες, οχι στους δρομους δεν εχουμε ακομα επιπεδου Αγγλιας....

Εσεις πως αισθενεσθε ?

konstantine έχεις δίκιο!!! καμιά φορά σκέφτομαι λειτουργούν όλα αυτά? και τι ενδιαφέρον μπορεί να έχω πάνω μου ? Και μήπως πρόκειται να κάνω καμία τρομοκρατική ενέργεια ?

Και μήπως μπω σε κανένα κατάστημα να βουτήξω ? και μήπως κάνω καμιά συνομωσία ενάντια στο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" πολιτικό σύστημα ? Είμαι κάπου που δε πρέπει να είμαι κάνω κάτι που δεν πρέπει να κάνω ?

Όσο για τους μη τεχνολογικά ρουφιάνους και τις κουτσομπόλες προσωπικά τους συχαίνομαι...και προσπαθώ να απέχω(σίγουρα έχω απίστευτα αντιπαθητικό ύφος όταν συναντώ τέτοια άτομα).Κόσμε ότι έχω να πώ για μένα Θα Το Πω Εγώ και δε γίνεται να μπεις στη θέση μου...

Δημοσ.

εγω οταν δεν ειμαι σε μουντ "γαμω-τη-δυση-σας" λεω απο μεσα μου...

"εμενα θελουν να κατασκοπευσουν???? μαγκια τους!!! ας χασουν ΟΟΟΣΟ χρονο θελουν παρατηροντας ακομα εναν απο το πληθος...λες και θα κερδισουν κατι παρακολουθώντας εμενα-εσενα-οποιονδηποτε"

δλδ τι ακριβως να δουν? την μονοτονια μου? το σεξ με τη γκομενα μου?τις ταινιες που κατεβασα? τα επεισοδεια "friends" που βλεπω για να πεσω για υπνο? τα κλεμενα μου τραγουδια?

δεν εχω να κρυψω κατι... για αυτο και ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ (και οχι ειμαι) ελευθερος, αν θες να το φιλοσοφισεις λιγο παραπανω

Δημοσ.

Τι ελευθερος και ^%)*# ολοι εχουμε μια σειρα υποχρεωσεων και μια μεγαλυτερη η ιση δικαιωματων.Αυτο ειναι και η ελευθερια στον κοσμο οτιδηποτε αλλο ειναι ασυδωσια απο μερια μας η παραβιαση της ελευθερια μας απ τους αλλους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...