DragonlordP Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Για να φτιάξεις ένα ubuntu loaded με τα ίδια specs με το ΧΡ των $449, ξεκινάς από $349, +25 για 1 GB μνήμη, +75 για 16άρη σκληρό +15 για την κάμερα. Σύνολο $464. Παρεμπιπτόντως, αυτό ήταν απάντηση σε κάποιον που μου είπε νωρίτερα ότι βγαίνει ίδια τιμή και ρώταγε πώς μου βγήκε ακριβότερα. Ή σβήστηκε εκείνο το ποστ ή παίρνω ναρκωτικά, πάντως τώρα δεν το βλέπω και φαίνεται λες και το είπα στα καλά καθούμενα.
stathiz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Παρεμπιπτόντως, αυτό ήταν απάντηση σε κάποιον που μου είπε νωρίτερα ότι βγαίνει ίδια τιμή και ρώταγε πώς μου βγήκε ακριβότερα. Ή σβήστηκε εκείνο το ποστ ή παίρνω ναρκωτικά, πάντως τώρα δεν το βλέπω και φαίνεται λες και το είπα στα καλά καθούμενα. στις πραγματικές χωρίς έκπτωση τιμές αναφέρομαι. αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν τα έχει κάνει μαντάρα η dell αλλά η microsoft φοβάται τόσο πολύ την επικράτηση του linux στα μινι λαπτοπ που είναι διαθετημένη για όσο καιρό χρειαστεί να σου χαρίζει τα κέρδη της αλλά να σου βάζει και 15$. απελπισμένη κίνηση προφανώς...το αγοράζεις με windows τώρα που είναι φτηνό και μετά του περνάς ubuntu που ξέρεις ότι δουλεύουν και είναι δοκιμασμένα, ουτως ή άλλως ούτε office θα τρέχεις εκεί ούτε παιχνίδια. βέβαια από την άλλη με xp πας αναγκαστικά στα 400$. εγώ αυτό που θα αγόραζα(και ίσως αγοράσω μες στους επόμενους μήνες) είναι την έκδοση με ubuntu με έχτρα ραμ...
kostandinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημερα,διαβασα ολα τα παραπανω,μπηκα στο site της DELL, αλλα ...μπευρδευτικα στις επιλογες του να διαλεξω,ετσι που ειστε κατατοπισμενοι με την dell,βαλτε καποιο link,για καποιο συμφερον οικονομικο συστημα. Ευχαριστω
ashton Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Στο dell.gr ΔΕΝ υπάρχει επιλογή για το Inspiron Mini ΟΜΩΣ σε αντίθεση με όσα γράψαν κάποιοι στην προηγούμενη σελίδα, στο εγγλέζικο site της Dell http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-inspiron-9?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs η έκδοση με Ubuntu έχει 249 λιρες (και 8gb ssd) ενώ αυτή με Windows έχει 279 λίρες (και 16gb ssd όμως). Στην Ελλάδα Dell Inspiron Mini με Ubuntu ΔΕΝ υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Μπορεί όμως να παραγγελθεί και να έρθει σε 12-18 εργάσιμες. Τιμή θα ξέρω αύριο (λογικά)
ashton Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Στο dell.gr ΔΕΝ υπάρχει επιλογή για το Inspiron Mini ΟΜΩΣ σε αντίθεση με όσα γράψαν κάποιοι στην προηγούμενη σελίδα, στο εγγλέζικο site της Dell http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-inspiron-9?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs η έκδοση με Ubuntu έχει 249 λιρες (και 8gb ssd) ενώ αυτή με Windows έχει 279 λίρες (και 16gb ssd όμως). Στην Ελλάδα Dell Inspiron Mini με Ubuntu ΔΕΝ υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Μπορεί όμως να παραγγελθεί και να έρθει σε 12-18 εργάσιμες. Τιμή θα ξέρω αύριο (λογικά)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 πράγματι κατάντια... ας αναφέρουμε επίσης ότι υπάρχει και 12αρι Netbook της Dell με Atom cpu
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 πράγματι κατάντια... ας αναφέρουμε επίσης ότι υπάρχει και 12αρι Netbook της Dell με Atom cpu
DragonlordP Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Στο dell.gr ΔΕΝ υπάρχει επιλογή για το Inspiron MiniΟΜΩΣ σε αντίθεση με όσα γράψαν κάποιοι στην προηγούμενη σελίδα, στο εγγλέζικο site της Dell http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-inspiron-9?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs η έκδοση με Ubuntu έχει 249 λιρες (και 8gb ssd) ενώ αυτή με Windows έχει 279 λίρες (και 16gb ssd όμως). Στην Ελλάδα Dell Inspiron Mini με Ubuntu ΔΕΝ υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Μπορεί όμως να παραγγελθεί και να έρθει σε 12-18 εργάσιμες. Τιμή θα ξέρω αύριο (λογικά) Αυτά που γράφαμε στην προηγούμενη σελίδα ήταν πριν από 5 μήνες όμως. Είχα πάρει κι εγώ την dell κατά το νοέμβρη και μου είχαν πει ότι "μέχρι τέλος του μήνα θα υπάρχει και στο site"... Αν μάθεις τιμές κλπ πες μία εδώ.
DragonlordP Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Στο dell.gr ΔΕΝ υπάρχει επιλογή για το Inspiron MiniΟΜΩΣ σε αντίθεση με όσα γράψαν κάποιοι στην προηγούμενη σελίδα, στο εγγλέζικο site της Dell http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-inspiron-9?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs η έκδοση με Ubuntu έχει 249 λιρες (και 8gb ssd) ενώ αυτή με Windows έχει 279 λίρες (και 16gb ssd όμως). Στην Ελλάδα Dell Inspiron Mini με Ubuntu ΔΕΝ υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Μπορεί όμως να παραγγελθεί και να έρθει σε 12-18 εργάσιμες. Τιμή θα ξέρω αύριο (λογικά) Αυτά που γράφαμε στην προηγούμενη σελίδα ήταν πριν από 5 μήνες όμως. Είχα πάρει κι εγώ την dell κατά το νοέμβρη και μου είχαν πει ότι "μέχρι τέλος του μήνα θα υπάρχει και στο site"... Αν μάθεις τιμές κλπ πες μία εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα