gatuso Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Τη λετε για αυτη την συσκευη μου φαινεται φοβερη εδω εχει μια αναλυτικη παρουσιαση του Omnia http://www.myphone.gr/devices/review-94.html
Tuko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Αν μάθεις σε οθόνη VGA, ξενερώνεις με την οθόνη του Omnia. Κατα τα άλλα είναι πολύ καλή συσκευή.
hristos 22 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Φιλε εχεις δικαιο για την οθονη αλλα πιστευω οτι ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ του μειονεκτημα....
touloumelek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 αυριο θα την εχω και θα σας πω εντυπωσεις αν και θα με δυσκολεψει η απουσια πληκτρολογιου μιας και ειχα το kaiser πριν..
Tuko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Αφου είχες το Kaiser γιατί δε πήγες / πας σε Diamond; / Touch Pro;
skiabox Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μονο η χωρητικότητα της μπαταριας ειναι για μενα επαρκης λογος αγορας!
polidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Το πηρα απο Ebay προχτες στα 480 ευρω.Θα το εχω πιστευω σε καμια βδομάδα Για μενα ειναι Νο1 αυτη τη στιγμή ακομα και απο το iphone(παει να το χτυπήσει ανετα). Το μοναδικο του μειονέκτημα ειναι και για μενα η οθονη.Αλλα εχει παρα πολλα πλεονεκτήματα.
Drghost Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Το ΟΜΝΙΑ διατιθεται σε Αγγλικα και Γερμανικα. Ερωτηση 1: Θα βγει με ελληνικα Windows? Ερωτηση 2: Αν ναι, ποτε? Ερωτηση 3: Αν οχι, μπορουμε να διαβασουμε ελληνικα ή να εγκκαταστησουμε Ελληνικό πληκτρολογιο? Ρωταω γιατι απλα βρισκομαι Γερμανια και θελω να το αγορασω, αλλα θελω να εχω και την δυνατοτητα να γραφω Ελληνικά.
hristos 22 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Στα ελληνικα υπαρχει δυνατοτητα να γραφεις και τωρα προσθετοντας ενα cabsμε ελληνικο πληκτρολογιο...οσο για ελληνικα windows ερχεται σε λιγο και στην Ελλαδα το Ελληνικο OΜΝΙΑ οποτε μετα απο καποιο διαστημα αναμενεται φυσικα και η Ελληνικη rom του για οσους θελουν να το γυρισουν στα Ελληνικα.....
spyrospas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Θέμα: ερωτηση για εκδοση vodafone.ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ... ΕΡΩΤΗΣΗ...... εχω Ενα απο vodafone eκδοση PDA BDHH1 / NVHH1 ΤΗΛΕΦΩΝΟ BUHG5 πια η τελευταια εκδοση που μπορω να αναβαθμισω ?.τα ελληνικα τα χανω ? υπαρχει κινδυνος ? ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΣΗΣ....... ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΟΛΟ 94.45 ΣΕ ΧΡΗΣΗ 82,10 ΕΛΕΥΘΕΡΑ 12,35 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΟΛΟ 97,23 ΣΕ ΧΡΗΣΗ 49.18 ΕΛΕΥΘΕΡΑ 48,05 εγκατασταση προγραμματων κανω στην... Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΟΥ....που εχει 16 γιγα .δεν εχω βαλει παρα πολλα προγραμματα και εχω μονο ΕΛΕΥΘΕΡΑ 12,35 στον ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟ οπως βλεπεται παραπανω και μου φαίνεται οτι κατι δεν παει καλα.ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ? ειχα το ...qtek 9000 - htc 7500 -diamond και τοσο λιγο χωρο δεν ειχα ποτε αν και ειχα 4πλασια προγραμματα... ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.