Deathy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Αφου υποτειθεται οτι τα XP ειναι παλια γινεται να βγαζει ελλατωματικα service packs h microsoft? Απο οταν εβαλα την κωλοενημερωση ολο και κολλαει ο υπολογιστης και δεν την παλευω αλλο μου φαινεται θα τον πεταξω στο τελος! to megalitero provlima to xo me to utorrent..
pirobatis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Αφου υποτειθεται οτι τα XP ειναι παλια γινεται να βγαζει ελλατωματικα service packs h microsoft? Απο οταν εβαλα την κωλοενημερωση ολο και κολλαει ο υπολογιστης και δεν την παλευω αλλο μου φαινεται θα τον πεταξω στο τελος! to megalitero provlima to xo me to utorrent.. φιλε το service pack 3 αδυνατο να πιστεψω οτι βοηθαει τα xp.αλλιως θα εδινε διαρκεια ζωης στα xp και τα vista δεν θα τα επαιρνε κανεις.οσους ξερω δεν κανουν ενημερωσεις παρα μονο καποιες πολυ σημαντικες και οχι με service pack 3... παντως κοιταξε το καλυτερα γιατι μπορει να μην φταιει το sp3 ... ps δεν λεει οτι το φτιαξαν για να βλαλει προβληματικα τα xp απλα οτι δεν εχει τεταστιες διαφορες με πριν.. αλλα ποτε δεν ξερει κανεις
geo63 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 εγω το πεταξα τις πρωτες δυο μερες και ησυχασα
tsakonas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε το service pack 3 αδυνατο να πιστεψω οτι βοηθαει τα xp.αλλιως θα εδινε διαρκεια ζωης στα xp και τα vista δεν θα τα επαιρνε κανεις.οσους ξερω δεν κανουν ενημερωσεις παρα μονο καποιες πολυ σημαντικες και οχι με service pack 3...παντως κοιταξε το καλυτερα γιατι μπορει να μην φταιει το sp3 ... ps δεν λεει οτι το φτιαξαν για να βλαλει προβληματικα τα xp απλα οτι δεν εχει τεταστιες διαφορες με πριν.. αλλα ποτε δεν ξερει κανεις Εε, αν εχεις το SP2 απο τοτε που βγηκε και εχεις κανει 100 Updates ,τοτε ναι, δε χρειαζεται.... Σε καινουριο φορματ, χρειαζεται ενσωματωμενο στο cd κατα προτιμηση.
pirobatis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 παντως οποιαδηποτε ενημερωση μετα το SP2 νομιζω ειναι περιττη.οτι bug φτιαχτηκε φτιαχτηκε...
pluss Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ που έχω βάλει τα SP3, δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα! Είμαι από τους τυχερούς!
nzeppos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω ρε γμτ, εγώ έχω περάσει τα SP3 σε καμια 10αριά PC και laptop τουλάχιστον και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα. Από την άλλη δεν είδα και καμιά ορατή διαφορά. Σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει μάλλον το "να μη σου κάτσει"...
pluss Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω ρε γμτ, εγώ έχω περάσει τα SP3 σε καμια 10αριά PC και laptop τουλάχιστον και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα. Από την άλλη δεν είδα και καμιά ορατή διαφορά. Σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει μάλλον το "να μη σου κάτσει"...Και εγώ το έχω εγκαταστήσει σε αρκετούς υπολογιστές. χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα! Βασικά, δεν πιστεύω ότι είναι προβληματικό το SP3, αρκεί βέβαια να το εκτιμήσει ο υπολογιστής που θα το εγκαταστήσεις!
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο, θέλει με ρέγουλο. Του περνάς πρώτα με το μαλακό τα τελευταία updates των SP2 που τυχαίνει να μην έχεις κάνει, μετά ήσυχα ήσυχα το SP3, του κάνεις μερικά restart, κάνεις το σταυρό σου και... έτοιμος. Γενικά πάντως νομίζω ότι το SP3 έχει δημιουργήσει πολύ λιγότερα προβλήματα στην εγκατάσταση σε σχέση με το Vista SP1 (προσωπικά δεν έχω δει PC, είτε με αυθεντικά Vista, είτε με σπασμένα, που να αναβαθμίζει σε SP1 μέσω του WindowsUpdate. Σε όλα χρειάστηκε να κατεβάσω χειροκίνητα το setup και να το τρέξω).
pluss Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο, θέλει με ρέγουλο. Του περνάς πρώτα με το μαλακό τα τελευταία updates των SP2 που τυχαίνει να μην έχεις κάνει, μετά ήσυχα ήσυχα το SP3, του κάνεις μερικά restart, κάνεις το σταυρό σου και... έτοιμος. Γενικά πάντως νομίζω ότι το SP3 έχει δημιουργήσει πολύ λιγότερα προβλήματα στην εγκατάσταση σε σχέση με το Vista SP1 (προσωπικά δεν έχω δει PC, είτε με αυθεντικά Vista, είτε με σπασμένα, που να αναβαθμίζει σε SP1 μέσω του WindowsUpdate. Σε όλα χρειάστηκε να κατεβάσω χειροκίνητα το setup και να το τρέξω). Δεν έχεις άδικο! Θέλει να προχωράς, το SP3, με ήρεμα βήματα για να μην σε αποχαιρετήσει ο υπολογιστής! Όχι, βέβαια, ότι ακόμα και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν δυσλειτουργίες στον υπολογιστή, αλλά πιστεύω, με αυτόν τον τρόπο οι πιθανότητες μικραίνουν αρκετά! Ως τώρα προσπάθησα να εγκαταστήσω το SP1 των Windows Vista σε δυο υπολογιστές! Η μια εγκατάσταση πέτυχε και η άλλη απέτυχε!
ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 το πρόβλημα που υπήρχε ρε παιδιά με την εγκατάσταση του SP3 σε διπύρηνο AMD τελικά λύθηκε ?? νομίζω κάτι με ασυμβατότητες drivers γινόταν και ... πήγαινες για φορματ κατευθείαν ...
Diskimpex Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Eγώ νομίζω ότι το SP3 κάνει τα XP 10-20% γρηγορότερα σε πολλά,ειναι σταθερότερο από το Sp2 ,και το βλεπω σε ηυ με φορτωμενα πολλά στο συστημα...Eχω τα pro enterprise edition αν παιζει ρολο
dancer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ το firewall και οποιαδηποτε παρομοια προγραμματα οταν εγκαθηστατε SP3,αλλιως κολαει γιατι τροποιουνται βασικα αρχεια του ΛΣ που μπλοκαρονται απο το FIrewall.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.