xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Σκέφτηκα να κάνουμε ένα θέμα,με site που βρίσκουμε και διαπιστώνουμε ότι έχουν λάθη μέσα.Εκφράσεις,λέξεις,χαρακτηρισμούς.Με ένα απλό screen-shot για να τ βλέπουμε όλοι..Και να σχολιάζουμε. Ας κάνω τν αρχή με ένα site που μπήκα εντελώς τυχαία,κ φυγαν τ ματάκια μου από τν θέση τους. www.olgafarmaki.com/ http://img508.imageshack.us/img508/7441/xaxaagrammatoipt4.jpg
TNT1982 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 DUDE αμα εισαι δασκαλος η καθηγητης,πες μου που δουλευεις να στειλω τα παιδια μου στο μελλον....αφου απολο το σαιτ προσεξες αυτο πρεπει να την λατρευεις την δουλεια σου...
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 χεχε thx m8.Απλός φοιτητής τηλεπικοινωνιών,που δν έχει τ να κάνει,κ έψαχνε.Παρατηριτικότητα ήταν της στιγμής που με σάστισε.. .Εεε,τ άλλο να προσέξουμε μωρέ,με τους βλάκες..Θέλουν λεφτά,ας τα βγάλουν όπως πρέπει..χαζή κ αυτή,με τους χαζούς θα έμπλεκε . Τιμωρός εγω..
alex2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 χεχε thx m8.Απλός φοιτητής τηλεπικοινωνιών,που δν έχει τ να κάνει,κ έψαχνε.Παρατηριτικότητα ήταν της στιγμής που με σάστισε.. .Εεε,τ άλλο να προσέξουμε μωρέ,με τους βλάκες..Θέλουν λεφτά,ας τα βγάλουν όπως πρέπει..χαζή κ αυτή,με τους χαζούς θα έμπλεκε .Τιμωρός εγω.. Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Παρατηριτικότητα = Παρατηρητικότητα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 lol, οποτε καλυτερα να κοιταμε τους εαυτους μας παρα τους αλλους μιας και δεν εχει καποιο νοημα το ολο thread.
aiantas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά από όλη τη σελίδα που αναφέρεις, εσύ πρόσεξες τα λάθη? Αυτό νομίζω δεν είναι παρατηριτικότητα... Άλλα θα έπρεπε να παρατηρήσεις!!!
alex2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ε εντάξει δεν πήγε στην σελίδα το παιδί για να δει τα ορθογραφικά. Για κανένα μπουτάκι έψαχνε....πονηρούλη.
aiantas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό λέω και εγώ, αλλά αυτός είδε τα λάθη... τσ τσ τσ
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω δν ασχολούμαι με κείμενα,που θα είναι φάτσα φόρα,αυτοί που κάνουν τις δουλειές αυτές ας τ προσέχουν.Αυτοί να μν κάνουν λάθη,εμείς ναι . Ο κειμενογράφος του firefox δν δούλεψε.Μπορεί να ναι κ αυτοί δυσλεκτικοί σαν εμένα ποιος ξέρει..Τα μπουτάκια,μπουτάκια,και τ λαθάκια λαθάκια..
aGka8l Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 δες και εδω τα δικα μ , αμα εχεις ωρεξη κατσε διορθωσετα http://www.kagkouras.gr/forum/index.php?PHPSESSID=a7a4240433ee0abff36e58595b681d53&/topic,2.msg3.html#msg3
21century Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι μεγάλη υπόθεση και λάθη θα βρούμε ακόμα και σε δημόσιους οργανισμούς οπότε μην το συζητάμε, χώρια που μερικά εινα τρανταχτά...
Chrisad Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 συγνώμη αλλά η ποιότητα αυτών των σελίδων δεν είναι για σχολιασμό της παιδείας του δημιουργού της αλλά της "κοινωνικής παιδείας" που πρεσβεύει
opts Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω πιστεύω ότι τουλάχιστον στο συγκεκριμένο site μάλλον ο δημιουργός του έβγαλα τα εσω-ψυχά του με το υπονοούμενο beLEAVE IT Οπότε μιας και με προτρέπει να το leave it δεν έχω και γω κανένα λόγο να μην το κάνω
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω πιστεύω ότι τουλάχιστον στο συγκεκριμένο site μάλλον ο δημιουργός του έβγαλα τα εσω-ψυχά του με το υπονοούμενο beLEAVE ITΟπότε μιας και με προτρέπει να το leave it δεν έχω και γω κανένα λόγο να μην το κάνω χεχε:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.