Προς το περιεχόμενο

Aνορθόγραφοι δημιουργοί site

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτηκα να κάνουμε ένα θέμα,με site που βρίσκουμε και διαπιστώνουμε ότι έχουν λάθη μέσα.Εκφράσεις,λέξεις,χαρακτηρισμούς.Με ένα απλό screen-shot για να τ βλέπουμε όλοι..Και να σχολιάζουμε.

Ας κάνω τν αρχή με ένα site που μπήκα εντελώς τυχαία,κ φυγαν τ ματάκια μου από τν θέση τους.

www.olgafarmaki.com/

http://img508.imageshack.us/img508/7441/xaxaagrammatoipt4.jpg

xaxaagrammatoipt4.jpg

Δημοσ.

DUDE αμα εισαι δασκαλος η καθηγητης,πες μου που δουλευεις να στειλω τα παιδια μου στο μελλον....αφου απολο το σαιτ προσεξες αυτο πρεπει να την λατρευεις την δουλεια σου...

Δημοσ.

χεχε thx m8.Απλός φοιτητής τηλεπικοινωνιών,που δν έχει τ να κάνει,κ έψαχνε.Παρατηριτικότητα ήταν της στιγμής που με σάστισε.. .Εεε,τ άλλο να προσέξουμε μωρέ,με τους βλάκες..Θέλουν λεφτά,ας τα βγάλουν όπως πρέπει..χαζή κ αυτή,με τους χαζούς θα έμπλεκε :D .

Τιμωρός εγω..

Δημοσ.
χεχε thx m8.Απλός φοιτητής τηλεπικοινωνιών,που δν έχει τ να κάνει,κ έψαχνε.Παρατηριτικότητα ήταν της στιγμής που με σάστισε.. .Εεε,τ άλλο να προσέξουμε μωρέ,με τους βλάκες..Θέλουν λεφτά,ας τα βγάλουν όπως πρέπει..χαζή κ αυτή,με τους χαζούς θα έμπλεκε :D .

Τιμωρός εγω..

Τα λάθη είναι ανθρώπινα.

Παρατηριτικότητα = Παρατηρητικότητα

Δημοσ.

Καλά από όλη τη σελίδα που αναφέρεις, εσύ πρόσεξες τα λάθη?

Αυτό νομίζω δεν είναι παρατηριτικότητα...

Άλλα θα έπρεπε να παρατηρήσεις!!!

Δημοσ.

Εγω δν ασχολούμαι με κείμενα,που θα είναι φάτσα φόρα,αυτοί που κάνουν τις δουλειές αυτές ας τ προσέχουν.Αυτοί να μν κάνουν λάθη,εμείς ναι :P .

Ο κειμενογράφος του firefox δν δούλεψε.Μπορεί να ναι κ αυτοί δυσλεκτικοί σαν εμένα ποιος ξέρει..Τα μπουτάκια,μπουτάκια,και τ λαθάκια λαθάκια..

Δημοσ.

Ειναι μεγάλη υπόθεση και λάθη θα βρούμε ακόμα και σε δημόσιους οργανισμούς οπότε μην το συζητάμε, χώρια που μερικά εινα τρανταχτά...

Δημοσ.

συγνώμη αλλά η ποιότητα αυτών των σελίδων δεν είναι για σχολιασμό της παιδείας του δημιουργού της αλλά της "κοινωνικής παιδείας" που πρεσβεύει

Δημοσ.

Εγω πιστεύω ότι τουλάχιστον στο συγκεκριμένο site μάλλον ο δημιουργός του έβγαλα τα εσω-ψυχά του με το υπονοούμενο beLEAVE IT

Οπότε μιας και με προτρέπει να το leave it δεν έχω και γω κανένα λόγο να μην το κάνω

Δημοσ.
Εγω πιστεύω ότι τουλάχιστον στο συγκεκριμένο site μάλλον ο δημιουργός του έβγαλα τα εσω-ψυχά του με το υπονοούμενο beLEAVE IT

Οπότε μιας και με προτρέπει να το leave it δεν έχω και γω κανένα λόγο να μην το κάνω

χεχε:P:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...