Προς το περιεχόμενο

Ασυρματη συνδεση laptop

gourlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδια ηθελα να ρωτησω πως θα συνδεσω το laptop μου με το ασυρματο internet οπου εχω σπιτι (router) , βρησκει την συνδεση αλλα οταν παω να συνδεθω μου λεει λεξη κλειδη για να συνδεθω βαζω την σωστη και οταν παει να συνδεθη μου λεει οτι δεν συνδεθηκε (σφαλμα ) τι να κανω το σταθερο pc που εχω ειναι XP και το laptop μου ειναι Vista . thanks

Δημοσ.

δωσε καποια στοιχεια παραπανω,

τι ρουτερ ειναι,

ειναι σιγουρα ανοιχτο το ασυρματο ?

μπες στις ρυθμισεις του ρουτερ ενσυρματα κ βαλε καποιο ευκολο παςς,

πχ 5555

κ μετα δοκιμασε να μπεις ασυρματα.

μηπως βρισκεις καποιο γειτονικο με το ιδιο ονομα κ γι'αυτο δε μπορεις να μπεις εσυ ?

στη τελικη, αλλαξε το ssid οταν μπεις ενσυρματα κ βαλε το ονομα σου ή κατι που θα σε κανει να ξερεις οτι ειναι δικο σου.

το σταθερο που αναφερεις ειναι ηδη συδεδεμενο ασυρματα με το δικτυο ?

τα windows δεν νομιζω οτι εχουνε σημασια ..

Δημοσ.

μπες στον ρουτερ και δοκιμασε με αλλο Pass και αμα παλι δεν συνδεθει τοτε δοκιμαε να βαλεις αλλο κλειδωμα.καμια φορα τρωει κολλημα με ενα κλειδωμα px wep οποτε βαλε wpa η wpa2

Δημοσ.

παιδια χιλια ευχαριστω για την προσπαθεια που κανατε αλλα το βρηκα εφτεγε το pass που εβαζα επρεπε να βαλω οπως και ολα τα ρουτερ της connx 1234567890123 για οσους δεν το ηξεραν και παλι thanks

Δημοσ.

δεν γραφουμε με αγγλικα.το διορθωσα αλλα be careful.μεσα απο το μενου του ρουτερ υπαρχει επιλογη τι κλειδωμα θα βαλεις και τι κωδικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...