gourlis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 για σας παιδια ηθελα να ρωτησω πως θα συνδεσω το laptop μου με το ασυρματο internet οπου εχω σπιτι (router) , βρησκει την συνδεση αλλα οταν παω να συνδεθω μου λεει λεξη κλειδη για να συνδεθω βαζω την σωστη και οταν παει να συνδεθη μου λεει οτι δεν συνδεθηκε (σφαλμα ) τι να κανω το σταθερο pc που εχω ειναι XP και το laptop μου ειναι Vista . thanks
ekkli Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 δωσε καποια στοιχεια παραπανω, τι ρουτερ ειναι, ειναι σιγουρα ανοιχτο το ασυρματο ? μπες στις ρυθμισεις του ρουτερ ενσυρματα κ βαλε καποιο ευκολο παςς, πχ 5555 κ μετα δοκιμασε να μπεις ασυρματα. μηπως βρισκεις καποιο γειτονικο με το ιδιο ονομα κ γι'αυτο δε μπορεις να μπεις εσυ ? στη τελικη, αλλαξε το ssid οταν μπεις ενσυρματα κ βαλε το ονομα σου ή κατι που θα σε κανει να ξερεις οτι ειναι δικο σου. το σταθερο που αναφερεις ειναι ηδη συδεδεμενο ασυρματα με το δικτυο ? τα windows δεν νομιζω οτι εχουνε σημασια ..
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 μπες στον ρουτερ και δοκιμασε με αλλο Pass και αμα παλι δεν συνδεθει τοτε δοκιμαε να βαλεις αλλο κλειδωμα.καμια φορα τρωει κολλημα με ενα κλειδωμα px wep οποτε βαλε wpa η wpa2
gourlis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια χιλια ευχαριστω για την προσπαθεια που κανατε αλλα το βρηκα εφτεγε το pass που εβαζα επρεπε να βαλω οπως και ολα τα ρουτερ της connx 1234567890123 για οσους δεν το ηξεραν και παλι thanks
tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι ωραια, αλλαξε το σε wpa γιατι θα κανει παρτυ η γειτονια
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 δεν γραφουμε με αγγλικα.το διορθωσα αλλα be careful.μεσα απο το μενου του ρουτερ υπαρχει επιλογη τι κλειδωμα θα βαλεις και τι κωδικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.