nurse Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Επιτέλους σιγά σιγά έφτασα στο κάστρο όπου πρέπει να αντιμετωπίσω τον δράκο με τη βοήθεια της βαλλίστρας. Όμως ο δράκος δεν υπάρχει πουθενά. Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο παιχνίδι. Έχω βάλει και το πατσ 2,2. Μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω; Επίσης πώς μπορώ να κρατήσω τα saved games και το πιο σημαντικό πως μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ξανά; Τα έχω βρει αλλά όταν τα βάζω στον αντίστοιχο φάκελο το παιχνίδι δεν αναγνωρίζει τον ήρωα μου και ζητά να φτιάξω καινούριο. Ποιο άλλο παιχνίδι σαν το Dungeon Siege θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ.
EddieObscurant Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Aν και εχει περάσει καιρός που το χω τερματίσει, (γαμάτο παιχνιδάκι που χάρηκα που το αγόρασα αν και το expansion δεν με τρελανε ιδιαίτερα), για το δράκο δοκίμασε αν έχεις κανένα παλιοτερο save, αν και νομιζω ότι και σε μένα είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και νομίζω ότι εφταιγε κάτι που είχα ξεχάσει να κάνω. Μου φαίνεται ότι έφταιγε που δεν είχα μιλήσει σ'αυτον που είναι στο ισόγειο πριν ανεβείς πάνω, πηγαίνοντας αριστερά πισω απο το κτίριο, αν θυμάμαι καλά. Τα save σε μένα δουλεύανε το μόνο που είχε να κάνεις ήταν να αντιγράψεις το φάκελο \my games\dungeon siege 2 που βρίσκεται μέσα στα έγγραφά μου Πω ρε τι μου κανες τώρα, κάθομαι και κοιτάω τις φωτο που είχα τραβήξει. Πάρε μερικές. Μην ξεχάσεις να μαζέψεις το mysterious set , μπορείς να το κάνεις μετά αφου έχεις τερματίσει το παιχνίδι, καθώς φορώντας όλα τα αντικείμενα θα εμφανιστει ενας αριθμος αν θυμαμαι καλά που θα σε βοηθήσει να ανοιξεις μια πόρτα στην πίστα της ερήμου που έχει αρκετά easter eggs, βλέπεις τα σχόλια των προγραμματιστών του παιχνιδιού και άλλα αρκετά αστεία.
nurse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ. Υπάρχει όντος πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο. Βρήκα ένα αρχείο στο Internet, το έβαλα στο φάκελο του παιχνιδιού και απλά πέρασε το σημείο αυτό με το δράκο. Όντος είναι καταπληκτικό παιχνίδι. Το έχω νομίζω τέσσερα χρόνια, δεν το τελείωσα ποτέ, και εντέλει αποφάσισα τώρα να το παλέψω. Μετά τα πρώτα Doom (πριν πολλά πολλά χρόνια) και μετέπειτα τα τα πρώτα Tomb Rider, είχα καιρό να έχω τέτοιο κώλυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.