Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Dungeon siege 2

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους σιγά σιγά έφτασα στο κάστρο όπου πρέπει να αντιμετωπίσω τον δράκο με τη βοήθεια της βαλλίστρας. Όμως ο δράκος δεν υπάρχει πουθενά. Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο παιχνίδι. Έχω βάλει και το πατσ 2,2.

Μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω;

Επίσης πώς μπορώ να κρατήσω τα saved games και το πιο σημαντικό πως μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ξανά; Τα έχω βρει αλλά όταν τα βάζω στον αντίστοιχο φάκελο το παιχνίδι δεν αναγνωρίζει τον ήρωα μου και ζητά να φτιάξω καινούριο.

Ποιο άλλο παιχνίδι σαν το Dungeon Siege θα μου προτείνατε;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Aν και εχει περάσει καιρός που το χω τερματίσει, (γαμάτο παιχνιδάκι που χάρηκα που το αγόρασα αν και το expansion δεν με τρελανε ιδιαίτερα), για το δράκο δοκίμασε αν έχεις κανένα παλιοτερο save, αν και νομιζω ότι και σε μένα είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και νομίζω ότι εφταιγε κάτι που είχα ξεχάσει να κάνω. Μου φαίνεται ότι έφταιγε που δεν είχα μιλήσει σ'αυτον που είναι στο ισόγειο πριν ανεβείς πάνω, πηγαίνοντας αριστερά πισω απο το κτίριο, αν θυμάμαι καλά.

Τα save σε μένα δουλεύανε το μόνο που είχε να κάνεις ήταν να αντιγράψεις το φάκελο \my games\dungeon siege 2 που βρίσκεται μέσα στα έγγραφά μου

Πω ρε τι μου κανες τώρα, κάθομαι και κοιτάω τις φωτο που είχα τραβήξει. Πάρε μερικές. Μην ξεχάσεις να μαζέψεις το mysterious set , μπορείς να το κάνεις μετά αφου έχεις τερματίσει το παιχνίδι, καθώς φορώντας όλα τα αντικείμενα θα εμφανιστει ενας αριθμος αν θυμαμαι καλά που θα σε βοηθήσει να ανοιξεις μια πόρτα στην πίστα της ερήμου που έχει αρκετά easter eggs, βλέπεις τα σχόλια των προγραμματιστών του παιχνιδιού και άλλα αρκετά αστεία.

56lq32u7ltw0cj1x6sip_thumb.jpg

fkxqvak2a5gxfremjr8y_thumb.jpg

n559t9p9dk80xlvrnhll_thumb.jpg

qm3oxc8t3lo2spycuit4_thumb.jpg

15gdgoclbjwtc8wqqu40_thumb.jpg

9ib8kci2tzb9ppe2rtxq_thumb.jpg

ng7seda0vz1ujdhfgwaj_thumb.jpg

inm2ez0q2yb5q9x9ivxp_thumb.jpg

fry2ok47u19e5rvi82qo_thumb.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Υπάρχει όντος πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο. Βρήκα ένα αρχείο στο Internet, το έβαλα στο φάκελο του παιχνιδιού και απλά πέρασε το σημείο αυτό με το δράκο.

Όντος είναι καταπληκτικό παιχνίδι. Το έχω νομίζω τέσσερα χρόνια, δεν το τελείωσα ποτέ, και εντέλει αποφάσισα τώρα να το παλέψω.

Μετά τα πρώτα Doom (πριν πολλά πολλά χρόνια) και μετέπειτα τα τα πρώτα Tomb Rider, είχα καιρό να έχω τέτοιο κώλυμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...