Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μηπως καποιος γνωριζει για την ταινια "Ο Πατουχας"[1972],με Τασο Γιαννοπουλο & Δ.Παπαγιαννοπουλο? Γυριστηκε στην Κρητη.Ευχαριστω πολυ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Ο ΠΑΤΟΥΧΑΣ"1972.

ΣΑΣ ΠΆΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩ - ΑΓΟΡΑΣΩ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

:-)

Δημοσ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Ο ΠΑΤΟΥΧΑΣ"1972.

ΣΑΣ ΠΆΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩ - ΑΓΟΡΑΣΩ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

:-)

Φιλαρακο,μαλλον θα περιμενουμε πολυ,μα παρα πολυ...

Δημοσ.

Για το πως μπορείτε να βρείτε την ταινία σε ψηφιακή μορφή, δεν έχω ιδέα.

Με λίγο googlάρισμα, όμως, φαντάζομαι πως θα βρείτε το τηλέφωνο της εταιρίας παραγωγής(χλωμό), ή κάποιου ενημερωμένου video club για περισσότερες πληροφορίες.

Κατά καιρούς, η ταινία προβάλλεται από τα κρατικά κανάλια(συνήθως Σαβ/Κυρ από ΕΤ1), οπότε ρίχνετε που και που καμιά ματιά στο πρόγραμμα της εβδομάδας.

Εναλλακτικά, αν είστε τυχεροί, μπορεί να σας διαφωτίσουν οι άνθρωποι στα γραφεία(!) της γαλανόλευκης αρμάδας.

...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ!,

είναι ότι η ταινία βασίστηκε σε βιβλίο του Ιωάννη Κονδυλάκη και γυρίστηκε στο καλύτερο χωριό της Κρήτης( και του κόσμου όλου, κατ'επέκταση) που είναι και ο φυσικός τόπος των γεγονότων που περιγράφονται στο βιβλίο.

Μεγάλη ταινία, για να συνοψίσουμε.

Δημοσ.
Για το πως μπορείτε να βρείτε την ταινία σε ψηφιακή μορφή, δεν έχω ιδέα.

Με λίγο googlάρισμα, όμως, φαντάζομαι πως θα βρείτε το τηλέφωνο της εταιρίας παραγωγής(χλωμό), ή κάποιου ενημερωμένου video club για περισσότερες πληροφορίες.

Κατά καιρούς, η ταινία προβάλλεται από τα κρατικά κανάλια(συνήθως Σαβ/Κυρ από ΕΤ1), οπότε ρίχνετε που και που καμιά ματιά στο πρόγραμμα της εβδομάδας.

Εναλλακτικά, αν είστε τυχεροί, μπορεί να σας διαφωτίσουν οι άνθρωποι στα γραφεία(!) της γαλανόλευκης αρμάδας.

...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ!,

είναι ότι η ταινία βασίστηκε σε βιβλίο του Ιωάννη Κονδυλάκη και γυρίστηκε στο καλύτερο χωριό της Κρήτης( και του κόσμου όλου, κατ'επέκταση) που είναι και ο φυσικός τόπος των γεγονότων που περιγράφονται στο βιβλίο.

Φιλαρακο σε ευχαριστουμε...Τωρα οσο αφορα για την "γαλανολευκη αρμαδα",τι να γνωριζουν οι ανθρωποι...Δεν νομιζω να ξερουν τιποτα...Ειναι δυσκολη υποθεση αυτη η ταινια...Εστω και σε VHS να τη βρισκαμε...Αναμενουμε...

Δημοσ.

Vounisie, κάτι που ξέχασα να γράψω στο προηγούμενο ποστ είναι ο ατυχέστατος τίτλος που επέλεξες για το τόπικ.

Φαντάσου πως εγώ το είδα, ψάχνοντας στο google πληροφορίες για την ταινία. Ίσως είχες καλύτερη τύχη, αν παρακαλούσες τον paredwse να σου αλλάξει τον τίτλο σε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό για να το δουν όσοι περισσότεροι γίνεται.

Όσο για την ΟΜΑΔΑΡΑ μας, δεν μου φαίνεται απίθανο, να ξέρουν αυτοί κάτι παραπάνω για την συνώνυμη ταινία(εντάξει, το βιβλίο έπαιξε τον πρώτο ρόλο εδώ που τα λέμε).

Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις!

Καλή τύχη πάντως και γράψε εδώ αν έχεις νεότερα...

Δημοσ.
Vounisie, κάτι που ξέχασα να γράψω στο προηγούμενο ποστ είναι ο ατυχέστατος τίτλος που επέλεξες για το τόπικ.

Φαντάσου πως εγώ το είδα, ψάχνοντας στο google πληροφορίες για την ταινία. Ίσως είχες καλύτερη τύχη, αν παρακαλούσες τον paredwse να σου αλλάξει τον τίτλο σε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό για να το δουν όσοι περισσότεροι γίνεται.

Όσο για την ΟΜΑΔΑΡΑ μας, δεν μου φαίνεται απίθανο, να ξέρουν αυτοί κάτι παραπάνω για την συνώνυμη ταινία(εντάξει, το βιβλίο έπαιξε τον πρώτο ρόλο εδώ που τα λέμε).

Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις!

Καλή τύχη πάντως και γράψε εδώ αν έχεις νεότερα...

Σε ευχαριστω & παλι...Την παλευουμε την υποθεση...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Σε ευχαριστω & παλι...Την παλευουμε την υποθεση...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Insomnia ! ! !

Alert!

Code Red!

"Ο Πατούχας", τώρα, στο TV-ΘΕΣΣΑΛΙΑ!

Λαρισαίοι ινσόμνιακς, βάλτε τα βίντεο να γράφουν και στείλτε pm στον φίλο vounisio !

Αυτά είναι.

edit με καθαρό μυαλό:

tv θεσσαλία λινκ

Δημοσ.

...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ!,

ποιο είναι αυτό ρε παιδιά?

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...