Προς το περιεχόμενο

ασυρματος αναμεταδοτη εικονας

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει καποιος ασυρματο αναμεταδοτη εικονας? Γιατι εχω βαλει για να βλεπω ΝΟΒΑ σε αλλο δωματιο και η τηλεοραση δειχνει μουντα τα χρωματα και δειχνει καπως θαμπα με τον αναμεταδοτη ,σαν να εχω κλεισει τελειως το contrast (ενω το εχω στο τερμα) ,και αν την βαλω σε απλη κεραια παιζει πεντακαθαρα δοκιμασα και αλλη tv , φταιει ο αναμεταδοτης.

εχει rca συνδεση

Ειναι προβληματικος ή το κανουν ολοι ετσι?

Δημοσ.

Επειδή ψάχνομαι και εγώ να πάρω ασύρματο αναμεταδότη για τον ίδιο λόγο με εσένα μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες (μάρκα - τι σου στοιχησε..)

Μπορείς να βλέπεις και διαφορετικά κανάλια ???

Δημοσ.

Παιδια ο αναμεταδότης είναι για ασυρματη μεταδοση του τηλεοπτικου σήματος σε κάποιο άλλο δωμάτιο (που δεν έχει καλώδιο κεραίας πχ)?

Γιατί κι εγώ ενδιαφέρομαι αλλα δεν το έχω ψάξει και πολύ.

Τι κόστος έχει κάτι τέτοιο και πόσο επικίνδυνο απο πλευράς ακτινοβολίας ειναι?

Δημοσ.

Ο αναμεταδοτης στελνει το σημα σε αλλη τηλεοραση απο δεκτη ΝΟΒΑ ή DVD και συνηθως εχει μαζι και "ματακι"ασυρματο που το βαζεις απενατντι απο το σημειο που δεχεται το σημα απο το τηλεχειριστηριο ο δεκτης ή το dvd και ετσι μπορεις να αλλαζεις πχ τα καναλια στη ΝΟΒΑ σε αλλη τηλεοραση.

Διαφορετικα καναλια δεν ξερω πως το εννοεις , μπορεις να αλλαξεις καναλι ΚΑΙ απο την αλλη τηλεοραση (για να καταλαβεις επεκτεινει την εμβελεια στο τηλεχειριστηριο της ΝΟΒΑ και φτανει μεχρι το αλλο δωματιο που εχεις την 2η τηλεοραση) αλλα δεν μπορεις να βλεπεις αλλα καναλια ΝΟΒΑ στην μια TV και αλλα καναλια ΝΟΒΑ στην αλλη

Κοστιζει γυρω στα 65ευρω, και αν δεν εχει το συστημα για το τηλεχειριο μπορεις να το αγοραζεις εξτρα με 20-30 ευρω

Δουλευει στα 2,4Ghz που σημαινει οτι ειναι απο ακτινοβολια ασφαλες , οσο και το ασυρματο τηλεφωνο ή το ασυρματο router.

Υποψη ακομα οτι μπορει να εχει καποιες παρεμβολες ,πχ ενα μικρο τρεμοπαιγμα οταν περναει καποιος ενδιαμεσα.

Δημοσ.

Εγώ ρώτησα γιατί έχω tv tuner στο pc και δεν έχω εσωτερική κεραία και νόμιζα ότι ειναι αναμεταδότης σήματος tv απο άλλο δωμάτιο.

Η τιμη δεν είναι κακή (αν και καλυτερα να τρυπήσω τοίχους) όμως η ακτινοβολία είναι πρόβλημα.Αν είναι το ίδιο με ασύρματο τηλέφωνο το θεωρώ πολύ επικίνδυνο.Μπορείς να μου εγγυηθεί κανείς το αντίθετο?

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

οντως παιδια εχει αρκετη ακτινοβολια, αλλα δεν νομιζω αυτο να ειναι λογος για να μμην παρεις κατι. Ειμαι σιγουρος οτι δεχεσαι πολυ περισσοτερη ακτινοβολια απ οτι μπορεις να φανταστεις(ο καθενας μας εχει απο 2 κινητα, ρουτερ στην γειτονια ειναι απειρα οποτε....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...