Προς το περιεχόμενο

Νεα καρτα γραφικων ...

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το υπολοιπο συστημα σου ειναι σε εγγυηση, παιρνεις την 4850 και την δοκιμαζεις, με το υπαρχον τροφοδοτικο :P

Αν δεν προκυψουν restarts κ.λπ. παρενεργειες, ανεβαζεις [o/c] λιγο, cpu & vga και τεσταρεις τη σταθεροτητα τους :shifty:

Αν και παλι δεν παιξουν "περιεργα" αποτελεσματα κρατας το psu σου, ενω αν εχεις θεματα πας για νεο τροφοδοτικο :cry:

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι φιλε το συστημα το εστησα εγω απο το e-shop κ δεν εχει συνολικη εγγυηση..Ακουγεται καλη η προταση σου..Μαλλον ετσι θα πραξω..

Με ποια προγραματα θα δω την σταθεροτητα των cpu & vga ?

Δημοσ.

Ακομη κι ετσι, εαν τα parts ειναι σε εγγυηση, δεν δημιουργει ανεπιδιορθωτο προβλημα τυχον αστοχια psu...

Για σταθεροτητα, πλην "εξειδικευμενων" προγραμματων, ακομη και 3-4 ωρες Crysis αρκουν για να δειξει :devil:

Προτεινω, εκτος απο stock να δοκιμασεις και λιγο* o/c. γιατι ισως να παιζει μεν κανονικα to psu, αλλα οριακα...

Ομως αν δεν σε βγαλει off και overclocked, τοτε δεν θα φοβομουν να κρατησω το τροφοδοτικο.

*Γραφω "λιγο" για μα ζοριστει μεν περισσοτερο, αλλα οχι τοσο που να restartaρει λογω αδυναμιας hardware.

Δηλαδη στην 4850 μην δωσεις 700 / 1100, αλλα 660 / 1040, και στην cpu μην πας για 3.4GHz, αλλα 2.9GHz :shifty:

Αν και εκει δεν το δεις να "κλωτσαει", τοτε δεν χρειαζεσαι [απαραιτητα] νεο τροφοδοτικο.

Αν "διαμαρτυρηθει", αλλα σε stock σου δουλευουν κανονικα, η αποφαση για καινουργιο ή οχι = δικη σου.

Το μικροτερο psu που δοκιμασα την 4850, εδινε μολις 24Α στη 12αρα και ηταν σταθερο, μονο οσο vga και cpu επαιζαν στα κανονικα τους ρολογια.

Σε o/c ολα και 3D load το συστημα δεν την παλευε, ακομη και μετα απο λιγα λεπτα 3DMark.

Αν ειχα AM2 ισως δε με πειραζε, αλλα σε Intel η "χασουρα" των stock MHz ειναι μεγαλη :cry:

Δημοσ.

Εχω ακουσει πολλα αρνητικα σχολια για τo psu μου και λεω να το αλλαξω ετσι κ αλλιως για να αποκλεισω ετσι αυτο τον λογο οσων αφορα τα restarts και τυχον αδυναμια τροφοδοσιας στο συστημα οταν ειναι clock-αρισμενο.Πιστευω πρεπει να παρω την 4850 γιατι σε συγκριτικα τεστ βλεπω τεραστια διαφορα απο την 3870.

Δημοσ.

Οταν O/Cαρεις την 3870, εχεις προβληματα τροφοδοσιας?

Αν οχι, πιθανοτατα δεν θα εχεις και με 4850 @ stock Mhz!

Διαφορα 3870-4850, σε full load 3D = περιπου 10-15 watt :P

http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_4850/21.html

http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_4850_PCS/24.html

http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_4850_Toxic/24.html

Δημοσ.

Οταν ο/cαρω την 3870 αρκετα εχω restart αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι απο overheat η απο ανεπαρκη τροφοδοσια.

Απο πλευρας επιδοσεων ομως η 4850 αξιζει την αλλαγη ετσι δεν ειναι?

Και κατι αλλο..Ποιους drivers να βαζω στην καρτα?Της ΑΤΙ η της ASUS?

Εχω παρατηρησει διαφορες αρκετα μεγαλες σε διαφορετικα games , δηλαδη στο ενα συμφερει να εχω της ΑΤΙ και στο αλλο της ASUS..

Δημοσ.

Σε 1600Χ1200 και παραπανω, ναι B)

Επισης οσο της δινεις cpu, ανεβαινει :devil:

Και με μικρες ακομη cpu πχ Intel 2.4GHz,

βγαζει αρκετα playable minimum frames,

σε σχεση με 3870 που "σπαει" καπως :fear:

4850 Drivers = Catalyst 8.8 [τελευταιοι]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...