tzanos 15 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Προτηνετε μου σας παρακαλω μια καλη Ψηφιακη Φωτογραφικη Μηχανη μεχρι 500? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Υπερβολικά πολλά λεφτά για μια καλή μηχανή αν θέλεις compact, υπεραρκετά για μια αξιοπρεπή ερασιτεχνική DSLR . Πες μας χρήση, μέγεθος, τύπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexjm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Θα σε βοηθήσει κ αυτό πιστεύω. Ρίξε μια ματιά. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=226952 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
griper Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγω πιστεύω ότι για ψηφιακή είναι πάρα πολλά τα χρήματα εκτός κι αν ψάχνεις κάτι για επαγγελματική χρήση. Εγώ δύο ψηφιακές που είχα ήταν Olympus και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, κανένα πρόβλημα δεν είχα. Απλή στη χρήση και πολύ καλή ποιότητα στις φωτογραφίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lpat2001 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Καλη ψηφιακη που να μην ειναι SLR ειναι η Canon G9 κοντα στα 470 ευρω.... Κανει τα παντα με εξαιρετικη ταχυτητα και ποιοτητα .... απο εκει και πανω παμε σε DSLR αν και αν για σενα παιζει ρολο η φορητοτητα μιας και οι αλλες δεν χωραν σε τσεπη παλτου παρε την και δεν θα το μετανοιωσεις... Εγω εχω την Canon G7 και 2 DSLR αλλα πολλες φορες φευγω μονο με την Canon ....για λογους βαρους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchatz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 συμφωνώ για την G9 (btw στο adorama, 374.- ...βρέ πως πέφτουν οι τιμές!!) Αν θέλεις κάτι εξαιρετικά compact, με εξαιρετική ποιότητα και....φθηνό(!) ....canon,960is...Κορυφαία για compact (κάπου 270...) !!!! με τα 500 όμως, σκέψου το, τσεπώνεις και ένα ωραιότατο κιτ Nikon (D40x+18-55 ή D60+18-55 adorama πάλι...)....αν ασχολείσαι λίγο, σκέφτεσαι να ασχοληθείς λίγο σοβαρότερα ή είσαι ευπαθής στο μικρόβιο της φωτογραφίας, είναι μια καλή αρχή (στον καιρό μου, αρχίζαμε με τις θρυλικές ZENIT ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.