Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σύνδεσης PC με TV

biribibom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα ότι ότι λέτε και οι 2 (pabou & micos). Και να σας πώ και τα αποτελέσματα.

Πρώτων σύνδεσα την vga με DVI σε HDMI καλώδιο, αλλά όταν άνοιξα το pc πουθενά πάλι η δεύτερη οθόνη. Μόνο η TFT LG που έχω. Η LCD δεν έδειχνε τπτ και ούτε φαινόταν στο control panel της nvidia.

Μετά έκανα rr και έβγαλα το καλώδιο από την LG (17'') και άφησα το HDMI τις 32'' και έπαιξε.

Συνδέω μετά την LG και πάλι μόνο αυτή έπαιζε. Δηλαδή κάθε φορά θα πρέπει να αλλάζω καλώδια για να παίζει το tv out και άσε που το γραφείο είναι στα 4μ από την τηλεόραση και δεν μπορώ να ελέγχω το pc.

Για πείτε καμία άλλη γνώμη, πως μπορώ να έχω dual screen (clone mode).

Δημοσ.

διαβασα προσεκτικα αυτα που προηγηθηκαν. εγω εχω μια radeon 9250 (καθως η 6800GT τα κακαρωσε) και δεν μπορω να δωσω εγχρωμο σημα στην τηλεοραση μου. παντα ασπρομαυρο, βεβαια, εχει κατι χρωματικες αναλαμπες... τι να κανω?

δοκιμασα και με svideo - scart αλλα και svideo - composite.

Δημοσ.
Λοιπόν έκανα ότι ότι λέτε και οι 2 (pabou & micos). Και να σας πώ και τα αποτελέσματα.

Πρώτων σύνδεσα την vga με DVI σε HDMI καλώδιο, αλλά όταν άνοιξα το pc πουθενά πάλι η δεύτερη οθόνη. Μόνο η TFT LG που έχω. Η LCD δεν έδειχνε τπτ και ούτε φαινόταν στο control panel της nvidia.

Μετά έκανα rr και έβγαλα το καλώδιο από την LG (17'') και άφησα το HDMI τις 32'' και έπαιξε.

Συνδέω μετά την LG και πάλι μόνο αυτή έπαιζε. Δηλαδή κάθε φορά θα πρέπει να αλλάζω καλώδια για να παίζει το tv out και άσε που το γραφείο είναι στα 4μ από την τηλεόραση και δεν μπορώ να ελέγχω το pc.

Για πείτε καμία άλλη γνώμη, πως μπορώ να έχω dual screen (clone mode).

Για δες ToroLoco αυτή την εικόνα. Δεν σου εμφανίζεται έτσι εσένα στο control panel;

95plkx.jpg

Μήπως έχεις παλιότερους vga drivers; Το Multiple Display Wizard το δοκίμασες;

Επειδή έχω κι εγώ παρόμοιο setup με τα μόνιτορ, έτσι το έκανα και δούλεψε. Το Screenshot είναι από μια GF FX5200 με svga out σε μια LG 37".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...