Προς το περιεχόμενο

USB Wifi για Siemens wifi modem router

christos43

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εκανα αιτηση στην Forthnet και μου εδωσαν το Siemens SL2-141 wifi modem router.

Χρειαζομαι λοιπον και ενα wifi usb για το desktop pc μου.

Σκεφτομαι να παρω αυτο

λογω ιδιου κατασκευαστη με τον router, για να απαλαγω οσο γινεται απο θεμετα ασυμβατοτητας μεταξυ των router και usb wifi.

Το εχει δοκιμασει κανεις το συγκεκριμενο wifi usb? Εχετε καποιο αλλο να προτεινετε, που να εχετε δοκιμασει πανω στο router της siemens και ειστε ικανοποιημενοι?

Δημοσ.

Ολα τα επωνυμα usb (ακομα και πολλα no name) παιζουν μια χαρα ...δεν εχω πετυχει ακομα ασυμβατοτητα, το μονο προβλημα ειναι το σημα, αν η αποσταση ειναι μεγαλη και παρεμβαλλουν πολλοι τοιχοι.

Δημοσ.

Η αποσταση δεν ειναι θεμα, αφου ο router θα ειναι στο χωλ και το pc στο δωματιο σε μια αποσταση 5m.Δεν θα υπαρχει απευθειας οπτικη επαφη ομως αλλα ¨κυρτη¨.Ελπιζω να μην εχω αυξομοιωσεις στη ληψη.

Thanks guys.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μου το στειλανε κι εμενα σημερα..ως τωρα ειχα το cl-110 απο ενα φιλαρακι..συγχρονιζα στα 20mbit και απο rapidshare κατεβαζα με 2mb/s ως premium...Βαζοντας αυτο το router το sl2-141 συγχρονιζω στα 20 παλι,αλλα οταν παω να κατεβασω δεν πιανει με τπτ πανω απο 500kb/s....γιατι????

Και ναι χρησιμοποιω download manager...

Δημοσ.
Μου το στειλανε κι εμενα σημερα..ως τωρα ειχα το cl-110 απο ενα φιλαρακι..συγχρονιζα στα 20mbit και απο rapidshare κατεβαζα με 2mb/s ως premium...Βαζοντας αυτο το router το sl2-141 συγχρονιζω στα 20 παλι,αλλα οταν παω να κατεβασω δεν πιανει με τπτ πανω απο 500kb/s....γιατι????

Και ναι χρησιμοποιω download manager...

με wireless η με ethernet?γιατι με wireless μην περιμενεις πολλα.ειναι πολλα αναλογως.με καλωδιο πρεπει να κατεβαζεις με 2 mbyte κανονικα.κλεισε και το qos απο τον ρουτερ.

Δημοσ.
με wireless η με ethernet?γιατι με wireless μην περιμενεις πολλα.ειναι πολλα αναλογως.με καλωδιο πρεπει να κατεβαζεις με 2 mbyte κανονικα.κλεισε και το qos απο τον ρουτερ.

Αμα το συνδεσω με ethernet παει σφαιρα το download!!! 2-2,1 mb/s!! Αν το εχω wireless με τα χιλια ζορια να πιασει 1,1-1,2mb/s.....

Δημοσ.

ισως δοκιμη με αλους drivers.δεν μπορεις να κανεις και πολλα.μια φορα ειχα το ιδιο θεμα με σενα αλλα ειχα 2 λαπτοπ μπροστα μου.το δικο μου λαπτοπ κατεβαζε με 930 οταν με καλωδιο ειχα χιλια ενω του φιλου μου το λαπτοπ ακριβως διπλα στον ρουτερ κατεβαζε με 500.τι drivers αλλαξα τι ρυιθμιζεις πειραξα δεν καταφερα ν ακανω να παιξει το δικο του λαπτοπ γρηγορα.

Δημοσ.
ισως δοκιμη με αλους drivers.δεν μπορεις να κανεις και πολλα.μια φορα ειχα το ιδιο θεμα με σενα αλλα ειχα 2 λαπτοπ μπροστα μου.το δικο μου λαπτοπ κατεβαζε με 930 οταν με καλωδιο ειχα χιλια ενω του φιλου μου το λαπτοπ ακριβως διπλα στον ρουτερ κατεβαζε με 500.τι drivers αλλαξα τι ρυιθμιζεις πειραξα δεν καταφερα ν ακανω να παιξει το δικο του λαπτοπ γρηγορα.

Ρε βαζω ethernet δεν ειναι εκει το θεμα,ε απλα ειπα να γλυτωσω απ το να εχω καλωδια μεσα στο πατωμα..Να σαι καλα παντως σε ευχαριστω:-)

Δημοσ.
αν εχεις ορεξη για drivers και δοκιμες τοτε οκ.

Επειδη δεν το πιανω αυτο το κολπακι με τους drivers..Τι εννοεις??? Αφου δεν χρειαζεται drivers ειτε ειναι με ethernet ειτε wireless...Μονο αμα ειναι με usb χρειαζεται,σωστα?

Δημοσ.
Επειδη δεν το πιανω αυτο το κολπακι με τους drivers..Τι εννοεις??? Αφου δεν χρειαζεται drivers ειτε ειναι με ethernet ειτε wireless...Μονο αμα ειναι με usb χρειαζεται,σωστα?

drivers για την ασυρματη καρτα οχι για το ρουτερ.την ασυρματη καρτα για να την αναγνωρισει το μηχανημα τις περασες καποιους drivers.δες αν υπαρχουν πιο καινουριοι μηπως αλλαξει κατι.ελπιζω οταν δοκιμαζεις wireless ο ρουτερ να ειναι σχετικακοντα.μην παιζεις με κανα σημα low.

Δημοσ.
drivers για την ασυρματη καρτα οχι για το ρουτερ.την ασυρματη καρτα για να την αναγνωρισει το μηχανημα τις περασες καποιους drivers.δες αν υπαρχουν πιο καινουριοι μηπως αλλαξει κατι.ελπιζω οταν δοκιμαζεις wireless ο ρουτερ να ειναι σχετικακοντα.μην παιζεις με κανα σημα low.

Α ναι σ'αυτο εχεις δικιο..Οχι οχι μια χαρα κοντα ειναι το laptop με το router...περιπου στα 4 μετρα χωρις εμποδια! Σημα μου γραφει παντα "εξαιρετικο".Ωστοσο το laptop ειναι περιπου 5 ετων...Μηπως οι τοτε καρτες δικτυου δεν σηκωναν και πολλα πολλα?

Δημοσ.

ελπιζω να μην ειναι b η καρτα σου και οχι g.αν εχεις κανα usb stick δοκιμασε με αυτο να δεις τι γινετε.απλα πολλες φορες κατι γινετε και με το λαπτοπ .εχω δει λαπτοπ ν ακατεβαζει αργα με ethernet φαντασου.ισως firewall ισως δεν ξερω τι.απλα αν βρεις μια usb wi fi η μια pcmcia θα μπορουσες να κανεις δοκιμη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...