empement Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Το 95++++++++% που χρησιμοποιει MS Office δεν το κανει συνειδητα... ετυχε να εχει αυτο εγκατεστημενο ο Η/Υ τους. Στο εξωτερικο ακομα και σε δημοσιες υπηρεσιες εχουν αρχισει να χρησμοποιουν ΟpenOffice.
tritonas00 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Το 95++++++++% που χρησιμοποιει MS Office δεν το κανει συνειδητα... ετυχε να εχει αυτο εγκατεστημενο ο Η/Υ τους. Στο εξωτερικο ακομα και σε δημοσιες υπηρεσιες εχουν αρχισει να χρησμοποιουν ΟpenOffice. Ελα ρε σοβαρα??Εχεις πηγη?Αντε σας ευχομαι και την πρωτια στα λειτουργικα(που δεν το βλεπω να την παιρνετε ποτε). Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι μειοψηφειες(Linux,Mac) βγαινουν και κλαψουριζουν καθε φορα και το forum κατανταει linux vs windows ή mac vs pc. Αντε καντε και ενα linux vs Os X.Μονο αυτο εμεινε πια.lol Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2008 από tritonas00
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 alexzzz, to εμοτιον διπλα δε σου λέει τπτ?? κανω πλακιτσα στον ΤReSh μηπως?? σα πολλοι δικηγοροι μαζευτηκαμε.. Μου λέει ότι λες και ξελές. Επίσης λες και ότι σου κατέβει με άσχημο τρόπο και τώρα που έγινε ρόμπα μαζεύεις τα ασυμμάζευτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 το emoticon για πλακίτσα είναι το όχι το
konnak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μου λέει ότι λες και ξελές. Επίσης λες και ότι σου κατέβει με άσχημο τρόπο και τώρα που έγινε ρόμπα μαζεύεις τα ασυμμάζευτα. +1. Τσάμπα μάγκας.
tritonas00 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 +1. Τσάμπα μάγκας. Ελατε τωρα μη δινετε σημασια.Θυμαστε ενα thread που ειχαμε?Ειχε μια δημοσκοπηση που ελεγε οτι οσοι χρησημοποιουν mac ειναι.....ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ
Αδμιν Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή βαριέμαι να βάλω quote, Δεν είναι παράνομο το ntfs-3g, το νομικό καθεστώς δεν είναι ξεκάθαρο. Υπάρχουν περιπτώσεις που η αντιστροφή μηχανική είναι νόμιμη. Κατά τ' άλλα οι Windowsάδες αυτού του θρεντ είναι πολύ χειρότεροι σωβινιστές από τους Macάδες.
status Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι κακομεταχειριζόμαστε linux κ mac users...άντε γρήγορα στο μπουντρούμι...ξεκινάει το μαστίγωμα με windows συσκευασίες :ρ
nikosl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 οριστε και ένα φρικιαστικό βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=mGEzZG_LqGE&feature=related
Manosdoc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ειναι ανοητη, ανοητη ειναι η λογικη αναβαθμισης μεγαλης για να παιξει κατι που ουσιαστικα ειναι μια απ τα ιδια.. Για το μηχανημα που λες θα θελα πολυ να το δω.. προσοχη, μιλησα για μηχανημα του 2000, δηλ. Pentium 3! Μηπως το χεις βαλει με εξομοιωση?? αλλα κ να το βαζες ποσο περιμενες, 25 δευτερα να ανοιξει ενα παραθυρο?? Σε παρακαλω.. Eίναι P4 με 256MB μνήμης. Παραμένει ανόητη η λογική σου. Ίσως επειδή στο mac δεν κάνεις και τίποτε τρομερό, πέρα από ένα iTunes και Safari, άντε και κάνα iToilet. Σύμφωνα με την λογική σου, μπορώ να στήσω και Win95 με 16MB μνήμης και να σερφάρω. Παραμένει ανόητη η λογική σου καθώς υλικό που μπορεί να θες να αγοράσεις να απαιτεί OSX 10.4.8 και άνω, μοιραία θα μεταβείς σε Leopard, όπως και αν χρειάζομαι εγώ αναβαθμισμένες υπηρεσίες για Policies δεν θα πάρω XP αλλά Vista. Με την ίδια λογική μπορεί κάποιος με 128MB μνήμης να σηκώσει XFCE ή GNOME 1.x σε Linux περιβάλλον καθώς το GNOME 2.24 ή KDE 4 είναι κομματάκι πιο απαιτητικό, αυτό όμως δεν εξηγεί τίποτε από τα Features που παρέχουν αυτά τα καινούρια DE. Έναν x86 αρχιτεκτονικής υπολογιστή έχεις, με ένα BSDοειδές πυρήνα και ένα κλειστό GUI. Τυχαίνει να στο πακετάρουν ως "διαφορετικό" και όμως είναι λυπηρό. Είναι το ίδιο hardware. Apple. Crash Differently. -----Προστέθηκε 26/9/2008 στις 02 : 45 : 18----- Κατά τ' άλλα οι Windowsάδες αυτού του θρεντ είναι πολύ χειρότεροι σωβινιστές από τους Macάδες. Μπορείς να εξηγήσεις το σκεπτικό ; Την ίδια αντίδραση συναντώ συχνά (κατά μεγάλο μέρος) από Linux users, οι οποίοι περιφέρονται ωσαν να έχουν βρει το άγιο δισκοπότηρο, ενώ κρυφο-συντηρούν μια εγκατάσταση Win, για να μπαίνουν και να γράφουν στο φόρουμ.
konnak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 [...]Κατά τ' άλλα οι Windowsάδες αυτού του θρεντ είναι πολύ χειρότεροι σωβινιστές από τους Macάδες. Δεν είδα κανέναν χρήστη Windows να αποκαλεί τους αλλ-'ΟS-θρησκους φίφηδες, assholes, άσχετους, κτλ κτλ. Και κανείς δεν είπε ότι οι Macάδες είναι σωβινιστές (πέρα από σένα) - βλέπε paredwse.
empement Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ελα ρε σοβαρα??Εχεις πηγη?Αντε σας ευχομαι και την πρωτια στα λειτουργικα(που δεν το βλεπω να την παιρνετε ποτε). Ναι ρε σοβαρά, φυσικά και έχω πηγή, δεν έκατσες όμως να διαβάσεις την προηγούμενη απάντηση στην οποία είναι η πηγή μου... Όσο για το τελευταίο, αν θεωρείς γωνιά το 95%+++ των χρηστών και επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν ms office, τότε οκ να κάτσω στην "γωνιά" μου Όσον αφορά την πρωτιά στα λειτουργικά... πλάκα κάνεις ή μήπως το OpenOffice παίζει μόνο σε linux; Πιστεύω πως είναι ξεκάθαρω πως δεν μίλησα για linux αλλά για OpenOffice στο μύνημα που παρέθεσες... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι μειοψηφειες(Linux,Mac) βγαινουν και κλαψουριζουν καθε φορα και το forum κατανταει linux vs windows ή mac vs pc.Αντε καντε και ενα linux vs Os X.Μονο αυτο εμεινε πια.lol Όσον αφορά το κλαψούρισμα συμφωνώ πως είναι γελοίο και γι' αυτόν το λόγο δεν συμμετέχω.
konnak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι ρε σοβαρά, φυσικά και έχω πηγή, δεν έκατσες όμως να διαβάσεις την προηγούμενη απάντηση στην οποία είναι η πηγή μου... empetent, η προηγούμενη απάντησή σου ήταν η εξής: Το 95++++++++% που χρησιμοποιει MS Office δεν το κανει συνειδητα... ετυχε να εχει αυτο εγκατεστημενο ο Η/Υ τους. Στο εξωτερικο ακομα και σε δημοσιες υπηρεσιες εχουν αρχισει να χρησμοποιουν ΟpenOffice. Δεν βλέπω καμία πηγή για ένα ποσοστό για το οποίο δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει πηγή! Γιατί δε νομίζω να μπορέσει ποτέ έρευνα να αποφανθεί αν όσοι χρησιμοποιούν MS Office το κάνουν συνειδητά ή όχι (ήμαρτον δηλαδή)!
darklordvader77 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχει σημασία το αν θα κάτσει ένα λειτουργικό σε εναν υπολογιστή 8ετίας. Το θέμα ειναι να έιναι λειτουργικος ο υπολογιστής. Ε εγώ θέλω να δώ αυτόν g4 να τρέχει το photoshop cs3 και να εφαρμόζει φίλτρα, ή στο premiere cs4 να κάνει video editing. Θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Άρα είναι προφανές ότι το να βάλεις καινούριο λειτουργικό σε υπολογιστή 8ετία είναι τουλάχιστον χαζο. Ρε ανθρωπε, δε σου λεω να το χεις για Video Editing, σου λεω να πηγαινει σφαίρα το λειτουργικο γενικα στην αποκριση του!! Τωρα αμα θες να το φορτωσεις για να αποδειξεις οτι να, δε παει μια τι να πω, you're pathetic! Αλλα εκει εσεις!! λετε παλιο μηχανημα με 95/98/2000 πετάει κ παει σφαιρα, το ξερω.. τα Vista όμως ΔΕΝ πανε σφαιρα εκει... κατι που το tiger/Leopard παει.. Ναι εγω στα windows δεν έχω δουλέψει κάρτα τηλεόρασης σε usb για να δώ ότι έχουν άθλια ποιότητα capturing, χαλια συγχρονισμό και φυσικά τρώνε ένα σωρό από τους πόρους του συστήματος. Ε αφου εχεις δει USB καρτες στα Windows με την χάλια διαχειριση πόρων σου, σημαινει οτι ετσι ειναι παντου.. whatever you say Αν θέλω κάτι μικρό αθόρυβο και μή αναβαθμίσημο παίρνω ένα οποιοδήποτε φορητάκι. Πάντως για ανεβοκατέβασμα αρχείων δεν χρησιμοποιώ pc αλλά ΝΑS. Αλλά και εσυ δεν έχεις δει vista και γι αυτό νομίζεις ότι τα mac είναι πιο σταθερά. κ παλι δε με πιανεις.. Δεν νομιζω, ΕΙΝΑΙ πιο σταθερα τα Mac, αλλά τι λεω, τα χεις δοκιμασει για να το γνωριζεις?? ετσι τις πετας.. τις μπεκατσιές! Φιλε μου, εχω ένα Laptop, ενα PC και ενα Mac στο σπιτι.. το ποσο χρησιμοποιω τα 2 πρώτα απο τοτε που πηρα Mac μη σου πω.. Ά χειρίζομαι Vista και απο την Beta 1 μέχρι την RC2 και το SP1. Οπότε εχω παραδεί τα Vista στο τι ειναι κ τι δεν ειναι πολυ πριν καν τα παρεις χαμπαρι.. απλα τα βαλα γιατι πιστευα πω θα ταν κατι διαφορετικο-επαναστατικο κτλ.. @@! ξυπνα βασιλη! Η σύνθεση των 200~230? θα σε βγάλει ανετα για 3 χρόνια χωρίς καμία υποχώρηση πουθενα (διπύρηνος@2.5ghz,2gb μνήμη,640σκληρός). Άρα και πάλι πέφτεις έξω. Μαλλον εσυ πεφτεις εξω.. αυτο συμβαινει τωρα με τις αναβαθμισεις, ολα αυτα τα χρονια τι γινόταν?? Απο την μία λές ότι είναι για επαγγελματίες (αλλά δεν παίζουν επαγγελματικές εφαρμογές) απο την άλλη λες ότι είναι για home users (αλλά είναι πανάκριβα, μη αναβαθμίσημα και με το 1/10 hardware συμβατότητα σε σχέση με ενα pc). Τελικά για τίποτα δεν είναι τα mac. μμμμ μαλλον ΕΣΥ απ τη μια επικαλεισαι τους επαγγελματιες για λογιστικα φυλλα Eχcel κ οτι δε κανει σωστη δουλεια, κ απ την αλλη ΕΓΩ σου λεω τι μπορει να κανεις σαν Home User. . αλλα τι να μου πεις, κ τι να απαντησεις.. ακομη μια ουσιαστικη απαντηση περιμενω ρε παιδες.. Κ πιστεψε με για σχεδον ολα τα πραγματα ειναι τα Mac. μπορουν να στο διαβεβαιωσουν 4 φιλοι μου κανα Switch, ο καθενας με διαφορετικες αναγκες.. Όσο για το τελευταίο, αν θεωρείς γωνιά το 95%+++ των χρηστών και επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν ms office, τότε οκ να κάτσω στην "γωνιά" μου Ασε τα προβατα κ τους χρηστες που αναγκαζουνται ή βαριούνται να αλλαξουν λειτουργικα κ να δοκιμαζουν κατι αλλο.. προτιμω να μαι σε μια κοινοτητα με ατομα που χουν παρομοια ενδιαφεροντα, παρα αν ναι μπατε σκυλοι αλέστε, απο τον πιο εμπειρο, μεχρι την πενηνταρα που παιζει πασιεντζα. Κ καταρχην οταν μιλησα για γωνια, το συνδυασα με ξαναζεσταμενο φαι (sVista!!). Σε αυτο γιατι δεν πιαστηκες??δεν αναρωτηθηκες τι εννοω? Μην μου επικαλεισαι τα ποσοστα στην αγορα! Αυτο ειναι καθαρα θεμα εμπορικων συμφωνιων κ επικράτηση βάσει της συνηθειας!! Μου λέει ότι λες και ξελές. Επίσης λες και ότι σου κατέβει με άσχημο τρόπο και τώρα που έγινε ρόμπα μαζεύεις τα ασυμμάζευτα. Καλα, δε θα κατσω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελέφαντας.. τα συμπερασματα σας.. Λετε/λενε/λενε ολοι οτι τους κατεβει κ ποσα ασχετα, αλλα μονο o darklord77 φταιει..πως γινεται αυτο??? wtf?? Δηλ. πρωτα κανετε πλακες, πειραζετε κ αλλους, προκαλειτε κ μετα αμα κανω εγω πλακα μισης σειρας, ξαφνικα γινομαι κακος??? καθηστε καλα... το emoticon για πλακίτσα είναι το όχι το εγω αυτο ξερω ρε φιλε ThReSh, τι να σου πω, εσυ θα το ξερεις καλυτερα! Εγω παντως αυτο βαζω οταν κανω πλακιτσα.. δεν το ξερω δηλ. πως για την πλακιτσα απαγορευεται αλλο emotion εκτος απ αυτο.. my bad To πα κ θα το ξαναλεω ΚΛΕΙΔΩΜΑ!!!!!!!!@@@##$$!!!! δεν προσφερουμε τπτ εδω περα απ το θεαμα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 εγω αυτο ξερω ρε φιλε ThReSh, τι να σου πω, εσυ θα το ξερεις καλυτερα! Εγω παντως αυτο βαζω οταν κανω πλακιτσα.. δεν το ξερω δηλ. πως για την πλακιτσα απαγορευεται αλλο emotion εκτος απ αυτο.. my bad δεν απαγορεύεται αλλά όπως βλέπεις μπερδεύτηκαν αρκετοί επειδή δεν είναι το συνηθισμένο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα