Mercyful_Fate Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Αναφερόμουν στις Multitasking δυνατότητες των Vista και τον πολύ καλό CPU Scheduler. Μπα, μάθανε και το multitasking εκεί στο redmond? E αμα δεν κάνει τίποτα ΓΙΑΤΙ να του βάλεις leopard? Για να το παίζεις μάγκας στα φόρουμ? Επιτέλους κατάλαβε οτι ο υπολογιστής πρέπει να να παράγει έργο (είτε ψυχαγωγικό, είτε επαγγελματικό ,είτε πληροφοριακό) και δεν είναι μόνο για να τον κοιτάς και να χαίρεσαι. Κοίτα, ο προηγούμενος υπολογιστής μου ήταν ένα Mac Mini G4 (ppc δηλαδή) 1.25GHz. Στο μηχάνημα αυτό έτρεχε αψογότατα το Tiger με 512 ram, που είναι λειτουργικό του 2005 (τα xp είναι του 2001), και έπειτα με πολύ καλές επιδόσεις το Leopard (κυκλοφόρησαν τέλη του 2007), με μοναδική αναβάθμιση την μνήμη, από 512 σε 1 GB, και όταν λέω καλές επιδόσεις ενοώ και τα εφέ που πάνε παρέα με το λειτουργικό, έτσι? Να με συγχωρείς, αλλά αν δεν κάνω λάθος τα Vista αρχές του 2007 δεν κυκλοφόρησαν? Ε δεν υπήρχε περίπτωση να τρέχουν πολύ καλά στο μηχάνημά μου με PPC 1.25GHz (~ 1.8GHz σε x86 αρχιτεκτονική), όσο καλή διάθεση και να έχουμε. Και για του λόγου το αληθές (καλές επιδόσεις leopard ακόμα και σε g4 μηχάνημα), δείτε και αυτό το video που είναι κατατοπιστικότατο: http://www.youtube.com/watch?v=n0U233x4Xm0 Ναι φυσικά τα φαινομένα engineers που δουλεύουν στην apple έχουν κάνει πατέντες και δουλεύει αλλιώς το πρότυπο usb στα mac. Αντικειμενικά, η Apple έχει από τα καλύτερα teams προγραμματιστών παγκοσμίων. Ολόκληρο λειτουργικό συστημα βγάζουν, εκτός από ένα σωρό software, λες να είναι άσχετοι? Τι στο καλό μόνο browsing κάνεις όλη την μέρα? Σε παραπέμπω στο παραπανω βιντεάκι. Καταπιαμε τη γλώσσα μας όταν είδαμε ότι στα pc κάνουμε πληρη αναβάθμιση με 200? εε? Πάντως αναβάθμιση με 200 ευρώ δεν κάνεις σε pc. Μισή αναβάθμιση ίσως, αλλά ολόκληρη όχι. Εκτός και αν έχεις ξανακάνει αναβάθμιση πριν 1 μήνα... Δεν χρειάζεται να μου πεί κανενα παπαγαλάκι τιποτα. 0 συμβατότητα με συσκευές, δεν γράφει σε ntfs απο την μάνα του , έχει τεράστια έλλειψη εφαρμογών development, δεν τρέχει autocad δεν δεν δεν... Υπάρχει συμβατότητα με μεγάλη γκάμα συσκευών. Εμένα μέχρι και την κινέζικη usb κάρτα ήχου που αγόρασα από ebay την έπαιξε με την πρώτη (χωρίς την παραμικρή πατέντα). Όσο για το ntfs, είναι filesystem της microsoft, και το θέμα είναι καθαρά νομικό, όχι τεχνολογικό. Άλλωστε, ούτε τα windows γράφουν από τη μάνα τους σε filesystems των linux/mac. Έλλειψη, πόσο μάλλον τεράστια, σε εφαρμογές development δεν υπάρχει. Θα βρεις σουίτα ανάπτυξης για κάθε σοβαρή γλώσσα που υπάρχει εκεί έξω. Ακόμα και αν δεν προτιμήσεις το Xcode (που η Apple το παρέχει δωρεάν), υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις. Και μην μου πεις πάλι για Fortran, γιατί είμαι και άρρωστος και πονάω όταν με πιάνουν τα γέλια. Αδυνατεί να με καλύψει και ακόμα είμαι φοιτητής. Φαντάσου όταν αρχίσω να εργάζομαι και ανέβουν οι απαιτήσεις μου πόσο άχρηστο θα μου είναι ένα mac. Φυσικά υπερβάλλεις. Αλλά άχετα με αυτό, ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες. Αν δεν σε καλύπτει ένα μηχάνημα/λογισμικό, πας σε μια εναλλακτική λύση, απλά πράγματα. Μίλησε το μέλος του κοπαδιού για πρόβατα Αντε πήγαινε αγόρασε iσκληρό δίσκο 500gb με 300? και αγόρασε και iαντάπτορες με 30? έκαστος για να κάνεις την παρουσίασή σου με βιντεοπροβολέα. Αλλα ναι έχουν τεράστιο engineering απο πίσω γι αυτό οι αντάπτορες στοιχίζουν 30? Μη γίνεσαι προσβλητικός. Πολλοί από εμάς (τους mac users) είμαστε και επαγγελματίες του χώρου της Πληροφορικής (από τεχνικοί υπολογιστών έως προγραμματιστές), λες να μην ξέρουμε τι μας γίνεται? Πραγματικά, αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι βρίσκουμε κάτι στα προϊόντα αυτά το οποίο άλλοι αδυνατούν να δουν, τουλάχιστον δέξου το ως γεγονός. Δεν υπάρχει λόγος να λες πρόβατα μια μερίδα καταναλωτών που βγήκαν από το ρεύμα (βλέπε 95% που λες πιο πάνω κλπ.) και επέλεξαν κάτι διαφορετικό. Είναι αντιφατικό, όπως και να το κάνουμε.
Manosdoc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα, μάθανε και το multitasking εκεί στο redmond? Αστειεύεσαι προφανώς ... Αν όχι υπάρχει τρόπος να φύγει το χαμόγελο εύκολα ιδίοις όμασι.
Mercyful_Fate Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Αστειεύεσαι προφανώς ...Αν όχι υπάρχει τρόπος να φύγει το χαμόγελο εύκολα ιδίοις όμασι. Δεν είναι χαμόγελο, είναι γλωσσίτσα. Και δεν θεωρώ ότι πρέπει να παρουσιάζουμε ως καινοτομία/new feature το δεδομένο multitasking που πρέπει να κάνου τα λειτουργικά συστήματα.
crazytoxin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ξ· Apple Ξ΅ΟΡι Ρνα λΡιΟΞΏΞΈΟΞ³ΞΉΞΊΞΏ ΟΞΏΟ Ξ΅ΞΉΞ½Ξ±ΞΉ ιδανικο Ξ³ΞΉΞ± ΟΞΏΞ½ Ξ±Ολο ΟΟΞ·ΟΟΞ· ΟΞΏΟ ΞΏΟΞΉ Ξ±Ολα δΡν ΞΎΞ΅ΟΡι Ξ½Ξ± ΟΞ±ΟΞ±ΞΌΞ΅ΟΟΞΏΟοιΡι ΟΞΏ ΞΌΞ·ΟΟΟΞΏ αλλα δΡν ΞΎΞ΅ΟΡι ΞΊΞ±Ξ½ ΟΞΉ Ριναι! Ξ±Ολα ΞΌΞ±Ο ΞΌΞ±ΞΈΞ±Ξ½Ξ΅ ΟΞ± windows Ξ±ΟΞΏ ΟΞ· ΞΌΞ΅ΟΞ± ΟΞΏΟ Ξ³Ξ΅Ξ½Ξ½Ξ·ΞΈΞ·ΞΊΞ±ΞΌΞ΅ ΞΊΞ±ΞΉ μΡιναμΡ ΡδΟ! Ριναι ΟΞΏ ιδιο ΟΞΉΟΟΞ΅ΟΟ ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞ΅ ΟΞ·Ξ½ ΞΈΟΞ·ΟκΡιαμ ΟΞΏΟ Ξ±Ξ»Ξ»ΞΏΟ ΟΞΏΟ Ξ΅ΞΉΟΞ±Ξ½ Ξ΅ΞΌΞ΅ΞΉΟ ΞΏΞ»ΞΏΞΉ ΡιμαΟΟΞ΅ ΟΟΞ·ΟΟΞΉΞ±Ξ½ΞΏΞΉ, ΞΈΞ± ΡιΟΞ±ΞΉ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ΅ΟΟ! ΞΊΞ±ΞΉΟΞΏΟ Ξ½Ξ± αλλξοΟΞ½ λιγο ΟΞ± ΟΟΞ±Ξ³ΞΌΞ±ΟΞ±...ΟΞΏΞ»Ο ΞΌΞ±Ο Ξ²Ξ±ΟΞ±Ξ½ΞΉΟΞ΅ Ξ· microsoft...
tritonas00 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ξ· Apple Ξ΅Ο�Ρι Ρνα λΡιΟ�ΞΏΞΈΟ�Ξ³ΞΉΞΊΞΏ Ο�ΞΏΟ� Ριναι ιδανικο Ξ³ΞΉΞ± Ο�ΞΏΞ½ Ξ±Ο�λο Ο�Ο�Ξ·Ο�Ο�Ξ· Ο�ΞΏΟ� ΞΏΟ�ΞΉ Ξ±Ο�λα δΡν ΞΎΞ΅Ο�Ρι Ξ½Ξ± Ο�Ξ±Ο�Ξ±ΞΌΞ΅Ο�Ο�ΞΏΟ�οιΡι Ο�ΞΏ ΞΌΞ·Ο�Ο�Ο�ΞΏ αλλα δΡν ΞΎΞ΅Ο�Ρι ΞΊΞ±Ξ½ Ο�ΞΉ Ριναι! Ξ±Ο�λα ΞΌΞ±Ο� ΞΌΞ±ΞΈΞ±Ξ½Ξ΅ Ο�Ξ± windows Ξ±Ο�ΞΏ Ο�Ξ· ΞΌΞ΅Ο�Ξ± Ο�ΞΏΟ� γΡννηθηκαμΡ ΞΊΞ±ΞΉ μΡιναμΡ ΡδΟ�! Ριναι Ο�ΞΏ ιδιο Ο�ΞΉΟ�Ο�Ξ΅Ο�Ο� ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞ΅ Ο�Ξ·Ξ½ ΞΈΟ�Ξ·Ο�κΡιαμ Ο�ΞΏΟ� αλλοΟ� Ο�ΞΏΟ� ΡιΟ�Ξ±Ξ½ ΡμΡιΟ� ολοι ΡιμαΟ�Ο�Ξ΅ Ο�Ο�Ξ·Ο�Ο�ΞΉΞ±Ξ½ΞΏΞΉ, ΞΈΞ± ΡιΟ�Ξ±ΞΉ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ΅Ο�Ο�! ΞΊΞ±ΞΉΟ�ΞΏΟ� Ξ½Ξ± αλλξοΟ�Ξ½ λιγο Ο�Ξ± Ο�Ο�Ξ±Ξ³ΞΌΞ±Ο�Ξ±...Ο�ΞΏΞ»Ο� ΞΌΞ±Ο� Ξ²Ξ±Ο�Ξ±Ξ½ΞΉΟ�Ξ΅ Ξ· microsoft... Παντως εγω συμφωνω..
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ξ· Apple Ξ΅Ο�Ρι Ρνα λΡιΟ�ΞΏΞΈΟ�Ξ³ΞΉΞΊΞΏ Ο�ΞΏΟ� Ριναι ιδανικο Ξ³ΞΉΞ± Ο�ΞΏΞ½ Ξ±Ο�λο Ο�Ο�Ξ·Ο�Ο�Ξ· Ο�ΞΏΟ� ΞΏΟ�ΞΉ Ξ±Ο�λα δΡν ΞΎΞ΅Ο�Ρι Ξ½Ξ± Ο�Ξ±Ο�Ξ±ΞΌΞ΅Ο�Ο�ΞΏΟ�οιΡι Ο�ΞΏ ΞΌΞ·Ο�Ο�Ο�ΞΏ αλλα δΡν ΞΎΞ΅Ο�Ρι ΞΊΞ±Ξ½ Ο�ΞΉ Ριναι! Ξ±Ο�λα ΞΌΞ±Ο� ΞΌΞ±ΞΈΞ±Ξ½Ξ΅ Ο�Ξ± windows Ξ±Ο�ΞΏ Ο�Ξ· ΞΌΞ΅Ο�Ξ± Ο�ΞΏΟ� γΡννηθηκαμΡ ΞΊΞ±ΞΉ μΡιναμΡ ΡδΟ�! Ριναι Ο�ΞΏ ιδιο Ο�ΞΉΟ�Ο�Ξ΅Ο�Ο� ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞ΅ Ο�Ξ·Ξ½ ΞΈΟ�Ξ·Ο�κΡιαμ Ο�ΞΏΟ� αλλοΟ� Ο�ΞΏΟ� ΡιΟ�Ξ±Ξ½ ΡμΡιΟ� ολοι ΡιμαΟ�Ο�Ξ΅ Ο�Ο�Ξ·Ο�Ο�ΞΉΞ±Ξ½ΞΏΞΉ, ΞΈΞ± ΡιΟ�Ξ±ΞΉ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ΅Ο�Ο�! ΞΊΞ±ΞΉΟ�ΞΏΟ� Ξ½Ξ± αλλξοΟ�Ξ½ λιγο Ο�Ξ± Ο�Ο�Ξ±Ξ³ΞΌΞ±Ο�Ξ±...Ο�ΞΏΞ»Ο� ΞΌΞ±Ο� Ξ²Ξ±Ο�Ξ±Ξ½ΞΉΟ�Ξ΅ Ξ· microsoft... Σωστός!!! Μόλις τελείωσα την ανάγνωση του εξαιρετικού βιβλίου The Code Book του Simon Singh, σχετικά με κρυπτογραφήσεις κλπ Θα βάλω αμέσως μπροστά αυτά που έμαθα για να αποκρυπτογραφήσω το παραπάνω ciphertext. Ας αρχίσει η κρυπτανάλυση...
cassidy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ξ· Apple Ξ΅ΟΡι Ρνα λΡιΟΞΏΞΈΟΞ³ΞΉΞΊΞΏ ΟΞΏΟ Ξ΅ΞΉΞ½Ξ±ΞΉ ιδανικο Ξ³ΞΉΞ± ΟΞΏΞ½ Ξ±Ολο ΟΟΞ·ΟΟΞ· ΟΞΏΟ ΞΏΟΞΉ Ξ±Ολα δΡν ΞΎΞ΅ΟΡι Ξ½Ξ± ΟΞ±ΟΞ±ΞΌΞ΅ΟΟΞΏΟοιΡι ΟΞΏ ΞΌΞ·ΟΟΟΞΏ αλλα δΡν ΞΎΞ΅ΟΡι ΞΊΞ±Ξ½ ΟΞΉ Ριναι! Ξ±Ολα ΞΌΞ±Ο ΞΌΞ±ΞΈΞ±Ξ½Ξ΅ ΟΞ± windows Ξ±ΟΞΏ ΟΞ· ΞΌΞ΅ΟΞ± ΟΞΏΟ Ξ³Ξ΅Ξ½Ξ½Ξ·ΞΈΞ·ΞΊΞ±ΞΌΞ΅ ΞΊΞ±ΞΉ μΡιναμΡ ΡδΟ! Ριναι ΟΞΏ ιδιο ΟΞΉΟΟΞ΅ΟΟ ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞ΅ ΟΞ·Ξ½ ΞΈΟΞ·ΟκΡιαμ ΟΞΏΟ Ξ±Ξ»Ξ»ΞΏΟ ΟΞΏΟ Ξ΅ΞΉΟΞ±Ξ½ Ξ΅ΞΌΞ΅ΞΉΟ ΞΏΞ»ΞΏΞΉ ΡιμαΟΟΞ΅ ΟΟΞ·ΟΟΞΉΞ±Ξ½ΞΏΞΉ, ΞΈΞ± ΡιΟΞ±ΞΉ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ΅ΟΟ! ΞΊΞ±ΞΉΟΞΏΟ Ξ½Ξ± αλλξοΟΞ½ λιγο ΟΞ± ΟΟΞ±Ξ³ΞΌΞ±ΟΞ±...ΟΞΏΞ»Ο ΞΌΞ±Ο Ξ²Ξ±ΟΞ±Ξ½ΞΉΟΞ΅ Ξ· microsoft... Mετάφραση η Apple εχει ενα λειτοθργικο που ειναι ιδανικο για τον απλο χρηστη που οχι απλα δεν ξερει να παραμετροποιει το μητρωο αλλα δεν ξερει καν τι ειναι! απλα μας μαθανε τα windows απο τη μερα που γεννηθηκαμε και μειναμε εδω! ειναι το ιδιο πιστευω και με την θρησκειαμ του αλλου του ειπαν εμεις ολοι ειμαστε χρηστιανοι, θα εισαι και εσυ! καιρος να αλλξουν λιγο τα πραγματα...πολυ μας βασανισε η microsoft...
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ξ· Apple Ξ΅ΟΡι Ρνα λΡιΟΞΏΞΈΟΞ³ΞΉΞΊΞΏ ΟΞΏΟ Ξ΅ΞΉΞ½Ξ±ΞΉ ιδανικο Ξ³ΞΉΞ± ΟΞΏΞ½ Ξ±Ολο ΟΟΞ·ΟΟΞ· ΟΞΏΟ ΞΏΟΞΉ Ξ±Ολα δΡν ΞΎΞ΅ΟΡι Ξ½Ξ± ΟΞ±ΟΞ±ΞΌΞ΅ΟΟΞΏΟοιΡι ΟΞΏ ΞΌΞ·ΟΟΟΞΏ αλλα δΡν ΞΎΞ΅ΟΡι ΞΊΞ±Ξ½ ΟΞΉ Ριναι! Ξ±Ολα ΞΌΞ±Ο ΞΌΞ±ΞΈΞ±Ξ½Ξ΅ ΟΞ± windows Ξ±ΟΞΏ ΟΞ· ΞΌΞ΅ΟΞ± ΟΞΏΟ Ξ³Ξ΅Ξ½Ξ½Ξ·ΞΈΞ·ΞΊΞ±ΞΌΞ΅ ΞΊΞ±ΞΉ μΡιναμΡ ΡδΟ! Ριναι ΟΞΏ ιδιο ΟΞΉΟΟΞ΅Ο Ο ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞ΅ ΟΞ·Ξ½ ΞΈΟΞ·ΟκΡιαμ ΟΞΏΟ Ξ±Ξ»Ξ»ΞΏΟ ΟΞΏΟ Ξ΅ΞΉΟΞ±Ξ½ Ξ΅ΞΌΞ΅ΞΉΟ ΞΏΞ»ΞΏΞΉ ΡιμαΟΟΞ΅ ΟΟΞ·ΟΟΞΉΞ±Ξ½ΞΏΞΉ, ΞΈΞ± ΡιΟΞ±ΞΉ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ΅ΟΟ ! ΞΊΞ±ΞΉΟΞΏΟ Ξ½Ξ± Ξ±Ξ»Ξ»ΞΎΞΏΟ Ξ½ λιγο ΟΞ± ΟΟΞ±Ξ³ΞΌΞ±ΟΞ±...ΟΞΏΞ»Ο ΞΌΞ±Ο Ξ²Ξ±ΟΞ±Ξ½ΞΉΟΞ΅ Ξ· microsoft... α.ο γιατρος ειπε να λεμε ναι. β.ρε παιδια ακομα δεν εχετε μαθει να διαβαζετε traditional chinese?
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ξ· Apple Ξ΅Ο�Ρι Ρνα λΡιΟ�ΞΏΞΈΟ�Ξ³ΞΉΞΊΞΏ Ο�ΞΏΟ� Ριναι ιδανικο Ξ³ΞΉΞ± Ο�ΞΏΞ½ Ξ±Ο�λο Ο�Ο�Ξ·Ο�Ο�Ξ· Ο�ΞΏΟ� ΞΏΟ�ΞΉ Ξ±Ο�λα δΡν ΞΎΞ΅Ο�Ρι Ξ½Ξ± Ο�Ξ±Ο�Ξ±ΞΌΞ΅Ο�Ο�ΞΏΟ�οιΡι Ο�ΞΏ ΞΌΞ·Ο�Ο�Ο�ΞΏ αλλα δΡν ΞΎΞ΅Ο�Ρι ΞΊΞ±Ξ½ Ο�ΞΉ Ριναι! Ξ±Ο�λα ΞΌΞ±Ο� ΞΌΞ±ΞΈΞ±Ξ½Ξ΅ Ο�Ξ± windows Ξ±Ο�ΞΏ Ο�Ξ· ΞΌΞ΅Ο�Ξ± Ο�ΞΏΟ� γΡννηθηκαμΡ ΞΊΞ±ΞΉ μΡιναμΡ ΡδΟ�! Ριναι Ο�ΞΏ ιδιο Ο�ΞΉΟ�Ο�Ξ΅Ο�Ο� ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞ΅ Ο�Ξ·Ξ½ ΞΈΟ�Ξ·Ο�κΡιαμ Ο�ΞΏΟ� αλλοΟ� Ο�ΞΏΟ� ΡιΟ�Ξ±Ξ½ ΡμΡιΟ� ολοι ΡιμαΟ�Ο�Ξ΅ Ο�Ο�Ξ·Ο�Ο�ΞΉΞ±Ξ½ΞΏΞΉ, ΞΈΞ± ΡιΟ�Ξ±ΞΉ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ΅Ο�Ο�! ΞΊΞ±ΞΉΟ�ΞΏΟ� Ξ½Ξ± αλλξοΟ�Ξ½ λιγο Ο�Ξ± Ο�Ο�Ξ±Ξ³ΞΌΞ±Ο�Ξ±...Ο�ΞΏΞ»Ο� ΞΌΞ±Ο� Ξ²Ξ±Ο�Ξ±Ξ½ΞΉΟ�Ξ΅ Ξ· microsoft... Νομίζω είναι γραμμένο από os x
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 true fail...
alexzzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Προτεινω μαλιστα στους Admins να σβηστουν κ τα μνμ που το περιειχαν, αφου δε θα χρησιμεψουν σε κανενα μελλοντικο επισκεπτη. Σε βόλεψε που σβήσανε την κωλοτούμπα σου και πας για το κάτι παραπάνω, ε;
tritonas00 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω είναι γραμμένο από os x AXAXAXAXAXAXAXAXAXAX Καλο!!!
Manosdoc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είναι χαμόγελο, είναι γλωσσίτσα. Και δεν θεωρώ ότι πρέπει να παρουσιάζουμε ως καινοτομία/new feature το δεδομένο multitasking που πρέπει να κάνου τα λειτουργικά συστήματα. Μίλησα για βελτιωμένο multitasking με αποδείξεις. Καλύτερο τρόπο διαχείρισης μνήμης/κύκλων CPU. Α, πάω πάσο, δεν το ξεχώρισα (γλωσίτσα/χαμόγελα κτλ) Για τον φίλο με την σανσκριτική β πιο πάνω είναι προφανές ότι γράφει από OSX
elven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Πες του ότι έχουμε Flip3D και transparent windowz να του φύγει η μαγκιά,άντε για να μην αρχίσω να λέω για υπερπρογράμματα που δεν πρόκειται ο Mac-boy να δει ποτέ όπως CCleaner,Registry Mechanic,OO Defrag,Norton Antivirus,Avast,Spybot Search and Destroy Που πας ρε Mac-boy αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα βασικά προγράμματα που χρησιμοποιούν όλοι οι χάκσορ;; Vista έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά σαν να τα παραφουσκώσατε και οι δύο οι πλευρές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα