konnak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα, δε θα κατσω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελέφαντας.. τα συμπερασματα σας.. Λετε/λενε/λενε ολοι οτι τους κατεβει κ ποσα ασχετα, αλλα μονο o darklord77 φταιει..πως γινεται αυτο??? wtf?? Δηλ. πρωτα κανετε πλακες, πειραζετε κ αλλους, προκαλειτε κ μετα αμα κανω εγω πλακα μισης σειρας, ξαφνικα γινομαι κακος??? καθηστε καλα... Πλάκα;! Assholes, φίφιδες, ντίντιδες, τα μπογαλάκια σας και σε άλλη παραλία, πόσο ηλίθιοι είστε και έχετε Windows, και άλλα τέτοια όμορφα; Μάλλον και σε κάποιον άλλον δεν φάνηκαν αστεία, γι' αυτό και εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού. Βέβαια, άλλοι έχουν φάει ban για πολύ λιγότερα.
Dark_son20 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε ανθρωπε, δε σου λεω να το χεις για Video Editing, σου λεω να πηγαινει σφαίρα το λειτουργικο γενικα στην αποκριση του!! Τωρα αμα θες να το φορτωσεις για να αποδειξεις οτι να, δε παει μια τι να πω, you're pathetic!Αλλα εκει εσεις!! λετε παλιο μηχανημα με 95/98/2000 πετάει κ παει σφαιρα, το ξερω.. τα Vista όμως ΔΕΝ πανε σφαιρα εκει... κατι που το tiger/Leopard παει.. Ε αφου εχεις δει USB καρτες στα Windows με την χάλια διαχειριση πόρων σου, σημαινει οτι ετσι ειναι παντου.. whatever you say βασική λειτουργία του προτυπου USB σε όλα τα λειτουργικά ακόμα και custom made πάει αθλια... φυσικά το αστείο είναι ότι οι "μακαδες" φανατίζεστε τόσο πολύ να την πείτε σε κάποιον με windows που φυσικά ξεχνάτε ίσως και το μονο καλο δημιούργημα της apple το firewire (όχι οι ppc ktlp δεν είναι τις apple τεχνολογία) Ασε τα προβατα κ τους χρηστες που αναγκαζουνται ή βαριούνται να αλλαξουν λειτουργικα κ να δοκιμαζουν κατι αλλο.. προτιμω να μαι σε μια κοινοτητα με ατομα που χουν παρομοια ενδιαφεροντα, παρα αν ναι μπατε σκυλοι αλέστε, απο τον πιο εμπειρο, μεχρι την πενηνταρα που παιζει πασιεντζα. αν το έλεγε αυτό linuxas θα έκανα μόκο... όμως όταν έχετε τυφλή υποταγή σε μια εταιρία αγοράζετε μονο από αυτήν την εταιρία γιατί φυσικά δεν αφήνει τα υπόλοιπα να είναι συμβατά αγοράζετε σε 2πλασιές τιμές και φυσικά είναι απλά το ίδιο hardware και ένα λειτουργικό που τελικά δεν κάνει όσα περηφανεύεστε. και ναι αναγκαστικά να κάτσω 2 μήνες macOS και δεν είναι και τόσο γρήγορο όσο θέλετε να λέτε όχι ότι τα vista είναι πιο γρήγορα αλλα μην παρουσιάζεται ότι κάνει παπάδες δεν κάνει. πραγματικά κάποιες λειτουργίες του όταν θες να κανεις κάτι πιο πάνω από απλός user νομίζω ότι απευθύνεται σε λοβοτομημένους... απλό παράδειγμα ότι για απλές ρυθμίσεις πρέπει να πας σε 200 υποmenu...μην τα βρει ο noobas mac user και χαλάσει το κακόμοιρο το μηλαράκη...
empement Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν βλέπω καμία πηγή για ένα ποσοστό για το οποίο δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει πηγή! Γιατί δε νομίζω να μπορέσει ποτέ έρευνα να αποφανθεί αν όσοι χρησιμοποιούν MS Office το κάνουν συνειδητά ή όχι (ήμαρτον δηλαδή)! Πάναυια Σουμέλλλλλα !!!!!! Πλάκα κάνεις να υποθέσω... αν δεν κάνεις διάβασε πάλι τις απαντήσεις μου και σε τι απαντάνε... Φυσικά και δεν έχω υπόψην μου καμία έρευνα για το ποσοστό των χρηστών MS Office που να το χρησιμοποιουν συνειδητά. Απάντησα στον nikosl σχετικά με το ποσοστό που είπε ότι χρησιμοποιούν MS Office... ή μήπως αυτός έκανε καμιά έρευνα; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που κολάς. -----Προστέθηκε 26/9/2008 στις 06 : 17 : 21----- Γιατί δε νομίζω να μπορέσει ποτέ έρευνα να αποφανθεί αν όσοι χρησιμοποιούν MS Office το κάνουν συνειδητά ή όχι (ήμαρτον δηλαδή)! Καλησπέρα σας, είμαστε από την εταιρία δημοσκοπήσεων ΜΠΠ... MS Office χρησιμοποιείτε; Γνωρίζετε ότι υπάρχει και εναλλακτική στο MS Office η οποία είναι δωρεάν και απολύτος νόμιμη; Τότε γιατί χρησιμοποιείται MS Office; Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Άλλο αν θα κάνει κάποιος αυτήν την έρευνα και άλλο το να μην γίνεται.
konnak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ΟΚ, βιαστική ανάγνωση του πρώτου σου ποστ. Μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι στο πρώτο ποστ όντως είχες αναφερθεί σε ποσοστό από έρευνα. Mea culpa. Κοίτα, συμφωνώ ότι πολλοί δεν διάλεξαν το MS Office έναντι του OpenOffice, αλλά συνήθως η επιλογή έχει γίνει από τρίτους. Από τον υπεύθυνο μηχανοργάνωσης, κτλ κτλ. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι η επιλογή έγινε για κάποιο λόγο. Εγώ εστιάζω στο ότι υπάρχουν ακόμα ασυμβατότητες στα αρχεία doc που παράγει το OpenOffice - αν ήμουν σε μια επιχείρηση που τα έγγραφα θα στέλνονταν αλλού και θα έπρεπε να μπορούν να διαβαστούν πάντα δεν θα το ρίσκαρα. Αν ήθελα μια σουίτα γραφείου μόνο για εσωτερική χρήση και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις το OpenOffice θα μου έδινε ένα καλό tradeoff σε χρήματα που θα έμεναν διαθέσιμα από τις άδειες. Αλλά επαναλαμβάνω ότι το OpenOffice δεν είναι πανάκεια. Τουλάχιστον μέχρι να δω μια έκδοση που να αντικαθιστά πλήρως και χωρίς προβλήματα το MS Office.
Manosdoc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 @darkloadvader77 Μιλάς άσχετα, γενικόλογα για το OSX πιο σταθερό. #define "σταθερό". Η δική μου εμπειρία μετά από αρκετή χρήση Macbook είναι απλά Crash Differently. Απλά σωτήριο το On/Off κουμπάκι. Αυτή είναι λογική του πεζοδρομίου το γενικό "σταθερά". Επιμένεις να μην νιώθεις το point για την παλαιότητα. Προτείνω να κάνουμε ένα τεστάκι. Να σηκώσουμε όσα video πάει, σε έναν κοινό Player, ή όποιον της αρεσκείας σου. Μιλάμε όσο πάει, μέχρι που να αρχίσει να swappάρει. Μετά να τραβήξουμε ένα βιντεάκι για το ΠΩΣ παίζουν τα video. Γνωρίζεις την συνέχεια ;
darklordvader77 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 @darkloadvader77Μιλάς άσχετα, γενικόλογα για το OSX πιο σταθερό. #define "σταθερό". Η δική μου εμπειρία μετά από αρκετή χρήση Macbook είναι απλά Crash Differently. Απλά σωτήριο το On/Off κουμπάκι. Αυτή είναι λογική του πεζοδρομίου το γενικό "σταθερά". Επιμένεις να μην νιώθεις το point για την παλαιότητα. Προτείνω να κάνουμε ένα τεστάκι. Να σηκώσουμε όσα video πάει, σε έναν κοινό Player, ή όποιον της αρεσκείας σου. Μιλάμε όσο πάει, μέχρι που να αρχίσει να swappάρει. Μετά να τραβήξουμε ένα βιντεάκι για το ΠΩΣ παίζουν τα video. Γνωρίζεις την συνέχεια ; Δε μιλαω γενικα, οι αλλοι μου λενε πραγματα ή πολυ γενικα ή πολυ ειδικα κ οσο προλαβαινω τους απαντω.. θα κανες κατι διαφορετικο στη θεση μου? Καλα το κανω κ γω σε μηχανημα Vista που παιζει ισα ισα HD, τωρα το ποιο θα κανει αυτο που λες πρωτο, πιστευω ειναι θεμα τυχης! Μια κακη εμπειρια στο MB δε σημαινει οτι θα γινεται το ιδιο κ σε αλλο μηχανημα.. η προκαταληψη δεν ειναι καλο πραγμα. Δε σου λεω, αν δεν εισαι ευχαριστημενος μην παρεις! Οτι κανει τη δουλεια σου. βασική λειτουργία του προτυπου USB σε όλα τα λειτουργικά ακόμα και custom made πάει αθλια...φυσικά το αστείο είναι ότι οι "μακαδες" φανατίζεστε τόσο πολύ να την πείτε σε κάποιον με windows που φυσικά ξεχνάτε ίσως και το μονο καλο δημιούργημα της apple το firewire (όχι οι ppc ktlp δεν είναι τις apple τεχνολογία) Όπως σου πα, για καρτα τηλεορασης μονιμως συνδεδεμενη πανω. εχει μια χαρα απόδοση.. αν δεν με πιστευεις περνα μια απ το σπιτι μου να το δεις κ μονος σου.. αν το έλεγε αυτό linuxas θα έκανα μόκο...όμως όταν έχετε τυφλή υποταγή σε μια εταιρία αγοράζετε μονο από αυτήν την εταιρία γιατί φυσικά δεν αφήνει τα υπόλοιπα να είναι συμβατά αγοράζετε σε 2πλασιές τιμές απλα ειμαστε ευχαριστημενοι Αμα ησουν κ συ, δε θα συνεχιζες να παιρνεις απ την ιδια εταιρεια?? μην ακουω.. μαλλον μερικοι συμφορουμιτες μας εχουν παθει τυφλη υποταγη σε μια εταιρεια κ δε βλεπουν ενναλλακτικες.. απλα αγνοουν την υπαρξη τους. αγοραζουμε λιγο πιο ακριβα κ συγκεκριμενα 20% γιατι δεν υπαρχει τοσο εντονη η αναγκη αναβαθμισης/αγορας καινουργιου κ γιατι το bundled software που χει πανω θα το πληρωνες αυθεντικο σε Windows (αν θα το πληρωνες) 160Ε.. οποτε ισοροπουμε αυτην την "ακριβεια" [τα σκαω με τη μια κ δεν τα ξανασκαω δηλ.] και φυσικά είναι απλά το ίδιο hardware και ένα λειτουργικό που τελικά δεν κάνει όσα περηφανεύεστε.και ναι αναγκαστικά να κάτσω 2 μήνες macOS και δεν είναι και τόσο γρήγορο όσο θέλετε να λέτε όχι ότι τα vista είναι πιο γρήγορα αλλα μην παρουσιάζεται ότι κάνει παπάδες δεν κάνει. πραγματικά κάποιες λειτουργίες του όταν θες να κανεις κάτι πιο πάνω από απλός user νομίζω ότι απευθύνεται σε λοβοτομημένους... Δε λεω οτι κανει παπαδες, λεω οτι απλα κανει τη δουλεια του τωρα γιατι δεν κανει τη δικια σου τι να πω, δε ξερω τις απαιτησεις σου.. απλό παράδειγμα ότι για απλές ρυθμίσεις πρέπει να πας σε 200 υποmenu...μην τα βρει ο noobas mac user και χαλάσει το κακόμοιρο το μηλαράκη... αα οποτε επειδη δεν αναγκαζομαι να κανω 200 κλικ θεωρουμαι απο σενα noobάς.. κοιτα εγω το θεωρω ευτυχια να κανω με 3 κλικ Vnc sharing (system Preferences->Sharing-> [tick] Sceen sharing κ χωρις να χω εγκατεστημενο Vnc στο μηχανημα.. τωρα επειδη εσυ μπορει να σαι ανωμαλος κ να γουσταρεις να ψαχνεις απο δω κ απο κει κ να συμβουλευεσαι το net.. δεν με ενδιαφερει. εγω το κανω μαντευοντας τον πιο απλο τροπο στο που θα βρισκοταν, κ χωρις να σπαταλαω τον χρονο μου. Πιστεψε το. ακομη να βαρεθειτε?? να δω τι αλλα θα βρειτε..
Manosdoc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Αναφερόμουν στις Multitasking δυνατότητες των Vista και τον πολύ καλό CPU Scheduler. Αλλά γενικά δεν έχω πρόβλημα με τα mac. Αν μου χάριζαν ένα δεν πρόκειται να δυσανασχετούσα αλλά σίγουρα θα έμπαινε εκεί Vista x64 στην θέση του OSX
darklordvader77 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 αν σε καλυπτε περισσότερο, γιατι οχι!
nikosl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε ανθρωπε, δε σου λεω να το χεις για Video Editing, σου λεω να πηγαινει σφαίρα το λειτουργικο γενικα στην αποκριση του!! Τωρα αμα θες να το φορτωσεις για να αποδειξεις οτι να, δε παει μια τι να πω, you're pathetic!Αλλα εκει εσεις!! λετε παλιο μηχανημα με 95/98/2000 πετάει κ παει σφαιρα, το ξερω.. τα Vista όμως ΔΕΝ πανε σφαιρα εκει... κατι που το tiger/Leopard παει.. E αμα δεν κάνει τίποτα ΓΙΑΤΙ να του βάλεις leopard? Για να το παίζεις μάγκας στα φόρουμ? Επιτέλους κατάλαβε οτι ο υπολογιστής πρέπει να να παράγει έργο (είτε ψυχαγωγικό, είτε επαγγελματικό ,είτε πληροφοριακό) και δεν είναι μόνο για να τον κοιτάς και να χαίρεσαι. Ε αφου εχεις δει USB καρτες στα Windows με την χάλια διαχειριση πόρων σου, σημαινει οτι ετσι ειναι παντου.. whatever you say Ναι φυσικά τα φαινομένα engineers που δουλεύουν στην apple έχουν κάνει πατέντες και δουλεύει αλλιώς το πρότυπο usb στα mac. κ παλι δε με πιανεις.. Δεν νομιζω, ΕΙΝΑΙ πιο σταθερα τα Mac, αλλά τι λεω, τα χεις δοκιμασει για να το γνωριζεις?? ετσι τις πετας.. τις μπεκατσιές! Φιλε μου, εχω ένα Laptop, ενα PC και ενα Mac στο σπιτι.. το ποσο χρησιμοποιω τα 2 πρώτα απο τοτε που πηρα Mac μη σου πω.. Ά χειρίζομαι Vista και απο την Beta 1 μέχρι την RC2 και το SP1. Οπότε εχω παραδεί τα Vista στο τι ειναι κ τι δεν ειναι πολυ πριν καν τα παρεις χαμπαρι.. απλα τα βαλα γιατι πιστευα πω θα ταν κατι διαφορετικο-επαναστατικο κτλ.. @@! ξυπνα βασιλη! Τι στο καλό μόνο browsing κάνεις όλη την μέρα? Μαλλον εσυ πεφτεις εξω.. αυτο συμβαινει τωρα με τις αναβαθμισεις, ολα αυτα τα χρονια τι γινόταν?? Καταπιαμε τη γλώσσα μας όταν είδαμε ότι στα pc κάνουμε πληρη αναβάθμιση με 200? εε? μμμμ μαλλον ΕΣΥ απ τη μια επικαλεισαι τους επαγγελματιες για λογιστικα φυλλα Eχcel κ οτι δε κανει σωστη δουλεια, κ απ την αλλη ΕΓΩ σου λεω τι μπορει να κανεις σαν Home User. . αλλα τι να μου πεις, κ τι να απαντησεις.. ακομη μια ουσιαστικη απαντηση περιμενω ρε παιδες.. Κ πιστεψε με για σχεδον ολα τα πραγματα ειναι τα Mac. μπορουν να στο διαβεβαιωσουν 4 φιλοι μου κανα Switch, ο καθενας με διαφορετικες αναγκες.. Δεν χρειάζεται να μου πεί κανενα παπαγαλάκι τιποτα. 0 συμβατότητα με συσκευές, δεν γράφει σε ntfs απο την μάνα του , έχει τεράστια έλλειψη εφαρμογών development, δεν τρέχει autocad δεν δεν δεν... Αδυνατεί να με καλύψει και ακόμα είμαι φοιτητής. Φαντάσου όταν αρχίσω να εργάζομαι και ανέβουν οι απαιτήσεις μου πόσο άχρηστο θα μου είναι ένα mac. Ασε τα προβατα κ τους χρηστες που αναγκαζουνται ή βαριούνται να αλλαξουν λειτουργικα κ να δοκιμαζουν κατι αλλο.. προτιμω να μαι σε μια κοινοτητα με ατομα που χουν παρομοια ενδιαφεροντα, παρα αν ναι μπατε σκυλοι αλέστε, απο τον πιο εμπειρο, μεχρι την πενηνταρα που παιζει πασιεντζα. Κ καταρχην οταν μιλησα για γωνια, το συνδυασα με ξαναζεσταμενο φαι (sVista!!). Σε αυτο γιατι δεν πιαστηκες??δεν αναρωτηθηκες τι εννοω? Μην μου επικαλεισαι τα ποσοστα στην αγορα! Αυτο ειναι καθαρα θεμα εμπορικων συμφωνιων κ επικράτηση βάσει της συνηθειας!! Μίλησε το μέλος του κοπαδιού για πρόβατα Αντε πήγαινε αγόρασε iσκληρό δίσκο 500gb με 300? και αγόρασε και iαντάπτορες με 30? έκαστος για να κάνεις την παρουσίασή σου με βιντεοπροβολέα. Αλλα ναι έχουν τεράστιο engineering απο πίσω γι αυτό οι αντάπτορες στοιχίζουν 30?
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Βέβαια, άλλοι έχουν φάει ban για πολύ λιγότερα. Είπα να μην το σχολιάσω στην αρχή αλλά βλέπω έπεσε και στην αντίληψη μερικών ακόμα...
darklordvader77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 E αμα δεν κάνει τίποτα ΓΙΑΤΙ να του βάλεις leopard? Για να το παίζεις μάγκας στα φόρουμ? Επιτέλους κατάλαβε οτι ο υπολογιστής πρέπει να να παράγει έργο (είτε ψυχαγωγικό, είτε επαγγελματικό ,είτε πληροφοριακό) και δεν είναι μόνο για να τον κοιτάς και να χαίρεσαι. Μα για το G4 σου ειπα λογικη χρηση (internet, movies κτλ) ειπα ΟΧΙ video animation etc σε τοσο παλιο μηχανημα. Αν εισαι τοοοσο παραγωγικος κ θες απολυτη ταχυτητα, τοτε παρε Mac Pro Ναι φυσικά τα φαινομένα engineers που δουλεύουν στην apple έχουν κάνει πατέντες και δουλεύει αλλιώς το πρότυπο usb στα mac. Τα φαινομενα engineers (ατομα 200) φτιαχνουν ενα λειτουργικο που 5000 που εχει η Microsoft, δεν ονειρευονται καν να φτιαξουν, όχι επειδη δε μπορουν, επειδη δε θελει το αφεντικο οσο για την usb, ειπα ελα να δεις πως εχει μια χαρα αποδοση.. ρε για καρτα TV μιλαμε μηπως νομιζεις πως ειναι καρτα γραφικων οπου λογικο να μην εχει επιδοσεις η USB?? (btw δεν υπαρχει κατι τετοιο, αλλα με σενα ολα ισχυουν..) Καταπιαμε τη γλώσσα μας όταν είδαμε ότι στα pc κάνουμε πληρη αναβάθμιση με 200? εε? δεν καταπιαμε τπτ.. ισα ισα σου πα πως μειωνεις απ στις 6 αναβαθμισεις γλυτωνεις κ μια, οποτε 5.. κ κατσε, με 200Ε δεν κανεις πληρη αναβαθμιση.. Για ενα βασικο PC "αναβαθμισης "(= δηλ. οχι καμια πατατα, να χει τπτ ποιοτικο πανω) την σημερινη μερα, θα υποθεσω πως εχεις κουτι,τροφοδοτικο κ ενα σκληρο ετοιμο. Οποτε: 80Ε CPU 40E RAM 80MOBO 80GPU οποτε: INTEL CORE 2 DUO E7200 2.53 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX 102Ε GIGABYTE GA-EP35-DS3L 73Ε SAPPHIRE RADEON HD3850 512MB PCI-E RETAIL 90Ε KINGSTON KVR800D2N6/1G VALUE RAM DDR2 1GB PC6400 800MHZ 15Εχ2=30Ε =295!! (σορρυ σου ξεφυγαν 95Ε) Σου βαλα μεσαιο επεξεργαστη, καλουλα μητρικη(οχι καμια Asrock) μνημη 2GB (για να τρεχεις Vista βρε!) μνημη, κ φυσικα καρτα γραφικων μεσαιων επιδοσεων (για να τρεχεις Aero βρε!!). κ μη μου πεταξεις κανα συστημα με οτι πιο φτηνο βρεις, μπας κ εξισοροπησεις,ή για να καλυψεις την πατατα που πες.. μιλαμε για μια νορμαλ κ συγχρονη αναβαθμιση!! ολα μεσαια κ γρηγορα, τπτ το extreme δεν εβαλα.. που να σου βαζα δηλ.. Δεν χρειάζεται να μου πεί κανενα παπαγαλάκι τιποτα. 0 συμβατότητα με συσκευές, δεν γράφει σε ntfs απο την μάνα του , έχει τεράστια έλλειψη εφαρμογών development, δεν τρέχει autocad δεν δεν δεν...Αδυνατεί να με καλύψει και ακόμα είμαι φοιτητής. Φαντάσου όταν αρχίσω να εργάζομαι και ανέβουν οι απαιτήσεις μου πόσο άχρηστο θα μου είναι ένα mac. παπαγαλακι αλλος ειναι που συνεχιζει να επαναλαμβανει τα ιδια κ τα ιδια.. Ελειψη εφαρμογων development??? τα αλλο με τον Τοτο το ξερεις?? Αutocad?? υπαρχει αντιστοιχο! Πες μου ποια συσκευη συνδεσες πανω κ δεν την υποστηριξε.. οσο για τα δεν δεν παει στο οτι ΔΕΝ νιωθεις τπτ! α καλα, κατσε να σου ανεβουν ποτε οι απαιτησεις (γιατι βλεπω να ναι το ιδιο, οσα χρονια κ ας περασουν) κ μετα τα λεμε παλι.. Καλε μου φοιτητη, οταν σε καλυψει το μυαλουδακι σου, κ το τι θα χωρεσει εκει μεσα, τοτε θα σου ναι χρησιμο ενα Mac. .γιατι αν μου λεγες πως εισαι gamer, οκ, σε καταλαβαινω θες παιχνιδια.. αλλα πιστεψε με καλυπτει παρα πολλους! (εκτος απο σενα προφανως ) Μίλησε το μέλος του κοπαδιού για πρόβατα Αντε πήγαινε αγόρασε iσκληρό δίσκο 500gb με 300? και αγόρασε και iαντάπτορες με 30? έκαστος για να κάνεις την παρουσίασή σου με βιντεοπροβολέα. Αλλα ναι έχουν τεράστιο engineering απο πίσω γι αυτό οι αντάπτορες στοιχίζουν 30? ααα τωρα μιλαει κ ο τσοπανης που του φευγουν τα προβατα κ δε ξερει γιατι του φευγουν.. Τον ανταπτορα οπου δουλεω δευτερη οθονη τον πηρα 12Ε Official Apple! Όσο για τον σκληρο, θα βαλω σε 3 μηνες αυτον : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301752 90E!!!! οχι 300 Νικολάκη.. με 300 μπορει να θες να βαζεις εσυ για να χεις ψευδεσθηση επιδοσεων σε sVista, not here.. Αλλη μια φορα μου αποδεικνυεις οτι δεν εχεις ιδεα απο αναβαθμισεις σε Mac.. μα καλα 300Ε που σου ρθε?? Στο πε κανεις παραμυθας? ΥΓ με κουρασατε!! καθε βραδυ που γυρναω τα ιδια.. ποτε θα φαει lock το thread, οεο??
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Εναλλακτικά μπορείς απλά εσύ να αποχωρίσεις από το thread κ να σταματήσεις τη συνδρομή σου εδώ. Για να μην συγχύζεσαι κιόλας κ μας πάθεις και τίποτα. Είπαμε έφαγες την τάπα σου αλλά αντί να τι παραδεκτής μας τα κάνεις βυζιά.!
darklordvader77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 ποια ταπα?? με τις δημοκρατικες αποψεις εδω περα, ισως να ναι λογικο..τι να παραδεχτω? πως δεν ειμαι ελεφαντας?? καποιοι αλλοι τα συνεχιζουν.. Τι ειναι πιο σπαστικο να σας τα κανω εγω, ή να τα κανετε σχεδον ολοι πανω μου?? Σκεψου το λιγο κ αν μπορεσεις να μπεις στη θεση μου θα καταλαβεις.. το "troll" που αγαπανε ολοι να ανταπαντανε χωρις λογο κ χωρις να διαβασουν τι ειπε, εγραψε που τα Vista ειναι καλα κ που οχι. Αντιθετως, καποια μη-Troll λεγανε τα Mac δεν ειναι για καμια δουλεια κτλ.. Τα συμπερασματα δικα σας! ΚΑΝΕΙΣ δεν ειπε να φαει κλειδωμα κ ολοι το συνεχιζουν..κ γω μεσα σε αυτους, αφου δεν εχω επιλογη στις (αντ)απαντησεις τους.. Τελος παντων, δεν θα ξαναδιαβασω τιποτα σε αυτο το thread, αφου δε μου προσφερει τιποτα οπως κ σε μερικους (εκτος απ τη διασκεδαση τους-get a life!) Καντε οτι θελετε.. αλλα χωρις εμενα πια.. (καλα, μη δακρυσετε,το χω το Oscar!!) Αντίος Amigos! ΥΓ Θα παρακαλουσα κ τους οσους λογικους ειχαν παρει μερος στο offtopic, να μην ξαναπαρουν μερος σε αυτο. Ολοι οι υπολοιποι ξερετε τη δουλεια σας.. Προτεινω μαλιστα στους Admins να σβηστουν κ τα μνμ που το περιειχαν, αφου δε θα χρησιμεψουν σε κανενα μελλοντικο επισκεπτη. Ευχαριστω, κ να στε καλα!
FarCry Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 προσοχη, μιλησα για μηχανημα του 2000, δηλ. Pentium 3! Μηπως το χεις βαλει με εξομοιωση?? αλλα κ να το βαζες ποσο περιμενες, 25 δευτερα να ανοιξει ενα παραθυρο?? Σε παρακαλω.. The Pentium 4 brand refers to Intel's line of single-core mainstream desktop and laptop central processing units (CPUs) introduced on November 20, 2000 ΥΓ Καλημέρα!! Το Youtube Videάκι με το PSP να τρεχει Vista που κολλάει?? οεο?? τι ειναι πιο δυνατο το psp η ενας P4? βεβαια δε τρεχει κανονικα vista. πιο πολυ για χαβαλετζιδικο το εβαλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα