Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε συ darklordvader77 γιατί είσαι εριστικός ;

Μην προκαλείς καλοπροαίρετα συζητάμε μην γίνει κ καυγάς είπαμε :)

Δημοσ.

δε μπορω ρε status, αμα προκαλουν κ οι αλλοι.. εγω πρωτος ειπα να μη γινεται αυτο, το συνεχιζουν, εγω τι να κανω.. περιμενω αυτα τα pm που δε θα ρθουν ουτως η αλλως..

παιζω (προς το παρον) το παιχνιδι τους να δω εως που θα το πανε, κ εμενα κατηγορειτε?? whatever.

• Super Moderators
Δημοσ.

εμ δεν είδε άλλον να γράφει "ignore all assholes mode on" :P

όπως και να το κάνουμε δεν είναι ευγενικό...

Δημοσ.

Kριμα που το mac os market share είναι ακόμα στο 7% όταν τα βίστα μεσα σε 1,5 χρόνο έφτασαν το 17% :lol:

Όταν καταλάβετε το πόσο σημαντικό είναι να συνδέεις μια συσκευή με τον υπολογιστή και απλα να δουλεύει, και όταν καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι το να έχεις ενα σωρό εναλλακτικές επιλογές σε software (εμπορικό ή μη) τοτε θα δειτε γιατί είναι εκει που είναι το mac os εδώ και τόσα χρόνια.

Δημοσ.

οκ, σεβομενος την αποψη σου να σε ρωτησω αν εχεις ασχοληθει εστω κ μια ωρα με ενα Mac πραγματικο κ οχι Hackintsoh. γιατι αυτα που μου λες ειναι θετικα του OS X εδω κ πααρα πολυ καιρο.. (υποστηριξη πολλων συσκευων κ σταθεροτητα/απλα κανει δουλεια)

για να μη κανεις δευτερη γκαφα, μονο μη μου πεις πως τα gadgets κ το Windows Search ειναι η πρωτοτυπια στα Vista.. Ειδικα τα gadgets ειναι τοσο λιγα που ειναι ανυπαρχτα!

ΤReSh: Screenshot or it never happened :-)

Δημοσ.

Την τελευταία φορά που είδα mac 24άρι δεν μπορούσαμε να περάσουμε αρχεία από το μακ στον δικό μου εξωτερικο. (ναι το υπέρτατο μακ δεν γραφει σε ntfs)

Επίσης την τελευταία φορά που είδα μακ δεν θυμάμαι να γινόταν να αλλάξεις κάρτα γραφικών ούτε επεξεργαστή, ούτε καρτα ήχου γινόταν να μπει ούτε καρτα τηλεόρασης κτλ κτλ

Μήπως έχεις νεότερα?

ps

Ούτε τα προγραμματά μου γραμμένα σε fortran έτρεχε.

Δημοσ.

Συγχωρέστε με για την παρέμβαση

(ναι το υπέρτατο μακ δεν γραφει σε ntfs)

Αυτό είναι πρόβλημα της Microsoft και όχι των άλλων OSs

Συνεχίστε το MacPC Vs WinPC σας ελεύθερα :-D

Δημοσ.
με το τσαμπέ ubuntu μια χαρα κατευθείαν γραφει.

Αρα μηλο προβλημα ειναι.

Reverse Engineering

Το DMCA (United States copyright law) δεν είναι ξεκάθαρο για τη νομιμότητα του reverse rngineering ενός ιδιόκτητου filesystem.

Δημοσ.
Συγχωρέστε με για την παρέμβαση

Αυτό είναι πρόβλημα της Microsoft και όχι των άλλων OSs

Συγχωρέστε με για την παρέμβαση....

Αυτό είναι πρόβλημα όλων των άλλων, εκτός της Microsoft.

Συνεχίστε ελεύθερα.

• Super Moderators
Δημοσ.
ΤReSh: Screenshot or it never happened :-)

busted όμως? :o

ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ντροπή...

Δημοσ.
Reverse Engineering

Το DMCA (United States copyright law) δεν είναι ξεκάθαρο για τη νομιμότητα του reverse rngineering ενός ιδιόκτητου filesystem.

Ναι ε? Και γιατί τότε διαβάζει ntfs? Διαβάζει αλλά δεν γραφει. Δεν γράφει στο φορμάτ του 80% των υπολογιστών. Τέτοια λάθη κάνουν και μένουν σε μονοψήφια market share.

Εφόσον δεν ζείς μόνος σου σε σπηλιά, το mac os δεν αποτελεί πλήρη πρόταση εναλλακτικού λειτουρικού. Σαν το linux ένα πράμα, το χουμε σε boot sector για να παίζουμε λίγο με τον κύβο και με το ιντερνετ, αλλά μεχρι εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...