Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Sorry κιόλλας ορέ κοπέλια (τσαμ ίντα:Ρ) ένας υπολογιστής είτε με windows είτε με linux πάλι pc δεν είναι ; :Ρ

ενας mac με windows η linux ειναι pc? :P

Δημοσ.

Βασικά και ειναι κ δεν ειναι.. τα πρωτα επιτυχημενα PC όλου του πολιτισμένου κόσμου ηταν Mac, κ πιο συγκεκριμενα τα Apple I /Apple II. Το τι εγινε μετα κ ποια θεωρουνται σημερα PC ειναι αλλου παππα ευαγγελιο..

Ενας Intelmac βεβαιως μπορει να τρεχει native Windows σαν να ταν ενα συμβατικο PC. Όμως σε συγκριση με PC ακριβως ολοιδιων χαρακτηριστικων κ παλι ειναι γρηγοροτερα. Αυτο γινεται ισως λογω καλυτερης αρχιτεκτονικης/Engineering που χουν οι Logicboard τους.

Το resume' για μενα ειναι οτι ενας υπολογιστης, οτι λειτουργικο κ αν φοραει πανω του, αν κανει τελεια τη δουλεια που προοριζεται θεωρειται και ειναι PC.

Δημοσ.
Ενας Intelmac βεβαιως μπορει να τρεχει native Windows σαν να ταν ενα συμβατικο PC. Όμως σε συγκριση με PC ακριβως ολοιδιων χαρακτηριστικων κ παλι ειναι γρηγοροτερα. Αυτο γινεται ισως λογω καλυτερης αρχιτεκτονικης/Engineering που χουν οι Logicboard τους.

MEIN

GOTT

x86 μηχανηματα ειναι οι σημερινοι intel-macs. Δεν γινεται να ειναι "λιγο" x86 και να ειναι πληρως συμβατοι με χ86 λειτουργικο.

Και το υλικο τους στην υλοποιηση δεν εχει καμμια διαφορα απο ενα PC.

Δημοσ.

Εκτός από την διαφορά efi-bios η x86 αρχιτεκονική έχει κάποια στανταρτς, δεν μπορείς να κάνεις ότι σου καπνίσει, γι αυτό και οι μητρικές της apple είναι ακριβώς το ίδιο με τις μητρικές των pc

Δημοσ.

Και το υλικο τους στην υλοποιηση δεν εχει καμμια διαφορα απο ενα PC.

Ναι' date=' το ιδιο ειναι η Logicboard του Mac Pro που υποστηριζε 8-πηρυνους οταν εμφανιζοντουσαν οι 2-πηρυνοι..

Όπως και του Macbook Air, που ο επεξεργαστης του ειναι κατα 65% πιο μικρος..

Ά, όπως και της Logicboard του Macbook Pro που έχει και δεύτερο υποσύστημα γραφικών,την GMAX1300 απο το απλό Macbook σε περιπτωση που σταματησει να λειτουργει η nVidia 8600.

ΝΑΙ, όλα αυτα λέγονται με απλα λόγια ENGINEERING κ τα χουν ΠΟΛΛΕΣ μητρικες που κυκολοφορουν για PC's :lol:

Ρε, πατε καλα??:P

Δεν ειπα πως δεν μπορουν να συμπεριφερθουν κ να προσαρμοστουν σαν x86, αλλα μη λεμε ολα τα μηλα ίδια με τα συγκεκριμενα τα δαγκωμενα..

Το μονο που μενει ειναι να βγαλει νομιμα πλεον η Apple το OSX για pc lol

Όσο ο Steeve ζει κ βασιλεύει δεν υπαρχει περιπτωση να βγει.. δεν θα την συμφερε εξ άλλου. Πουλάει Hardware μαζι με Software, γιατι να πουλησει μονο Software?

Δημοσ.

Όπως και του Macbook Air, που ο επεξεργαστης του ειναι κατα 65% πιο μικρος..

ΝΑΙ, όλα αυτα λέγονται με απλα λόγια ENGINEERING κ τα χουν ΠΟΛΛΕΣ μητρικες που κυκολοφορουν για PC's :lol:

Ρε, πατε καλα??:P

Δεν ειπα πως δεν μπορουν να συμπεριφερθουν κ να προσαρμοστουν σαν x86, αλλα μη λεμε ολα τα μηλα ίδια με τα συγκεκριμενα τα δαγκωμενα..

δεν θα την συμφερε εξ άλλου. Πουλάει Hardware μαζι με Software, γιατι να πουλησει μονο Software?

τις MSI P45 μητρικες που εδωσε αναβαθμιση σε EFI τις ξες? :P

ξερει κανεις αν σε αυτες με EFI παιζει το OSX?

Ά, όπως και της Logicboard του Macbook Pro που έχει και δεύτερο υποσύστημα γραφικών,την GMAX1300 απο το απλό Macbook σε περιπτωση που σταματησει να λειτουργει η nVidia 8600.

επισης μητρικες με IGP που παιρνουν κανονικα vga υπαρχουν εδω και χρονια. δεν ειναι καινοτομια της apple...

Ναι, το ιδιο ειναι η Logicboard του Mac Pro που υποστηριζε 8-πηρυνους

skulltrail

Όσο ο Steeve ζει κ βασιλεύει δεν υπαρχει περιπτωση να βγει..

ο καιρος γαρ εγγυς. ειδες πως ηταν στην παρουσιαση του IPOD 4G?

Δημοσ.
τις MSI P45 μητρικες που εδωσε αναβαθμιση σε EFI τις ξες? :P

ναι, ποτε το εδωσε το update κ ποιος θα βαλει EFI?? Αν δεν τις υποστηριξουν οι Intel/Microsoft μαλλον μονο σαν "αναβαθμιση" θα μεινουν..

κ συγνωμμη κ ολας, αλλα απ το 2004 εχουμε EFI.. οπως κ απ το 2002 ειχε διπυρηνο, κ ελεγε περι αποδοσης per watt.. κ μετα τν αγωνα δρομου των Ghz η Intel "ανακαλυψε" τους διπυρηνους οτι ειναι καλυτεροι, τι να λεει? Εσεις πατε παντα 5-8 χρονια πισω στην εξελιξη, κ στην ιδεολογια του Fanboyσμου μπορει κ 15 χρονια πισω..

Ρε καταλαβετε το δεν τα βγαζουν για την ψυχη της μανουλας τους,καμια εταιρεια! σου κανει, παρτο, δε σου κανει, αντε γεια!

επισης μητρικες με IGP που παιρνουν κανονικα vga υπαρχουν εδω και χρονια. δεν ειναι καινοτομια της apple...

Ποιος σου πε πως ειναι καινοτομια της Apple? κ γω μπορω να βαλω 4 καρτες σε SLι εδω κ καιρο αλλα τι να λεει.. εγω στο ανεφερα σαν fail-system κ οχι σαν feauture..

skulltrail

Δεν επιασα τον συνειρμο σου.. εξηγησε μου στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, μη βαριεσαι να γραψεις 3 λεξεις παραπανω..

ο καιρος γαρ εγγυς. ειδες πως ηταν στην παρουσιαση του IPOD 4G?

καλα εσυ απ τον φανατισμο σου να ευχεσαι να πεθανει κ ολας.. τσ τσ τι ζουδια ειστε εσεις ωρε???

Απ τον φανατισμο δεν μπορειτε να παραδεχτειτε πραγματα που ισχυουν εδω κ χρονια..

εμεις ευχαριστουμε τον βill που εβαλε εναν υπολογιστη σε καθε σπιτι κ ασχολειται με αυτο ολος ο κοσμος, για να ασχοληθουμε εμεις με τα πργαμτικα PC (Mac). Αν θες να σου εξηγησω σε pm γιατι δεν τα θεωρω εντελως pc σε pm φιλικα κ ωραια να μη χαλαμε κ τους insomniacs.

εσεις θελετε να πεθανει ο ανθρωπος που αμα δεν ειχε εκμεταλλευτει εμπορικα το GUI (aka Graphical User Interface δηλ. mouse, εικονιδια κτλ) κ δεν ειχε φτιαξει το πρωτο πραγματικο Personal Computer θα δουλευατε ακομη σε DOS14.. τι να σου πω ρε φιλε.. μηπως κ ο Gosniak να παθαινε να μην εμενε ενας σοβαρος ανθρωπος?? Μονο αυτο δε μου πες ακομη..

Η επομενη μου απαντηση θα ξαναρθει ΜΟΝΟΝ οταν εχεις διαβασει λιγο ιστορια κ δε μου λες μπουρδες αντι για απαντησεις..(αυτο παει στην τελευταια σου απαντηση περι καιρου γαρ εγγυ κ μεταθανατιας ευχης)

Μπούρμπαδε, ε μπούρμπαδε!

Δημοσ.
ναι, ποτε το εδωσε το update κ ποιος θα βαλει EFI?? Αν δεν τις υποστηριξουν οι Intel/Microsoft μαλλον μονο σαν "αναβαθμιση" θα μεινουν..

κ συγνωμμη κ ολας, αλλα απ το 2004 εχουμε EFI.. οπως κ απ το 2002 ειχε διπυρηνο, κ ελεγε περι αποδοσης per watt.. κ μετα τν αγωνα δρομου των Ghz η Intel "ανακαλυψε" τους διπυρηνους οτι ειναι καλυτεροι, τι να λεει? Εσεις πατε παντα 5-8 χρονια πισω στην εξελιξη, κ στην ιδεολογια του Fanboyσμου μπορει κ 15 χρονια πισω..

Ρε καταλαβετε το δεν τα βγαζουν για την ψυχη της μανουλας τους,καμια εταιρεια! σου κανει, παρτο, δε σου κανει, αντε γεια!

Ποιος σου πε πως ειναι καινοτομια της Apple? κ γω μπορω να βαλω 4 καρτες σε SLι εδω κ καιρο αλλα τι να λεει.. εγω στο ανεφερα σαν fail-system κ οχι σαν feauture..

Δεν επιασα τον συνειρμο σου.. εξηγησε μου στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, μη βαριεσαι να γραψεις 3 λεξεις παραπανω..

καλα εσυ απ τον φανατισμο σου να ευχεσαι να πεθανει κ ολας.. τσ τσ τι ζουδια ειστε εσεις ωρε???

Απ τον φανατισμο δεν μπορειτε να παραδεχτειτε πραγματα που ισχυουν εδω κ χρονια..

εμεις ευχαριστουμε τον βill που εβαλε εναν υπολογιστη σε καθε σπιτι κ ασχολειται με αυτο ολος ο κοσμος, για να ασχοληθουμε εμεις με τα πργαμτικα PC (Mac). Αν θες να σου εξηγησω σε pm γιατι δεν τα θεωρω εντελως pc σε pm φιλικα κ ωραια να μη χαλαμε κ τους insomniacs.

εσεις θελετε να πεθανει ο ανθρωπος που αμα δεν ειχε εκμεταλλευτει εμπορικα το GUI (aka Graphical User Interface δηλ. mouse, εικονιδια κτλ) κ δεν ειχε φτιαξει το πρωτο πραγματικο Personal Computer θα δουλευατε ακομη σε DOS14.. τι να σου πω ρε φιλε.. μηπως κ ο Gosniak να παθαινε να μην εμενε ενας σοβαρος ανθρωπος?? Μονο αυτο δε μου πες ακομη..

Η επομενη μου απαντηση θα ξαναρθει ΜΟΝΟΝ οταν εχεις διαβασει λιγο ιστορια κ δε μου λες μπουρδες αντι για απαντησεις..(αυτο παει στην τελευταια σου απαντηση περι καιρου γαρ εγγυ κ μεταθανατιας ευχης)

Μπούρμπαδε, ε μπούρμπαδε!

δε παμε καλα.........

μου λες για πραγματα που δεν εχουν τα pc. και σου λεω μητρικες με IGP υπαρχουν. το false-safe system μπορει να γινει μεσω του bios οπως και το dual bios. δεν ειναι θεμα κατασκευης της μητρικης. μιλαμε για hardware.

το mac pro που ανεφερες με τα 8 cores ειναι η πλατφορμα της intel skulltrail που μπαινει και σε PC.

ΕFI θα αρχισει να μπαινει σε περισσοτερες μητρικες μιας που υπαρχει ηδη υποστηριξη στα VISTA SP1 x64.

η apple δεν εχει τον atom που ειναι ο μικροτερος επεξεργαστης παγκοσμιως. ειναι για pc (επειδη ανεφερες για το macbook air)

πολλοι μιλησαν για προβλημα υγειας του jobs λογω των τελευταιων εμφανισεων του. δε θελω να πεθανει αλλα μη λενε οτι δεν εχει και προβλημα υγειας. καπνος χωρις φωτια δεν....

δεν ειναι gosniak ειναι wozniak

Δημοσ.

O far cry με κάλυψε πλήρως.

darklordvader77 αν δεν ακολουθούσε πλήρως το πρότυπο x86 η apple δεν θα έμπαινε intel επεξεργαστής σε mac.

Απο κεί και πέρα σαφώς και μπορεί να κάνει μοντιφες στην μητρική αλλά και πάλι δεν μπορεί να ξεπεράσει τους φραγμούς του x86 (γι αυτό πολλοι ωρύονται ότι πρέπει επιτέλους να κάνουμε το βήμα μπροστα). Η amd βγάζει εδώ και καναν χρόνο μητρικές που παίρνουν 2 τετραπύρηνους opteron, ενώ η intel κάνει όργια με τις μητρικές για xeon, δεν έδωσε το φώς η apple στον κόσμο.

Όσο και να μην το χωράει ο νούς σου τα Mac είναι απλοί υπολογιστές που αντί για bios έχουν efi και έχουν στάνταρ λειτουργικό macos με όποια θετικά ή αρνητικά αυτό συνεπάγεται.

Δημοσ.
δε παμε καλα.........

Όντως:lol: Μπραβο στην αυτογνωσια σου.

μου λες για πραγματα που δεν εχουν τα pc. και σου λεω μητρικες με IGP υπαρχουν. το false-safe system μπορει να γινει μεσω του bios οπως και το dual bios. δεν ειναι θεμα κατασκευης της μητρικης. μιλαμε για hardware.

Μα για το Hardware μιλαω.. το θεμα δεν ειναι το Hardware αυτο καθ' αυτο, αλλα πως το εκμεταλλευομαστε είτε μεσω της πραγματικης υποστηριξεης, κ οχι στο βαζω κ οποτε θες βαλτο, είτε μεσω του μαγικου Software. Α, κ σου λεω για πραγματα που υπηρχαν ΠΡΩΤΑ, κ μετα πηγαν σε PC. ΑΥΤΟ ειπα. αν το καταλαβες, you get my point :P

το mac pro που ανεφερες με τα 8 cores ειναι η πλατφορμα της intel skulltrail που μπαινει και σε PC.

ΠΛΕΟΝ μπαίνει, κανα χρονο πριν ειχε μπει σε Mac Pro.. όπου δε πανε χαμενοι οι 8 πυρηνες κ τα 64-bit τους..

ΕFI θα αρχισει να μπαινει σε περισσοτερες μητρικες μιας που υπαρχει ηδη υποστηριξη στα VISTA SP1 x64.

Όπως είπες, ΘΑ. μεχρι τοτε... το κόβω να μπαίνει επισημα στα Seven SP1

η apple δεν εχει τον atom που ειναι ο μικροτερος επεξεργαστης παγκοσμιως. ειναι για pc (επειδη ανεφερες για το macbook air)

Τσεκαρε παλι.. ειναι μικροτερος απ τον αρχικο core2duo.

"This chip was custom-built to fit within the compact dimensions of MacBook Air."

ωραία. τωρα μετέφρασε το.

πολλοι μιλησαν για προβλημα υγειας του jobs λογω των τελευταιων εμφανισεων του. δε θελω να πεθανει αλλα μη λενε οτι δεν εχει και προβλημα υγειας. καπνος χωρις φωτια δεν....

Συμφωνω ότι υπαρχει φωτια, αλλα ετσι οπως το πες στο αρχικο σου post ακουστηκες σαν κατι να ευχοσουν.. θελω να σου δωσω να καταλαβεις πως μιλαμε για εναν ανθρωπο εδω περα, ειτε ειναι σπουδαιος ειτε οχι, εχει ψυχη κ αυτος.

δεν ειναι gosniak ειναι wozniak

Σε 3 λεπτα όπυ εγραψα το post, συγνωμη, δεν το παρατηρησα το ορθογραφικο μου λαθος:-) υποσχομαι οτι θα φερω τον κηδεμονα μου την αλλη φορα. :-D

Όσο και να μην το χωράει ο νούς σου τα Mac είναι απλοί υπολογιστές που αντί για bios έχουν efi και έχουν στάνταρ λειτουργικό macos με όποια θετικά ή αρνητικά αυτό συνεπάγεται.

Το χωρα μια χαρα δόξα το θεο :-) Αλλού εγινε η αντιπαράθεση.. μαλλον ουτε κ συ διαβασες καλα αυτα που εγραψα. nevermind..

Δημοσ.

Εκτος απο ξεδιαντροπο Mac-troll δεν εχεις και επαφη με την τεχνολογια...

Το EFI ηδη υποστηριζεται απο Vista SP1, και εχουν κυκλοφορησει (και θα κυκλοφορησουν κι αλλες στο μελλον) μητρικες με EFI.

Οσον αφορα τον Atom, απο τα ιδια waffers βγαινει, απλως αλλαζει ελαφρως το packaging. Ο επεξεργαστης ειναι στην ουσια ολοιδιος.

Επισης, multi-cpu πλατφορμες υπαρχουν και στα PC (server oriented) απο πολλαααα χρονια. Και δεν εχει σχεση το λειτουργικο με την αξιοποιηση των πυρηνων αλλα η ιδια η εφαρμογη. Ειναι πολυ δυσκολο σε ΟΛΕΣ τις πλατφορμες να κανεις μια εφαρμογη multi-threaded απο ενα single-threaded codebase. Τα "απλα" Windows XP υποστηριζουν μεχρι 32 πυρηνες BTW.

Οσον αφορα ευκολιες τυπου dual-bios κλπ, ειναι τελειως motherboard-based λυσεις που δεν χρησιμοποιουνται απο το λειτουργικο. Εχω μια παλια Gigabyte με nForce 2 που εχει dual-bios πανω.

Στην ουσια, τα Mac πλεον ειναι πληρως x86, χρησιμοποιουν στανταρ προτυπα στα υποσυστηματα τους, και θεωρουνται (duh) χ86 μηχανηματα. Δεν εχει πουθενα η Apple προσθεσει δικα της standards.

Ολα ειναι δοκιμασμενες λυσεις που προερχονται απο το x86 οικοσυστημα.

Ναι, το Mac σου και το PC μου δεν εχουν καμμια διαφορα περαν του λειτουργικου.

Δημοσ.

Troll Mode ON: Καλα, βγαλτε συμπερασματα πρωτα για σας, κ μετα να βγαλετε για μενα κ το τι γνωριζω κ τι οχι. Σε αυτα που γνωριζω δε μιλαω κατ αρχας..

Τελος, εισαστε πολλοι περισσότεροι, δε μπορω να βγαζω απαντησεις για ολους. Ενας ενας!

Τελευταιος πελατης λοιπον: (για σημερα, μη χαιρεστε)

Εκτος απο ξεδιαντροπο Mac-troll δεν εχεις και επαφη με την τεχνολογια...

Με κολακευεις:-), αλλα λεω απλα τη γνωμη μου.. συγνωμη που παει αντθιθετα με τη δικη σου.:X

Παρε ομως υποψιν σου οτι ασχολουμαι απο εδω κ 15 χρονια ΕΝΕΡΓΑ με υπολογιστες οποτε δε μιλας σε κανα παιδαρελι που δε ξερει που του παν τα τεσσερα..

Παρε δευτερον οτι μετα απο αυτα τα χρονια ασχολιας ενιωσα πρωτογνωρη αισθηση με τα Mac σαν την πρωτη φορα που ανοιξα την Commondore μου, ξερεις γιατι??? Γιατι κανει αυτο που θα πρεπε να κανει το τυπικο PC.

ναι το βρηκες: Να δουλευει (αυτο κ οχι εμενα). Τι εννοω: Εννοω οτι οι υπολογιστες εφευρεθηκαν για να μας εξυπηρετουν κ οχι να τους εξυπηρετουμε.. δε θα ξαναγινω ποτε δουλος κανενος PC που εχει θερμικα προβληματα, σκονες, θορυβο, ιούς κ γενικα θελει να το "θεραπευω" ειτε μεσοπροθεσμα ειτε βραχυπροθεσμα (δηλ. αναβαθμιση)

ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΗΣ (περιμενω βεβαια αποτελεσμα 0)

Επισης, multi-cpu πλατφορμες υπαρχουν και στα PC (server oriented) απο πολλαααα χρονια. Και δεν εχει σχεση το λειτουργικο με την αξιοποιηση των πυρηνων αλλα η ιδια η εφαρμογη. Ειναι πολυ δυσκολο σε ΟΛΕΣ τις πλατφορμες να κανεις μια εφαρμογη multi-threaded απο ενα single-threaded codebase. Τα "απλα" Windows XP υποστηριζουν μεχρι 32 πυρηνες BTW.

Ασε μου ποσα χρονια υπαρχουν.. πες μου ποσα χρονια ειναι εκμεταλλευσιμα απ τον τελικο χρηστη.. BTW ξερω πολυ καλα τι υποστηριζουν τα ΧΡ. όπως ξερω ποσα δυσκολα πραγματα μπορουν να καταριφθουν οταν υπαρχει μεγαλη δυναμη προγραμματιστικη κ οικονομικη.. ε οταν βλεπεις το αντιθετο τα παιρνεις οσο να ναι.

Οσον αφορα ευκολιες τυπου dual-bios κλπ, ειναι τελειως motherboard-based λυσεις που δεν χρησιμοποιουνται απο το λειτουργικο. Εχω μια παλια Gigabyte με nForce 2 που εχει dual-bios πανω.

ναι, εμενα τι με νοιαζει?? περνετε απο αλλους παραδειγματα, βαζετε σαλτσες κ τα δικα σας, ουσιαστικες απαντησεις δεν βλεπω, ή καλυτερα δεν διαβαζω..

Στην ουσια, τα Mac πλεον ειναι πληρως x86, χρησιμοποιουν στανταρ προτυπα στα υποσυστηματα τους, και θεωρουνται (duh) χ86 μηχανηματα. Δεν εχει πουθενα η Apple προσθεσει δικα της standards.

Τοτε εξηγησε μου το φαινομενο που προειπα: οτι μηχανηματα με ιδια specs και σε ιδιο λειτουργικο Windows τα Mac νικανε.. αν το λυσεις, τοτε μπορεις να καταριψψεις κ τη θεωρια της σχετικοτητας. Απαντηση σε αυτο ισως να ναι το Engineering

Ναι, το Mac σου και το PC μου δεν εχουν καμμια διαφορα περαν του λειτουργικου.

Δες την παραπανω απαντηση.

Το EFI ηδη υποστηριζεται απο Vista SP1, και εχουν κυκλοφορησει (και θα κυκλοφορησουν κι αλλες στο μελλον) μητρικες με EFI.

Ρε ανθρωπε μου, αυτη τη στιγμη παω κ παιρνω ενα μηχανημα, οτι να ναι, ποσες θα ναι οι μητρικες με EFI?? μετρημενες στα δυο μου χερια προφανως, κ πολλες λεω.. οποτε τι μου λες???? οταν ΟΛΕΣ εχουν EFI (που για προφανεις λογους εξελιξης κ οχι επειδη το φορανε τα Mac, πως να το κανουμε ειναι καλυτερο απο το 80's BIOS αλλα θα μου πειτε οτι ειναι καλυτερο κ αυτο) τοτε τα ξαναλεμε.. ζούδι.. κ μη μου πεις πως θα κατσεις να ψαξεις ειδικη μητρικη με EFI πανω.. κ ας βρεις, περιμενε απο τα Vista SP1 μεχρι τα Seven SP1 την ελευση του WinFS..

Οσον αφορα τον Atom, απο τα ιδια waffers βγαινει, απλως αλλαζει ελαφρως το packaging. Ο επεξεργαστης ειναι στην ουσια ολοιδιος.

Αγορινα μου,δεν διαφωνω!! Ποιος σου πε το αντιθετο???? Ειπα πως ειναι μικροτερος κατα 65% στο MB Air, δεν ειπα οτι εχει διαφρετικα Waffers.. Ρε ελεος, διαβαστε πρωτα τι λεει ο αλλος κ μετα να λετε οτι ναι.. εκτος κ αν δεν ξερετε να διαβαζετε Ελληνικα πια..

Troll Mode OFF

Δεν ξαναπανταω για να μην χαλασουμε κ αλλο το thread.. οποιος θελει να κανει διαλογο-επιθεση-οτι γουσταρει παρακαλω pm... οσοι δεν καταλαβαινουν κ το συνεχισουν, τι να πω..

Δημοσ.

Τοτε εξηγησε μου το φαινομενο που προειπα: οτι μηχανηματα με ιδια specs και σε ιδιο λειτουργικο Windows τα Mac νικανε.. αν το λυσεις, τοτε μπορεις να καταριψψεις κ τη θεωρια της σχετικοτητας. Απαντηση σε αυτο ισως να ναι το Engineering

Citation needed.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...