gdp77 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 The Matrix is a system, Neo. That system is our enemy. But when you're inside, you look around. What do you see. Business men, teachers, lawyers, carpenters. The very minds of the people we are trying to save. But until we do, these people are still a part of that system, and that makes them our enemy. You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inert, so hopelessly dependent on the system that they will fight to protect it. Were you listening to me Neo, or were you looking at the woman in the red dress?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 The Matrix is a system, Neo. That system is our enemy. But when you're inside, you look around. What do you see. Business men, teachers, lawyers, carpenters. The very minds of the people we are trying to save. But until we do, these people are still a part of that system, and that makes them our enemy. You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inert, so hopelessly dependent on the system that they will fight to protect it. Were you listening to me Neo, or were you looking at the woman in the red dress? πίστεψέ με αυτό το post τα έκανε ακόμα χειρότερα όσο cool movie και αν ήταν το Matrix...
gdp77 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Εσύ είδες μια cool ταινία. Εγώ είδα έναν φιλοσοφικό στοχασμό για την ίδια τη ζωή. Αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα διαφορετικά και αυτό είναι μία παράμετρος που δεν μπορεί να αγνοηθεί.
FarCry Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 πίστεψέ με αυτό το post τα έκανε ακόμα χειρότερα όσο cool movie και αν ήταν το Matrix... περιμενε θα βγαλω και εγω ειδηση οτι το matrix εγινε απο pc με ubuntu Εσύ είδες μια cool ταινία. Εγώ είδα έναν φιλοσοφικό στοχασμό για την ίδια τη ζωή. Αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα διαφορετικά και αυτό είναι μία παράμετρος που δεν μπορεί να αγνοηθεί. φαινεται απο την υπογραφη σου....
DragonlordP Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 gdp, το ξέρεις ότι θα μπορούσα άνετα να σου βάζω το ίδιο quote κάθε φορά που υποστηρίζεις ό,τι και να πει ο shuttleworth (και κάποιος άλλος αντίστοιχα σε μένα για κάτι άλλο). Τίποτα στα μάτια μου δε σε κάνει πιο *ψαγμένο*, πιο συνειδητοποιημένο, λιγότερο πρόβατο από κάποιον άλλο σε αυτή τη συζήτηση. Και για να παραθέσω κι εγώ ένα απόσπασμα από μία άλλη ωραία ταινία που είχε βγει τότε: Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else.
FarCry Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Να και η είδηση από tom's. Microsoft's "I'm a PC" Ads Partly Produced on Macs τώρα έγιναν partly produced? kk αν διαβασεις το αρθρο θα δεις οτι εν τελει εκθειαζει τη Microsoft για το slogan Life without walls While the web goes nuts over whoʼs using which to produce what, we think this can only be good news. Microsoft is really pushing this, “Life Without Walls” idea. Just because you use a PC, that doesnʼt mean youʼre a stuffy guy with glasses and a suit, stuck middle management and a corner cubicle and while the “Get a Mac” campaign is a lot more, er, direct in pointing out the difference between PCs and Macs, itʼs not always that far off the mark. Reason one is that it fully reinforces the concept of the company being all for “Life Without Walls.” Sure, shark divers, actors, writers, scientists, fashion designers, musicians use PCs but lots of people donʼt and thatʼs okay. Microsoft is saying (whether itʼs intentional or not is still unclear), “Lots of people do, but you donʼt have to.” That aside, it also gives Microsoft a little moral high-ground. Over the last week or so, a lot of people have labeled the “Iʼm a PC” campaign as the company directly hitting back at Apple but weʼd be inclined to disagree. The ad points out that Apple has made PC into a stereotype, but despite the Apple commercials, it doesnʼt go into the inadequacies of Macs in any way, shape or form. All Microsoftʼs ads endeavor to do, is change your mind about PC.
gdp77 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Το άρθρο το διάβασα πολύ καλά. Το post-αρα ως πηγή πληροφόρησης σε ένα thread που αφορά στη διαφημιστική καμπάνια της M$. Ουδείς είπε ότι είναι αρνητικά προσκείμενο στην M$
ferongr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Να και η είδηση από tom's. Microsoft's "I'm a PC" Ads Partly Produced on Macs
FarCry Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Το άρθρο το διάβασα πολύ καλά. Το post-αρα ως πηγή πληροφόρησης σε ένα thread που αφορά στη διαφημιστική καμπάνια της M$. Ουδείς είπε ότι είναι αρνητικά προσκείμενο στην M$ To γέλιο με τις νέες διαφημίσεις της M$ είναι ότι φτιάχτηκαν σε MAC ναι δε ξερω για σενα εγω παντως γελασα πολυ think before you act
gdp77 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά, επίτηδες το κάνεις; Το πρώτο link δεν είναι από tom's. Σχολίασα ότι είναι τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι φτιάχτηκαν οι διαφημίσεις μερικώς ή ολικώς σε MAC. To δεύτερο link είναι από tom's και απλά παρατίθεται ως πηγή πάνω στο θέμα συζήτησης. Μην κολλάς το μυαλουδάκι κάθε φορά που post-άρω κάτι. Κρίμα είναι, εσύ που είσαι τόσο αντικειμενικό και ελεύθερο πνεύμα. Υ.Γ. διαγράφομαι από το thread, δεν μπορώ άλλο να αντιμετωπίζω επιθέσεις από όλους. Προφανώς έχετε δίκιο. Συγγνώμη για τα post μου.
FarCry Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά, επίτηδες το κάνεις; Το πρώτο link δεν είναι από tom's. Σχολίασα ότι είναι τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι φτιάχτηκαν οι διαφημίσεις μερικώς ή ολικώς σε MAC. To δεύτερο link είναι από tom's και απλά παρατίθεται ως πηγή πάνω στο θέμα συζήτησης. το δευτερο Link αναιρεσε το πρωτο σου link για το οποιο εκανες χαρακτηρισμο χωρις να σκεφτεις open-source. narrow-minded linuxa μου θες και ατακες απο το matrix ROFL
ferongr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Υ.Γ. διαγράφομαι από το thread, δεν μπορώ άλλο να αντιμετωπίζω επιθέσεις από όλους. Προφανώς έχετε δίκιο. Συγγνώμη για τα post μου. And nothing of value was lost.
tritonas00 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) To γέλιο με τις νέες διαφημίσεις της M$ είναι ότι φτιάχτηκαν σε MAC Γιατι δεν απαντας για την ram?Γιατι αλλαζεις θεμα?Μηπως γιατι το top στην κονσολα λεει οτι τουλαχιστον η μιση απο την ram που εχεις ειναι δεσμευμενη? Να φωναζεις ομως για τα vistα οτι πιανουν 1 gb ram στην εκκινηση,ενω ξερεις οτι αυτο που νομιζεις οτι εχεις για λειτουργικο(γιατι δεν ξερεις καθολου απο linux και κοβω το κεφαλι μου)κανει το ιδιο,ξερεις!! Λοιπον περιμενω απαντηση για την ram.....Για πες μας ποση δεσμευει το UBUNTU σου?800 mb με το καλημερα?ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ -----Προστέθηκε 23/9/2008 στις 05 : 38 : 20----- Να και η είδηση από tom's. Microsoft's "I'm a PC" Ads Partly Produced on Macs Ενοειται οτι θα φτιαχνονταν σε MAC.Που θα φτιαχνονταν?ΣΤΟ UBUNTU ΣΟΥ?Τα σοβαρα λειτουργικα ειναι για δουλεια και παραγωγη.Και οχι αυτα που το support τους ειναι οι ιδιοι οι χρηστες..LOL ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ RAM...(αλλα μαλλον δεν προκειται να την παρω γιατι ξερεις πως δεν σε παιρνει) Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2008 από tritonas00 Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Εσύ είδες μια cool ταινία. Εγώ είδα έναν φιλοσοφικό στοχασμό για την ίδια τη ζωή. Αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα διαφορετικά και αυτό είναι μία παράμετρος που δεν μπορεί να αγνοηθεί. ok Morpheus, i took the wrong pill... (στο είπα ότι θα τα έκανε χειρότερα )
status Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Sorry κιόλλας ορέ κοπέλια (τσαμ ίντα:Ρ) ένας υπολογιστής είτε με windows είτε με linux πάλι pc δεν είναι ; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα