JohNickZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Απλά να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν είναι ότι ο μεγαλύτερος κολοσσός πληροφορικής σε ανάπτυξη λειτουργικών, με αφθονία διαφημίσεων παντού, με δαπάνη πολλών εκατομμυρίων ευρώ για τα pre-installed λειτουργικα της σχεδόν παντού, με κεφάλαιο που δεν θέλω να μάθω τα πόσα μπορεί να αγγίζει, υστερεί από προγραμματισμό. Τα παιδιά ξέρουν τι κάνουν.. Κ αυτό δεν πρέπει απαραίτητα να είναι καλό και για μας κ πιο ειδικά για τις τσέπες μας.
pluss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Πολλοί δεν συμπαθούν τα Windows Vista και απορώ! Ποιος ο λόγος τέτοιας αντιπάθειας ; Μερικοί, τα έχουν : Windows Me=Windows Vista! Αν είναι δυνατόν! Εγώ τα βρίσκω πολύ καλύτερα Windows από τα Windows XP, και πιστεύω ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα! Το μόνο κακό, είναι ότι έχουν πολλές απαιτήσεις, αν όμως του τις ικανοποιήσεις, θα σε ανταμείψει με άριστες επιδόσεις.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 κατώτερες όμως επιδόσεις σε σύγκριση με τα windows XP στο ακριβώς ίδιο μηχάνημα
pluss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 κατώτερες όμως επιδόσεις σε σύγκριση με τα windows XP στο ακριβώς ίδιο μηχάνημα Αυτό θα συμβεί λόγω των απαιτήσεών τους και όχι λόγω κακής ποιότητας των Windows!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 φταίνε και τα Vista...
gdp77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιος ο λόγος τέτοιας αντιπάθειας ; Επειδή απορείς : http://blog.360.yahoo.com/blog-5eBV_xc2f7bzj3BxQg--?cq=1&p=13
pluss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Έχουν τόσες πολλές βελτιώσεις που χρειάζονται ένα ισχυρό ηλεκτρονικό υπολογιστή! Που είναι το κακό ; Είναι κακό να κατηγορούνται τα Windows Vista για τέτοιους λόγους! Μειονέκτημα θεωρείται αυτό ;!!! Τα πολλά πλεονεκτήματα που σου δίνουν σε σχέση με τα Windows XP δεν τα σκέφτεστε ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 εκτός από το DX10 δεν μου προσφέρουν τπτ άλλο...
pluss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιότητα, εμφάνιση, ασφάλεια, ταχύτητα, σταθερότητα, αυτά προσφέρουν τα Windows Vista.
gdp77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιότητα, εμφάνιση, ασφάλεια, ταχύτητα, σταθερότητα, αυτά προσφέρουν τα Windows Vista. Έχουν τόσες πολλές βελτιώσεις που χρειάζονται ένα ισχυρό ηλεκτρονικό υπολογιστή! Όταν βλέπεις ότι ο ανταγωνισμός έχει ακόμα περισσότερες και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ βελτιώσεις που δουλεύουν (και όχι αποτυχίες τύπου UAC), οι οποίες παίζουν σε hardware 5ετίας, τότε εύκολα καταρρίπτεται και το επιχείρημά σου...
Exoskeletor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιότητα, εμφάνιση, ασφάλεια, ταχύτητα, σταθερότητα, αυτά προσφέρουν τα Windows Vista. ειναι αναλογα την χρηση που κανεις. εγω βλεπω τεραστια διαφορα απο xp αλλα χρησιμοποιώ πολλές από τις νέες βελτιώσεις που έχουν αλλα είναι σχετικό αυτό. εάν κάποιος δοκιμάσει τα vista και δει πως ακριβώς ότι έκανε στα χρ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο το κάνει στα vista τότε δεν αξίζει να ασχοληθεί μαζί τους και οχι δε χρειαζεται να εχεις νεο υπολγιστη. τον δικο μου τον εχω 3 χρονια και 6 μηνες και παει τελεια μονο παιχνιδια δε παιζω αλλα ουτε και στα χρ μου ετρεχαν Ουσιαστικες βελτιωσεις εχουν και περα απο το UAC δε βλεπω να λες ποτε τιποτα αλλο, καθε φορα το ιδιο λες ποιες ειναι αυτες οι περισσοτερες και ουσιαστικοτερες βελτιωσεις? πες μας και μας μια φορα κατι συγκεκριμενο να μαθαινουμε και εμεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιότητα, εμφάνιση, ασφάλεια, ταχύτητα, σταθερότητα, αυτά προσφέρουν τα Windows Vista. bollocks... είναι ανάλογα τον χρήστη... αν η περίπτωση είναι PEBKAC τότε ok...
gdp77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 ποιες ειναι αυτες οι περισσοτερες και ουσιαστικοτερες βελτιωσεις? πες μας και μας μια φορα κατι συγκεκριμενο να μαθαινουμε και εμεις Πόσα χρόνια πέρασαν από τα XP μέχρι τα MEII? Σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα, πήγαινε να δεις το changelog π.χ. του Ubuntu (ξεκίνα από το 2005) ή του MAC OS και έλα να συζητήσουμε πάλι.
pluss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Η ποιότητα, η εμφάνιση, η ασφάλεια, η ταχύτητα, η σταθερότητα που προσφέρουν τα Windows Vista, συν τις νέες δυνατότητες ψυχαγωγίας...... είναι σημαντικά πλεονεκτήματα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποβαθμίζονται. Τώρα, αν ορισμένοι δεν τους απασχολούν οι vέες δυνατότητες των Windows Vista, γιατί τις βρίσκουν περιττές, δεν φταίνε τα Windows Vista για να τα κατακρίνουν, απλά δεν εκμεταλεύονται ή δεν ξέρουν να εκμεταλευτούν τις νέες δυνατότητες των Windows Vista. Είναι όμως τόσοι άλλοι που εκμεταλεύονται πλήρως τα Windows Vista και είναι ικανοποιημένοι. Για τέτοιους χρήστες κατασκευάστηκαν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 ποιότητα? χρησιμοποιούν πραγματικό δέρμα πλέον? (sorry για την ειρωνία δεν κρατήθηκα) εμφάνιση μπορείς να αποκτήσεις και στα XP ίδια, ας είναι καλά τα themes... ασφάλεια, αν κλείσεις το UAC ΠΟΥ θα το κλείσεις σίγουρα δεν υπάρχει διαφορά, έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι βάζουν 3rd party antivirus,firewall, antispyware... ταχύτητα? πιο γρήγορα είναι τα XP, σχεδόν σε όλα τα benchmarks που έχω δει σε ακριβώς ίδιο τούμπανο μηχάνημα... νέες δυνατότητες ψυχαγωγίας? games παίζουν και σε xp και σε vista, τώρα αν κάποιος θέλει να παίξει 3d πασιέντζα και το θεωρεί πλεονέκτημα no comment... τέσπα δεν έχει νοήμα να προσπαθείς να με πείσεις ούτε εγώ εσένα οπότε ας το τελειώσουμε εδώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα