Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε gdp77, no offence, αλλά μου θυμίζεις τη Λουκά που ακολουθούσε τον Πανούση παντού αναφωνώντας "ου σατανά, σατανά". Βάλε όπου Λουκά εσένα και όπου Πανούση την Microsoft...

• Super Moderators
Δημοσ.
Reported για... τι;!;

ήταν μεγάλη προσβολή να τον πεις Ελένη Λουκά... :o

(τώρα μπορεί να δει και το post σου ακόμα και αν σε έκανε ignore :P )

Δημοσ.

Ο apoikos μου έχει ρίξει infraction επειδή θεώρησα κάποιον alt account. Από κει και πέρα, ουδέν σχόλιο, ελπίζω να υπάρξει αντίστοιχη επίπληξη και στον konnak.

Αυτά για να σου λυθεί η απορία thresh. Αν θες μπορώ να σου προωθήσω και τα επίσημα pm του infraction

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ήταν δικιά μου η απορία αλλά του konnak...εγώ απλά του απάντησα :o

μπα όχι δεν είναι ανάγκη να στείλεις σε πιστεύω

Δημοσ.

εγω παντως πιστευω οτι η microsoft παρα τις αποτυχημενες διαφημισεις θα

καταφερει στο τελος να το αντιστρεψει το κλιμα.

ποτε μην υποτιμας την καρδια του πρωταθλητη:rolleyes:

Δημοσ.

Εντάξει, είναι παλιές πουτ@νες, με πολλές εμπορικές συμφωνίες και δε νομίζω κι εγώ να κάνουν τόσο λάθος κινήσεις που να βρεθούν σε δύσκολη θέση. Μην ξεχνάμε ότι βρίσκονται ακόμα με μεγάλη διαφορά σε θέση ισχύος, δεν είναι σοβαρή απειλή το 5% της apple όταν η ms έχει το 90%, κινήσεις για να ΜΗ φτάσει να γίνει σοβαρή απειλή είναι αυτά.

Δημοσ.
Εντάξει, είναι παλιές πουτ@νες, με πολλές εμπορικές συμφωνίες και δε νομίζω κι εγώ να κάνουν τόσο λάθος κινήσεις που να βρεθούν σε δύσκολη θέση. Μην ξεχνάμε ότι βρίσκονται ακόμα με μεγάλη διαφορά σε θέση ισχύος, δεν είναι σοβαρή απειλή το 5% της apple όταν η ms έχει το 90%, κινήσεις για να ΜΗ φτάσει να γίνει σοβαρή απειλή είναι αυτά.

αυτο που εχουν παθει αυτοι και εχουν κατακλυσει την αγορα με διαφημισεις ειναι

ο πανικος των πλουσιων.οσα περισοτερα εχεις τοσο πιο πολυ φοβασαι μη σου

χτυπησει την πορτα η φτωχεια.μεγαλα καραβια,μεγαλες φουρτουνες;)

Δημοσ.

Η Μ$ έχει κάνει συνεχόμενες λάθος κινήσεις και εξακολουθεί να κάνει από την εποχή ΜΕΙΙ και μετά. Θα αναλύσω αργότερα, γιατί πρέπει να φύγω τώρα και δεν έχω χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...