million_voices Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω βάλει Ubuntu σε laptop Α-Σ-Χ-Ε-Τ-Ω-Ν και μια χαρά άνετα έκαναν browsing και έγραφαν στο writer. Και χωρίς να πρέπει να ασχοληθούν με antivirus, warnings κτλ που δεν καταλαβαίνουν. out-of-the-box, αρκετές διανομές linux είναι πιο εύχρηστες από win. ναι αλλα οταν βαλουν πχ την βιντεοκαμερα τους και το firewire δεν δουλευει τοτε το πραγμα αλλαζει και μην μου πεις οτι εχουν εξεζητημενες απαιτησεις τεσπα το Linux θελει καμποσο δρομο ακομα αλλα ειναι το μελλον και ενα τελευταιο, τα computer για πολλους ειναι εργαλειο και οχι αυτοσκοπος οποτε ο καθενας επιλεγει με βαση τις αναγκες του τουτεστιν δεν υπαρχει καλυτερο η χειροτερο υπαρχει αυτο που σου ταιριαζει
skipper1967 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ναι αλλα οταν βαλουν πχ την βιντεοκαμερα τους και το firewire δεν δουλευει τοτε το πραγμα αλλαζει και μην μου πεις οτι εχουν εξεζητημενες απαιτησεις τεσπα το Linux θελει καμποσο δρομο ακομα αλλα ειναι το μελλον και ενα τελευταιο, τα computer για πολλους ειναι εργαλειο και οχι αυτοσκοπος οποτε ο καθενας επιλεγει με βαση τις αναγκες του τουτεστιν δεν υπαρχει καλυτερο η χειροτερο υπαρχει αυτο που σου ταιριαζει Και πάρτε και το κερασάκι στη τούρτα: Ποια εταιρία νομίζετε ότι είναι Platinum Sponsor του Apache Software Foundation? Πατήστε εδώ για να το μάθετε... και δείτε την τρίτη εταιρία από πάνω προς τα κάτω.
status Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 skipper1967 Καλημέρα κατ αρχήν Αυτό δεν έχει σημασία σπονσοράρη οποιαδήποτε εταιρία οποιοδήποτε προιόν θεωρεί ότι εξελίσσει το ιντερνετ γενικά. + ότι το πλάτινουμ σπόνσοσιπ είναι 100.000 WOW να που πάνε τα λεφτά μας ρε κ μετά την κατηγορείτε
million_voices Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 skipper1967 Καλημέρα κατ αρχήν Αυτό δεν έχει σημασία σπονσοράρη οποιαδήποτε εταιρία οποιοδήποτε προιόν θεωρεί ότι εξελίσσει το ιντερνετ γενικά. + ότι το πλάτινουμ σπόνσοσιπ είναι 100.000 WOW να που πάνε τα λεφτά μας ρε κ μετά την κατηγορείτε φοροαπαλαγες,καλυτερευση κοινωνικου προφιλ,αποκτηση τεχνογνωσιας απο τον Νο1 παικτη της αγορας
Red_Phantom Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ναι αλλα οταν βαλουν πχ την βιντεοκαμερα τους και το firewire δεν δουλευει τοτε το πραγμα αλλαζει και μην μου πεις οτι εχουν εξεζητημενες απαιτησεις τεσπα το Linux θελει καμποσο δρομο ακομα αλλα ειναι το μελλον και ενα τελευταιο, τα computer για πολλους ειναι εργαλειο και οχι αυτοσκοπος οποτε ο καθενας επιλεγει με βαση τις αναγκες του τουτεστιν δεν υπαρχει καλυτερο η χειροτερο υπαρχει αυτο που σου ταιριαζει Έλα ρε σύμφωνα με τον gdp78 αυτα έχουν λυθει. Γιατί κάθε φορά φτύνουμε αίμα με καινούριο hardware; (gdp77) http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268786 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Αν ξεχασεις να κάνεις sti (set interrupts) μετά απο cli ( clear interrupts) και έχεις μια cpu, το σύστημα σταματά να αποκρίνεται....
gdp77 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ναι αλλα οταν βαλουν πχ την βιντεοκαμερα τους και το firewire δεν δουλευει τοτε το πραγμα αλλαζει και μην μου πεις οτι εχουν εξεζητημενες απαιτησεις Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά απαντούσα σε κάποιον ο οποίος ανέφερε business environment. Όσο για το firewire δεν ξέρω αν έχει προβλήματα σε περιβάλλον linux, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Πάντως δε νομίζω η γραμματέας σε μια επιχείρηση να έχει ανάγκη να δουλέψει μέσω firewire τη βιντεοκάμερα. Σε ότι αφορά τις περιφερειακές συσκευές γενικά, ναι, είναι ένα από τα τρία μεγάλα ΑΓΚΑΘΙΑ για τη διάδοση του linux και ταυτόχρονα πλεονέκτημα για την M$. Όχι μόνο η βιντεοκάμερα, αλλά ούτε το κινητό, ούτε το mp3, ούτε και το windows based PDA κτλ. θα παίξουν σε Linux. Ελπίζω η Canonical να βρει τον τρόπο και να πείσει τους κατασκευαστές για το αντίθετο.
tritonas00 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Oups, λάθος έκανα. Εννούσα βίντεο. Αν το linux αρχίσει ναπαίζει και παιχνίδια, τότε άντε γεια.... E λογικο.Αν γινει ποτε port το DirectX στο linux τοτε bye bye Microsoft.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Το δεύτερο διαφημιστικό Seinfeld για τη Microsoft. via Daring Fireball
million_voices Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά απαντούσα σε κάποιον ο οποίος ανέφερε business environment. Όσο για το firewire δεν ξέρω αν έχει προβλήματα σε περιβάλλον linux, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Πάντως δε νομίζω η γραμματέας σε μια επιχείρηση να έχει ανάγκη να δουλέψει μέσω firewire τη βιντεοκάμερα. Σε ότι αφορά τις περιφερειακές συσκευές γενικά, ναι, είναι ένα από τα τρία μεγάλα ΑΓΚΑΘΙΑ για τη διάδοση του linux και ταυτόχρονα πλεονέκτημα για την M$. Όχι μόνο η βιντεοκάμερα, αλλά ούτε το κινητό, ούτε το mp3, ούτε και το windows based PDA κτλ. θα παίξουν σε Linux. Ελπίζω η Canonical να βρει τον τρόπο και να πείσει τους κατασκευαστές για το αντίθετο. σε εργασιακο περιβαλλον φιλε gdp77 περιμενεις ο καθε ειδους εκτυπωτης,πολυμηχανημα,scanner να δουλεψει χωρις πολλα πολλα, νομιζω με καταλαβαινεις
status Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ΑΧαχχαχα Ωραία ήταν αυτή...είχε κ υπόθεση :Ρ Where is the Giraffe? Πο πο πόσο βαριέται ο άνθρωπος όταν βγεί στη σύνταξη....:Ρ
mariosCS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Το δεύτερο διαφημιστικό Seinfeld για τη Microsoft. via Daring Fireball Γιατί νοιώθω ηλίθιος?
gdp77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 σε εργασιακο περιβαλλον φιλε gdp77 περιμενεις ο καθε ειδους εκτυπωτης,πολυμηχανημα,scanner να δουλεψει χωρις πολλα πολλα, νομιζω με καταλαβαινεις Σε εργασιακό περιβάλλον ο υπεύθυνος μηχανοργάνωσης θα μπορεί άνετα να επιλέξει μεταξύ των χιλιάδων μοντέλων εκτυπωτών και scanner που δουλεύουν απροβλημάτιστα σε Linux. Τόσες εταιρείες κολοσσοί ανά τον κόσμο (με χιλιάδες pc στα γραφεία τους) δεν είχαν πρόβλημα....
Mercyful_Fate Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Και μένα μια μαλακία και μισή μου φάνηκε, χωρίς κανένα νόημα. Αν έτσι θέλουν να αντισταθμίσουν τα σποτάκια της Apple, τότε ζήτω που κάηκαν... Btw, δείτε και αυτό, είναι στο ίδιο πνεύμα (Playstation 3 s. Wii) και ίσως πειράξει μερικούς. :p
Nightbringer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα μου φάνηκε πολύ καλή . Είναι αστεία & δίνει μία πιο απλή & ανθρώπινη πλευρά της Microsoft. Σε αντίθεση με τις διαφημίσεις της apple που χαρακτηρίζονται ορισμένες φορές από επιθετικότητα, η διαφήμιση αυτή δίνει θετικά μηνύματα & κάνει τις get a mac διαφημίσεις να φαίνονται πολύ κατώτερες & ανώριμες. Έξυπνη κίνηση marketing! περιμένω τις επόμενες μίας & αυτές που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι teasers.
pan34 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 oτι και να κανει η ms η ασχημη εικονα εχει διαμορφωθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα